banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Én "kicsit" képmutatásnak érzem, hogy valaki abból él (szó szerint) hogy a kb azt fikázza, aki miatt pénzt kap. Van némi ellentmondás abban, hogy megundorodott a játéktól, de még is tolja, mert ebből van nézettsége. Tehát kvázi a WG-nek köszönheti hogy pénzt kap. De bizonyára csak az irigység beszél belőlem, hiszen ő mellette jó játékos is, én meg csak átlagos.

Azt, hogy a szigettől 100 méterre fennakadok és lejönni sem tudok dd-vel, inkább fel sem panaszolom, mert ez már lerágott csont. Meg ez nem is grafikai bug. Nekem most az utolsó csatában volt olyan, hogy beálltam a füstömbe, lehet hogy kicsit neki is mentem a szigetnek, de álló motorral voltam és a hajó ugrált. De nem csak lövés közben. A felépitménybe beleforgó tornyok már évek óta benne vannak a játékban és a mai napig előfordulnak (utoljára talán 3 hete volt ilyen esetem). Ma meg volt egy olyan csatám is, ahol jött 4 sub torpedó, még örültem is, mert egyrészt sikerült mindet kifordulnom, másrészt pont a lőtáv végére értek, erre a legközelebbi, ami kb 50 méterre volt a hajóm farától eltalált. Ezt úgy, hogy egy másik csatában egy Akizuki torpedója konkrétan a hajófar alatt ment el, és nem talált.