Dishonored
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
The Escapist – 5/5
Ausgamers – 9.6
CVG – 9.5
GamesMaster – 95%
Atomic – 95%
IGN – 9.2
PC Gamer – 92/100
Digital Spy – 4/5
InsideGames – 92/100
JeuxVideo – 19/20
Polygon – 9
Destructoid – 9
EDGE – 9
OPM UK – 9
Gamespot – 9
Gamefront – 90/100
Joystiq – 4.5/5
GameSpy – 4.5/5
G4TV – 4.5/5
1UP – A+
GameInformer (US) – 8.75
Eurogamer – 8
GiantBomb – 4/5
Kotaku – “YES”
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"Open-ended gameplay, a memorable world and incredible aesthetics make Dishonored a joy to play."
Gamespot Review: 9 pont
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
PSN ID.: Beegabor
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Erre van egy külön skill.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Már szarrá játszottam DS-t.
Next PC upgrade: 2022
Egy single only játék legyen minimum 15 óra. Elsõ végigjátszásra.
Akkor ez se nagyon lesz a te játékod.<#taps>#taps>
Ez így 2011-ben már nagyot csapott.
A grafika meg nem minden de bazz 2011-ben, a Deus Ex HR-ben a szellõzõ járatok olyan fény árban úsztak mintha napsütötte réten kúsznék másznék. Így pl a szellõzõk végén nem tudtam belõni mikor nem látnak rám, mikor vagyok sötétben, takarásban úgymond. Azért egy 2004-es Riddick-ben már a szellõzõkben full sötét volt, sõt ha olyan sarokban bújtam meg ahol sötétség volt nem vettek észre.
Azt hittem hogy ez már alap 2011-ben de úgy látszik nem.
Remélem a Dishonoredben vigyáznak ezekre és a lopakodás tényleg lopakodás legyen, ne csaljon a MI, legyenek sötét zugok hogy tudjam mikor vagyok rejtõzve.
Szóval a Deus Ex bukás nálam mert egy lopakodós játék árnyék nélkül 2011-ben enyhén gáz.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ezért én inkább rambozok fog a rák várni,kinyirok mindenkit és kész.
Bordélyházba vagy hol ott is sikitottak a nõk meg segítségért kiabáltak meg letérdeltek. Én ekkor másra gondoltam<#taps>#taps> Mondom neki sikítozol meg térdelgetsz itt elõttem szájnyitás nélkül DIE ha mondom kinyírtam mindenkit aki csak mozgott<#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun> Csak hogy tudatosítsam a többiben hogy nekem ne sikítozzon senki.
"- It wasn't even actual 4 hours, it was around 7-8 because the stream they were watching was cut at some point
- Still short? That's because he was playing on easy and rushed through everything, skipped cutscenes, explored nothing, etc.. It was a live stream, so people who watched it are the ones that said this!"
Quote from the level designer from that link:
“My ghost and no kills playthrough took 22 hours. That’s without exploring every nook and cranny, and knowing the solution to everything beforehand.”
Plusz 9.5 pontot adtak volna egy 4 órás játékra? Nehezen hiszem..
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"Más vélemények szerint a Dishonored akár 4 óra alatt kipörgethetõ akkor, ha csupán végigszaladunk rajta és ész nélkül mészárlásba kezdünk. Az átlagjátékosok 6-7 óra alatt végeztek vele, ám ha a megfontolt elõrehaladásra, a lopakodásra rendezkedünk be, akkor 20 óra játékidõ is kisajtolható belõle - minden zegzugot megtekintve, minden mellékküldetést teljesítve."
Fõleg akkor látványos amikor összegyûjtünk magunk mögött 4-5 akár 6 ellenséget , az idõt szépen belassítjuk közéjük hajítunk laza csuklómozdulattal egy bombát és utána már csak a csonkított holttesteket kell fosztogatni vérben tocsogva<#idiota>#idiota>
Dishonored én így szeretlek!
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Na majd ha kijön PCre a demó verzió, akkor megnézem.
Van egy két játékmechanika amit utálok és ezért nem is játszok ilyennel... idõmegállítás/visszatekerés, ember megszállás... és most már az ilyen gravitácóval való játék is ide tartozik.
Jah, minek bele ilyesmi, nehogy már különbözzön kicsit a többi tucatjátéktól... :D
PSN ID.: Beegabor