318
Terraria, avagy a 2D-s Minecraft!
-
#278 Messze van még a késztől.
-
#277 megmutatod?:D én tengerparti házacskát akarok csinálni ^^ -
#276 Én most csináltam egy viz alatti bázist, elég sok idöm ráment... -
#275 hát már én is ott tartottam ,mikor véletlen rátaláltam a steames fórumon erre :D töltöttem is az új verziót azóta már vagy 10x megöltem,kár hogy csak ennyi boss van most igazából már nem maradt felfedezni valóm :) de nembaj így is benne van több mint 100órám -
#274 ahhah, erről nem is tudtam.
haverom egy 15 perc keresgélés után feladta és becheatelte magának:D -
#273 igen már sikerült.de azért köszönöm :) 3 napot szerencsétlenkedtem a truffle worm-el mire kdierült hogy bug miatt nem jelennek meg az 1.3.0.3-ban kellett egy frissítés és egyből találtam :D -
#272 veszel egy bug netet a merchanttól.
szétütsz köveket, amik a füves részen vannak dísznek. az azokból eső kukacokat felkapod bug nettel.
vagy csak jungelben hadonászol vele mindenfelé. ott rengeteg critter van.
ezután horgászhatsz is, mivel a bait ammoként működik. -
#271 valaki elmagyarázná hogyan kell horgászni? -
undY1ng #270 Közben megoldódott! Ez a Comodo Firewall volt a ludas és sehogyse tudtam kivételek közé tenni (és már más programokba is beleszólt). Úgyhogy a törlése megoldotta a problémát! :) -
undY1ng #269 Hello! Már egy jó féléve biztos nem játszottam Terraria-val (és akkor még win7 volt), de most hogy kijött az 1.3 természetesen szerettem volna vele. Csak hát az a bibi, hogy elindítom, sötét képernyő és lefagy az egész gép. Semmi ctrlaltdelete és semmire se reagál. Win 8 lehet a ludas? Eddig semmi baj nem volt a játékkal. -
silbor #268 1.3 EARLY ACCESS élőben Hero-tól. Aki nem tud várni illetve el akarja addig ütni az időt! :)
Hero Twitch -
silbor #267 Most a STEAM-en 5€ június 22-ig
TERRARIA STEAM -
lammaer #266 Van aki esetleg próbált nagyobb modot (pl n-terraria, avalon) ? Érdekelne hogy melyikkel érdemes tolni egy kicsit (régebben toltam egyet a "szimpla" változattal, most elkezdenék újra egyet, de valami jóféle moddal megspékelve). -
silbor #265 Hát itt a pontos dátum is 1.3-hoz :)
1.3 -
silbor #264 Our goal is to have Terraria 1.3 ready for release in June 2015 -
silbor #263 Most az Amazonon ingyenes androidra! :)
Amazon terraria -
undY1ng #262 Akkor ezt nemnek veszem! ^_^" -
silbor #261 For a limited time you can grab Terraria on iOS or Android for just 1$ !
iOS
Android -
silbor #260 most jan. 2-ig : 2,99€
Steam -
undY1ng #259 Megint elkezdtem a Hardcore kari hullámomat, közepes világban! Szerintetek az csalás, hogy a patt helyzetekben gyors save and exit? :D -
Deer Hunter 05 #258 Helló! Valaki multiplayer? :) -
CamelX #257 Dejó h kivártam! :D -
silbor #256 És most pár óráig még olcsóbb :)
2€ !!!! -
silbor #255 4€ most a steam-en. június 30-ig.
terraria steam -
lammaer #254 Én a Tshock szervert futtatom otthon hogy Lanon a fiammal tudjunk együtt játszani, és ha éppen kipurcan a fióka, akkor respawn után oda tudjam teleportálni magam mellé.
Emellet még rengeteg egyéb funkcióval rendelkezik (dokumentáció itt, lényegében mindent tudsz csinálni vele (item spawn, eventek triggerelése, godmode), szóval sztem Trainernek is megfelel. Ne riasszon el hogy szerver, kb kicsomagolod azt megy, futathatod azon a gépen amin játszol, és úgy csatlakozol rá.
Van hozzá egy rakás plugin is, talán van köztük editor is. -
Party Hard #253 Valaki tud hozzá ajánlani Trainert vagy Map editort ami müködik?
Előre is kösszi -
lammaer #252 Srácok,
Hogy lehet kalapáccsal szétverni a kőfalat amit csináltam? Újoncként befalaztam magam, a pickaxe meg kinn maradt :), csak egy fakalapácsom van. De azzal meg hiába csapkodom a köveket, szépen tudom őket 4 fázisban formálni, de sose tűnnek el.
Ciki tudom, de ez az első órám a játékban :) -
#251 Sziasztok!
Tud valaki valami jóféle igényes magyar szerverről? Az se baj, ha csak eredetivel lehet felmenni, sőt. Köszi -
Tcsm #250 Üdv, láttam a wikin, hogy a platina az aranynak egy alternatívája és hogy sok más ércnél is van ilyen.(egyik másik alternatívája).Azt szeretném kérdezni,hogy 1.2 után van olyan világ ahol van arany?És van olyan világ ahol arany és platina is van egyszerre? -
silbor #249 euro jel akart lenni a vége de másra sikerült. Szóval 2,49 euro -
silbor #248 A Terraria a Steam-en még 4 órán keresztül 2,49€. -
#247 Sziasztok. Most kezdtem neki a játéknak. Ha full új karakterrel full új pályán kezdek neki akkor kéne lennie egy kezdő csákánynak nem? legalábbis azt olvastam, de nincs. Van nálam 4 darab répa. Mi a teendő? -
Party Hard #246 Valakinek sikerült a map editor használata?
-
Party Hard #245 ja rájöttem -
Party Hard #244 nemár, hogy senkinek köze nincs -
Party Hard #243 Vízzel hogyan tudok megtölteni "tavakat" -
Party Hard #242 mithrilt ti merre találtatok? jó pár napja megállt a fejlődés mert nem találok sehol -
CamelX #241 Jaja, hard és hardcore mód nem ugyanaz. -
Party Hard #240 jaa tehár csak a wal of flesh-t kell legyőzni aha -
Party Hard #239 Tehát hardcore mod ban kell játszani? azaz egyszer meghalok és csókolom?