banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Trucker39
    Vissza kell utasítsalak a vádaskodásoddal együtt.

Igen, én alapítottam meg előtted és ezt azóta sem voltál hajlandó elfogadni.

Igen, nagyon sok ládát gyújtöttetek néhányan. Szinte versenyt csináltatok a láda vásárlásból, pénzért. Meg kérdem, ki kért meg arra, hogy a saját pénzedet erre költsd? A másik meg, a láda tartalma meg a vásárlónál maradt, így azért nem jártatok rosszul.
    Akkor is azt állítottam, túl sok pénzt nem érdemes erre költeni, mert folyamatosan rontják a hajók paramétereit, hogy az újabbakat megvásárolják.
    Arról is írtam, hogy gyűjtő klán. Egyre jobban erősködtetek néhányan és egyre hangosabban, hogy de mert legyenek klán csaták. Többször figyelmeztettelek benneteket, hogy lehet, de nem fogom kötelezővé tenni a klán tagok részére. Engem és még nagyon sok mindenkit nem érdekelt a dolog.

Szememre veted, hogy mert nem szakaszoztam. Ismételten megjegyzem, gyűjtő klán. Én például kifejezetten gyűlölök szakaszban csatázni, mert zavar a dolog. Biztosan van más is így vele. Szintén felhívtam erre a figyelmet többször is. A klánban nincs kötelező kláncsata részvétel, nincs kötelező szakaszozás, nincs kötelező gyakorlás és megjelenési idő.
    Ha valaki túl sokáig nem lépett be a játékba és kellett másnak a hely, akkor került kirakásra.

Azt is visszautasítom, hogy csak ti, konkrétan te gyűjtötted a klántagokat. Napi szinten reklámoztam a klánt az FB csoportokban. Nagyon sokan ott olvastak róla és így kerestek meg a játékban.
    A te "szerény" személyed ekézése meg részemről abban merült ki, hogy néhányszor megjegyeztem, hogy kár erre a játékra annyi pénzt költeni. Ezt konkrétan sértésnek vetted. Utána töltötted fel a szerzett hajóidról csak a képeket pénzösszegek nélkül. Ennyiben hagytam.

Az viszont kifejezetten nem tetszett, hogy kaptál vezetői státust a klánban, hogy vigyétek ketten a szakaszokat, meg az esetleges klán csatára a jelentkezőket, mivel oda kell valami vezetői szint. Nagyon gyakran olvastam, hogy beléptem, áll mindenki és vár, mert neked nincs kedved vinni, csak benéztél poénkodni. A másik vezető meg vitte akiket bírt.
    Konkrétan az elején kijelentettem, hogy én egyikőtöket sem fogom helyettesíteni, mert engem nem érdekel a szakazozás.
    Erre fogtad magad és elköltötted a megszerzett olajat valamire, pedig felhívtam előre a figyelmeteket, hogy az nem a ti dolgotok.
    Kaptál az FB csoportban is moderátori jogkört. Az sem érdekelt. Kértelek, írjál néha valami érdekeset saját tapasztalatból, hogy a klán tagok tanuljanak. Talán egyszer volt is ilyen, de az sem érdekelt.

Azt írod, semmit nem tettem, csak bent üldögéltem a klánban. Én készítettem a szavazásokat az olaj vásárlásról, én készítettem az FB csoportot, én tartottam karban, én moderáltam, én készítettem oda leírásokat, hogy legyen benne anyag. Én készítettem a klánlogót, én készítettem a reklám felületet, amit rendszeresen osztottam csoportokban.
    E mellett játszottam, intéztem az esténként összegyűlt panasz áradatot, mert nem akarták a csoport tagok megérteni, hogy ha valakit bepanaszolnak szabálysértés miatt, akkor lehet, neki is írnak, de a klánvezetőnek biztosan. Ezekkel is kénytelen foglalkozni, elsímítani a dolgokat.

Hol tartott volna a klán? Ott ahol. Annyi olajjal, amennyi összejött volna.

Igen, szabályosan nem lehetett volna eltávolítani. Épp ezért kaptam rendszeresen a megkereséseket privátban, játékon belül és FB csoportban is. Volt aki finomabban, volt aki kevésbé finoman jelezte, hogy mennyire jó lenne, ha elhúznék a klán éléről és átadnám mondjuk neked az irányítást. A másik része meg ezért - azért háborgott. Több ez kellene, több az kellene, stb.

Nem voltam hajlandó olyan klánt csinálni, ahol minden kötelező úgymond. Hallottam ilyen klánokról, volt amelyik működött, volt amelyik meg csúnyán összeveszett mindenki - mindenkivel.

Mégegyszer leírom: Gyűjtő klán, minimális követelményekkel. Senkinek nem volt kötelező különesebben semmi, legfeljebb ne kapjam a többi játékosoktól a panasz üzeneteket, hogy ez-vagy az a játékos milyen aljas módon nyilatkozott meg játékban. Egy idő után ezek intézése is fárasztóvá vált számomra. Persze te ebben sem vettél részt, mert miért is.

Visszatérve a parancsnok váltás témakörére. Mivel szabályosan nem ment, megpróbáltatok nyomást gyakorolni rám, hátha úgy majd menni fog. Ez ügyben is figyelmeztettem a tagokat, hogy nem kötelező itt maradni a klánban, akinek ez nem felel meg. Nem, úgy gondoltátok, hogy majd sikerül rábírnotok a távozásomra, te meg vezetheted boldogan a klánt. Ezért fújsz még ennyi év után is rám, a csatlósaiddal együtt.

Nagyon is tisztában voltatok a kezdetén annak is, hogy a WG hogyan oldotta meg a klán rendszert. Nála tegyetek panaszt a miatt, hogy a kilépő játékos a kilépésekor elveszíti a megszerzett olaj mennyiségét és nem viheti mondjuk magával a következő klánba.

A klán minden esetben azt alapító, irányító személy tulajdonát képezi.

Hogy miért dobtam ki mindenkit? Nagyon egyszerű. Senki, ismétlem senki nem emelte fel a szavát, hogy, hé itt valami nem igazán jó irányban megy, itt valami félre van csúszva, mert egy kis klikk hangoskodik. Nem, hallgattak mint szar a gazban. Jól van, ha senki nem áll mellém ebben az ügyben, akkor nem is kell senkinek maradnia. Így mindenki távozott a segítségemmel.

Klán nevet, meg sajátot miért változtattam? Ott van a ticketben. A zaklatásotok miatt. Rendkívül fárasztó és zavaró volt, hogy csatában, kikötőben minden este a fenyegetőzéseteket olvassam. Mindenkit nem lehet Blacklist-re tenni, mert baromira laggzott már akkor is a játék tőle.

Ha olyan nagy volt az egyetértés közöttetek, mármint a klánon belül, akkor miért csak néhány csatlósoddal mentél tovább, miért hagytad cserben a klán többi részét? Miért nem álltál az élükre és vezetted őket?
    Megmondom. Azért mert a legkevésbé sem bíztak benned. Néhányan veled tartottak esetleg és ennyi, amennyire tudom. Bizonyára nem az én személyem miatt nem alakultatok szép, új, egységes klánná.

Nem követlek benneteket, mert a legkevésbé sem érdekel, ki hová ment, de annyit tudok, hogy nem egy csapatba mentetek tovább.

Nyugodtan írhatod te is, meg csaholó kutyád is ide a lejárató bejegyzéseidet.

Mégegyszer leírom. Szabályt nem szegtem.

Az áskálódásod miatt zavartam szét a társaságot.