A Wargaming új MMO játéka
-
Ja. Én is emlékszem, mikor a klán két fele összeveszett és mind a két fele a saját választottját akarta a helyemre ültetni. Meg kaptam privátban meg nem privátban a fenyegető üzeneteket hogy húzzak el... abból a klánból, amit én alapítottam, saját költségemen.
Nem véletlenül írtam a supportnak a témában azonnal. Kaptam is rá hamarosan választ. A WG szabályai egyértelműek. A klán annak a tulajdonát képezi, aki alapította. A vezetést átengedheti saját döntéséből, de erre semmilyen formában nem kötelezhető. A klánból bárkit, bármikor kitehet, ha úgy látja helyesnek. Ebben az esetben akár mindenkit is, ha egyik félnek sem akar kedvezni.
Bármelyik fél vezetőjének adom át az irányítást, a másik felét kidobja és persze engem is.
Nyugodtan lovagolhatsz még ezen a témán akár évekig is. Szabályt nem szegtem. Én legalábbis nem. Nem úgy mint jónéhányan abból a csoportból, akik fenyegetően, vagy bomlasztóan léptek fel.
Azzal is tisztában lehettél, mivel mindig úgy hirdettem, hogy gyűjtőklán. Ha valaki többre, jobbra, másra vágyott, nyugodtan tovább léphetett másik klánba.
Csak ti azt gondoltátok, miután megmelegedtetek a jó helyen, hogy majd összeszervezkedtek és tőlem majd megváltok.
Nem így működnek a dolgok.