1015
  • Maxtreme
    Belenéztem én is.
    A játék maga tényleg nem tűnik rossznak, de a grafika az nos..
    "hát lehetne eggyel jobb, de nem kegyetlenül kurva rossz, hanem aránylag szar"
  • wedge31
    100-at akarok...
  • dezsolti78
    Utoljára talán a HL2-nél láttam ennyire egységesen magas értékeléseket.
    Ez jó jel...
  • MerlinW

GameArena - 10
    The Escapist - 5/5
    Ausgamers - 9.6
    CVG - 9.5
    GamesMaster - 95%
    Atomic - 95%
    IGN - 9.2
    PC Gamer - 92/100
    InsideGames - 92/100
    Gamespot- 9
    Gamefront - 90/100
  • Evin
    Az nem lenne hátrány, ha a rendes méretű lenne, és nem lógna túl a kereten.
  • Fpocok
    Szerintem a mostani banner jó lesz.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha valakinek, mint nekem, nem látszanának a képek: 1. kép + 2. kép
  • grebber
    Már szóltam hogy rakják be a kisebb méretűt a #277-ből!
  • Fpocok
    Nekem is nagyon bejönnek... főleg, hogy nem foglalnak sok helyet :D
  • Shep
    Nagyon jó mindkettő :DDDDDDDDDD
  • Malakai
    Két banner alternatíva. :)
  • Myselor
    az elejét ahoz a safehez hol van a kód a csatornában?:P valahogy nem találom pedig jól körülnéztem szerintem
  • jarlaxxe
    Nocsak mégse vagy olyan tökéletes...de nem várom el, hogy elnézést kérj mert igazam volt.
  • Shep
    Na mint kiderült a "verzió" hibája de már van "javítás"
  • nyirog
    nagyon jó játék, érződik rajta viktor antonov munkássága :)))) magyar felirat ebben a verzióban amit letöltöttem nincsen (3DM), részemről kötelező vétel amint lesz pénzem, bár mivel sejtésem szerint ehhez fognak kiadni min 5 komolyabb DLC-t ahogy anno falloutoknál ezért inkább várok egy évet és majd a game of the year editiont, vagy complete editiont veszem majd meg belőle :)
  • Shep
    Nem mentette el a beállításokat legalábbis új betöltésnél megint WASD-vel mozog.
  • Shep
    Na akkor szétnézek, mert én elsőre nem vettem észre a lehetőséget. Köszi.
  • Myselor
  • IMYke2.0.0.0
    Makszi riszpekt :)
  • Myselor
    remélem így már jó lesz minden:)
  • bakkerman
    egyébként nem is muszáj skilleket használni,nekem 2 küldetés alatt az jött le,hogy ami tényleg kell,és jó ha van,az a teleportálás,a többi az mind extra,amolyan bónusz,mondjuk ezt a megszállós skillt kiakarom próbálni mindenképpen,kiváncsi vagyok rá
  • IMYke2.0.0.0
    Az tökéletes.
  • Fpocok
    Hát még nem tartok annál a résznél, hogy használjam a skilleket. De azt, amit mondtam arról a pár képességről, továbbra is tartom.

FOVot megjátékban lehet 85-re felhúzni max.
  • Myselor
    okés de a szélessége remélem hogy jó
  • IMYke2.0.0.0
    Túlságosan és feleslegesen magas. Szigorúan magánvélemény.
  • Malakai
    85-re fel lehet nyomni FOV-ot beállításokban, ha minden igaz, talán cfg-ben tovább is.
    Az elmosott textúrákra kíváncsi leszek, ehhez a bizar festett/illusztráció szerű stílushoz lehet nem is fog nekem hiányozni a tűéles textúra. :)
  • Myselor
    javított verzió .remélem ez már jo lesz méretben is
  • Shep
    Na ezt jól leírtam :D
  • Shep
    Belenéztem gyorsan, nem rossz csak ne lenne minden textúra egy egybemosott valami, ráadásul az FOV is enyhén alacsony de hát az lenne a furcsa ha nem. Nem értem miért nem lehet a PC-s verziókban belőni normálisan? Mindig ez a szar 60-as szar.
  • Jaka923
    Na, első benyomásra megérte agyonfikázni a játékot néhány videó alapján???
  • Fpocok
    Engem összezavar... itt is. b2ben is... skyrimben is, bioshock2ben is... Én mindig átállítottam :D
  • Malakai
    Skyrimben találkoztam először ezzel talán (amire emlékszek is), elsődleges gomb ugyebár a bal oldali, többség pedig jobbkezes, így keveri. :) Ott mondjuk megszoktam. :)
  • ratgab
    Na elszállt, amit beírtam! Lényeg, hogy ha a Far Cry 3-al kapcsolatban igazad lesz, akkor adok neked igazat!
  • zooleeh
    Nem ,engem is idegesitett de helyre raktam :)
  • IMYke2.0.0.0
    Borderlands 2-ben is van ilyen, a Gunzerker-nél - a szövegből tudom, amit lefordítottam.
  • Fpocok
    Csak engem zavart a bal klikk jobb fegyver, jobb klikk bal fegyver és állítottam át?
  • Shep
    Juhász vagy ,hogy terelsz? :)
  • ratgab
    Tudod mi jár, akinek igaza van? A szája!

Egyébként meg Far Cry 3-ról beszélgettünk ezen a téren. Dishonored az csak egy a 2 darab kétséges játéktól, ami talán nem fut kategóriába esett nálam.
  • Shep
    Azért riogattak mert megérdemled :D Most mondhatnám ,hogy én megmondtam, de nem mondom :D
  • bakkerman
    te akkor egy más kategória vagy :DDD

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az első küldetés kinek hogy sikerült? amikor azt a campbellt kell likvidálni,én úgy oldottam meg,hogy megmérgeztem a piát,csak sajnos elkúrtam,és a másik csávó is meghalt,és arra objective failedet kaptam,mert elvileg az a csávó nem ellenségem,és csak a piros ruhás csókát kellett megölni...amúgy picit durrogtattam,30 embert öltem meg a küldi során,9-et csak elkábítottam,a chaos level "high" lett :DDD igyekszem lopakodni,de ha észrevesznek egyből 3-4-en jönnek,és mészárolnom kell :S