Batman:The Dark Knight Rises
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a prométeusz meg az avengers beszopatott, tök gáz volt mindegyik és én hülye megnéztem õket moziban 😄
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
tutira megnézem, de a biztonság kedvéért letöltöm, nem megyek moziba...
“A sötét lovag – felemelkedés minden munkatársa nevében szeretném kifejezni mélységes szomorúságunkat az érthetetlen tragédia iránt, ami az egész Aurora közösséget érte. Nem állítom, hogy bármit is tudok a lövöldözés áldozatairól, de tegnap este mindannyian a filmünket nézték. Hiszem, hogy a film az egyik legnagyszerûbb mûvészeti forma amerikában és a mozizás egymással megosztott, közös élménye igen fontos és élvezetes idõtöltés. A filmszínház az én otthonom, és a tény, hogy valaki ilyen brutális módon betör és erõszakot követ el egy ilyen ártatlan és reményekkel teli helyen nagyon lesújt engem. Nincs semmi, amivel kellõképpen ki tudnánk fejezni érzéseinket az áldozatoknak, de sokat gondolunk rájuk és családjaikra.”

Egyelõre a szeptember 7-ei bemutató dátumon nem változtattak, de ha hamarosan nem tudják újra összerántani a stábot bizonyára a produkció premierjét is eltolják.

http://www.usatoday.com/video/news/1749904176001
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Én - bár nem vagyok lány - 10 évesen már ott ültem az Alien 3 vetítésén a Kossuth moziban. Pedig ugye nagyságrendekkel erõszakosabb és véresebb film, mint bármelyik Batman. 11 évesen anyámmal háromszor néztem meg a Jurassic Parkot moziban. Bár az a film családi mozinak készült, azért van benne 1-2 húzós jelenet, nem feltétlenül 10-11 éveseknek. És még folytathatnám a sort.
Mindezek ellenére én sem vinném el az ennyi idõs gyerekemet egy ilyen filmvetítésre.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Az hogy elmegy egy Toy Story-ra, vagy egy Madagaszkár 3-ra az érthetõ, mert az ezt a korosztályt is megcélozza, de ez a Batman nem ennek a korosztálynak készült... a halálra váltottak jegyet annak a szerencsétlen gyereknek.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Az este egyik resze az volt, hogy kb egy tucat rendor volt jelen a mozinal.
Ez Hollywood egyik legjobb mozija (Arclight Hollywood) es kb 6 teremben vetiettek a filmet. A tegnapi esemenyek rendesen felborzoltak a kedelyeket, de igy is telthazasan ment a film minden teremben. (pedig sokan azt hittek, hogy az incidens miatt elrettennek a nezok)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy aztán majd a Mokkában valamelyik díszköcsög könnyes szemmel feltehesse a kérdést a bérelt kriminálpszichológusnak: "Miért?"
...és az majd természetesen válaszol.
Pedig a válasz ott van a We need to talk about Kevin-ben: ""Régebben azt hittem, tudom, miért tettem. Ma már nem vagyok annyira biztos benne."
A csávó kap majd 30 évet valami klimatizált és parkosított gyógy-wellness pszichiátrián, hiszen annyira beszámíthatatlan volt, hogy olyan bombát sikerült a házában összeraknia, amivel a tûzszerészek sem bírtak. Sebaj.
Az amerikai lövöldözõ ugyanis olyan rafinált bombacsapdát készített a szobájában, hogy azt a rendõrök nem képesek hatástalanítani.
A Gengszterosztag eme elõzetesét a hétvégétõl már nem fogják játszani az amerikai mozikban. A stúdió visszahívta és (gondolom) újravágja az elõzetest.
A gyerek feje tényleg egy hatalmas joke. Látni a szemein hogy degenerált. Amúgy rohadjak meg, de az én bóbitámban is megfordult délután, hogy valami ilyesmit fog vallani ez a nyomorult.
#95 +1
Nyilván nem a filmrõl van szó. Ölni lehet bármilyen ürüggyel.
És ha a Fecsegõ Tipegõk premierjén történt volna ugyanez, akkor utána milyen filmeket készítettek volna a stúdiók?
Nem lesz itt semmi ilyesmi.
sokak így is elmennek majd megnézni az usában, de hogy nem fogja hozni az 533 milliót, mint a 2. rész, az tuti.
http://www.hollywoodreporter.com/
és mennyivel nyitott a film
http://www.hollywoodreporter.com/news/dark-knight-rises-shooting-box-office-352453
Sokaknak vette el a lövöldözés a kedvét a filmtõl. Van aki inkább vár néhány hetet, és csak azután nézi meg.
Ez a köcsög meg hasba lõtt egy 9 éves kislányt, egy 19 éves lányt pedig arcon.
Amúgy van halálbüntetés Coloradoban, nem hiszem hogy életfogytot kapna egy ilyen kaliberû életellenes bûncselekményért.
A legfrissebb információk szerint pedig 12 a halottak száma, nem 14.
Szerintem ez a tragédia most beakaszt ennek a produkciónak. Bár egy ilyen pillanatban a legtöbb jóérzésû ember valószínûleg leszarja, hogy hogyan teljesít majd a film a kasszáknál.
Én holnap odalökném azoknak a hozzátartozói elé akiket megölt, aztán kiderülne van-e a világon megbocsátás... Gyanítom ennek a mosléknak úgy kellene a darabjait összekaparni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mennyi állat van szabadlábon odaát.
Pont ma reggel néztem egy videót a YouTube-on Richard Kuklinski-rõl, aki 30 év alatt több mint 100 embert ölt meg. Közben meg az IMDB-n a TDKR oldalát csekkolgattam.
Erre jön ez.
Részvétem a családtagoknak.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Na kíváncsi vagyok mennyire befolyásolja majd a nézõszámot.Szerintem mondjuk semennyire de ki tudja...
Erre kíváncsi vagyok.
Bane meg olyan mint akármelyik Mortal Kombat ninja nem tetszik, talán a story meg az összhatás megmenti a filmet.
http://www.livestream.com/summerblockbusters
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma