1015
-
#414 legyen:) -
xido #413 legyen inkább királyi testőr,mint pajtás..hivatalosabb:) -
#412 Spoiler tagot használjuk ha lehetne mert nem mindenki tolja warezban hanem várja a pénteki megjelenést. -
#411 Nem a te lányod, hanem a császárnőé, akit megölnek. Magyarul a trónörökös. Te csak a császári család pajtása vagy. -
#410 Én is végigjátszottam, nem volt egy nagy kaland... Rövid volt, kicsit összecsapottnak is éreztem (történet, játékmechanika terén). Egynek elment, többet elő nem veszem. ~8 óra volt úgy, hogy a gyűjthető cuccok 80%-át megkerestem, összes opcionális küldetést megcsináltam.
Tetszett, de kár érte. -
#409 nekem eddig is jó volt:) -
#408 A skidrow nem? -
#407 Végre megjegyzi a beállításokat.
[spoiler]UPDATE #2: Dishonored.Fix-RELOADED -
#406 Szerintem úgy indul hogy megérkezel egy városba, találkozol a lányoddal, majd átadsz egy üzenetet annak a királynőnek vagy ki, és ekkor megtámadnak a nemtuom mik, és rád terelik a királynőgyilkosságosságot. És ennek kell utánajárni. :D -
#405 hát igen,biztos van pár érdekesség a cetli/levél/könyveken.a történetet teljesen értettem.de szeretném magyarul is végigvinni :) -
#404 Magyarítással azért érdemes lesz egy szer fullosan átnézni mindent mert ki tudja milyen infot rejt 1-2 cetli/levél/könyv.
Sajnos angol tudás nélkül még találgatni sincs infom miről is szól ez a game!
Annyit tudok hogy az elején ugye megtörtént a dolog és ki kell nyomozni hogy ki volt azt ezenkivül mást nem tudok.Ezért nagy zsírkaraj hogy jön magyar felirattal. -
#403 hát úgy igen.de idegrendszered se éppen sok lesz addigra.sokszor bugos,és észrevesznek emiatt.sok mentéssel és kitartással persze meglehet de hogy mindent felfedezzél.igazából nincs sok ösztönzés és értelme sincs.sok helyet én is átnéztem főleg ami olyan volt és külösen tetszett nekem pl a Bál.de amúgy nem éreztem hogy szeretnék még körülnézni.jó játék tényleg de azért úgy nem vinném végig no kill mindent felfedezzek nem:) -
#402 Elsőre nekem olyan 7-9óra lehetett. -
#401 false...:D
lehetetlenség...:D
nem telt el még 20 óra és végigtólták... -
#400 Azt írták, hogy ha lopakodsz no killel és mindent felfedezzel akkor 20 óra felett lesz a gameplay. -
#399 Oks csak egyszerűen meglepett, én sem szoktam szöszmötölni, de hogy 1 délelőtt. :D
Ha azt kérdezném hogy hány óra a játék, mit válaszolnál 1 és 5 között? :D -
#398 nem hosszú:( pedig nem rohantam végig sőt.és alig öltem embert.csak akit mondjuk muszály volt meg a célpontokat.tegnap nem sokat toltam.ma egész délután,de hát akkor sem hosszú.értettem angolul is.de magyarul is kíváncsi leszek rá.9 fejezet van végülis nem sok.de sajnos azt nem éreztem hogy mindenfele el szeretnék menni így is elég macerás volt sok helyen az átjutás észrevétlenül nem hogy még elmenjek minden hova belesni:P élveztem a játékot és ez a lényeg úgy játszottam ahogy nekem kényelmes és jó volt:) -
#397 Nehogymár végigjátszottad!!!!????!!!
Na hagyjadmár tegnap jött ki torrentre, milyen hosszú akkor a játék?
Vagy nem dolgoztál ma? :P -
#396 a végére értem én is.tényleg nem volt túl hosszú.de tuti végigjátszom magyarul is.nagyon jó volt az egész története,és tetszett a játék ,de néha egy kicsit buta megoldások voltak,észrevettek de hogy,falon keresztül meg ilyesmi,a vége pedig nem túl jó.de majd meglátja mindenki.összességében jó volt nagyon. 9/10:) -
#395 na mindjárt lejön. kíváncsi leszek.
-
#394 Ez nem feltétlenül garancia, mert például a Red Orchestra 2 ritka szarul van megírva, pedig U3 motor hajtja. Ez főleg annak fejében nagy szégyen neki, hogy only PC-s játék. De le a kalappal az Arkane előtt, ez tisztességes munka lett minden szempontból. -
#393 AS:DASDASD:ASSD
én nem vagyok ennyire tökös ._. még :D -
nxs #392 E5200/9600GT/2GB 1680*1050 minden max kivéve rat shadow,sose akadt meg és villámgyorsan tölt. Ha más U3 motorra írt játék hasít ez is fog. -
#391 haverom nagy FM-es kocka,őt idézve "1 óra alatt csaj elintézve,éjszaka meg úgyis alszik..." :DDD -
#390 Köszönööm :] Most bukkantam a játékra, néztem mondom wtf. Baromi jónak tűnik. Az a gond, hogy borderlandsezni is kéne, nem tudom hogy fogom összehangolni a kettőt...ahhhhhh este meg jön asszony...picsába :D -
#389 á nekem is 2 gigával pörög a gém,elég az neki :) -
#388 A ram mondjuk lehetne több de azért mennie kellene tűrhetően. -
#387 menni fog az nagyobb felbontáson is,sőt,minimumig se kell levenned...elvileg -
#386 Bőven elég neki az a gép. -
#385 Srácok, láttam a minimum gépigényt, de talán van aki gyengébb géppel tolja.
E4400 procival, 8600 GTS-el 2 giga rammal eldöcögne full minimumon 1024ben? -
#384 működni működik, csak szöszmötölős, most nézem végig ini-ket hátha találok egy értelmesebb megoldást.
...és komikus módon 16:10 monitoron még valahogy 100 is kevésnek hat -
#383 Én már az elsőn összeszedtem este 2-t meg a nyanyának elkezdtem csinálni a "szívességeket" -
#382 2. küldetést asszem 47 perc alatt toltam le,de úgy volt ennyi idő,hogy a 7 rune-ből csak 1-et szedtem össze,az 5 bone charm-ból pedig egyet se...simán ott lehet hagyni egy küldetésen másfél órát is,főleg ha minden optional mellékküldit is letol az ember,meg keresi a rune-okat -
#381 Remélem majd müködik mert a 85 igy látatlanba kevésnek tünik. -
preziosi #380 én most kezdtem a 3. küldetést és 4-4,5 órám már simán benne van. -
ratgab #379 Rohanósok 6 óra alatt végigérnek. Ha szöszmötölsz (elvileg a fejlesztő ezt ajánlja), akkor a határ a csillagos ég. -
ratgab #378 Szerintem az a jobb, ha nem vágják át a leendő vevőt és valós adatot adnak meg.
De az még mindig jobb, hogy nagyobbat mondanak, aztán végül kisebb lesz belőle, de végül csak fut. -
#377 Elvileg 9 fő mission van -
#376 Amúgy milyen hosszú ez a játék, mert tegnap az első rendes gyilkolós küldetésben biztos elszórakoztam vagy 2 órát és a fő célnak még csak a közelébe sem jutottam? -
#375 Szerinted melyik jobb... ha nagyobb gépigényt adnak meg és kiderül, hogy gyengébben is fut, vagy fordítva?