1015
  • ratgab
    Akkor most mondjam vissza 28 éves bloodsteveként az új VGA-t és a 28 magos intel procit? XD
  • bakkerman
    én már régóta nem hiszek a gépigényeknek,sőt,megse nézem őket,inkább letöltöm potyára a játékot,vagy esetleg a demóját,és megnézem fut-e. a gépigények a 14 éves bloodsteve-eknek van kitalálva,hogy rohanjanak apucihoz új VGA-ért meg az új Intel 26 magos procijáért...
  • Myselor
    kellemesen csalódtam a játékban,kicsit megijedtem a gépigény láttán.de nagyon is szépen fut a játék nállam is.és a játék is nagyon tetszik,még sokat nem játszottam vele.de eddig nagyon jó:) amúgy a bannert mekkorára kellene akkor átméretezni?
  • grebber
    Beszélni olyan hüde sok emberrel nem lehet mert a többség i am busyvel leráz,miközben semmit se csinál.Olvasni azt viszont lehet mert vannak könyvek, cetlik ,levelek elszórva rendesen.
  • ratgab
    2 GB rammal, 4850-es kártyával és ráadásul win 7 32 bit-es változatán fut tényleg a játék?

Elmennek ezek az arkane-sek a sunyiba, hogy riogatnak ilyen idióta gépigényekkel! Akkor mégse kell ennek atomerőmű ezek szerint?
  • bakkerman
    simaügy lesz,nehogy rákattanjak úgy a gémre,hogy pénteken már a magyar dobozos verzsönt nyomjam
  • Jaka923
    Köszi, így már 100%-os nyugodtsággal fogom várni a futárt pénteken. A gépigényt akkor kissé eltúlozták, valamint a Dark Messiah akkori optimalizálatlansága adott némi okot az aggodalomra, de most megnyugodtam :)
  • bakkerman
    Persze egyértelmű,sőt angol "tudásom" javát játékokból szereztem,de inkább feliratokat értem meg,a beszélgetéseket hallás útján már nem annyira :( minden játékban elsö dolgom bekapcsolni a feliratozást :D
  • IMYke2.0.0.0
  • IMYke2.0.0.0
    Jó hunglishül: makszi riszpekt.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem kötelezően követendő példa, de annak idején [én nagyon későn kerültem PC-közelbe!], amikor a Tomb Raider 2-vel játszhattam, álltam neki igazán az angol tanulásának - pedig, abban még feliratozás sincs az átvezetők alatt.
    Szerintem, épp a "játszva tanulás" iskola példája az angol silabizálás egy-egy játék kedvéért.
  • bakkerman
    1440x900 high élsimitás nélkül,rezzenéstelenül fut,remek az optimalizáltsága
  • Malakai
    Pedig simán jól lehet tanulgatni nyelvet játékokból, ha szánsz rá annyit...
  • wesker24
    Én is szeretek kutatni olvasni matatni a játékban és utáloma speed runnereket akik azt élvezik hogy milyen gyorsan tudják befejezni a játékot, és az nem érdekli öket hogy a játék szórakoztassa szerintem is a játékos volt hülye hogy végig szaladt rajta !
  • IMYke2.0.0.0
    E8400 (3.0 GHz), 4 GB RAM, HD 4850, Win7 32 bit.
  • bakkerman
    gyengécske angol tudásom miatt nem honosított játékoknál leskippelem az npck beszélgetéseit,meg a cutsceneket,jutok ameddig jutok,és majd a magyar verzával nekiülök újra :) gta IV-et is kétszer toltam ki,magyarul meg angolul,de általában sztoris gémeknél így csinálom :)
  • Jaka923
    Az király, szinte majdnem azonos gépünk van. Milyen grafikai szinten megy nálad?
  • bakkerman
    X2 245 3.1 Ghz 2Gb ram HD4850 win7 32bit
  • IMYke2.0.0.0
    Matatós vagyok a játékokban - szerintem, az a 6 óra egy ilyen játék esetében tényleg végigrohanás.
    Ha mindent elolvas, mindenkit meghallgat az ember, helyből többnek kell lennie. S ezt a szóban forgó Dishonored játék ismerete nélkül állíthatom.
  • Jaka923
    Igaza van neki. Például a Half-Life 2-n is volt, aki másfél óra alatt végigrohant, aztán 10-15 órás játéknak van kikiáltva, ami valós is. Szóval a játékos a hibás, mert ő játszik bolond módjára és nem azért, hogy szórakoztassa a játék.
  • ratgab
    Érdekes cikkre bukkantam a játékkal kapcsolatban egy külföldi oldalon.
    Az egyik fejlesztő azt nyilatkozza gyakorlatilag, hogy aki 6 óra alatt végigért a játékon (9 küldetés a játék főszála maga), az rosszul játszotta.

Ezen kissé elgondolkodtam én is, de továbbra is baromságnak gondolom.

Attól, hogy a játékos nem néz be minden sarokba, és nem hallgatja órákig az NPC-k csacsogását és épp ezért hamar végigér a rég várt játékon, attól még nem ő a hülye, hanem a játék a rövid.

Ezt szerintem nem lehet kozmetikázni, hogy próbálj ki más módokat is, menj másfelé, ha rövid valami, akkor ez tény nem?

Ti mit gondoltok erről egyébként?
  • Ironman2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Már van 5.0-ás crackonly a 3DM-hez:
    http://netload.in/dateiRfKIQKgppE.htm

• Jaka923
    Milyen gépen tolod?
  • Shep
    akkor ez is ilyen marad :)
  • bakkerman
    na sikerült működésre bírnom ezt a csodát,és jól tettem,hogy nem várok péntekig a magyar feliratosra...BITANG játék! Hangulata 10 perc után megfog,és beszippant a játék,a grafika nem csúcs,de nekem ígyis tetszik,abszolút remekül van optimalizálva,fuh nagyon jó a játék,tudtam én hogy nem fogok csalódni benne az előzetesek alapján,igazam lett!
  • Fpocok
    Különösképpen engem sem. Csak megjegyeztem.
  • Maxtreme
    a Dark souls engem max az uninstall.exe felé vitt
  • wedge31
    Nekem lényegtelen a graf ha a játékmenet mindent visz. Jó példa erre a Dark Souls vagy a Borderlands 2.
  • Fpocok
    Persze lehet mondani, hogy direkt ilyen a dizájn... de ez a játék közelről bűnronda.
  • Maxtreme
    hát eddig tudomásom szerint sajnos senki nem csinált ue3 bázisú játék alá hd packot. Na nem mintha nem lehetne, csak egyszerűn valamiért nem :)

Egyébként értem én hogy a krva konzolok miatt kényszerülnek ilyen 128x128-as textúrák használatára, de akkor PC-re miért nem adnak hozzá gyárilag ki egy hd packot? (lásd sleeping dogs)
    Mindenki jobban járna ha először megcsinálnák nagyobb felbontású texturákkal az adott játékot, aztán konzolra kedvük szerint lehetne butítani.
  • Shep
    Szerintem a rajongók meg is fogják oldani csak idő kérdése
  • Csokis
    Igen, valahogy úgy. Egy HD Textúra pack kellene, és kész, tökéletes.
  • Ryder62
    Főleg annak fényében hogy milyen a minimum gépigény.
  • Shep
    Olyan gagyi de mégis stílusos :)
  • Ironman2
    LOL! Hát ez gáz!
  • Csokis
    Nem valami szép egyébként. Nincs nagy baj vele, csak a textúrák túl alacsony felbontásúak.

• Ironman2
    De jó!
  • pcgammer

Isteni játék :) A arkane kitett magáért :)
  • bakkerman
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    steamclient.dll-t hiányolja a játék,a crack fájlok között viszont nem találtam :S
  • bakkerman
    nekem egyiket se engedte,mindig valami hibát írt :S

Csokis: Köszönöm!!!