1015
-
ratgab #254 Akkor most mondjam vissza 28 éves bloodsteveként az új VGA-t és a 28 magos intel procit? XD -
#253 én már régóta nem hiszek a gépigényeknek,sőt,megse nézem őket,inkább letöltöm potyára a játékot,vagy esetleg a demóját,és megnézem fut-e. a gépigények a 14 éves bloodsteve-eknek van kitalálva,hogy rohanjanak apucihoz új VGA-ért meg az új Intel 26 magos procijáért... -
#252 kellemesen csalódtam a játékban,kicsit megijedtem a gépigény láttán.de nagyon is szépen fut a játék nállam is.és a játék is nagyon tetszik,még sokat nem játszottam vele.de eddig nagyon jó:) amúgy a bannert mekkorára kellene akkor átméretezni? -
#251 Beszélni olyan hüde sok emberrel nem lehet mert a többség i am busyvel leráz,miközben semmit se csinál.Olvasni azt viszont lehet mert vannak könyvek, cetlik ,levelek elszórva rendesen. -
ratgab #250 2 GB rammal, 4850-es kártyával és ráadásul win 7 32 bit-es változatán fut tényleg a játék?
Elmennek ezek az arkane-sek a sunyiba, hogy riogatnak ilyen idióta gépigényekkel! Akkor mégse kell ennek atomerőmű ezek szerint? -
#249 simaügy lesz,nehogy rákattanjak úgy a gémre,hogy pénteken már a magyar dobozos verzsönt nyomjam -
#248 Köszi, így már 100%-os nyugodtsággal fogom várni a futárt pénteken. A gépigényt akkor kissé eltúlozták, valamint a Dark Messiah akkori optimalizálatlansága adott némi okot az aggodalomra, de most megnyugodtam :) -
#247 Persze egyértelmű,sőt angol "tudásom" javát játékokból szereztem,de inkább feliratokat értem meg,a beszélgetéseket hallás útján már nem annyira :( minden játékban elsö dolgom bekapcsolni a feliratozást :D -
#246 -
#245 Jó hunglishül: makszi riszpekt. -
#244 Nem kötelezően követendő példa, de annak idején [én nagyon későn kerültem PC-közelbe!], amikor a Tomb Raider 2-vel játszhattam, álltam neki igazán az angol tanulásának - pedig, abban még feliratozás sincs az átvezetők alatt.
Szerintem, épp a "játszva tanulás" iskola példája az angol silabizálás egy-egy játék kedvéért.
-
#243 1440x900 high élsimitás nélkül,rezzenéstelenül fut,remek az optimalizáltsága -
#242 Pedig simán jól lehet tanulgatni nyelvet játékokból, ha szánsz rá annyit... -
#241 Én is szeretek kutatni olvasni matatni a játékban és utáloma speed runnereket akik azt élvezik hogy milyen gyorsan tudják befejezni a játékot, és az nem érdekli öket hogy a játék szórakoztassa szerintem is a játékos volt hülye hogy végig szaladt rajta ! -
#240 E8400 (3.0 GHz), 4 GB RAM, HD 4850, Win7 32 bit. -
#239 gyengécske angol tudásom miatt nem honosított játékoknál leskippelem az npck beszélgetéseit,meg a cutsceneket,jutok ameddig jutok,és majd a magyar verzával nekiülök újra :) gta IV-et is kétszer toltam ki,magyarul meg angolul,de általában sztoris gémeknél így csinálom :) -
#238 Az király, szinte majdnem azonos gépünk van. Milyen grafikai szinten megy nálad? -
#237 X2 245 3.1 Ghz 2Gb ram HD4850 win7 32bit -
#236 Matatós vagyok a játékokban - szerintem, az a 6 óra egy ilyen játék esetében tényleg végigrohanás.
Ha mindent elolvas, mindenkit meghallgat az ember, helyből többnek kell lennie. S ezt a szóban forgó Dishonored játék ismerete nélkül állíthatom. -
#235 Igaza van neki. Például a Half-Life 2-n is volt, aki másfél óra alatt végigrohant, aztán 10-15 órás játéknak van kikiáltva, ami valós is. Szóval a játékos a hibás, mert ő játszik bolond módjára és nem azért, hogy szórakoztassa a játék. -
ratgab #234 Érdekes cikkre bukkantam a játékkal kapcsolatban egy külföldi oldalon.
Az egyik fejlesztő azt nyilatkozza gyakorlatilag, hogy aki 6 óra alatt végigért a játékon (9 küldetés a játék főszála maga), az rosszul játszotta.
Ezen kissé elgondolkodtam én is, de továbbra is baromságnak gondolom.
Attól, hogy a játékos nem néz be minden sarokba, és nem hallgatja órákig az NPC-k csacsogását és épp ezért hamar végigér a rég várt játékon, attól még nem ő a hülye, hanem a játék a rövid.
Ezt szerintem nem lehet kozmetikázni, hogy próbálj ki más módokat is, menj másfelé, ha rövid valami, akkor ez tény nem?
Ti mit gondoltok erről egyébként? -
Ironman2 #233 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Már van 5.0-ás crackonly a 3DM-hez:
http://netload.in/dateiRfKIQKgppE.htm
-
#232 Milyen gépen tolod? -
#231 akkor ez is ilyen marad :) -
#230 na sikerült működésre bírnom ezt a csodát,és jól tettem,hogy nem várok péntekig a magyar feliratosra...BITANG játék! Hangulata 10 perc után megfog,és beszippant a játék,a grafika nem csúcs,de nekem ígyis tetszik,abszolút remekül van optimalizálva,fuh nagyon jó a játék,tudtam én hogy nem fogok csalódni benne az előzetesek alapján,igazam lett! -
#229 Különösképpen engem sem. Csak megjegyeztem. -
#228 a Dark souls engem max az uninstall.exe felé vitt -
#227 Nekem lényegtelen a graf ha a játékmenet mindent visz. Jó példa erre a Dark Souls vagy a Borderlands 2. -
#226 Persze lehet mondani, hogy direkt ilyen a dizájn... de ez a játék közelről bűnronda. -
#225 hát eddig tudomásom szerint sajnos senki nem csinált ue3 bázisú játék alá hd packot. Na nem mintha nem lehetne, csak egyszerűn valamiért nem :)
Egyébként értem én hogy a krva konzolok miatt kényszerülnek ilyen 128x128-as textúrák használatára, de akkor PC-re miért nem adnak hozzá gyárilag ki egy hd packot? (lásd sleeping dogs)
Mindenki jobban járna ha először megcsinálnák nagyobb felbontású texturákkal az adott játékot, aztán konzolra kedvük szerint lehetne butítani. -
#224 Szerintem a rajongók meg is fogják oldani csak idő kérdése -
Csokis #223 Igen, valahogy úgy. Egy HD Textúra pack kellene, és kész, tökéletes. -
#222 Főleg annak fényében hogy milyen a minimum gépigény. -
#221 Olyan gagyi de mégis stílusos :) -
Ironman2 #220 LOL! Hát ez gáz! -
Csokis #219 Nem valami szép egyébként. Nincs nagy baj vele, csak a textúrák túl alacsony felbontásúak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ironman2 #218 De jó! -
pcgammer #217
Isteni játék :) A arkane kitett magáért :) -
#216 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!steamclient.dll-t hiányolja a játék,a crack fájlok között viszont nem találtam :S -
#215 nekem egyiket se engedte,mindig valami hibát írt :S
Csokis: Köszönöm!!!