1015
-
#334 nem feltétlenül jó, de megfelelő, jobb mint jelenleg zsebemben nem lévő soktízezerből új kártyát (vagy még inkább: új konfigot) venni... reakcióidő szempontjából tényleg nem mindegy, h 30 v. 60 FPS (mert ugye van köztük egy laza ~17 ms), de akkor gondolj bele, h konzolhuszároknál minden ennyivel fut -
#333 Komolyan irigyelek azért mert neked a 25-30fps már jónak számit.
Én 40-50 alatt agybajt kapok föleg az ilyen fps játékoknál. -
#332 nem mondanám, pár dolognál le kellett tekerni csöppet beállításokat (Max Payne 3, DXHR pl), de ott is megvolt a stabil 25-30 FPS, és azok is jól néztek ki, általában viszont minimális kompromisszumokra van max szükség - konzolok elég komoly "akadályt" jelentenek grafikai fejlődésben, amit őszintén szólva annyira én nem is bánok.
Ironman2: neked 9600GT-vel hogy fut? abból már valamennyire tudok következtetni h szenvedés lesz-e nekiugrani, vagy megéri. -
Ironman2 #331 Tényleg gáz a textúra.Ugye ez csak vicc 2012-ben? Amúgy a játékmenet jó! -
#330 8800GT nem egy mai darab, komoly kompromiszumokkal tolhatod a játékokat. -
#329 rendszerkövetelményekről van már valami tapasztalat? tényleg olyan magasak, mint amit írnak, és találkozok életem első játékával, ami nem fut el kacagva egy 8800 GT-n? -
wednes #328 Akkor két dolgot tehetsz, vagy angol szinkron angol felirat, vagy átteszed francia, olasz, kínai szinkronra és magyar feliratra. Akkor nem fognak zavarni, ha nem passzol éppen össze. :D
Egyébként a legtöbb fordítás elég jó, a mass effect 2 az tényleg vacak volt. -
#327 félreérted,nem maga a felirat zavar (hallás után még azért nem teljesen értem meg az angolt) hanem a magyar nyelv.nekem kissé illuzióromboló,pláne ha telivan nevetséges fordításokkal (pl mass effect 2) -
#326 már amelyiken van ilyen védelem.Bad company2-t páldául simán toltam 3 nappal az eu megjelenés elött,bf3-on tényleg volt,bár könnyen ki lehetett játszani (az más kérdés,hogy tök feleslegesen kell ilyenekkel vesződni ha egyszer megveszi az ember) -
#325 Még nincs meg a játék nekem de általában ki lehet kapcsolni a feliratot ha ez téged zavar. -
#324 én viszont vaciálálok,hogy eredeti nyelven toljam e vagy magyarul :D mióta tudok angolul egyszerűen zavar a magyar felirat -
#323 én is abbahagytam a 2. küldetés után,túl sok a cetli,jegyzet ami kell a sztorihoz,és muszáj elolvasni,pénteken újrakezdem -
#322 Na én megvárom a magyar nyelvet. Most először éreztem egyfajta fura bizsergést a HL2 óta... amikor megláttam a furcsa várost, a tripod szerű izét ki is léptem mert ebből még valami jó is kisülhet és érteni is akarom!
-
#321 Na egész jó kis játék ez, grafikát is megszoktam, kellően összetett, persze lehet ész nélkül darálni, mint grebber is tette de hát annak mi értelme? -
#320 Ja, annál idegesitöbb nincs mikor kézbe a játék de nem tudod aktiválni.
-
#319 Igen volt már ilyen és három napig várni kellett mire aktiválni tudtad. -
#318 Na milyen a játék ? :) -
#317 legtöbbször nálunk is kapható már az amerikai megjelenés napján (mármint nem hivatalosan,de a boltok már meg szokták kapni a példányokat) -
#316 [spoiler]van skidrow, remélem ez már jó lesz. -
#315 ..és még a link is szar.áááá Töröld az elejéről az sg-t, csak ennyi kell: tv.gamestar.hu/video/babi-neni-strandra-megy
De hogy miért egészítettre ki, azt nem tudom..
-
#314 opp, ez a #306-ra ment. :) -
#313 katt :)) (sajna ytn nem találtam már) -
#312 Kifinomitotta az izlésedet a Dark Souls... -
#311 Hát vannak akiknek igen de én nem tartozom közéjük :) -
#310 jaja,abszolút tökéletes ez a látvány a játékmenethez,a zenékhez,magához a hangulathoz,ehhez a gémhez nem kell kráj endzsin 7,ígyis pörfikt :) -
Dew18 #309
Sziasztok most töltöttem le a játékot de ezt a hibaüzenetet dobja fel csak nem értem mi a gond ha tudnátok megoldást létszi segítsetek !
-
#308 Nem hát. Mert ZSENIÁLIS:) -
#307 Van egy pár... -
#306 Ez miben is volt, mármint a duma? -
#305 Pedig az nem is jó :D -
#304 Így van. Minden vállalat célja, hogy szívassa a vásárlóit. Hiszen megtehetik. Még véletlenül sem megalapozott pénzügyi stratégia az oka. Nem. Pusztán a szívatás:)
Mert Amerikának aztán baromi sok köze van ahhoz, hogy hogyan váltják Európában az euro-t:) Továbbá természetesen azért váltjuk 1:1-ben, mert lusták vagyunk. Van még valamilyen bölcsesség a tarsolyodban?:) -
#303 Az is meg valszeg szeretik szívatni az europaiakat elég ha csak az eladásokra gondolok ahol ugyanazt a játékot euroért drágában kell megvenned mint dollárért mert lusták átváltani. -
#302 Öööö... lehet van valami ilyesmi is, de "hivatalosan" nem emiatt jelenik meg ott kedden, nálunk meg pénteken. -
#301 Most komolyan újdonságot írtam?:) -
#300 Okos hsz, köszönjük:)
Az, hogy megjelenéskor az amerikai ne olcsóért vegye kelet európából (meg úgy egyáltalán máshonnan), hiszen az első hét eladásai döntenek mindenről a kiadó számára. -
#299 Így van. -
ratgab #298 Semmi. Csak, hogy amerikaiak pici törékeny lelke ne sérüljön és érezzék, hogy ők a célközönség első sorban. -
#297 Ilyenkor utálom, hogy nálunk mindig várni kell a megjelenésre. Csak tudnám mi értelme ennek a csusztatott EU-s release-nak. -
#296 Borderlands 2 is 9 fölött kapott mindenkitől. -
#295 Szerintem piszok hangulatos, stílusos ez a kontúr nélküli cell-shaded megjelenítés. Nekem nagyon tetszik.