banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Legyen, akkor tisztázzunk pár dolgot. Bár nekem nem az a bajom hogy nem mondasz igazad, még csak nem is az hogy hazudol, hanem hogy hülyének nézel minket.

Amikor a WG betette a játékba a klán alapitás lehetőség, a csoportban felmerült, hogy létrehozhatnánk egy klánt, mire te közölted, hogy te már csináltál egyet. Mivel azon túl, hogy felajánlottad hogy lépjünk be, nem igazán tettél semmit se a közösségért, se a klán ügyeiért, ezért lettünk mi a toborzók, próbáltuk felhozni a társulatot egy ütőképes szintre, a CB mondjuk kuka volt, de voltak diviziók és klános eventes részvétel, amiben te szintén nem vettél részt. Az, hogy egyénileg is páran több olajat tettünk be a klánba mint te, nyilván csak azért volt, mert mi pénzt áldoztunk a játékra. De ettől ez a tényeken nem változtat semmit. Azért kiváncsi lennék, ha egyedül kellett volna összebugáznod az olajat, hol tartana most a klánod. Bár semmit nem tettél hozzá az olajon kivül a klánhoz, te vezetetted, ezt természetesen elfogadtuk, de -már ne is haragudj- a saját véleményem attól még meglehet dolgokról. Ha már az igazságnál tartunk arról se feledkezz meg, hogy kb a belépésem óta finoman ekéztél, arról pedig soha nem is volt szó, hogy elvesszük tőled a klánt, ami amúgy is lehetetlen lett volna, aki kicsit is ismeri egy játékbeli klán működését, az tudja hogy hazudol, hiszen parancsnokként sehogy nem is tudtunk volna eltávolitani a klán éléről, de erről nem is volt szó.

Bizonyára a dolog után azért váltottál nevet és a klánt is azért nevezted át, mert én voltam a gerinctelen, te pedig egy jellemes ember akinek semmi takargatnivalója nincs. Én az eset miatt nem léptem kapcsolatba a supportal, az hogy te mit leveleztél vele, nem bizonyit semmit. Max azt, amit az előbb leirtam, hogy ha akartunk volna bármi mód hatalomátvéltelt, arra nem lett volna semmi esélyünk, lévén te voltál az alapitó. Nyilván a tagok többségét, akik nem foglaltak állást vagy nem álltak mellém, őket is azért raktad ki, mert biztos titokban őket is a Soros pénzelte, és miután minket kiraktál volna, ők tovább kémkedtek volna utánad. Paranoiás meg én vagyok.