Batman:The Dark Knight Rises
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Mert gondolom valahogy fel kéne vezetniük ezt a Robin szálat is.
azt kell mondjam hogy nekem nagyon tetszett, szerintem zseniális a történet, a csavarok benne és a befejezés is.
Egyedül Bane-nel nem vagyok kibékülve, a karaktere nekem nem elég "rosszfiús"(eslõsorban a kinézetére gondolok).
A film végig lekötött, ilyen utoljára akkor volt amikor az Inceptiont néztem.
Nálam 10/10
GOOBY, pls
Na jó, még 1 hint: ha izmot szúrnak, az csak kellemetlen, de nem halsz bele.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén Bruce hogy éli túl azt, hogy Talia egy késsel leszúrja? :/
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Mivel a Marvel is összeverbuvált már számos szuperhõst egy filmben, ez a DC-nél is így lesz. Én pl. simán elképzelnék egy Superman/Batman duót.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Amúgy meg Batman filmben Robin nevet elsütni tök véletlenül nem lehet, fõleg egy záróepizódban. John "Robin" Blake alias Batman? Na ne máá...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szerintem a TDKR végének csak akkor van értelme, ha a Levitt az a bizonyos Robin lesz, és azért viszi oda Wayne, hogy mert méltó társat lát benne, nem utódot.
Mondjuk én õt simán eltudtam volna képzelni Jokerként, nagyon hasonlít Ledgerre és õ is kiváló színész, akinek nem okozott volna gondot ez a karakter, szvsz.
Egy valamirevaló Joker csak akadna egy sikátor mélyén, akit fel lehetne kérni a szerepre.
Ha új Joker lenne is akkor sem Ledger karakterét próbálná lemásolni mert az eleve bukás lenne. Az õ stílusában csak õ tudná jól eljátszani. Egyébként is ha ez a fickó a rendõr lesz Robin, akkor a macskanõ meg Batgirl, mert a végén már nagyon olyan batgörl-ös karaktere volt azon a batmobilon.
Robin egyébként azért nem volt a 3 filmben, mert Bale azt nyilatkozta, hogy nem kell neki Robin a filmbe... azt mondta ha tesznek mellé egy Robint akkor õ nem vállalja a szerepet. Tehát ha lesz egy új rész amiben Robin is benne lesz, akkor már tuti nem Bale lesz a Batman.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
De mivel tudjuk, hogy a Dark Knight filmek-nek nem lesz több része, így max egy másik csapat másik rendezõvel folytatja majd. Amúgy szerintem Heath Ledger halála miatt nem is lehetne ezt a vonalat folytatni, mivel Jokernek vissza kéne térnie, de már nincs ki eljátsza.
Ez a film lényegében a sötét lovag triológia lezárása és a klasszikus Batman világ elõzménye.
Bruce "meghalt" - elhagyja Gotham-et, hogy ne is tudjanak többet róla, Batman pedig tovább él Gothamban csak valaki más ölti magára a maskarát, vagy a nélkül visz véghez tetteket a városért.
A film maga nekem kicsit túl hosszú lett, rengeteg párbeszéddel. Zavart egy két dolog is, pl a tözsde rablásnál nappal kezdenek menekülni, aztán az alagút után már este van. Én maradtam le valamirõl, vagy ilyen gyorsan lement a nap? Zavar az olyan is, hogy ketyeg a bomba, tellik az idõ, a hõsök meg csak állnak a haldokló gonosz mellett és hallgatják a monologizálását. Ennyire kíváncsiak voltak?
Nálam a sorrend így néz ki: Batman 1. az elsõ, Batman 2. a második és ez a harmadik (Nolan féle Batmanekrõl beszélek).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
2. LEMEZ:
Kisfilmek:
- A BATMOBIL – Nézd meg most elõször együtt az öt Batmobilt! Tudj meg mindent Batman fegyverarzenáljának leglenyûgözõbb darabjáról, miközben végigköveted a technológiai csoda és kulturális ikon születését és fejlõdését.
- A BATMOBIL – Nézd meg most elõször együtt az öt Batmobilt! Tudj meg mindent Batman fegyverarzenáljának leglenyûgözõbb darabjáról, miközben végigköveted a technológiai csoda és kulturális ikon születését és fejlõdését.
- Beneath Gotham – Chritsopher Nolan és a film látványtervezõi beszélnek Bane búvóhelyének megtervezésérõl, és a kivitelezésérõl.
- Return to the Batcave – Betekintés Batman barlangjának újjáépítési munkálataiba, fényképek, interjúk a kivitelezõkkel.
- Batman vs Bane – Az alkotók és a színészek beszélnek a Bane és Batman közti végsõ összecsapásról, a jelenet megtervezésérõl, a forgatásról.
- The Bat – Christopher Nolan új jármûvet tervezett Batmannek A sötét lovag – Felemelkedésben. Még több érdekességet megtudhatsz a hangmérnökök munkájáról.
- Armory Accepted - Nézd meg milyen speciális effekteket használtak a Tumbler zuhanásakor!
- Gameday Destruction – Gotham stadionjának felrobbantása
- The Pit - A földalatti börtön megtervezése, felépítése.
- Demolishing a City Street – Betekintés egy-egy utca lerombolásakor használt speciális effektekrõl.
- The Chant – Christopher Nolan és Hans Zimmer zeneszerzõ közös munkája, a film visszatérõ zenei motívuma.
- The War on Wall Street – „Csata a Wall Street-en”
- Race to the Reactor – a film egyik legfontosabb üldözési jelentének zenei feldolgozása, hangszerelése
- The Journey of The Dark Knight – Betekintés a történetbe, interjúk: Christopher Nolan, Jonah Nolan, David Goyer, Emma Thomas
- Gotham’s Reckoning – Az alkotók felidézik Bane karakterének megtervezését, életre keltését.
- A Girls Gotta Eat - Kihívások egy ikonikus karakter kiválasztásánál, tervezési folyamat, edzéstervek, a Macskanõ.
- Shadows & Light in Large Format
- The End of A Legend – Egy legenda véget ér
Elõzetes
Képgaléria
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx