Dishonored

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Engem összezavar... itt is. b2ben is... skyrimben is, bioshock2ben is... Én mindig átállítottam 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Malakai
Skyrimben találkoztam elõször ezzel talán (amire emlékszek is), elsõdleges gomb ugyebár a bal oldali, többség pedig jobbkezes, így keveri. 😊 Ott mondjuk megszoktam. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Na elszállt, amit beírtam! Lényeg, hogy ha a Far Cry 3-al kapcsolatban igazad lesz, akkor adok neked igazat!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zooleeh
Nem ,engem is idegesitett de helyre raktam 😊

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

IMYke2.0.0.0
Borderlands 2-ben is van ilyen, a Gunzerker-nél - a szövegbõl tudom, amit lefordítottam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Csak engem zavart a bal klikk jobb fegyver, jobb klikk bal fegyver és állítottam át?

Shep
Juhász vagy ,hogy terelsz? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tudod mi jár, akinek igaza van? A szája!

Egyébként meg Far Cry 3-ról beszélgettünk ezen a téren. Dishonored az csak egy a 2 darab kétséges játéktól, ami talán nem fut kategóriába esett nálam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Azért riogattak mert megérdemled 😄 Most mondhatnám ,hogy én megmondtam, de nem mondom 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bakkerman
te akkor egy más kategória vagy 😄DD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az elsõ küldetés kinek hogy sikerült? amikor azt a campbellt kell likvidálni,én úgy oldottam meg,hogy megmérgeztem a piát,csak sajnos elkúrtam,és a másik csávó is meghalt,és arra objective failedet kaptam,mert elvileg az a csávó nem ellenségem,és csak a piros ruhás csókát kellett megölni...amúgy picit durrogtattam,30 embert öltem meg a küldi során,9-et csak elkábítottam,a chaos level "high" lett 😄DD igyekszem lopakodni,de ha észrevesznek egybõl 3-4-en jönnek,és mészárolnom kell :S

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Akkor most mondjam vissza 28 éves bloodsteveként az új VGA-t és a 28 magos intel procit? XD<#idiota>

bakkerman
én már régóta nem hiszek a gépigényeknek,sõt,megse nézem õket,inkább letöltöm potyára a játékot,vagy esetleg a demóját,és megnézem fut-e. a gépigények a 14 éves bloodsteve-eknek van kitalálva,hogy rohanjanak apucihoz új VGA-ért meg az új Intel 26 magos procijáért...

Myselor
kellemesen csalódtam a játékban,kicsit megijedtem a gépigény láttán.de nagyon is szépen fut a játék nállam is.és a játék is nagyon tetszik,még sokat nem játszottam vele.de eddig nagyon jó😊 amúgy a bannert mekkorára kellene akkor átméretezni?
grebber
Beszélni olyan hüde sok emberrel nem lehet mert a többség i am busyvel leráz,miközben semmit se csinál.Olvasni azt viszont lehet mert vannak könyvek, cetlik ,levelek elszórva rendesen.

Next PC upgrade: 2022

2 GB rammal, 4850-es kártyával és ráadásul win 7 32 bit-es változatán fut tényleg a játék?

Elmennek ezek az arkane-sek a sunyiba, hogy riogatnak ilyen idióta gépigényekkel! Akkor mégse kell ennek atomerõmû ezek szerint?

bakkerman
simaügy lesz,nehogy rákattanjak úgy a gémre,hogy pénteken már a magyar dobozos verzsönt nyomjam <#zavart1><#beka2>

Jaka923
Köszi, így már 100%-os nyugodtsággal fogom várni a futárt pénteken. A gépigényt akkor kissé eltúlozták, valamint a Dark Messiah akkori optimalizálatlansága adott némi okot az aggodalomra, de most megnyugodtam 😊

bakkerman
Persze egyértelmû,sõt angol "tudásom" javát játékokból szereztem,de inkább feliratokat értem meg,a beszélgetéseket hallás útján már nem annyira 😞 minden játékban elsö dolgom bekapcsolni a feliratozást 😄

IMYke2.0.0.0
<#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Jó hunglishül: makszi riszpekt.

IMYke2.0.0.0
Nem kötelezõen követendõ példa, de annak idején <én nagyon késõn kerültem PC-közelbe!>, amikor a Tomb Raider 2-vel játszhattam, álltam neki igazán az angol tanulásának - pedig, abban még feliratozás sincs az átvezetõk alatt.
Szerintem, épp a "játszva tanulás" iskola példája az angol silabizálás egy-egy játék kedvéért.

bakkerman
1440x900 high élsimitás nélkül,rezzenéstelenül fut,remek az optimalizáltsága

Malakai
Pedig simán jól lehet tanulgatni nyelvet játékokból, ha szánsz rá annyit...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

wesker24
Én is szeretek kutatni olvasni matatni a játékban és utáloma speed runnereket akik azt élvezik hogy milyen gyorsan tudják befejezni a játékot, és az nem érdekli öket hogy a játék szórakoztassa szerintem is a játékos volt hülye hogy végig szaladt rajta !
IMYke2.0.0.0
E8400 (3.0 GHz), 4 GB RAM, HD 4850, Win7 32 bit.

bakkerman
gyengécske angol tudásom miatt nem honosított játékoknál leskippelem az npck beszélgetéseit,meg a cutsceneket,jutok ameddig jutok,és majd a magyar verzával nekiülök újra 😊 gta IV-et is kétszer toltam ki,magyarul meg angolul,de általában sztoris gémeknél így csinálom 😊

Jaka923
Az király, szinte majdnem azonos gépünk van. Milyen grafikai szinten megy nálad?

bakkerman
X2 245 3.1 Ghz 2Gb ram HD4850 win7 32bit

IMYke2.0.0.0
Matatós vagyok a játékokban - szerintem, az a 6 óra egy ilyen játék esetében tényleg végigrohanás.
Ha mindent elolvas, mindenkit meghallgat az ember, helybõl többnek kell lennie. S ezt a szóban forgó Dishonored játék ismerete nélkül állíthatom.

Jaka923
Igaza van neki. Például a Half-Life 2-n is volt, aki másfél óra alatt végigrohant, aztán 10-15 órás játéknak van kikiáltva, ami valós is. Szóval a játékos a hibás, mert õ játszik bolond módjára és nem azért, hogy szórakoztassa a játék.

Érdekes cikkre bukkantam a játékkal kapcsolatban egy külföldi oldalon.
Az egyik fejlesztõ azt nyilatkozza gyakorlatilag, hogy aki 6 óra alatt végigért a játékon (9 küldetés a játék fõszála maga), az rosszul játszotta.

Ezen kissé elgondolkodtam én is, de továbbra is baromságnak gondolom.

Attól, hogy a játékos nem néz be minden sarokba, és nem hallgatja órákig az NPC-k csacsogását és épp ezért hamar végigér a rég várt játékon, attól még nem õ a hülye, hanem a játék a rövid.

Ezt szerintem nem lehet kozmetikázni, hogy próbálj ki más módokat is, menj másfelé, ha rövid valami, akkor ez tény nem?

Ti mit gondoltok errõl egyébként?

Már van 5.0-ás crackonly a 3DM-hez:
http://netload.in/dateiRfKIQKgppE.htm

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Jaka923
Milyen gépen tolod?

Shep
akkor ez is ilyen marad 😊

bakkerman
na sikerült mûködésre bírnom ezt a csodát,és jól tettem,hogy nem várok péntekig a magyar feliratosra...BITANG játék! Hangulata 10 perc után megfog,és beszippant a játék,a grafika nem csúcs,de nekem ígyis tetszik,abszolút remekül van optimalizálva,fuh nagyon jó a játék,tudtam én hogy nem fogok csalódni benne az elõzetesek alapján,igazam lett!

Fpocok
Különösképpen engem sem. Csak megjegyeztem.

Maxtreme
a Dark souls engem max az uninstall.exe felé vitt <#idiota>

wedge31
Nekem lényegtelen a graf ha a játékmenet mindent visz. Jó példa erre a Dark Souls vagy a Borderlands 2.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
Persze lehet mondani, hogy direkt ilyen a dizájn... de ez a játék közelrõl bûnronda.

Maxtreme
hát eddig tudomásom szerint sajnos senki nem csinált ue3 bázisú játék alá hd packot. Na nem mintha nem lehetne, csak egyszerûn valamiért nem 😊

Egyébként értem én hogy a krva konzolok miatt kényszerülnek ilyen 128x128-as textúrák használatára, de akkor PC-re miért nem adnak hozzá gyárilag ki egy hd packot? (lásd sleeping dogs)
Mindenki jobban járna ha elõször megcsinálnák nagyobb felbontású texturákkal az adott játékot, aztán konzolra kedvük szerint lehetne butítani.

Shep
Szerintem a rajongók meg is fogják oldani csak idõ kérdése

Igen, valahogy úgy. <#smile> Egy HD Textúra pack kellene, és kész, tökéletes. <#eljen>

Ryder62
Fõleg annak fényében hogy milyen a minimum gépigény.<#gonosz3>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Shep
Olyan gagyi de mégis stílusos 😊

LOL! Hát ez gáz!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nem valami szép egyébként. Nincs nagy baj vele, csak a textúrák túl alacsony felbontásúak.

De jó!

Isteni játék 😊 A arkane kitett magáért 😊
bakkerman
steamclient.dll-t hiányolja a játék,a crack fájlok között viszont nem találtam :S

bakkerman
nekem egyiket se engedte,mindig valami hibát írt :S

Csokis: Köszönöm!!!