318
Terraria, avagy a 2D-s Minecraft!
-
CamelX #198
Plíz csekk 2:40-nél. Kell hogy legyen. Szerintem active/inactive stone block-okkal kellhet variálni -
#197 Itt a kép:
A folytonos piros vonal a "Wire". Amit látsz a képen az 90%-ban a "vesztegzár" mechanikája. :D
-
#196 Köszi a választ!
Az a baj hogy nálam a tüskék csak engem, és a "jó NPC"-ket sebzi.
És sajnos nincs a játékban csapóajtó objekt, így maximum egy sima gödröt áshatnál, amibe beleesnek :) :D -
CamelX #195 Kobalttól felfele ritkaföldfémek :) én még arra nem jöttem rá hogyan kell csapóajtót csinálni. tüskék fölé érdekes lenne -
#194 Amúgy van a játékban olyan blokk ami ellenáll a robbantásnak? (gránát, dinamit, robbanószer) -
#193 Most unalmamban csináltam egy vesztegzárat, amit egy külön teremből lehet bekapcsolni. Azonnal lezárja az épületet, barlangrendszert, és felgyújtja a vörös lámpákat(nem fáklyákat) az épület minden szobájában. :D
Nekem tetszik..:D
Holnap, vagy ma később adok képet hogy milyen a kapcsolása :D -
#192 Mutassd már én eddig találtam ilyen dart rapot számomra a csapda eddig ennyit jelentett xd -
#191 Srácok..mikor anno az elsők közt megvettem az 1.0-át tized ennyire volt fejlett..most már lassan másfél órája Wire-vel szórakozok, és csapdákat állítok...eszmééletlen :D -
#190 KLassz :D -
#189 Egy kép:
berendeztem a szobrok szobáját :D
-
#188 Nekem is csak 4 napos a karakterem xD ugyhogy nemtudom de játszhatnánk csak nemtudom hogykell szervert csinálni ... ha valaki tud csinálni nekünk az szóljon ! :D -
#187 Én a világomat, és a karakteremet is ma kezdtem el...sajnos a régi cuccaim elvesztek..:S -
#186 Papi tudsz csinálni szervert ? nekem most is jó :D -
#185 Srácok, én benne vagyok, ma-holnap akár hajnalig is :D -
#184 Tényleg milenne ha így hárman néha együtt játszanánk? -
#183 Srácok, én is csatlakozom a "multiparti"-hoz :D -
CamelX #182 Ezért linkeltem az oldalt, ami (elvileg) publikus szerver -
#181 Ja csak nincs alkalmam hogy multiba mehessek ... mert senkit sem ismerek aki multizna velem sőt senkit sem ismerek igazán aki terrariázik pedig szerintem nagyszerű játék -
CamelX #180 http://terraria.hu/faq/
Itt elvileg van magyar, meg elvileg magyarok közül legnagyobb. Bővebben nem tudok nyilatkozni róla, az oldalt kell lesni max. Én egyedül vittem végig kb 100 órába (de inkább több) medium pályán Adamantit cuccokig, mire meggyőztem feleségem, most vele iparkodunk, elkerülhetetlen rákatt :) Nem értem miért nem pörög jobban amúgy topic itt. Igenjó szervereket lehetne csinálni, meg multiba nagykomoly -
#179 Van valami jó szerver ? -
CamelX #178 Hát céltudatosnak céltudatos felépítésű :D npc-k meg örüljenek hogy nem zombi menüként kóborolnak :) -
#177 Köszi :D
Szerintem egész ,kis takaros lett :D -
CamelX #176 Kalapács :) -
#175 A falakat hogyan szedhetem le ?pl a dirt wallt ? -
#174 Köszi :D -
CamelX #173 http://terraria.wikia.com/wiki/Loom
Ez kell hozzá, parancsolj (szintén fűrészmalmot igényel) -
#172 Hiába van 91cobwebem nemtok craftolni silket :( -
CamelX #171 http://terraria.wikia.com/wiki/Bed
Itt ezen az oldalon mindent megtalálsz. Selyemből és fából készül és fűrészmalom kell hozzá. Az egyes elemekre kattintva kiírja hogyan jutsz el ezekig. -
#170 És ágyat hhogyan készítsek ? Vagyis miből bocs a hágyatért és.minden màsért de telorol irok es nagyon nehéz a megfelelőgombot eltalálni... -
CamelX #169 Még annyi hogy egy NPC háznak minimális követelmény: teljesen körberakott házfal, belső falszerkezet, asztal (lehet munkaasztal is), szék, világítás (fáklya megteszi) -
CamelX #168 Ha a "hágy" az házat jelent, akkor akár fából is csinálhatsz keretet meg ajtót sima munkaasztalon kezdetben, a burkolathoz meg jó minden ami "wall" megnevezéssel végződik, ez szintén lehet kő és fa is akár.
Jobb csákányhoz meg szimplán bányássz jobb fémeket (vas-ezüst-arany,stb.). Kemencére és vas üllőre (anvil) szükséged lehet ezekhez -
#167 Én most kezdtem el a játékot és fogalmam sincs hágyat hogyan csináljak és jobb csákányt segítségetek kérem éllesszük fel ezt a topicot :D -
CamelX #166 Már azóta hardmode-ban vagyok :) eddig volt a játék piskóta :P -
#165 Mindenképpen csináld meg a csáklyát (pl a dzsungelest) ... zuhanás közben azzal meg tudsz kapaszkodni a falban, nagyon hasznos zuhanások esetére. -
CamelX #164 Azóta újat kezdtem, és az önállóan kifundált játékmechanika megtanulásával hamar utolértem magam. Amit írtál, hogy csak a pénz fele veszik el, az csak Softcore-ra igaz, Mediumcore-on és hardon minden cucc szétszóródik az elhalálozás helyszínén, ami egy magas szintű ellenektől hemzsegő mély szakadékban necces szitu. Azóta értékelem a ládák hasznát :) -
#163 Mostanában ugyan nem játszottam vele, de mi az hogy elveszett minden cuccod?
Eleve ládákban kellene tárolni a házikódnál vagy akárhol a cuccokat. Abból meg ami nálad van csak a pénzed felét dobod el, semmi mást. Legalábbis régen így volt :) -
CamelX #162 Hi! Elvesztettem minden tárgyam egy lila gazokkal teli lélekevő genyáktól hemzsegő helyen single-ben. Egy repkedő gennyláda lökött be a szakadékba, úgyhogy most semmi cuccom és vissza se tudtam szerezni. Kb. 15 órám volt benn, első játék, 4 NPC-vel. Szerintetek érdemes új világot kezdeni ilyenkor? -
CyberKecsi #161 Sziasztok készítettem egy videót a játékról:
-
#160 Steamen holnap estig 2,5 euro!!!! -
#159 Hmm...lehet elő kell keresnem a steam accom..:D