Dishonored

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Az jó, ha lehet kill nélkül játszom végig elsöre, ez sikerült a Deus Ex:HR-nél is és az Alpha Protocol-nál is.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
Igen, pontosan tudom, milyen az, amikor az ember nem öl meg senkit.

De ebben a játékban túl sok minden van. Ami leginkább nem tetszett, hogy meg lehet másokat szállni... pff..

Parasite Eve 2, best game EVER!

Seth
Lehet elkábítani is az ellenfelet, szóval ki lehet iktatni õket anélkül hogy megölnéd.

PSN ID.: Beegabor

wedge31
Észrevétlenül lopakodni sose könnyü hát még ugy, hogy közbe senkit se ölsz meg az duplán az.
Persze rambo modba biztos egyszerübb a dolog.

Fpocok
Engem k*rvára nem jön be a játék videók alapján. Túl sok minden van benne, amitõl könnyûnek tûnik.
De ez... ez nagyon érdekes... "yes, yes... very interesting"

grebber
Eléggé nem tudom letenni game,csak muszáj mert munkába kell menni 😞
Ez a teleport képesség elég jó ellenfél mögé portálom magam és leszúróm mint a vágásra szánt malacot!

Next PC upgrade: 2022

Seth
Következménye ,ahogy a loading képernyõn írják: több hulla-->több patkány-->nagyobb fertõzési arány-->sötétebb végkifejlet

grebber
Nem szeretek lopakodni egy játékban kivéve a Splinter Cellekben!
Itt Rambo vagyok hiszen úgy sincs következménye eddig legalábbis nem volt.

zzeN
Lopakodjál inkább. Az milyen lett? (ha kipróbálod)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

grebber
Kipróbáltam egész jó lett.Killer módszerrel tolom benne.

grebber
Dehogynem kipróbálni simán jó.Hamarosan tesztelem is!

zzeN
Akkor ez neked nem jó😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

grebber
Dishonored.NTSC.XBOX360-PROTON (ellene szól ebben nincs magyar felirat)

Palinko
csoda még nincs nocrack verzió 😄
wedge31
Jók ezek az interaktiv trailerek.

zzeN
Pre-loadolható Steamen!

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Myselor
ahogy mondod nagyon bugos volt én sajnos ez miatt nem tudtam élvezni a játékot.az alap ötlet tetszett de nem tudom.majd meglátjuk ez milyen lesz ha esetleg elfut nállam
igen, õk csinálták. az volt az elõzõ játékuk, azonkívül még a bioshock 2-ben mûködtek közre, azon belül is a level designban. mondjuk a dark messiah nekem is tetszett, többre is értékeltem volna akkor az átlag 70-72%-nál, amennyit kapott, de arra is tisztán emlékszem, hogy rendkívül bugos volt, plusz akkori csúcsgépeken is képes volt szaggatni. én mondjuk még 2006 táján szinte az összes játékot 1024x768-ban játszottam, szóval ezt annyira drasztikusan nem éreztem, de bugok voltak rendesen.

wedge31
Nekem is nagy kedvenc volt.

Seth
Dark Messiah szerintem nagyon jó volt. A harcrendszer is, meg nálam az optimalizációval sem volt gond

Myselor
lol akkor onnan ilyen ismerõs a játék menet a dark messiaht is õk csinálták?lol az is egy optimizálatlan valami volt.és igazából a játék menet megint ugyanaaz ahogy elnéztem ha nem lesz valami nagyon érdekes a storyja akkor bukás lesz az egész játék
Prince23
szerintem gtx460-ból sincs 512-es, plusz miért nem támogatott az xp, ha bevallottan directx 9 lesz az egész? én örülnék a legjobban, ha kamu lenne, mondjuk az is tükrözné akkor, hogy mennyire veszik komolyan a pc-s verziót meg eladásokat. valaki kiír egy totál hülyeséget a bethesda blogra augusztus közepén, az utána úgy terjed el, de 2 hónap alatt annyit nem képesek reagálni az egészre, hogy "ja, amúgy ez faszság, csak a kolléga be volt baszva."

Palinko
ja azt hittem ettõl újabbat tesznek bele. hát akkor gondolom kamu a gépigény. meg van egyáltalán 512 ramos 5850 kártya?
azt akarja mondani, hogy ez a hivatalos gépigény, amivel kapcsolatban semmi korrigálás nem érkezett, pedig a facebook oldalon is volt felháborodás, ahogy néztem. én sem tudom elképzelni, hogy ilyen grafika meg full directx 9 mellett ilyen kártyák kellenének neki minimumon is, meg 4 gb ram, ha viszont igen, akkor valamit nagyon elrontottak. erre persze rá lehet mondani, hogy már itt sem a pc az elsõdleges, de azért szerintem egy ilyen játéknál nyomni fog az eladásokba, fõleg új címként, ha ennyire trehányul lesz kiadva számítógépre. lassan megjelenhetne már valami review, lehetõleg pc-s a játékból, hátha abból többet meg lehet majd tudni, mindenesetre az semmiképpen sem jó elõjel, hogy emlékeim szerint az arkane tényleg soha életében nem tudott optimalizálni, a dark messiah 2006-ban még a source motor használata mellett is zabálta a gépet, ami szerintem az egyik legbarátságosabb engine. ja, és ez pedig egyáltalán nem új, hanem az õsrégi unreal engine 3, csak mondom.

Myselor
hm annyira fura nekem ez a játék,tetszik is meg nem is.szép de a gépigénye indokolatlan,hangulatos,de mégis olyan semmilyen.üresnek érzem,és nem tudom mennyire lesznek benne izgis küldetések,és a történet mennyire jó,na meg persze a játék hossza is fontos számomra.hát nem tudom.szívesen kipróbálnám de eddig nem vagyok biztos benne
Palinko
a helyzet hogy skyrim egy õsrégi motron van ezz meg gondolom új
Fpocok
VIDD INNEN! VIGYÉTEK INNEN! 😄

<#nevetes1>
wedge31
Ennél olcsóbb egy win7...

Muttley
parancsolj, a megoldás

Just do it :)

Mikor az elõzetes videókat néztem, nem gondoltam volna, hogy ez lesz a gépigény.Kész röhej, hogy a Skyrim csodaszépen fut a konfigomon, ezt pedig kénytelen leszek kihagyni.Ok, tudom, a 2 giga rendszermemória idejét múlta, a GeForce 9800 GT egy matuzsálemnek számít és a Dual Core E 7200 se egy mai darab, de akkor se fogom megérteni, mitõl sokkal nagyobb egy játék gépigénye, ha semmiben nem nyújt többet(sõt, épp ellenkezõleg) grafikában, mint egy másik program, ami még csak meg se izzasztja a gépemet?!És még valami: miért nem voltak képesek Xp-re(is) kihozni? Ennyire nem számít az a 40 % körüli piaci szegmens?<#schmoll2>
Palinko
azt akarod mondani hogy 5770 es ATI mon nem fog elindulni hiába az 1gb ram? 😄
wedge31
A CDG-ban ezt kapjuk majd.

tutituti
csak ruhák valszeg meg max egy két fegyver.nem nagy dlc lesz.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Prince23
... amit már elõre el is készítettek, szánalmas

grebber
A steam adatbázisában feltüntek a kiegek:
Shadow Rat Pack
Backstreet Butcher Pack
Arcane Assassin Pack
Acrobatic Killer Pack

grebber

Jaka923
Nem kell mindig zsugorinak lenni, fõleg egy ilyen játék esetében, amely végre mutat valami újat. Plusz a magyar felirat miatt sem ártana támogatni a hazai kiadót.

grebber
Boldog lennék ha ennél a játéknál is csinálnának Region free verziót orosz webshopokban mert 3600ft-ért megvenném! De sajnos csak oroszoknál aktiválható van 😞

Jaka923
Melyik elõrendelõi DLC a legjobb?
- Shadow Rat
- Backstreet Butcher
- Acrobatic Killer

Ragendom
Márcsak 2 hét 😄

wedge31
Dishonored - Developer Documentary (Part 4: End Game)

*Drunken Whaler - sorry elírás
A csapat ingyenesen elérhetõvé tette a "Drunkan Whaler" c. számot, amit már hallhatunk az E3-as Gameplay trailerben!
zzeN

Mert mondjuk steampunk?
Muttley
olyan furán keverik benne az enyhén sok fantasy techno stílust a középkori izékkel
a super-hero képességek sem biztos, h illenek a játék alaphangulatához...

ám'tom...

Just do it :)