278
Batman:The Dark knight Rises
-
Suffering #38 szerintem az visszaemlékezés. első részben volt börtönben. -
#37 Nem hallja a robbanást az a rész néma! Nem figyelted? -
#36 de én a futballpályás részt nem értem, ha 1 petárdát dobnék a futó focista mögé akkor is megugrana sztem nemhogy berobban mögöte az egész pálya, csak a végén néz vissza?? ez nekem annyira gyagyi... -
#35 Börtönben is van Bruce? Milyen lázadás? Mi ez a nagy csatazaj ének izé? -
Suffering #34 Magyar szinkronos trailer -
cucumber87 #33 -
cucumber87 #32 http://trailers.apple.com/trailers/wb/thedarkknightrises/
Itt is van a 2. Trailer :) -
#31 ''The Dark Knight Rises'' Prologue
-
#30 -
bcrics #29 Itt is van
http://insidepulse.com/2011/12/15/the-dark-knight-rises-opening-leaked/ -
bcrics #28 Aki talál majd linket a trailerről az majd linkelje már be. -
cucumber87 #27 Törölve :( Állítólag a 2es teaser is kiszivárgott. Valaki valami infó?:) -
Suffering #26 6 Perces prologus :) -
#25 -
virslyee #24 Csak szöveg van.... -
Jó lett az új Batman 6 perces előzetese! -
#22 ?? -
Suffering #21 néhány oldalon azt irták h az lesz. de csak a szokásos fejtörő. mint anno Bane képénél. várnunk kell amig valaki megfejti. -
#20 Hát én nem nagyon látok semmilyen trailert az oldalon... -
Suffering #19 Bocsánat, este 7-kor lesz és ezen a honlapon: Link -
Suffering #18 Holnap reggel 7-kor trailer!
e szerint -
Santata #17 Nem nem lesz folytatás, Nolan nem csinál több Batman filmet. Majd más valaki megkapja a rendezés jogát és 10-15 év múlva újra készíthet 1 v több Batman filmet. -
#16 Egyszer minden jónak vége szakad... -
csubakkamuki #15 hát ez meg már itt szörnyű...! a VILÁG LEGJOBB FILMJÉNEK NEM AKARNAK FOLYATÁST CSINÁLNI! már a rosszul lét határán vagyok.. imádom a Nolan féle Batman-eket..! Batman karaktere a kedvencem és most csak be akarják fejezni..! fel vagyok háborodva! -
#14 történetről infok:
A történet 8 évvel a The Dark Knight végétől veszi fel a fonalat.A 3. rész gonosza, Bane nem csak fizikailag, de mentálisan is próbára teszi majd Batmant. Egyszerűen brutális Bane, nagydarab őrült, ez a pusztakezes harcban mutatott stílusán is látszik. A pusztításról, a megsemmisítésról szól a verekedés vele. Tört bordák, koponyák jelzik útját. Az arcán található maszk pedig egy korai sérülése miatt adagolja a fájdalomcsillapító gázt, ezért megállíthatatlan.
Bruce Waynet nagyon nyomasztja azt is majd, hogy csak Alfred tudja a titkát, a világ egy sekélyes playboynak hiszi.
-
#13 empire magazint csekkoljátok -
#12 mert mi a fasz legyen a címe?
ahogy a királyok mondanák a térdeplőknek "rise" azaz "emelkedj fel" -
#11 Mi bajod a címével? Korrekt fordítás! -
Daza500 #10 Ezt a gyökér magyar címet...a köv. résznek mi lesz ? "Lesüllyedés" ? -.- -
#9 Szinkronos előzetes:
-
#8 Mozis tízer! -
#7 poszter:
-
#6 amit te linkeltél az a második rész
Ez elvileg a harmadik -
#5 betmenes képekért bünti jár!
amúgy várós lesz, kíváncsi vagyok hogy bane karaktere mivel lesz "nolanosítva" -
#4 nem akarom letörni a idejekorán a lelkesedést, de emlékeim szerint be lett már zárva egy-két topik ezzel a címmel, lévén létezik EZ a topik -
Csaba007 #3 Új forgatási képek. -
Csaba007 #2 -
Csaba007 #1 Bár még elég sok idő van,amíg megjelenik,de már így is elég sok forgatási kép van és hasonlók és gondolom lesz is.:)