318
Terraria, avagy a 2D-s Minecraft!
  • PJack
    fejlődött azóta egy picit :O
  • Laza
    Nem ártott volna menteni előtte...
  • DarkHorSe
    ja
  • skate00
    Hello
    Újra lett rakva a gép, most akkor elveszett a karim?
  • Laza
    Egyébként tud valaki valami normális szerót?
  • Laza
    "meghalsz a cuccaid ottmaradnak"

Singleben hiába marad ott, azt már fel nem veszed szvsz :)
    Csak multiban problémás ... de szerintem nem oda találták ki.
  • DarkHorSe
    Szar ez az uj hc dolog rajottem, mert hiaba hc a karid, meghalsz a cuccaid ottmaradnak. Igazabol csak a plusz hpt, manat bukod. Plusz a Serverre bejohet nem hc kari is, igy oda tudja adni a hcnak a cuccokat.
  • shaba23 #151
    nvm, megvan a válasz
  • shaba23 #150
    találtam 2 chestet 2 lebegő szigeten, amihez kulcs kell. Hol találom a kulcsokat?
  • Avenger
    Nem emlékszem már miket lehet még ott. Talán a demonit ore-t is ott lehet feldolgozni, de ez nem biztos. Nem tűnik el, olyan mint az anvil. Megmarad mindig. Sőt arrébb sem lehet rakni, csak ha kirobbantod alóla a talajt dinamittal akkor eltűnik.
  • shaba23 #148
    semmi más? vagy ha 1x használom, akkor eltűnik? mert sok van belőle
  • Avenger
    Az démon oltár, kovácsolni lehet ott néhány cuccot. Például eye of cthulhu meg eater of worlds csalétket.
  • shaba23 #146
    corruptionban vannak ilyen tüskés cuccok a földön, amit nem lehet kinyitni, vagy összetörni, mert ha kalapáccsal ütöm, akkor sebez, azok mik és mire jók?
  • shaba23 #145
    közben meg is lett az axe+2 páncéldarab is:)
  • shaba23 #144
    Az első goblin army dobott harpoon-t, nekem az volt nagy upgrade, a 2. army-t halál nélkül győztem le (igaz, átépítettem a bázist hozzá), majd rá 2 percre eye of cthulhu is tiszteletét tette, majd el is vérzett :)
    Mivel megjött a robbantós NPC, így már van dinamitom is, szóval megyek orbot farmolni én is:) Kéne a csákány, az olcsóbb lenne... Az eater of worlds harc mennyire nehéz?

Mennyi NPC van a játékban? Nekem 3 van eddig nurse, robbantós, meg egy öreg fószer bányászlámpával meg malacperselyel.
  • Laza
    Tegnap egy Shadow Orb-ból esett Vilethorn ... na, ez egy nagyon hatásos fegyver ... a kígyó bosst (EotW) pikk-pakk szétszedtem vele. A fullánk, amit kilő és a levegőben marad pár másodpercig, folyamatosan sebzi az ellent, elég szépen.

Vilethorn
  • shaba23 #142
    ez megnyugtató, mert ebből már van jó pár darab:)
  • Laza
    Változtattak most rajta:
    In the 1.0.6 patch, Jungle Roses are more rare and are now replaced by Jungle Spores in the recipes for Jungle Armor. All Jungle Roses in character inventories have been replaced by Spores.

Szóval már Jungle Spore a neve és ez is kell a cuccokhoz.
  • shaba23 #140
    2-3 ki-be lépés után bement a helyére, közben lett 3 másik is. A bázist átíéptettem, hogy könnyebben védhető legyen. Arra van vmi megoldás, h ne lőjjenek keresztül a falon a goblinok?
    Jah és már egy ideje a dzsungelben rohangálok demonstone meg ládák után kutatva, és nem találtam 1db rózsát sem, bedig már minden növényt kiírtok, biztos, ami biztos.
  • Laza
    Én meg szoktam várni amíg bemegy, majd befalazom az ajtót ... ahogy a linkelt képemen is látod, kívülről odateszek egy földfalat :)
    Egyébként azt hiszem ha megcsinálod neki a szobát, akkor ha elmentél kalandozni és visszamész magától beköltözik.
  • shaba23 #138
    Megjelent az első NPC, de csak téblábol a házon kívül, nem megy be :(
  • shaba23 #137
    Ok, sikerült kinyírni, csak azt hittem, hzogy nem szabad meghalni ahhoz h elfogyjanak:)
  • Laza
    Így néz ki 1080p-ben (nem ilyen felbontáson játszom, mert akkor túl kicsik a blockok) a bázisom. A pallókon jól tudok közlekedni.

Terraria bázis
  • Laza
    Úgy, hogy megölöd őket :)
    Kb 50-100-at kell megölni. Célszerű úgy megcsinálni a bázisok, hogy fa pallókat raksz a szintek közé, így le fel tudsz gyorsan mozogni. A lövedékeiket meg szét lehet ütni.
  • shaba23 #134
    A goblin army-t mivel lehet megállítani? Bármennyit ölök meg, újraspawnolnak, egyszerre 4-5 sorcerer és kinyírnak.
  • Laza
    Amíg az öregemberrel nem idézed meg a csonti boss, addig nem mehetsz a dungeonbe ...
  • Laza
    Ott csinálsz házat ahol akarsz, csak az ágyra kell klikkelni, és máris onnan indulsz. Viszont ha új NPC jön, akkor oda fog költözni, szóval vigyázni kell. nekem két külön helyen tanyáznak az NPC-k.
  • shaba23 #131
    ok, én még nagyon az elején tartok, még az arany sincs meg:) Közben megtaláltam neten a corruption nyitját, a csákányt és a dinamitot. Most aranyat keresek, meg a házat építgetem, hogy legyen NPC.
    Érdemes úgy házat csinálni, hogy egyet a felszinre, olyat ahol az NPC-k is vannak, meg a map mondjuk 2 végébe, hogy ne kelljen rohangálni? Egyáltalán lehet több spawn pont is, és csak be kell állítani h hova kerüljek?
  • shaba23 #130
    Lezúztam egy dungeonba és a guardian 10k-t sebzett belém:) (van 220hp-m)
  • Laza
    Valakinek sikerült már megidézni a Slime Kinget? Kellene a ninja öltözék, de egyszer sem jött még :(
  • Laza
    Én minimál házat építettem ... azaz inkább több szobát egymás mellett, hogy az NPC-k be tudjanak költözni. Egyébként pedig van egy folyosóm, amin a kb 15 ládám van a cuccaimmal ... ja és csináltam egy mini obsidián generátort is ... bár a lávát öntögetni kész agyrém :)

Egyébként pedig a barlangrendszerekben kalandoztam, bányásztam, keresgéltem. Majd később full arany szetben átmentem a dzsungelbe, ott is ugyanezt tettem, na megy gyűjtöttem a rózsákat ezerrel. Mikor megvolt a két fegyver (kard, karika) meg a páncélszet, átmentem a corruptionbe, ott csináltam egy platformot, majd megidéztem a bosst, megöltem, megcsináltam a kövi csákányt. Utána lementem az underworldbe, és bányásztam a molten oret, abból megcsináltam a kövi csákányt, a páncél szetet ... elmentem a dungonhoz, megöltem a csontváz bosst és lementem oda kutakodni ... ott meg megtaláltam a Muramashát, és most ezzel nyomulok :)
  • Laza
    A Terraria Wikin fent van ...
    A következő csákány kell, amihez Demonite ore kell. Ezt vagy 1-2 darabjával találod a föld alatt, vagy a Corruptionben találhatsz nagyobb adagokat a falak szélein ... de ugye ahhoz le kell menni a föld alatti barlangrendszerbe.
    Viszont azt a csákányt csak akkor tudod megcsinálni, ha megölted a Corruption bossát (az dob scalet)... ahhoz meg az arany kard elég sovi szvsz.

Javasolnám, hogy először menj a dzsungelbe ... az arany cuccok után Én is oda mentem, és ott megcsináltam a zöld kardot, ami nagyon jóóó ... na meg a zöldséges csáklya sem árt. ezekhez igazából csak a rózsát kell gyűjteni a dzsungelben, szóval nagyon bányászni sem kell. És akkor már meg is tudod csinálni a dszungel armort is.
  • shaba23 #126
    sehol nem találtam arról leírást, hogy hogyan lehet a corrupted részeken bányászni...vagy ott robbantani kell? Arany csákányom van.
  • DarkHorSe
    kint van az 1.6, hc mod erdekes, tobbi dolog nem nagy szam
  • DarkHorSe
    Ajto, agy, vilagitas, megfelelo fal, meg hatternek is kulonleges fal kell. Asztal nem kell
  • shaba23 #123
    A corrupted részeken mivel lehet ásni? most golned pickaxe van, de az nem viszi :(
    Mi a feltétele annak, hogy a házamba tudjak spawnolni? Ágy, asztal szék van:)
  • Szerdzso Cortez
    Egyébként nektek mi a taktika. Építetek csodaszép várakat, erődítményeket, föld alatti barlangrendszereket vagy inkább kalandoztok( vízszintesen vagy befelé a föld felé)? Mert most elkezdtem várat építeni, de szerintem tök fölösleges időtöltés. Maximum éjszakára jön jól a menedék kezdő korban vagy esetleg egy durvább tájon amikor jönnek a zombik meg a repülő szemek. Inkább arra kell koncentrálni hogy minél erősebb páncélt fegyvert csinálj magadnak ásványokból. Lényegében ennyi a lényeg hogy nyersanyagot gyűjts és abból hasznos tárgyakat készíts magadnak. Maximum annyira jöhet jól a menedék hogy benne a kincsesládában elhelyezd a pénzed meg a fontos tárgyakat.
  • Laza
    Na ja, az nekem sincs még meg :)
  • Pethy23
    Nekem Steam 40 órát ír, de még így is hiányzik pár dolog, pl a rocket boots-ot 3 goblin támadás után se dobták.
  • Laza
    Vicc egyébként, hogy csak a Steames verziómmal már 23 órát játszottam, és mielőtt megvettem még vagy 5-öt tuti az 'ingyenessel' ...
    És csak annyit nyomtam, hogy felfedeztem egy small térképet, feltápoltam magam és megöltem a 3 bosst. Kevés 'nagy' játék ad ennyi játékidőt manapság :)