banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Trucker39
    A WG régóta erre építkezik. Nincs is ebben semmi meglepő.

Ezeket a videós muksókat már régen nem nézegetem. Egyik-másiknak elég...rasszista dumája van finoman szólva.
    Szegényeket nem tudom sajnálni. Véletlenül dolgozniuk kellene? Mondjuk egyikre-másikra rá is férne egy alapos adóhatósági vizsgálat, meg mondjuk egy alapos vagyon elkobzás meg csatorna bezárása. Főleg ennek a Flamu gyereknek piszkosul öntelt feje van. Három műszakban gályázna valahol, sokkal kisebb mellényt hordana.
    Mindegy, csak bosszantanak ezek a nagyképű, senkiházik. Elnézést.

Talán a legkorrektebb mind közül a Toptier hajós csatornája. Igaz, fogalmam se nincs, ki van a csatorna mögött, hiszen ő csak feliratoz. Elég korrektnek érzem minden hajós videójával kapcsolatosan. Mutat saját és más játékosok által futott jó csatákat is. Nem mellesleg minden féle hajó osztállyal. Mostanában kevesebb elemzést látni tőle. Gondolom, ő is belefáradt már ebbe a játékba.

A grafikai csili-vilinek én sem örülök. Bizonyára nem csak nekem van öreg gépen. Aggódva figyelem az ilyen erőforrás igényes csicsázásokat. Realisztikus tenger, meg sirály szar úszik a vízen, stb.
    A gépem épp csak még megfelel a játéknak, de sajnos egy új gép, különösen játékgép kategóriában, meg nekem túl költséges dolog lenne.

Most amúgy sem vagyok veszélyes az ellenfelekre. Gyakorlatilag újra kell tanulnom a játékot. A hétvégén fejeződött be a mobilinternetes fejlesztés itthon. Vásárolnom kellett egy nagy nyereségű antennát. Antennaárbócot állítani, bekábelezni, majd beüzemelni az egészet. Nem volt olcsó mulatság sajnos. Jelentősen javult így az internet sávszél és a stabilitás is.

Mellékhatása a dolognak, hogy valahogy máshogyan mozognak a repülők és valahogy máshogyan kell velük céloznom. Még mindig nem tud olyan folyamatos támadást a rendszer, mint amit a videókban látok, de már nem is laggparádé az egész. Az a gondom, hogy évek alatt azt szoktam meg, most viszont olyan érzés, mintha mindent másik kézzel és kikapcsolt monitorral próbálnék. Kelleni fog néhány hét, hónap, mire át szokik a kezem erre. Ez csak technikai probléma és az én problémám. Csak megjegyeztem, hogy nálam nincs szupergyors, szélessávú net.

Visszatérve a grafikai csicsákra: Aki csata közben ráér ilyeneket figyelni, az bizony nem a dolgával foglalkozik a csatában. Gondolom a kis térkép meg a lehető legkisebb méretre levéve, hogy ne zavarja a saját hajójának csata közbeni csodálását. A többiek meg idegbajt kapnak, mert tele van ilyen egy bites játékossal a csata.

Már az első csatában elszoktam osztogatni a chat reportot. Azt legalább megérzik idővel, ha mástól is azt kapnak. Mindezt úgy, hogy továbbra is kénytelen vagyok kikapcsolva tartani a chat üzeneteket, mert nagyon zavarónak és idegesítőnek érzem, hogy minden idióta csatahajós CV szakértőnek képzeli magát, miközben ha csata végén veszem a fáradtságot és ránézek egyik-másik iritáló játékos acc-ra, kiderül, hogy még T4 CV sincs a kikötőjében. A legnagyobb csatahajója meg egy Tirpitz, amivel sikeresen tartja a piros statját. Fejleszett hajókból meg van neki egy T6 csatahajó. És ne akarjam pofán vágni véletlenül.
    Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2021.10.18. 18:34:55