Batman:The Dark Knight Rises
← ElőzőOldal 6 / 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki talál majd linket a trailerrõl az majd linkelje már be.
Törölve :( Állítólag a 2es teaser is kiszivárgott. Valaki valami infó?:)

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Csak szöveg van....
néhány oldalon azt irták h az lesz. de csak a szokásos fejtörõ. mint anno Bane képénél. várnunk kell amig valaki megfejti.
Hát én nem nagyon látok semmilyen trailert az oldalon...
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Nem nem lesz folytatás, Nolan nem csinál több Batman filmet. Majd más valaki megkapja a rendezés jogát és 10-15 év múlva újra készíthet 1 v több Batman filmet.
hát ez meg már itt szörnyû...! a VILÁG LEGJOBB FILMJÉNEK NEM AKARNAK FOLYATÁST CSINÁLNI! már a rosszul lét határán vagyok.. imádom a Nolan féle Batman-eket..! Batman karaktere a kedvencem és most csak be akarják fejezni..! fel vagyok háborodva!
történetrõl infok:
A történet 8 évvel a The Dark Knight végétõl veszi fel a fonalat.A 3. rész gonosza, Bane nem csak fizikailag, de mentálisan is próbára teszi majd Batmant. Egyszerûen brutális Bane, nagydarab õrült, ez a pusztakezes harcban mutatott stílusán is látszik. A pusztításról, a megsemmisítésról szól a verekedés vele. Tört bordák, koponyák jelzik útját. Az arcán található maszk pedig egy korai sérülése miatt adagolja a fájdalomcsillapító gázt, ezért megállíthatatlan.
Bruce Waynet nagyon nyomasztja azt is majd, hogy csak Alfred tudja a titkát, a világ egy sekélyes playboynak hiszi.
A történet 8 évvel a The Dark Knight végétõl veszi fel a fonalat.A 3. rész gonosza, Bane nem csak fizikailag, de mentálisan is próbára teszi majd Batmant. Egyszerûen brutális Bane, nagydarab õrült, ez a pusztakezes harcban mutatott stílusán is látszik. A pusztításról, a megsemmisítésról szól a verekedés vele. Tört bordák, koponyák jelzik útját. Az arcán található maszk pedig egy korai sérülése miatt adagolja a fájdalomcsillapító gázt, ezért megállíthatatlan.
Bruce Waynet nagyon nyomasztja azt is majd, hogy csak Alfred tudja a titkát, a világ egy sekélyes playboynak hiszi.
kaka
mert mi a fasz legyen a címe?
ahogy a királyok mondanák a térdeplõknek "rise" azaz "emelkedj fel"
ahogy a királyok mondanák a térdeplõknek "rise" azaz "emelkedj fel"
Ezt a gyökér magyar címet...a köv. résznek mi lesz ? "Lesüllyedés" ? -.-
Szinkronos elõzetes:
http://www.youtube.com/v/UwoTL8CccH8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
poszter:

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
amit te linkeltél az a második rész
Ez elvileg a harmadik
Ez elvileg a harmadik
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
betmenes képekért bünti jár!<#banplz>#banplz>
amúgy várós lesz, kíváncsi vagyok hogy bane karaktere mivel lesz "nolanosítva"
amúgy várós lesz, kíváncsi vagyok hogy bane karaktere mivel lesz "nolanosítva"
nem akarom letörni a idejekorán a lelkesedést, de emlékeim szerint be lett már zárva egy-két topik ezzel a címmel, lévén létezik EZ a topik
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bár még elég sok idõ van,amíg megjelenik,de már így is elég sok forgatási kép van és hasonlók és gondolom lesz is.:)
← ElőzőOldal 6 / 6