1015
  • ratgab
    Jól tudod a magyarhonban vett példányok magyar felirattal lesznek felszerelve!

Csak idő kérdése, hogy ezek a fájlok, amúgy valahová felkerüljenek.
  • DarkSector
    Én is tegnap próbáltam egyetértek veled, mint a Darksiders 2 ocsmány grafika, mégis ha jó a játékmenet az elvileg elviszi a hátán, kérdés hogy meddig.
    Tudtommal lesz magyar felirat!

#372:

A játékosok már megtanulhatták volna hogy a gépigény soha nem tükrözi a valóságot, mert akkor nekem soha semmi nem futna el maxon.
  • Jaka923
    Ez a készítőknek sem volt egy hasznos húzás, mivel biztos lesz olyan, aki a magas álgépigény miatt nem veszi meg a játékot.
  • ratgab
    Az alapprobléma onnan indult ki, hogy hivatalos gépigény szerint minimum 4 gb ram-ot és egy gtx 460-at igényel a játék.

Ezzel szemben kiderült, hogy 6-7 éves gépeken is elfut és még nem is kell nagy kompromisszumokat hozni ennek érdekében.

Tehát át lettünk verve csúnyán, ami nem szép dolog, de az eredményt tekintve megbocsátható (megy a játék).
  • ratgab
    Egyetértek veled! A grafika nálam is csak a sokadik helyen szerepel a fontossági sorrendben.

A játék lopkod innen onnan, de ezt hálisten a jó elemekből tette. Idei év legpozitívabb csalódása számomra.
  • Fpocok
    "azért vicces, hogy sokaknak a legnagyobb bajuk az hogy szar a grafika....:D"

Szerintem meg ha EZ A LEGNAGYOBB GOND, akkor nincs nagy baj :D A játékmenetet nem nagyon szidtuk, csak a grafikát. Az meg olyan, amilyen.
  • kill3r21
    Rendszerigény!
    Ezt sem értem sokaknál, hogy túl magas a gépigény...
    Az én őskövület gépemen, 1080p-be, max beállitással 30-35 fps-t megy simán....
    Aki meg 60 fpst akar, az meg vegyen videokártyát ha az a mániája hogy mindennek 60fps-el kell mennie, vicc ez sosem értettem :D
  • kill3r21
    azért vicces, hogy sokaknak a legnagyobb bajuk az hogy szar a grafika....:D
    Azért ez vicc komolyan...
    Majd most jönnek a kommentek, hogy háááde 2012van blablabla,
    meg hogy 5letek innen onnan vannak átültetve...nah és az itt felsorolt játékok mind jó cumók, akkor ha azokból van ide lopva akkor ez miért ne lehet jó??
    ennyi erőlvel egy 15-20 perces gameplay videó alapján is irhatok véleményt hogy szar....:D
    Biztos az összes cikk iró és újság azért szórja rá a 9 pontokat mert szar a game...:D Érdekes emberek vannak :D
  • ratgab
    Rendszerigénnyel kapcsolatban abszolút egyetértek. Remélem Ubisoft-ék is szívtak valamit a Far Cry 3 rendszerigényének kiadása közben és az is valótlan.
  • csgj
    Csak nekem recseg a hang, amikor játékból belépek a menübe? o.O Nem mintha annyira gáz lenne, mert máskor nem művel ilyet... De azért fura.
  • Jaka923
    Szerencsére a többség nem így látja :)
  • bakkerman
    ez is egy vélemény,mindenkinek nem tetszhet :) én ugyanennyire várom az új Hitmant,ha az afelé támasztott elvárásaim kb annyira teljesülnek mint a Dishonorednél,akkor ez az ősz nagyon jó PC game szempontból :) Márpedig videók alapján simán ott lesz a toppon az Absolution
  • Muttley
    Dishonored?

tegnap voltam mozizni - haver játszott vele 2 órát Kexboxon, én meg néztem
    angol szinkron - 10 pont
    hangeffektek - 9 pont
    léc magasra téve - 2 fenti tényezőben példaértékű
    grafika - gyerekek ez vmi siralmas. nem minden a graf, de ez azért túlzás. távolról még elmegy, de közelről borzadály. életlen, low res részletek, fakó színek, pfff :/
    játékmenet - igen, valóban sok mindent lehet csinálni, összeszedhetsz ezt azt, olvasgathatsz stb.-stb. - ugyanakkor a gyilkolászás inkább művies, mint élethű és brutális. az enemy alert ábrázolása és a megdöglés-mozgásuk egy-az-egyben át van ollózva a Bullet Storm-ból
    és a végszó - hangulat:
    tényleg, néztem-néztem, Nem Jön Át
    olyan, mintha egy üstbe beleöntötték volna a Thief + Rage + Half Life combot és lett belőle ez
    "alig várom", h egy másik kiadó előrukkoljon egy Dead Space + Dance Central + Super Mario katyvasszal :)
    Dishonored? - legnagyobb sajnálatomra, nálam skip
  • Ironman2
    DISHONORED OFFTOPIK

Ne kelljen spoilereket nyitogatni:))
  • Calver
    hátööö... warez-ért hajlamosak errefelé felszögezni az embert egy fára, csütörtöki naptól függetlenül
  • Fpocok
    Nyilván nem szép dolog a törés miatt sírni, tudom.
    De szeretném kipróbálni... több játékomat is warez után vettem meg egyből. Pl Dark Souls. Jelzem, végig is vittem a PCn, szóval csak okosan :D
  • Ironman2

mi ez a sok spoiler?
  • Calver
    FOV állítás annak akit érdekel

vigyázat, alapból tűzróka idézőjeleket rosszul másolja ki
  • Myselor
    nekem a mentési rendszerrel van bajom.mentettem az egyik pályán,kiléptem a menübe,majd vissza,és az előző pálya végéről adott be újra.és nem az első eset.kicsit fura
  • mcwolf
    ööö...
    Megjelent? ---- > NEM
    Megvetted? ---- > NEM
    Akkor ne rinyálj!
  • Calver
    közben kipróbáltam, E6420 proci, 2 GB ram, 8800 GT, nagyon csúnyán lekopasztott win7, alapbeállításokkal (high - medium) kacagva reccenés nélkül fut nem tudom ki dobta fel netre ezeket a rendszerkövetelményeket, de adhatna abból amit szív.

már csak arra kéne rájönni konzolt h lehet előkapni, állítható FOV egy lépés a jó irányba, csak 85-ös nekem csöppet szűk.
  • ratgab
    Amúgy nekem a Dishonored kicsit Half life 2, Dark messiah és Bioshock keverék, de mindből a legjobb dolgokat emelték át.

Nem vártam, nem számoltam vele, de akkorát üt a hangulata számomra, mint az ólajtó. Nagyon nagy pozitív csalódás eddig a játék!

Kiütheted vagy megölheted az elleneket. Első küldetés után bizony a rádióban hallottam, hogy főhősünkről beszélnek, aki véres mészárlást rendezett a kezdőhelyen... Jó érzés volt, hogy hatással vagyunk a világra (gondolom ha leütöttem volna őket, akkor mást mondanak be a rádióban).
  • ratgab
    Ahhoz képest, hogy 4 gb-nek mondták a minimum gépigényt, ahhoz képest csoda ahogy fut.

Ismét bebizonyosodott, jobban mondva tudatosult, hogy bullshit a gépigény!
  • ratgab
    Ati 5770 1gb, q6600 proci, 3 gb ram, win 7 ultimate 32 bit: High beállításokon élsimításokkal akadozás nélkül fut, igaz csak 1280x1024-es felbontáson (nálam sajnos ez a max).
  • ratgab
    Kicsit egyébként faramuci dolog ez, mivel a kard a bal egérgombra reagál, ami alapból jó is. Azonban amikor már a másik kézben lévő fegyver (bal kéz) a jobb gombra aktiválható az már tényleg összezavarja az embert.
  • Coolfire
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ez az.Bezzeg a régi "öregek"..Kijött a Ubi DRM az állandó onlineval,a Razor1911 szétcsapta.Az FLT is szinte hibátlan és a RLD is(a régi Deviance).
    Most pölö a Fifa 13 3 lépcsős védelmének hibátlan feltörése mestermunka volt.:)Ilyet a szkidró,ha megfeszül sem tud.A legtöbbet a skidrowra kell "dolgozni",v. még a propernek is properje van.:)
  • Calver
    azért voltak ám ott az idézőjelek :)
    amúgy egyetértek, de még p2p cracket sem tudnak rendesen lopni, Sleeping Dogs-hoz is volt működő p2p törés, aztán kidobták ők a nagy scene rls-t... ami nem működött
    azt hiszem 4 napba telt, mire tudtak hozzá rendes összerakni. ügyes csapat mondhatom
  • joceruza
    Ááááá! Nagyon nagy game!
  • Fpocok
    Miért van az, hogy már a sokadik verzió sem menti el a beállításaimat? Nem fogom állítgatni minden egyes alkalommal... erről ennyit.
  • Coolfire

OFF:
    Nem lassan,hanem szinte azóta mióta "megalakultak".Agyon hájpolja őket mindenki,pedig a "töréseik" -szinte mindig-lopott p2p crk alapúak.
    A kemény védelmeket,SS2,Tages,új securom nem is tudják.Az Ubi DRM launcherrel és a steammal vitézkedtek mindig is.Most úgy látszik,a steam sem jött össze.Szarják a rls-ket,de a mennyiség a minőség rovására megy.
    ON:
  • Calver
    SKIDROW neve "lassan" szinonimája a "wait for proper"-nek - szerintem utóbbi fél évben egy normális release-t sem láttam tőlük.
  • Béluska74
    Dishonored_PROPER-FLT
    Proper Notes:
    =============

The SKIDROW release doesnt properly handle the Steam API. As a result, the
    game does not show any required information when you load a saved game.
    So finding your wanted save game, is like fishing in the dark, because all
    saved games basically look the same. We included a screenshot on our ISO.

• Ironman2

közben megtaláltam.D
  • wedge31
    Single játékoknál nekem is elég a fix 30fps ha multiról beszélünk akkor már más a leányzó fekvése.
  • Shep
    ÖÖÖ, controls? :)
  • Calver
    nem zavar, nem írt hülyeséget.

#336: köszönöm!
  • jarlaxxe
    Ez igaz annak ára van ha magas fps akar az ember.
  • Ironman2
    Egér tüzgombját hol lehet felcserélni,mert így idegesítő ha az egyik kezemben kard van,a másikban meg fegyver?
  • Ironman2
    Tökéletesen megy maxon minden!
  • Myselor
    ne törödj vele neki amúgyis minden szar. :)