7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
Sir Cryalot #7229 A drned hulladék, az utolsó dlc viszont frappánsan van megoldva, az egész alapjátéknál jobb, amit láttam belőlük a 2nél meg 3nál is. Kb. Masseffect szintű leivelést produkál a gearbox Pissford vezetésével és ez aligha változik mert nem fog a belyére engedni mást. -
Anonymusxx #7228 Az első rész enchanted edition the zombie island of dr ned dlc ben mi az már hogy egyesével adja a küldetéseket, és mindig oda-vissza kell mászkálni a küldetés céljáért, és vissza leadni őket ? Gondolom akkor a többi dlc-ben sincs fast tarvel, ez így elég szar... Ennek mi értelme?
Erre nincs valami mod vagy ilyesmi? -
Jóózsf István #7227 Néhányszor végigjátszottam az 1-et, a 2-őt és kétszer a Pre-Sequel-t is. A Bordelands 3 egyszerűen; Unalmas!
Nem is beszélve ezekről a neon villódzásokról, amitől egy hevesebb csata közben nem látni semmit.
Tannis-t már "kitárgyaltuk", de ott van még Moxxi és Tina is... Nem vagyok fanatikus rajongó, de azt nem hiszem el, hogy ez csak engem zavar!
Őszintén sajnálom azokat, akik ezért pénzt adtak!
-
#7226 Köszönöm. -
#7225 Igen. -
#7224 Üdv,
kis segítség kellene. :)
van egy relic-em, ezen a +elemental sebzés az csak akkor érvényesül ha rajtam is van az adott debuff?
köszi.
-
Nomad90Hun #7223 szerk: úgy néz ki windowed fullsreen-ben nem fagyok ki.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.09.20. 20:30:24 -
Nomad90Hun #7222 Ok ami most jött update vmit nagyon elcseszett... lényegtelen, hogy fullscreen-en v windowedben tolom-e folyamatosan fagy ki a játék, eddig nem volt semmi bajom kissebb akadásoktól eltekintve de, hogy fél órán belül 4x-re kell újraindítanom a játékot kezd feltúrni agyilag. -
foxxi #7221 Igen, visszajelöltelek -
Nomad90Hun #7220 @Foxxi:
Tegnap küldtem invet.
Más:
Fl4k valahogy nem adja, mégis Zane lett a vége. Kipróbáltam ezt a Cricle of the Slaugther-t, eléggé vegyes, jó csapattal alsó hangon 2-300k pénzt össze lehet szedni ha végignyomjuk, a loot se rossz, szintezni is egész jól lehet vele, viszont igazándiból értelme szerintem nagy szinten lesz (mondom ezt egy tegnap kezdett majdnem 20-as Zane-el), rossz csapattal meg erősen pénzkidobás feelingje van. A másik mod a boss-os (nem ugrik be a neve), az inkább dps check lesz szerintem, bár videók alapján onnan is lehet kapni lootot szépen.
Más2: Egyelőre 2 action skillel megyek és beáldoztam a gránát helyet, Zane-el szerintem megéri. Páraktól láttam a shieldet, az annyira nem fogott meg (aztán ki tudja, ha fel kell kaparni csapattársat azért jól jöhet, majd meglátjuk), viszont a decoy + drone kombó eléggé jól adja, mellé smg + ar, aztán majd becsapok még egy pisztolyt is 3-iknak, meg 1 shoti is elfér majd meg látom még, igazából smg ami legjobban bejött eddig. Zane kicsit Zero melee-s builjáre emlékeztet a 2-ből bár az is ütött rendesen, ez is jó lesz majd valami jóféle cuccokkal megtápolva.
Ami külön tetszik ,hogy most minden karaktert úgy csináltak meg, hogy valamilyen módon a csapat hasznára legyen, esetleg még 1-2 skill kombózva még durvábbat üssön, és nem az van mint a 2-ben 1-2 karakterrel, hogy le lehetett tojni kb. a csapatot szólóban is elvolt az ember megfelelő gearrel / builddel aztán a többiek oldják meg ahogy akarják..
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.09.20. 11:56:04 -
Nomad90Hun #7219 Nah a vége nálam csak az lett, hogy van Fl4k is meg Zane is. Mondjuk Fl4k jobban bejött játékstílusra, bár a pet hülyeségei idegesítőek néha, Zane-nek meg sztem jobbak a szövegei. -
#7218 nem teljesen. az a topic meg open.
utolso kommentbe bekene tenni ide a linket es zarni. :) -
foxxi #7217 Ha valaki közösen mókázna, vegyen fel : Foxxika -
Nomad90Hun #7216 Meg is lett csinálva ahogy elnézem.
Most olvastam reggel megy a hiszti a cloud save miatt.
Nekem is feldobta, hogy difi van a két mentés között hétvégén, ami a lemezen volt ahhoz képest a cloud save 4 óra hátrányban volt (lenne tippem miért).
Ott írja, hogy lemezen mondjuk 17:45-kor mentett, cloud meg mondjuk 14:00 evidens, hogy a frissebbre nyomok rá, de ugye a sok okosnak elolvasni dolgokat meg értelmezni az luxus, de utána sírni a redditen / twitteren / franctudjahol az már egyszerű, meg húdenépszerű....
Pár helyen elvileg azt is be lehet állítani, hogy adott game indításánál a cloud save felülírja-e a gépen lévő mentést. Na ezt nem kell bekapcsolni. -
#7215 akkor mar miert nem borderlands es kesz? :)
azt ami van close, link oda ide, ezt atnevez. orules
Utoljára szerkesztette: Flamer, 2019.09.17. 09:02:11 -
Nomad90Hun #7214 Egyet értek. Lentebb már javasoltam is.
Grafika:
Igen szerintem is szép. Bár nálam csak Medium-High beállításokon vannak a dolgok Fhd-ban (így is eléggé szép, bár FPS néha beesik kicsit).
A képek amúgy a cikkekben csalókák, mert én is láttam olyat, hogy hajam leteszem, aztán jobban megnézve eléggé effektesnek tűnik az adott kép.
Amúgy Ki melyik karakterrel / kaszttal ment neki a kalandnak?
Én vívódtam sokáig (egész hétvégén), hogy Fl4k, vagy Zane legyen.
Aztán tegnap este kikötöttem Zane mellett, haver úgyis becsatlakozik majd kb. 2 hét múlva, majd vele kezdek egy Fl4k-et is. -
#7213 Minek? Kb az új játékok topikja 90%-ban elhal kb 100 kommentet se érik el vagy halott marad örökre
Át kell neveztetni Borderlands 2-3-ra azt jóvan -
Alexzel #7212 Szerintem a B3-hoz lehetne egy 'új téma' -
#7211 Nekem is tetszik,szerintem grafikailag is rendben van.
-
ManoNegra #7210 Nekem tetszik az új rész, a változtatások többsége hasznos.
El leszek vele egy darabig azt hiszem. :-) -
#7209 Leírta a véleményét nincs ebbe semmi rossz, mellesleg te se költöi stílusban írogatsz... -
#7208 örülök, hogy nem vagyok a barátod.. elképzelhetetlen is volna... semmi sorok között olvasás nincs itt..
Amit írtál, szimplán közönséges, és sokak számára sértő.. gondolkozzál, nézz utána..
remélem repülsz a legközelebbi ilyen megmozdulásnál a fórumról.. bár amilyen megengedőek az ADMINOK itt.. -
Jóózsf István #7207 Tehát a kezét levághatják?
Te sem vagy a barátom... A barátaim, és még sokan mások tudnak a sorok között olvasni és nem kötnek bele feleslegesen érzelgősködve egy vadidegenbe!
Legközelebb majd legyél okosabb! -
#7206 Miért nem " Lövik az Árokba"??
Mondd barátom, MAGADNÁL VAGY TE? B...MEG....
Szerintem nagyon sűrgősen vegyél vissza, mert remélm egy MOD az életre bannolja az accodat, de kb az IP-det is.. -
Jóózsf István #7205 Jó persze örüljünk, hogy van új rész és még sokminden másnak! De ennek mi köze ahhoz, hogy a karakterek ábrázolása visszafejlődött!?!?! Nem is kicsit!!! Ki tette ezt? Miért nem vágják le mindkét kezét? Miért nem lövik árokba?
Hogy lehetséges az, hogy ezt senki nem látta, amíg készült a játék? Miért nem mondták az elkövető(k)nek, hogy: "Takarodj innen! Ne tedd tönkre mások munkáját!" ?!?!?
Még azt is elfogadom, hogy ebben a játékban nem a karakterek arca a lényeg. DE MIÉRT LETT ROSSZABB???? Akkor már hagyták volna úgy, ahogy van! -
ntex #7204 Pre-Sequel -ben is beszéltek már a karakterek -
#7203 -
Nomad90Hun #7202 Sajnos tudod a Cell shaded grafikai stílusnak vannak határai, mint amúgy mindennek.
Amúgy meg az hogy részletesebben vannak kidolgozva a helyszínek nem csak 2db lerakott doboz van, plusz nem gondolkozik a motor meg a gép fél percig hogy a "massza" helyett mit kéne betölteni (pedig nincs rossz gépem), szerintem elég nagy javulás. Persze tudjuk mindent ami frissen megjelenik divat köpködni. Meg egyébként a grafika nem minden. Nekem sokkal jobban bejön, hogy a karakterek végre nem néma jóskák, pl.
Másik azt nincs kedved esetleg kedved rosszallni, hogy 2 és fél rész után végre kimozdulunk Pandora-ról? Mert az is elég komoly újítás (a pre-sequel-es holdtúrát nem veszem kimozdulásnak, mert lényegében nem volt az). -
Jóózsf István #7201 Mondjuk ki: Ezt a játékot grafikailag ELBARMOLTÁK. Valami kókler odaférkőzött és amit tudott szétcseszett! Lehet, hogy részletesebb lett, de szebb biztos nem! -
Nomad90Hun #7200 Ok. Elmebeteg BL hangulat pipa!
Egyik küldiben találtam 1 üvegbe zárt fejet, mint kiderült 1 bandita feje akit ki kell szabadítani VR-os kínzó kamrából.
Bent a VR-ban összefutottam 1 Loot Midget-el, és egyebek között dobott egy legendary pisztolyt meg 1 legendary pajzsot, amúgy lootra tényleg nem lehet panasz zöld-kék cuccok nagyon gyakran esnek, és lila is eseget szépen. Szerencsére a cuccok elavulási ideje sem olyan rövid mint az elözőek-ben simán lehet lvl 9-en még menni pl. a lvl 6-os fegyverrel csak nem lősz akkorát.
Amire nagyon rá kell feküdni az elementális sebzés, mert eddigiekkel ellentétben ha nem a megfelelő elementális fegyverrel lövöd az ellenfelet nemhogy bonusz-t de lófingot nem sebzel rá.
Fegyverek változatosságára kinézet gyanánt és kiegészítőket tekintve nem lehet panasz. Tegnap pl. találtam 1 olyan Smg-t ami (Tediore asszem ha jól emlékszem) ujra tárazás helyett eldobható, és pattog párat majd felrobban, a dolog pikantériája, hogy közben mikor pattog nyögdécsel a fegyver.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.09.14. 10:36:55 -
Nomad90Hun #7199 Kipróbáltam a Beastmasterrel lvl 7-ig nem rossz, egyelőre félreteszem, megnézem a többit is.
Graf közepesre húzva is eléggé szép, a Cell Shaded azért megvan, de ami számomra bejött, hogy sokkal élesebb, részletgazdagabb az UE4-nek köszönhetően. Fegyverek is elég változatosak, lövésre, kinézetre, stb. Loot esik szépen, jó cuccok esnek ráadásul, és végre nincs pénz hiány kezdéskor, ergó nem azon gondolkozol, hogy a jobb fegyvert vagy a jobb pajzsot vedd-e meg, mert telik mindkettőre.
Jah és ami a legjobban bejött a karakterek végre nem csak időnként szólnak be 1-1-et az ellenfélnek, hanem kommentálják a dolgokat (Cl4tr4p marhaságait pl.), és ha beszélgetsz az npc-kel megszólalnak akkor is. Ez nálam hatalmas pluszpont.
Ami az ES-t (Epic Store) illeti számomra semmi gázosat nem művelt és még stabil is, annak ellenére amiket olvastam (nincs friend list, stb) eléggé normálisnak tűnik.
Akinek esetleg kedve lenne csapatban zúzni le a túl buzgó hitű banditákat N0m4d_Hun -ként (az egy nulla meg egy négyes-es az "o" meg az "a" betűk helyén) megtalál ES-on.
Jah és ötlet: Mivel nincs külön topic-ja a BorderLands 3-nak nem lehetne átnevezni BorderLands 2-3-ra ezt a topicot (ha már úgyis a 3-ról is beszélgetünk)?
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.09.13. 20:33:48 -
ManoNegra #7198 Ha átállítod fullscreenre, akkor utána ki tudod kapcsolni a vsync-et. -
Nomad90Hun #7197 PC? Épp melóban ücsörgők, de 3 körül már leszek gép előtt, plusz amíg lejön.
Báár Epic Store-ról nem olvasok jókat, aztán lehet csak hoax az egész. -
#7196 Sziasztok..
Valaki lenne aki jönne Coop-ozni border 3 al? egy régi haverommal toltuk a 1-2-t de ő már kikopott sajnos..
Én nem egy annyira rohanós, inkább körülnézős gamer vagyok, de szívesen tolnám esténként ha valaki kapható rá. -
#7195 Amennyiben van olyan elvetemült mint én aki megvette a 3. részt a "fujj epic" "ennek nincs ránézésre se olyan hangulata mint a 2nek volt" híresztelések ellenére tudna segíteni abban, hogy a szürke menüpontok amik nem állíthatóak elsőre (felbontás, vsync stbstb) hogyan lehet feloldani, vagy hol tárolja a beállításokat amiket esetleg manuálisan lehetne módosítani?
A Vsync on os egérmozgástól cifrát fosok és nem engedi módosítani (és hát nincs csidicsuda G-sync monitorom sajnos)
Köszi előre is. -
Jóózsf István #7194 Valójában nálam a biztosítékot Patricia Tannis (szerelmem!) új ábrázata csapta le! Egy idiótát faragtak belőle! Nagyon bánt.
Az egyben és a kettőben semmi gond vele. Még a Klaptrap dlc-ben is kedvesen hebehurgya...
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2019.08.22. 23:36:00 -
#7193 megmondom oszinten nem is kovetem. pedig a b2 az egyik legjobb game. sztem boven 2000h -t vertem bele, ps-be 600 korul, b1-be meg most passzolom.
de: b3 .bol megneztem a trailert, es ennyi kb. tudom, mehetek a sunyiba meg minden, de epicstore piszok mod genyosag. :D
na mindegy.. most lenezve a trailer kis thumbnailjere, jah.. mas .. de nem azert mert eltel X ev es felnottesebbek a karakterek? marmint pl tina? :o
es megszoktad a regit, es most total uj es mas es nem tetszik? -
Jóózsf István #7192 Üdvözlet mindenkinek. Kényes kérdésem lenne: Nyilvánvalóan ezeknek a játékoknak van egyfajta stílusa, ami végtelenségig vitatható, de a 3.-ban mintha elmentek volna bazári irányba. Kicsit minden mintha színesebb, szagosabb, látványosabb, "Neonosabb lenne!?!?!
Valamint a karaktereket is újrarajzolták, ami kicsit nálam hiteltelenné tette a megjelenésüket. Gondolok itt elsősorban Tinára, vagy épp Moxxi-ra.
Csak engem zavarnak ezek a dolgok?
Nyilván mindannyian várjuk, hogy legyen új Borderlands, átadhassuk magunkat ennek az agyament világnak... De!!!! Csak nekem van rossz előérzetem?
Nyilván nem fogtok ezért as hozzászólásért szeretni, de egyszerűen nem tudom hova tenni ezt a furcsa érzést, amióta megláttam, hogy mi vár ránk. -
#7191 ez a kontrolleres buziskodás nevetséges, szó szerint keresi az inventoryt :D
:ddd -
#7190 E3 2019: Egy óra zúzás a Borderlands 3-mal
Semmit nem mozgatott meg bennem most sem...