318
Terraria, avagy a 2D-s Minecraft!
  • Pethy23
    Gyémántot merre találok? Lávák közelében keresem, de nem nagyon akar lenni pedig jó néhány órát bányáztam már.
  • papi08
    Nem véletlenül nem lehet egy ütésre kiütni blokkokat, és nem véletlen nem lehet egyszerre többet is, úgy túl hamar eljutnál A pontból B-be. Minél fejlettebbek az eszközeid (aka. Arany, Gyémánt-Csákány) annál gyorsbban üt ki egy-egy blokkot. :)
  • Zomil
    kapcsold be a frame skip-et, nemtudom milyen géped van, de nekem laptopon is, gépen is gond nélkül elfut

több blokkot eltüntetni bombával és dinamittal lehet
  • Laza
    Nem tudom nyomni itt melóban, pedig itt még a Minecraft is megy.
    Nem jó neki a videó kártya ...

Olvastam sok helyen, hogy ennek a szar XNA frameworknek nem mindegy milyen kártya van alatta, és olyan gépeken sem fut ez a 2D -s (!!!) játék, amiken egy rakat 3D-s stuff fut.

Nagyon gáz ...
  • Laza
    Kipróbáltam, de nekem valahogy iszonyatosan lassú ....

1080p-re tettem a garfikát, így sem lehet túl sokat látni egyszerre a területből, mégis olyan kicsit a blockok, hogy szenvedés bányászni.

Nem lehet ezt valahogy gyorsítani? Illetve hogy egyszerre több blockot is kiüssön vagy legalább egy klikkel eltüntesse?

Egyébként már az elején új karit kellett csinálnom, mert éjszakára húztam magam köré falat, de véletlen az invben állva nyomtam a csákányra, és az a szerencsétlen kidobta a falon kívülre ... ebben meg ugye nem lehet kézzel bányászni/ásni, csak csákánnyal ... nc ...
  • skate00
    faja game
  • perseus99
    de ha letöltesz egy tört változatot ugyan olyan mint a steames
  • lolSL
    nem, de 25% kedvezmény van rá épp a steam nyári vásár miatt
  • Croano
    A terraria az ingyenes?
  • papi08
    Nem tudtok valami jó kis ház dizájnt? Olyan üresek a falak..:( :D:D

Amúgy nem lehet olyan oszlopokat(vagy ahhoz hasonlóakat) csinálni, amik csak "háttér objectek"?(mint pl. a falburkolat) Jó lenne egy kinti kis házikót csinálni, de nincs kedvem mindig átugrálni...:( :DD
  • papi08
    Minden embernek/NPC-nek megvannak a követelményei, hogy mi után jön a házadba/"városodba".. a YouTube-on rengeteg videó van, hogy hogy építs NPC házakat
  • perseus99
    valaki tudna segíteni hogy miért nem jönnek emberek a házaimba?
  • PJack
    hát magyar tényleg nincs, de itt rengeteg jó hamachimentes szerver van azért
  • papi08
    Én is játszogatok vele, csak az a baj hogy nincs magyar Hamachi mentes szerver :( :D
  • PJack
    1.0.5!
    úgylátszik már csak én játszom ezzel, de szerintem rendkívül szórakoztató játék :D
  • PJack
    ha szórsz rájuk vile powdert akkor lehet :D
  • papi08
    Jó kis verzió..a nyulakat bírom benn, csak Őket nem lehet bántani :( :DD
  • PJack
    1.0.4
  • Enosh Chan
    Az mar a 1.0.2-ben is mukodik
  • papi08
    Sikerült beszereznem egy eredeti verziót Steamen...Rengeteg bug-ot javítottak az ott megjelenő patchekkel.. Végre tudtam Silk-et és ezzel együtt Ágyat készíteni :D
  • Enosh Chan
    Felőlem játszhatjuk ketten, de a szerver non-stop fut, szóval bármikor lehet rajta játszani. A TS szerver részleteit meg majd megbeszéljük ha feljöttél a hamachi szerverre.
  • Terawatt
    Enosh ha érdekel akkor ketten tolhatnánk, ts szervert tudok majd adni.
  • Enosh Chan
    Tedd angolra a windowsod nyelvét, nekem is ez volt a hiba és az megoldotta.

Indítottam egy Terraria szervert, örülnék néhány magyar játékosnak!

Hamachi név és jelszó: YourOwnWorld

Játékban IP: 5.183.14.68
    Jelszó: YourOwnWorld

Ha valaki tud egy TeamSpeak szervert annak csak örülök! Gyertek nyugodtan!
  • werdaa
    Hy.
    A hamachi ip-jét írd be (azét akinél a szerver fut) ne a gépét nálam úgy megy.
  • phamerik13
    Valaki tudna segíteni?
    Hamachis szerón próbálnák játszani, beírom az ip-t, rámegyek hogy "Join", és kidob exe hibával. Valaki ez ellen tudna segiteni?
  • Salki
    Hali!

Én megvettem eredetiben. Volna kedve valakinek Steamen hálóban játszani?
    Igazából nem is értem, hogyan lehet. El tudná valaki magyarázni?

Steames felhasználónevem: Salki
    Vegyetek fel barátnak, ha akartok neten játszani. Úgy izgalmasabb :)
  • tutituti
    Elkezdtem és még a ház építést gyakorlom single-ben.
  • r4pt0r
    Látom te is megtaláltad, TB jó arc. :D
  • lolSL

• papi08
    Közben megoldottam, egy .net frame kiegészítő hiányzott.

És kipróbálván a játékot, nekem jobban tetszik mint a MineCraft! :) :D
  • Ironman2
    ÖÖÖÖÖ Xpsp3-ad van? Ez kernel hiba,valami rendszerfájl hiányzik
  • r4pt0r
    Csak az alap a közös. Ez egy akció játék, a Minecraft meg egy szelid builder game.
  • PrasCo
    Sejtenem kellett volna, hogy nem találtam fel a spanyolviaszt. :)
  • papi08
    Igen, mivel több helyen is így emlegetik...:)
  • PrasCo
    Minecraft 2D?
  • papi08
    Tényleg nem lenne rossz, ha nem ütköznék minden indításnál ebbe a hibába:

Pedig a .netframework v4 is fent van...mi kellhet még neki?:/
  • Ironman2
    Hmm.Nem rossz
  • papi08
    A tegnapi nap folyamán este 7 óra körül megjelent hivatalosan is a Steamen a Terraria nevü játék, potom 10 euróért.

"Ragadd meg az eszközöket és nyomás! Temérdek dolgot csinálhatsz Terraria-ban: fegyvereket gyárthatsz és különféle ellenségekkel kelhetsz harcra számos életközösségben, áss a föld mélyére alkatrészekért, pénzért és egyéb hasznos cuccokért, gyűjts fát, követ, ércet és más javakat, hogy előállíthasd mindazt, ami szükségeltetik számodra a világ leigázásához. Építs házat, erődöt, vagy akár kastélyt, és az emberek beköltöznek, hogy ott éljenek, s talán még különböző árukat is eladnak neked, hogy támogassák utazásodat. Ámde légy résen, még ennél is nagyobb kihívások várnak rád... Kész vagy a feladatra?" ~gamechannel

Hivatalos oldal: terraria.org
    Terraria Online:terrariaonline.com
    Steam adatlap: Steam
    Cikkek a játékról:
    -gamechannel
    -gamesforwindows

Képek:

Terraria videók a YouTube-on!