1015
  • Shep
    DX-et meg lehet csinálni (bossok nem számítanak) van ilyen acsi is. Dög nehéz de meg lehet.
  • bakkerman
    deus ex-et kill nélkül?? legelső küldetésen alsóhangon 20 embert kell lelőnöd,hogy egyáltalán továbbjuss. Alpha Protocol-nál szintén nem tudsz továbbjutni az elején kill nélkül.
  • Myselor
    te elmebeteg vagy
  • bakkerman
    néztem gameplay videókat nagyon tetszik a gém,pc-re mikor jön?
  • grebber
    Lopakodva még jó hogy sok a gametime,mivel nem egy olyan hely van ahol többen is vannak és ha nem akarsz harcba keveredni vagy alarmot akkor bizony kemény perceket kell várnod a megfelelő pillanatra.
    Ezért én inkább rambozok fog a rák várni,kinyirok mindenkit és kész.
    Bordélyházba vagy hol ott is sikitottak a nők meg segítségért kiabáltak meg letérdeltek. Én ekkor másra gondoltam Mondom neki sikítozol meg térdelgetsz itt előttem szájnyitás nélkül DIE ha mondom kinyírtam mindenkit aki csak mozgott Csak hogy tudatosítsam a többiben hogy nekem ne sikítozzon senki.
  • zzeN
    Steam fórumról:

"- It wasn't even actual 4 hours, it was around 7-8 because the stream they were watching was cut at some point
    - Still short? That's because he was playing on easy and rushed through everything, skipped cutscenes, explored nothing, etc.. It was a live stream, so people who watched it are the ones that said this!"

Quote from the level designer from that link:

My ghost and no kills playthrough took 22 hours. That’s without exploring every nook and cranny, and knowing the solution to everything beforehand.”

Plusz 9.5 pontot adtak volna egy 4 órás játékra? Nehezen hiszem..
  • Myselor
    őszintén többre számítottál?mert én nem
  • Fpocok
    6-7 óra az kurva kevés egy single only játéknál.
  • grebber
    Dishonored - kiszivárgott az első teszteredmény (9.5/10)

"Más vélemények szerint a Dishonored akár 4 óra alatt kipörgethető akkor, ha csupán végigszaladunk rajta és ész nélkül mészárlásba kezdünk. Az átlagjátékosok 6-7 óra alatt végeztek vele, ám ha a megfontolt előrehaladásra, a lopakodásra rendezkedünk be, akkor 20 óra játékidő is kisajtolható belőle - minden zegzugot megtekintve, minden mellékküldetést teljesítve."

• grebber
    A bomba elég jól szétszakítja az ellenséget.
    Főleg akkor látványos amikor összegyűjtünk magunk mögött 4-5 akár 6 ellenséget , az időt szépen belassítjuk közéjük hajítunk laza csuklómozdulattal egy bombát és utána már csak a csonkított holttesteket kell fosztogatni vérben tocsogva
    Dishonored én így szeretlek!
  • Myselor
    jóltetted:)
  • kill3r21
    jaja rápróbáltam...:)
  • The Protector
    ezt te csináltad?Hát ha igen akkor minden tiszteletem a tiéd.
  • Myselor
    boxon toltad?:)
  • kill3r21
    finom a cucc, de majd a magyar verzsön :)
  • Fpocok
    Az jó.
    Na majd ha kijön PCre a demó verzió, akkor megnézem.
  • wedge31
    Az összes képesség opcionális...
  • Fpocok
    Szerintem enélkül sem lenne "tucatjáték".
    Van egy két játékmechanika amit utálok és ezért nem is játszok ilyennel... időmegállítás/visszatekerés, ember megszállás... és most már az ilyen gravitácóval való játék is ide tartozik.
  • grebber
    Pedig nagyon jó dolog
  • Seth
    "Ami leginkább nem tetszett, hogy meg lehet másokat szállni"

Jah, minek bele ilyesmi, nehogy már különbözzön kicsit a többi tucatjátéktól... :D
  • wedge31
    Az jó, ha lehet kill nélkül játszom végig elsöre, ez sikerült a Deus Ex:HR-nél is és az Alpha Protocol-nál is.
  • Fpocok
    Igen, pontosan tudom, milyen az, amikor az ember nem öl meg senkit.

De ebben a játékban túl sok minden van. Ami leginkább nem tetszett, hogy meg lehet másokat szállni... pff..
  • Seth
    Lehet elkábítani is az ellenfelet, szóval ki lehet iktatni őket anélkül hogy megölnéd.
  • wedge31
    Észrevétlenül lopakodni sose könnyü hát még ugy, hogy közbe senkit se ölsz meg az duplán az.
    Persze rambo modba biztos egyszerübb a dolog.
  • Fpocok
    Engem k*rvára nem jön be a játék videók alapján. Túl sok minden van benne, amitől könnyűnek tűnik.
    De ez... ez nagyon érdekes... "yes, yes... very interesting"
  • grebber
    Eléggé nem tudom letenni game,csak muszáj mert munkába kell menni :(
    Ez a teleport képesség elég jó ellenfél mögé portálom magam és leszúróm mint a vágásra szánt malacot!
  • Seth
    Következménye ,ahogy a loading képernyőn írják: több hulla-->több patkány-->nagyobb fertőzési arány-->sötétebb végkifejlet
  • grebber
    Nem szeretek lopakodni egy játékban kivéve a Splinter Cellekben!
    Itt Rambo vagyok hiszen úgy sincs következménye eddig legalábbis nem volt.
  • zzeN
    Lopakodjál inkább. Az milyen lett? (ha kipróbálod)
  • grebber
    Kipróbáltam egész jó lett.Killer módszerrel tolom benne.
  • grebber
    Dehogynem kipróbálni simán jó.Hamarosan tesztelem is!
  • zzeN
    Akkor ez neked nem jó:D
  • grebber
    Dishonored.NTSC.XBOX360-PROTON (ellene szól ebben nincs magyar felirat)
  • Palinko
    csoda még nincs nocrack verzió :D
  • wedge31
    Jók ezek az interaktiv trailerek.
  • zzeN
    Pre-loadolható Steamen!
  • tutituti
  • Myselor
    ahogy mondod nagyon bugos volt én sajnos ez miatt nem tudtam élvezni a játékot.az alap ötlet tetszett de nem tudom.majd meglátjuk ez milyen lesz ha esetleg elfut nállam
  • preziosi
    igen, ők csinálták. az volt az előző játékuk, azonkívül még a bioshock 2-ben működtek közre, azon belül is a level designban. mondjuk a dark messiah nekem is tetszett, többre is értékeltem volna akkor az átlag 70-72%-nál, amennyit kapott, de arra is tisztán emlékszem, hogy rendkívül bugos volt, plusz akkori csúcsgépeken is képes volt szaggatni. én mondjuk még 2006 táján szinte az összes játékot 1024x768-ban játszottam, szóval ezt annyira drasztikusan nem éreztem, de bugok voltak rendesen.
  • wedge31
    Nekem is nagy kedvenc volt.