278
Batman:The Dark knight Rises
-
cucumber87 #78
Tikk Takk :)
Egyébként mikortól lehet IMAX-be foglalni? -
Konyigery #77
már fenn a full soundtrack is -
#76 Jah, tegnap már fent volt egy darab user review IMDB-n, 10/10-es.
Nem tudom hogy került fel, mert ugye premier előtt elvileg nem lehet review-t írni filmekről. Egy árva spoiler nem volt benne, mégis levették.
A stúdiók gondolom figyelik rendesen a boardokat + képeket, review-kat, valószínűleg a legtöbb stúdiónak/ismert színésznek van pro accountja az ügynökénél.
Ha kiderül melyik sajtós volt, lehet hogy lesz egy rossz napja csórinak :D
-
#75 Igen, tisztában vagyok vele, hogy csillagászati magasságokat kell megugrania a filmnek.
Nos, a preview-k alapján meg is ugorja ezeket.
Attól szerintem senki nem fél, hogy anyagilag ne lenne pofátlanul sikeres a film.
Még az Avengerst is leverheti a kasszáknál, más komoly ellenfele meg nem igazán lesz idén.
A kritikai sikertől még kevésbé kell félnünk. Ez egy Chris Nolan film.
Az IMDB-n pl. 5 filmje van a Top 250-ben bőven 8.0 feletti értékeléssel, ami azért elég komoly fegyvertény. Most jöhetne az, hogy "igen, de az IMDB így meg úgy, sok ott az óvodás hülyegyerek meg bla bla". Azért ez nem egészen így van.
Nem nagyon nyúlt még mellé a pali.
Amúgy én nem láttam még az Avengerst, majd valamikor megnézem.
Valahogy a Marvel univerzum sosem állt olyan közel a szívemhez, mint a DC.
A Batmannek meg mindig is volt egy dark noir hangulata, ami nálam mindent visz. -
#74 "én most el is hiszem, hogy nyakonhugyozza az összes eddigi superhero filmet. "
Ha csak magát akarja megdönteni, akkor is kurva nehéz dolga lesz az imdb #8-as tdk miatt :) De persze tényleg az lenne a legjobb ha sikerülne, csak azért baromira fel van adva a lecke azt látni kell.
Az idei Avengers pedig kegyetlenül kurva jó volt, ha "csak" annyira lesz jó (persze nem lehet összehasonlítani, tök más kategória), azzal is bőven elégedett leszek. -
#73 Na megindult az igazi hájp, lementek az első sajtóvetítések.
Természetesen mindenki besza-behu azonnal, év legjobb filmje, minden szinten előrelépés a TDK-hoz képest stb.
Mivel 4 éve kb. hasonló hájp mellet ugyanilyen előzetes értékelések érkeztek a filmről (de a premier idején még a melóhelyen a klotyóban is a TDK-ról beszéltek), ezért én most el is hiszem, hogy nyakonhugyozza az összes eddigi superhero filmet.
Azt többen írják, hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bane-ből bár nem lesz olyan ikonikus figura mint a Heath Ledger féle Jokerből, de még így is az egyik legjobb movie villain aki valaha a vászonra került, és Tom Hardy legjobb alakítása eddig.
Amint lehet foglalom is a jegyeket 2-3 egymást követő napra.
Itt meg egy 13 perces behind the scenes videó:
-
#72 Nem. -
Béka Benő #71 De hol marad a latex cucc meg a latex macska-maszk ?
No, meg az ostor/f@szkorbács ?
Amúgy meg mi ez a hülyeség a trailerben, hogy a búvárszemüvegben motorozik végig az úton és senki se ismeri fel ? -
Valezius #70 Nem tűnt föl, hogy megöregedett Mr Wayne? :-P -
#69 Úgy tűnik!
Írták már pár helyen. -
#68 "Eight years after Batman took the fall for Two Face's crimes, a new terrorist leader, Bane, overwhelms Gotham's finest, and the Dark Knight resurfaces to protect a city that has branded him an enemy."
Csak én nem tudtam eddig, hogy 8 évvel a TDK után játszódik a film? -
#67 A neveletlen hercegnős csajból, egész jó macskanő lett :D -
#66 Kis Humor!
-
#65 Már csak picit több mint 3 hét, és lehet beköltözni a moziba
Háromszor tuti megnézem + remélem 1-2 hónapon belül lesz valami infó arról, hogy milyen DVD/Bluray box settel készülnek majd a trilógiához. -
Tripod #64 MTV Awardos videó -
-
-
SlayR #61 Szerintem meg nem Robin hanem NightWing kellett volna ahogy a játékba is bekerült az a karakter még szerintem igencsak dobott volna a témán megfelelő szerepet kapva. -
#60 Vagy ha csaj akkor ott a Batgirl is!
-
#59 egyáltalán miért pont macskanő kellett nekünk bazmeg? akkormár inkább robin... (abból még elég fajin mester és tanítvány szálat lehetett volna kihozni mégtöbb drámával) -
#58 a macskanő kosztüm degáz -
#57 B A N N E R N A K ?
-
-
Béka Benő #55 Új trailer, magyar felirattal (pCk) !
-
#54 Új trailer:
-
#53 Címlapra kerölt a TDR.
+ van külön macskanős kép is -
#52 Ez sem?
-
Suffering #51 Szerintem Bane-t ilyenre kellett volna csinálni, ez sokkal jobban hasonlit a képregényben/rajzfilmekben megismertre:
-
#50 ez minden csak nem új kép -
#49 Bane üdvözli Batmant -
#48 -
#47 Köztudott, hogy Batman elég hamar felépült a gerincsérüléséből... szal...
Viszont ez is igaz, hogy az eddig megjelent bemutatókból valóüban könnyen elárulta hogy mi lesz bruce boyjal ... -
#46 Szerintetek ilyen egyszerűen lerendezné Nolan az egészet, hogy a bemutatókból azt sugallja vége Batman pályafutásának és Bane győz és ez lesz a filmben... hát ez nem rá vall! Eddig egyik trailerből sem derült ki a pontos történet és azt sem tudtuk meg ki hal meg és ki éli túl stb.
Nem vall a rendezőre, hogy elárulja ilyen könnyedén a történéseket! -
#45 Én valami olyasmit sejtek, mint anno a Sopranos befejezésénél: valami hatalmas csavart vár majd mindenki, aztán lesz pár, gondosan kitalált utalás az utolsó pár jelenetben, majd black out. Ezek majd gondolkodásra késztetik a fanokat, lesz többféle, reálisnak tűnő magyarázat és ők majd dobják rá a 9-est/10-est. A másik oldalon meg ott lesz az a réteg, akik nem fogják érteni hogy miért is lett ilyen "fos" vége, és küldik rá a kettest. Meg lesznek okostojások, akik a hulladék blogjukban majd arról óbégatnak hogy hú bazmeg, hát ez zseniálisan lett befejezve, aztán közben azt sem tudják merre állnak seggel/fejjel.
Szerintem is elcsúszik a denevér, végülis Bane az, aki "összezúzta Batmant". A teaser és a trailer is arra van kihegyezve, hogy mennyire nincs esélye Bane ellen sem Batmannek, sem Bruce Wayne-nek. Ugye amikor Bane azt mondja a sérülten fekvő Wayne-nek a trailerben hogy "Amikor Gotham hamuvá lesz, megengedem hogy meghalj." - az egy elég erős mondat, plusz Batman kétszer is látszólag megtörve hátrál Bane elől.
Én is úgy érzem hogy az lesz amit már többen is írtatok: Batman elbukik, de Gotham valahogy mégis megmenekül. -
#44 Van egy olyan érzésem így a látottak alapján, hogy Batman elbukik.
Meg azért a #23 kommentben lévő poszter is sokat sugall. De Nolantól minden kitelik, ésszerűen megmagyaráz majd mindent. -
#43 Nolannél nem lehet tudni,deeee... szerintem el fog bukni. (Végülis a rise szót sokféleképpen lehet értelmezni, a magyar szinkronban a "lázadás" szó ráhúzása kb. megöli a film ezen részét, hiszen ez a szó jelenthet lázadást, felkelést, felemelkedést is.)
Meg ha végleg le akarja zárni a trilógiát, akkor nah...eltudod képzelni az eddigi részek alapján hogy happy end lesz és megmenekül a város a bűnözéstől? Mert végülis egyik rész sem ért véget happy enddel, csak a végső döfést hárította Batman.
Végülis azt eddig is tudtuk hogy ő Gotham megváltója, lehet hogy "üdvözülni" fog.
Harvey Dent meg is mondja a Dark Knightben: "You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain."
Gordon: "He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight. " -
#42 Félek hogy Bane ebbe a részben teszi gerincre Batmant :((( -
pauly #41 Lehet hogy süket... -
#40 Mondjuk az hogy nem "öldökélni akarnak", hanem valami más a cél.
Nolan utolsó 5 filmje mind 8+ -os lett IMDB-n, szóval biztosan ki van találva rendesen hogy mi miért. -
Suffering #39 annak mi értelme h kirobbantják a gyepet a focipályából? :D semmi értelme. ha már öldökélni akarnak akkor miért nem a nézőteret robbantják?