Dishonored

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Pénteken lesz magyar verzió.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
http://www.youtube.com/v/INPKd4JGtsk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Parasite Eve 2, best game EVER!

Amcsiknál 9-én (tehát ma,legkésõbb holnap lesz próbaverzió... kíváncsi vagyok egyáltalán hajlandó lesz-e elindulni 3 gb rammal), nálunk 12-én azaz pénteken.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Mikor jön PCre?

Fpocok
GameArena – 10
The Escapist – 5/5
Ausgamers – 9.6
CVG – 9.5
GamesMaster – 95%
Atomic – 95%
IGN – 9.2
PC Gamer – 92/100
Digital Spy – 4/5
InsideGames – 92/100
JeuxVideo – 19/20
Polygon – 9
Destructoid – 9
EDGE – 9
OPM UK – 9
Gamespot – 9
Gamefront – 90/100
Joystiq – 4.5/5
GameSpy – 4.5/5
G4TV – 4.5/5
1UP – A+
GameInformer (US) – 8.75
Eurogamer – 8
GiantBomb – 4/5
Kotaku – “YES”

wedge31
Az jó, hogy mindenhol kiemelik a szabadságot a játékban és a magas újrajátszhatósági faktort.

zzeN
IGN Review: 9.2 pont

"Open-ended gameplay, a memorable world and incredible aesthetics make Dishonored a joy to play."

Gamespot Review: 9 pont

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Seth
ez mégis elkóborlós :D

PSN ID.: Beegabor

Tatyla
az ilyen stílusú játékok lineárisak...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ryder62
Lehet láma kérdés de ez full linerális vagy el lehet kóborolni erre-arra?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Seth
A 3. pályát(a bordélyházas fejezet) most csináltam meg ölés, riasztás nélkül. Ekkora mondjuk már jobbak a képességeid, sokat segítenek. Azt mondjuk még nem próbáltam hogy küldi újrajátszásnál megmaradnak e, vagy úgy indulsz ahogyan oda érkeztél elõször

kill3r21
Nah toltam egy kicsit, gyerekek ezt komolyan meg lehet csinálni ölés nélkül? Én mindig lebuktam, észrevettek, lehet hogy ennyire béna vagyok? :D
Shep
De bólintottál a 40-re :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
A fejlesztõk 22 órát mondtak.

Fpocok
Jó, de nem én írtam hogy 40 óra? Miért velem jöttök? Én 15öt írtam.

Shep
Hát olvass vissza :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Minek árnyék ha ugy lopakodsz, hogy invisible vagy?
Erre van egy külön skill.

Fpocok
De most ez a 40 óra honnan jött?

Shep
Tudom, de manapság elég ritka akciójátékban a 40 óra, sõt igazából nem is jut eszembe 1 sem :)

Fpocok
De. Wedge mondta, hogy õ elsõre végigtolta kill nélkül.

Már szarrá játszottam DS-t.

Shep
Játsszál a Dark Souls-al ott garantált a 40 óra duplája is :)

Shep
Hát azt senki nem mondta, hogy elsõre :) Egyébként meg lehet úgy is, csak kellõ türelem kell hozzá, na meg sok visszatöltés :)

Prince23
0 killel tényleg végig lehet vinni majd a Dishonoredet?

Fpocok
De. Én elvárom. Azért, mert egyre lejjebb megy a színvonal, nekem még ne kelljen lejjebb adnom (amúgy ez meg is látszik, mert egyre kevesebb játék érdekel.)

grebber
A mai világban, amikor már szinte olyan pofátlanok és pénzhajhászok a kiadók majdnem hogy elõbb jönnek a dlc-k mint a játékok akkor ne várd el hogy egyszer fizetéssel 40 órát akarj játszani.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Nálam ilyen sosem volt.

Egy single only játék legyen minimum 15 óra. Elsõ végigjátszásra.

grebber
"Remélem a Dishonoredben vigyáznak ezekre és a lopakodás tényleg lopakodás legyen, ne csaljon a MI, legyenek sötét zugok hogy tudjam mikor vagyok rejtõzve."

Akkor ez se nagyon lesz a te játékod.<#taps>

Ryder62
Deus HR ott bukott nálam hogy csal a MI. Vagy szimplán idióta. Volt egy hely tele állig felfegyverzett személyzettel és a szellõzõben kiszúrtak úgy hogy addig mindenkit kikerültem (tehát nem ütöttem le senkit stb) ergo semmi hulla vagy body amit kiszúrhattak volna, és hirtelen riadóztatva lett az egész bázis. Nem láthattak rám mivel egy olyan szellõzõben voltam ahol mindkét végén kanyar volt. Kidugtam az orrom és láttam hogy kb 5-6 enemy ott ácsorog rám várva + még jött vagy 8 másik felém.

Ez így 2011-ben már nagyot csapott.

A grafika meg nem minden de bazz 2011-ben, a Deus Ex HR-ben a szellõzõ járatok olyan fény árban úsztak mintha napsütötte réten kúsznék másznék. Így pl a szellõzõk végén nem tudtam belõni mikor nem látnak rám, mikor vagyok sötétben, takarásban úgymond. Azért egy 2004-es Riddick-ben már a szellõzõkben full sötét volt, sõt ha olyan sarokban bújtam meg ahol sötétség volt nem vettek észre.

Azt hittem hogy ez már alap 2011-ben de úgy látszik nem.

Remélem a Dishonoredben vigyáznak ezekre és a lopakodás tényleg lopakodás legyen, ne csaljon a MI, legyenek sötét zugok hogy tudjam mikor vagyok rejtõzve.

Szóval a Deus Ex bukás nálam mert egy lopakodós játék árnyék nélkül 2011-ben enyhén gáz.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

bakkerman
jaja láttam a képet lentebb,de azért alapból nem az a játék,ami arra van tervezve,hogy lopakodással meg kill nélkül tolják ki az emberek...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fpocok
Meglehet. De elsõre? Kétlem.

Shep
DX-et meg lehet csinálni (bossok nem számítanak) van ilyen acsi is. Dög nehéz de meg lehet.

bakkerman
deus ex-et kill nélkül?? legelsõ küldetésen alsóhangon 20 embert kell lelõnöd,hogy egyáltalán továbbjuss. Alpha Protocol-nál szintén nem tudsz továbbjutni az elején kill nélkül.

Myselor
te elmebeteg vagy <#idiota>
bakkerman
néztem gameplay videókat nagyon tetszik a gém,pc-re mikor jön?

grebber
Lopakodva még jó hogy sok a gametime,mivel nem egy olyan hely van ahol többen is vannak és ha nem akarsz harcba keveredni vagy alarmot akkor bizony kemény perceket kell várnod a megfelelõ pillanatra.
Ezért én inkább rambozok fog a rák várni,kinyirok mindenkit és kész.
Bordélyházba vagy hol ott is sikitottak a nõk meg segítségért kiabáltak meg letérdeltek. Én ekkor másra gondoltam<#taps> Mondom neki sikítozol meg térdelgetsz itt elõttem szájnyitás nélkül DIE ha mondom kinyírtam mindenkit aki csak mozgott<#gun><#gun><#gun><#gun> Csak hogy tudatosítsam a többiben hogy nekem ne sikítozzon senki.

zzeN
Steam fórumról:

"- It wasn't even actual 4 hours, it was around 7-8 because the stream they were watching was cut at some point
- Still short? That's because he was playing on easy and rushed through everything, skipped cutscenes, explored nothing, etc.. It was a live stream, so people who watched it are the ones that said this!"

Quote from the level designer from that link:

My ghost and no kills playthrough took 22 hours. That’s without exploring every nook and cranny, and knowing the solution to everything beforehand.”

Plusz 9.5 pontot adtak volna egy 4 órás játékra? Nehezen hiszem..

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Myselor
õszintén többre számítottál?mert én nem
Fpocok
6-7 óra az kurva kevés egy single only játéknál.

grebber
Dishonored - kiszivárgott az elsõ teszteredmény (9.5/10)

"Más vélemények szerint a Dishonored akár 4 óra alatt kipörgethetõ akkor, ha csupán végigszaladunk rajta és ész nélkül mészárlásba kezdünk. Az átlagjátékosok 6-7 óra alatt végeztek vele, ám ha a megfontolt elõrehaladásra, a lopakodásra rendezkedünk be, akkor 20 óra játékidõ is kisajtolható belõle - minden zegzugot megtekintve, minden mellékküldetést teljesítve."

grebber
A bomba elég jól szétszakítja az ellenséget.
Fõleg akkor látványos amikor összegyûjtünk magunk mögött 4-5 akár 6 ellenséget , az idõt szépen belassítjuk közéjük hajítunk laza csuklómozdulattal egy bombát és utána már csak a csonkított holttesteket kell fosztogatni vérben tocsogva<#idiota>
Dishonored én így szeretlek!

Myselor
jóltetted:)
kill3r21
jaja rápróbáltam...:)
The Protector
ezt te csináltad?Hát ha igen akkor minden tiszteletem a tiéd.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Myselor
boxon toltad?:)
kill3r21
finom a cucc, de majd a magyar verzsön :)
Fpocok
Az jó.
Na majd ha kijön PCre a demó verzió, akkor megnézem.

wedge31
Az összes képesség opcionális...

Fpocok
Szerintem enélkül sem lenne "tucatjáték".
Van egy két játékmechanika amit utálok és ezért nem is játszok ilyennel... idõmegállítás/visszatekerés, ember megszállás... és most már az ilyen gravitácóval való játék is ide tartozik.

grebber
Pedig nagyon jó dolog <#taps>

Seth
"Ami leginkább nem tetszett, hogy meg lehet másokat szállni"

Jah, minek bele ilyesmi, nehogy már különbözzön kicsit a többi tucatjátéktól... :D