Terraria

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1.3 EARLY ACCESS élőben Hero-tól. Aki nem tud várni illetve el akarja addig ütni az időt! 😊
Hero Twitch

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Most a STEAM-en 5€ június 22-ig
TERRARIA STEAM

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Van aki esetleg próbált nagyobb modot (pl n-terraria, avalon) ? Érdekelne hogy melyikkel érdemes tolni egy kicsit (régebben toltam egyet a "szimpla" változattal, most elkezdenék újra egyet, de valami jóféle moddal megspékelve).

Hát itt a pontos dátum is 1.3-hoz 😊
1.3

Our goal is to have Terraria 1.3 ready for release in June 2015​

Most az Amazonon ingyenes androidra! 😊
Amazon terraria

Akkor ezt nemnek veszem! ^_^"

https://www.twitch.tv/sp1gu

For a limited time you can grab Terraria on iOS or Android for just 1$ !
iOS
Android

most jan. 2-ig : 2,99€
Steam

Megint elkezdtem a Hardcore kari hullámomat, közepes világban! Szerintetek az csalás, hogy a patt helyzetekben gyors save and exit? 😄

https://www.twitch.tv/sp1gu

Helló! Valaki multiplayer? 😊

Finom a kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni...

Dejó h kivártam! 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

És most pár óráig még olcsóbb 😊

2€ !!!!

4€ most a steam-en. június 30-ig.
terraria steam

Én a Tshock szervert futtatom otthon hogy Lanon a fiammal tudjunk együtt játszani, és ha éppen kipurcan a fióka, akkor respawn után oda tudjam teleportálni magam mellé.

Emellet még rengeteg egyéb funkcióval rendelkezik (dokumentáció itt, lényegében mindent tudsz csinálni vele (item spawn, eventek triggerelése, godmode), szóval sztem Trainernek is megfelel. Ne riasszon el hogy szerver, kb kicsomagolod azt megy, futathatod azon a gépen amin játszol, és úgy csatlakozol rá.

Van hozzá egy rakás plugin is, talán van köztük editor is.

Valaki tud hozzá ajánlani Trainert vagy Map editort ami müködik?
Elõre is kösszi
Srácok,

Hogy lehet kalapáccsal szétverni a kõfalat amit csináltam? Újoncként befalaztam magam, a pickaxe meg kinn maradt 😊, csak egy fakalapácsom van. De azzal meg hiába csapkodom a köveket, szépen tudom õket 4 fázisban formálni, de sose tûnnek el.

Ciki tudom, de ez az elsõ órám a játékban 😊

kemotox
Sziasztok!
Tud valaki valami jóféle igényes magyar szerverrõl? Az se baj, ha csak eredetivel lehet felmenni, sõt. Köszi

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Üdv, láttam a wikin, hogy a platina az aranynak egy alternatívája és hogy sok más ércnél is van ilyen.(egyik másik alternatívája).Azt szeretném kérdezni,hogy 1.2 után van olyan világ ahol van arany?És van olyan világ ahol arany és platina is van egyszerre?
euro jel akart lenni a vége de másra sikerült. Szóval 2,49 euro

A Terraria a Steam-en még 4 órán keresztül 2,49€.

xxdani
Sziasztok. Most kezdtem neki a játéknak. Ha full új karakterrel full új pályán kezdek neki akkor kéne lennie egy kezdõ csákánynak nem? legalábbis azt olvastam, de nincs. Van nálam 4 darab répa. Mi a teendõ?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Valakinek sikerült a map editor használata?
ja rájöttem
nemár, hogy senkinek köze nincs
Vízzel hogyan tudok megtölteni "tavakat"
mithrilt ti merre találtatok? jó pár napja megállt a fejlõdés mert nem találok sehol
Jaja, hard és hardcore mód nem ugyanaz.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

jaa tehár csak a wal of flesh-t kell legyõzni aha
Tehát hardcore mod ban kell játszani? azaz egyszer meghalok és csókolom?
tehát a nehézségi szint tõl függ a drop?
akkor ezért nem találok egy csomó mindent?
de rajta vagyok
jaja csak gyenge az angolom
Csak Hard Mode-ban gyûjthetõ. Minden lénytípustól más lelkek, de ritkán adja be, általában a veszélyesebb zónákban, az adott biome sûrûjében.

De ha már ismered a Terraria Wiki-t, jobban belemerülhetnél és ezekre mind rájönnél fél perc alatt 😊

õrályuk gondoltam
papi08
Lelkeket?! Minek az?! //rég játszottam már//

13 éve itt. Szép idő.

ja a mentés megvan köszi google.

Bocsi a sok hülye kérdésért de lelkeket hogyan tudok gyûjteni?
Én és a törpe...
Aludni az ágyban? gondolom jobb klikk.
Nekem sajnos nincs ilyen lehetõség vagy legalább is nem jöttem rá.
Ti mivel csináljátok?
Azt nem lehet valahogy megoldani, hogy bizonyos házba bizonyos karakter kerüljön?

Mentések helye esetleg???
papi08
Eddig csak Te tudtál róla.. már mindenki tudja.. Amúgy azt hiszem csak egyszerûen abban az ágyban kell lefeküdni, ahol spawnolni akarsz.. 😄

13 éve itt. Szép idő.

A sok ágy közül hogyan lehet kiválasztani a respoun pontot?

Csak mert minden reggel egy törpe bányász ágyában ébredek és kicsit hogy is fogalmazzak...

félreérthetõ...
Hol találom a mentéseimet? (karakter +pályák)
Újra szeretném telepíteni
tudom a varez kérdés feltevésére még nincs szükség ;P
De linkelhettek privátba szerwert ha társaságra vágytok vagy pvp re vagy nem tudom hogy megy...

Ja az npc-k kezdenek megjelenni
papi08
Ez nem warez, az NPC-k csak jönnek, ha összeállítasz egy nekik megfelelõ házat. Ezeknek rend szerint tartalmazni kell egy asztal, ágyat, széket, fényforrást. Azt hiszem csak ezek kellene hozzá.

13 éve itt. Szép idő.

AZ NPC-k mikor jelennek meg? mi kell hozzá?
papi08
Szerintem igen...de csak ésszel 😄

13 éve itt. Szép idő.

warez témakör engedélyezve?
PJack
asszem hogy ez még mûködõképes. ha nem akkor bocsi 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

papi08
Egyrészt okosan beszélj, másrészt olvasd el párszor a hozzászólást, és értelmezd az "unalomûzés" szót. Elõrendelésben vettem Steamen anno a Terrariát, szóval én is lejátszottam vele elég idõt, nyugodj meg.

13 éve itt. Szép idő.

Walaky77
ölembe*

Majd Walaky biztos megcsinálja

Walaky77
Hát geci kajak rohhadtnagy élmény beaddolni magadnak hardmode cuccokat és lezúzni minden szörnyet.. Nekem valahogy úgy az igazi, ha meg kell harcolnom azért is hogy leüssem azt a köcsög Eye of Chutulut arany cuccokkal, meg hogy órákat szenvedek a dzsungelben a szettért... Ha rögtön hallowed armorral indulnék, valahogy nem látnám értelmét a játéknak, és több száz óra szenvedés menne kárba, hogy amiért annyit dolgoztam korábban, csak úgy az ülembe hulljon...

Majd Walaky biztos megcsinálja