1015
-
#214 Dehogynem most szedtem le :) -
Csokis #213 Nekem jó volt az uploading, de feltettem neked ide:
-
#212 egyik link se jó,néztem -
#211 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mukodik probaltam -
Ironman2 #210 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezt le kell hozzá tölteni:
http://netload.in/datei3HDFOBXY9F.htm
-
#209 Nagy az izgalom, pörög a totyik -
#208 na ez már működő,ami kikerül rlslogra az tuti jó,ezt le is kapom megnézem fut-e -
#207 [spoiler]
Dishonored-3DM -
#206 Most néztem de kajak nem látom melyik hszben írnak erről :O
Utolsó előtti hszben linkelte a srác a képeket h neki már megy.. ennyi -
#205 fórumot nézd! -
#204 Előbb néztem én is Ncore-on.. ott nem láttam ilyen magyar verziós steames cuccról semmit.. de mindjárt meglesem.. legyen igazad :D ha jó a game tuti vétel. de majd meglátjuk. -
#203 én is azt hittem!! de olvastam ncore-on,és azt írják,hogy steamrip lesz a törés,és a steamen már ma elérhető magyar nyelven is,szóval még azis lehet,hogy ma már a magyarral játszunk...majd kiderül,én megvárom a tutit,péntek délután kényelmesen nekiülök a magyar verziónak :P -
#202 Nem tudok olvasni -
#201 Van már működő.. viszont nincs magyar még.. és valszeg nem is lesz hétvégéig.. -
Csokis #200 De, van már jó!
-
#199 Te nem elolvastad? 分神作《羞辱》]+更新免 -
#198 A nagyfiúk még ma megoldják, hogy menjen. -
#197 de egyik kinntlévő crack se jó,a menüben crashel. Én várok péntekig a magyarra :) -
#196 És kajak kint van.. már crack is van... viszont nincs magyar nyelv. -
#195 Ez az amire gondolok ? :O -
#194 khm :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Dishonored-ALI213][ IGN9.2分神作《羞辱》]+更新免DVD.V2.0
-
Keveqiah #193 Szép lett a banner,grat -
#192 Én itt csak a magas IQ szintemet szoktam elrejteni, hogy ne lógjak ki a sorból... -
#191 Nekem egy picit kilóg jobb oldalt a banner... egy picit kéne kisebbre és akkor nagyon jó lenne. Nincs ezzel a bannerrel amúgy baj. -
#190 Valszeg te rejted el a hsz-ét a beállításaidnál.
A méret nálam se jó de ez mellékes lehet nálam van a hiba. -
#189 milyen méret rossz itt neked?nincs mérethez kötve,sok helyen nagyobb is van ,van jóval kisebb.és mivel nincs házigazda,a témainditó megkért valakit hogy rakja be.neked mindennel bajod van,jobb is hogy elrejted a hozzászólásaidat,értelmeset úgyse láttam még tőled -
#188 Mert rossz a méret és ez nem igy szokás valamint a témaindito az semmit se jelent, soroljam még?
Mondjuk semmin se lepödök meg már itt. -
#187 a témainditó volt és amúgyis mibajod van neked mindennel? -
#186 Gratula annak aki ezt igy betette bannernak...ráadásul jóváhagyás nélkül. -
#185 én is csináltam egyet ha nem baj:)
-
#184 Én is várom már a PC-s verziót.. De konzolon kajak ronda :/ -
#183 -
#182 Azokat a gólyalábúakat de utálom -
#181 Bannernak?
-
#180 Shiiiiit -
#179 Sokat nem kellett volna legörgetni... -
#178 -
#177 Az új Hitmant is legnehezebb fokozaton fogom kezdeni és 0 killel akarom végig vinni.
Szerintem itt ugyan ez lesz a helyzet. -
#176 Ott minden szebb a nagyobb felbontás és az élsimítás + egyéb finomságok végett! -
#175 remélem pc-n szebb lesz mert ez elég ocsmány így...