A Wargaming új MMO játéka
-
Utánanéztem az általad említett "kórnak". Nincs baja az emlékezetemnek.
Veled viszont az a baj - ha már így jelentkeztél - hogy nem vagy éppen szavahihető ember. Nem akartam így fogalmazni, de akkor sem szabad hinni neked ha kérdezel.
Csak hogy tisztázzuk: Folyamatosan fúrtad a klánt és mérgezted a közösséget. Soha egy pillanatig nem tudta bevenni a gyomrod, hogy nem te vezetheted a klánt. Onnantól kezdve nem tetszett számodra a dolog, hogy én alakítottam meg és nem te. Többször figyelmeztettelek e miatt, de le pergett rólad. Igen, valóban magad mellé állítottál embereket. Jó pofáskodással, ügyeskedéssel. Ezzel egy percig sem a klán össztartása volt a célod, hanem annak mérgezése bomlasztása.
A klán többi tagjára meg azért haragszom mert vagy halgattak, mint az a bizonyos kupac a fűben, vagy a partvonalon titkon vigyorogtak, fényképezkedtek és várták, hogy mi lesz.
Nagyon hamar rájöttem, mikor a klán felfutott és jól mentek a dolgok, hogy bizonyára lesz olyan, aki magának akarja a vezetését, vagy ha ez nem megy, akkor bomlasztásba kezd.
Láthatóan te voltál ez a személy. Örülhetsz neki, mert sikerrel jártál. Bizonyára azt gondoltad, hogy ha ellenem hergeled a klán tagokat, majd fülem behúzva meghátrálok, különösen a privát fenyegetésektől és önként átadom - esetleg neked - a klán vezetését. Hát nem így történt.
Mint mondtam, az emlékeimmel meg semmi gond.
Megkerestem az eset utáni üzenet váltást a Support-l. Itt még bizonyára semmi baja nem volt az emlékezetemnek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!