Terraria
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hero Twitch
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
TERRARIA STEAM
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
1.3
Amazon terraria
https://www.twitch.tv/sp1gu
Steam
https://www.twitch.tv/sp1gu
Finom a kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
2€ !!!!
terraria steam
Emellet még rengeteg egyéb funkcióval rendelkezik (dokumentáció itt, lényegében mindent tudsz csinálni vele (item spawn, eventek triggerelése, godmode), szóval sztem Trainernek is megfelel. Ne riasszon el hogy szerver, kb kicsomagolod azt megy, futathatod azon a gépen amin játszol, és úgy csatlakozol rá.
Van hozzá egy rakás plugin is, talán van köztük editor is.
Elõre is kösszi
Hogy lehet kalapáccsal szétverni a kõfalat amit csináltam? Újoncként befalaztam magam, a pickaxe meg kinn maradt 😊, csak egy fakalapácsom van. De azzal meg hiába csapkodom a köveket, szépen tudom õket 4 fázisban formálni, de sose tûnnek el.
Ciki tudom, de ez az elsõ órám a játékban 😊
Tud valaki valami jóféle igényes magyar szerverrõl? Az se baj, ha csak eredetivel lehet felmenni, sõt. Köszi
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
akkor ezért nem találok egy csomó mindent?
De ha már ismered a Terraria Wiki-t, jobban belemerülhetnél és ezekre mind rájönnél fél perc alatt 😊
Bocsi a sok hülye kérdésért de lelkeket hogyan tudok gyûjteni?
Aludni az ágyban? gondolom jobb klikk.
Nekem sajnos nincs ilyen lehetõség vagy legalább is nem jöttem rá.
Ti mivel csináljátok?
Azt nem lehet valahogy megoldani, hogy bizonyos házba bizonyos karakter kerüljön?
Mentések helye esetleg???
13 éve itt. Szép idő.
Csak mert minden reggel egy törpe bányász ágyában ébredek és kicsit hogy is fogalmazzak...
félreérthetõ...
Újra szeretném telepíteni
De linkelhettek privátba szerwert ha társaságra vágytok vagy pvp re vagy nem tudom hogy megy...
Ja az npc-k kezdenek megjelenni
13 éve itt. Szép idő.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
13 éve itt. Szép idő.
Majd Walaky biztos megcsinálja