1015
-
#174 Az acsi listába elvileg úgy van hogy alarm or kill nélkül.Ha lesz ilyen végigjátszás videó akkor tuti megnézek pár részt hogy lopakodott valaki. -
#173 Az achi miatt be fogom vállalni többszöri újrajátszás után easy fokozaton. -
#172 Linkben van, odaírva mit tartalmaz, semmi kivetnivaló nincs benne, nem kell rákattintani és kész -
#171 Köszönjük, hogy a pcs megjelenés előtt belinkeled ide a játék végét. Köszönjük. -
#170 Annak aki azt tervezi hogy valóban 0 kill nélkül (a likvidálandó egyéneken kívül mert azokat ugye meg kell ölni) próbálja meg végigvinni annak előre is kitartást és mérhetetlen elismerésem!
Nekem ez a befejezés lett!
Annyi kis változássalSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy a faszi nem kapta el Emily-t csak állt mellette és meg agyonszúrtam
-
#169 de várom már a pénteket,előzetes infók meg tesztek alapján nagy reményeket fűzök a gémhez,a gyári magyar felirat miatt pedig nagy respect -
#168 Az első 10 perc -
#167 Hihetetlen, hogy milyen kis dolgok fel tudják hívni a figyelmet, kiváncsiságot. Amióta tegnap olvastam, hogy ha no kill-re törekedünk, akkor "jobb" lesz a vége. Ez nagyon jó szerintem. Épp most tartottam ott, ahol TB beszélt a káosz méterről... -
#166 Ez rendes tőlük.
(nem felvágásként mondom, de én sosem tudnék egy játékot úgy játszani, hogy minden hang meg szinkron angol, a felirat meg magyar... nagyon zavarna. De megértem, hogy sok embernek jó az angol felirat.) -
ratgab #165 Értem én, hogy ez már-már márka és ismertető jel a számára, de akkor is böki a szemem ez az állandó WTF-ezés. -
#164 Pénteken lesz magyar verzió. -
#163 -
ratgab #162 Amcsiknál 9-én (tehát ma,legkésőbb holnap lesz próbaverzió... kíváncsi vagyok egyáltalán hajlandó lesz-e elindulni 3 gb rammal), nálunk 12-én azaz pénteken. -
#161 Mikor jön PCre? -
#160 GameArena – 10
The Escapist – 5/5
Ausgamers – 9.6
CVG – 9.5
GamesMaster – 95%
Atomic – 95%
IGN – 9.2
PC Gamer – 92/100
Digital Spy – 4/5
InsideGames – 92/100
JeuxVideo – 19/20
Polygon – 9
Destructoid – 9
EDGE – 9
OPM UK – 9
Gamespot – 9
Gamefront – 90/100
Joystiq – 4.5/5
GameSpy – 4.5/5
G4TV – 4.5/5
1UP – A+
GameInformer (US) – 8.75
Eurogamer – 8
GiantBomb – 4/5
Kotaku – “YES” -
#159 Az jó, hogy mindenhol kiemelik a szabadságot a játékban és a magas újrajátszhatósági faktort. -
#158 IGN Review: 9.2 pont
"Open-ended gameplay, a memorable world and incredible aesthetics make Dishonored a joy to play."
Gamespot Review: 9 pont -
#157 ez mégis elkóborlós :D -
#156 az ilyen stílusú játékok lineárisak... -
#155 Lehet láma kérdés de ez full linerális vagy el lehet kóborolni erre-arra? -
#154 A 3. pályát(a bordélyházas fejezet) most csináltam meg ölés, riasztás nélkül. Ekkora mondjuk már jobbak a képességeid, sokat segítenek. Azt mondjuk még nem próbáltam hogy küldi újrajátszásnál megmaradnak e, vagy úgy indulsz ahogyan oda érkeztél először -
#153 Nah toltam egy kicsit, gyerekek ezt komolyan meg lehet csinálni ölés nélkül? Én mindig lebuktam, észrevettek, lehet hogy ennyire béna vagyok? :D -
#152 De bólintottál a 40-re :) -
#151 A fejlesztők 22 órát mondtak. -
#150 Jó, de nem én írtam hogy 40 óra? Miért velem jöttök? Én 15öt írtam. -
#149 Hát olvass vissza :) -
#148 Minek árnyék ha ugy lopakodsz, hogy invisible vagy?
Erre van egy külön skill. -
#147 De most ez a 40 óra honnan jött? -
#146 Tudom, de manapság elég ritka akciójátékban a 40 óra, sőt igazából nem is jut eszembe 1 sem :) -
#145 De. Wedge mondta, hogy ő elsőre végigtolta kill nélkül.
Már szarrá játszottam DS-t. -
#144 Játsszál a Dark Souls-al ott garantált a 40 óra duplája is :) -
#143 Hát azt senki nem mondta, hogy elsőre :) Egyébként meg lehet úgy is, csak kellő türelem kell hozzá, na meg sok visszatöltés :) -
#142 0 killel tényleg végig lehet vinni majd a Dishonoredet? -
#141 De. Én elvárom. Azért, mert egyre lejjebb megy a színvonal, nekem még ne kelljen lejjebb adnom (amúgy ez meg is látszik, mert egyre kevesebb játék érdekel.) -
#140 A mai világban, amikor már szinte olyan pofátlanok és pénzhajhászok a kiadók majdnem hogy előbb jönnek a dlc-k mint a játékok akkor ne várd el hogy egyszer fizetéssel 40 órát akarj játszani.
-
#139 Nálam ilyen sosem volt.
Egy single only játék legyen minimum 15 óra. Első végigjátszásra. -
#138 "Remélem a Dishonoredben vigyáznak ezekre és a lopakodás tényleg lopakodás legyen, ne csaljon a MI, legyenek sötét zugok hogy tudjam mikor vagyok rejtőzve."
Akkor ez se nagyon lesz a te játékod. -
#137 Deus HR ott bukott nálam hogy csal a MI. Vagy szimplán idióta. Volt egy hely tele állig felfegyverzett személyzettel és a szellőzőben kiszúrtak úgy hogy addig mindenkit kikerültem (tehát nem ütöttem le senkit stb) ergo semmi hulla vagy body amit kiszúrhattak volna, és hirtelen riadóztatva lett az egész bázis. Nem láthattak rám mivel egy olyan szellőzőben voltam ahol mindkét végén kanyar volt. Kidugtam az orrom és láttam hogy kb 5-6 enemy ott ácsorog rám várva + még jött vagy 8 másik felém.
Ez így 2011-ben már nagyot csapott.
A grafika meg nem minden de bazz 2011-ben, a Deus Ex HR-ben a szellőző járatok olyan fény árban úsztak mintha napsütötte réten kúsznék másznék. Így pl a szellőzők végén nem tudtam belőni mikor nem látnak rám, mikor vagyok sötétben, takarásban úgymond. Azért egy 2004-es Riddick-ben már a szellőzőkben full sötét volt, sőt ha olyan sarokban bújtam meg ahol sötétség volt nem vettek észre.
Azt hittem hogy ez már alap 2011-ben de úgy látszik nem.
Remélem a Dishonoredben vigyáznak ezekre és a lopakodás tényleg lopakodás legyen, ne csaljon a MI, legyenek sötét zugok hogy tudjam mikor vagyok rejtőzve.
Szóval a Deus Ex bukás nálam mert egy lopakodós játék árnyék nélkül 2011-ben enyhén gáz. -
#136 jaja láttam a képet lentebb,de azért alapból nem az a játék,ami arra van tervezve,hogy lopakodással meg kill nélkül tolják ki az emberek... -
#135 Meglehet. De elsőre? Kétlem.