318
Terraria, avagy a 2D-s Minecraft!
  • CamelX

Plíz csekk 2:40-nél. Kell hogy legyen. Szerintem active/inactive stone block-okkal kellhet variálni
  • papi08
    Itt a kép:
    A folytonos piros vonal a "Wire". Amit látsz a képen az 90%-ban a "vesztegzár" mechanikája. :D

• papi08
    Köszi a választ!

Az a baj hogy nálam a tüskék csak engem, és a "jó NPC"-ket sebzi.
    És sajnos nincs a játékban csapóajtó objekt, így maximum egy sima gödröt áshatnál, amibe beleesnek :) :D
  • CamelX
    Kobalttól felfele ritkaföldfémek :) én még arra nem jöttem rá hogyan kell csapóajtót csinálni. tüskék fölé érdekes lenne
  • papi08
    Amúgy van a játékban olyan blokk ami ellenáll a robbantásnak? (gránát, dinamit, robbanószer)
  • papi08
    Most unalmamban csináltam egy vesztegzárat, amit egy külön teremből lehet bekapcsolni. Azonnal lezárja az épületet, barlangrendszert, és felgyújtja a vörös lámpákat(nem fáklyákat) az épület minden szobájában. :D

Nekem tetszik..:D

Holnap, vagy ma később adok képet hogy milyen a kapcsolása :D
  • Croano
    Mutassd már én eddig találtam ilyen dart rapot számomra a csapda eddig ennyit jelentett xd
  • papi08
    Srácok..mikor anno az elsők közt megvettem az 1.0-át tized ennyire volt fejlett..most már lassan másfél órája Wire-vel szórakozok, és csapdákat állítok...eszmééletlen :D
  • Croano
    KLassz :D
  • papi08
    Egy kép:
    berendeztem a szobrok szobáját :D

• Croano
    Nekem is csak 4 napos a karakterem xD ugyhogy nemtudom de játszhatnánk csak nemtudom hogykell szervert csinálni ... ha valaki tud csinálni nekünk az szóljon ! :D
  • papi08
    Én a világomat, és a karakteremet is ma kezdtem el...sajnos a régi cuccaim elvesztek..:S
  • Croano
    Papi tudsz csinálni szervert ? nekem most is jó :D
  • papi08
    Srácok, én benne vagyok, ma-holnap akár hajnalig is :D
  • Croano
    Tényleg milenne ha így hárman néha együtt játszanánk?
  • papi08
    Srácok, én is csatlakozom a "multiparti"-hoz :D
  • CamelX
    Ezért linkeltem az oldalt, ami (elvileg) publikus szerver
  • Croano
    Ja csak nincs alkalmam hogy multiba mehessek ... mert senkit sem ismerek aki multizna velem sőt senkit sem ismerek igazán aki terrariázik pedig szerintem nagyszerű játék
  • CamelX
    http://terraria.hu/faq/

Itt elvileg van magyar, meg elvileg magyarok közül legnagyobb. Bővebben nem tudok nyilatkozni róla, az oldalt kell lesni max. Én egyedül vittem végig kb 100 órába (de inkább több) medium pályán Adamantit cuccokig, mire meggyőztem feleségem, most vele iparkodunk, elkerülhetetlen rákatt :) Nem értem miért nem pörög jobban amúgy topic itt. Igenjó szervereket lehetne csinálni, meg multiba nagykomoly
  • Croano
    Van valami jó szerver ?
  • CamelX
    Hát céltudatosnak céltudatos felépítésű :D npc-k meg örüljenek hogy nem zombi menüként kóborolnak :)
  • Croano
    Köszi :D
    Szerintem egész ,kis takaros lett :D
  • CamelX
    Kalapács :)
  • Croano
    A falakat hogyan szedhetem le ?pl a dirt wallt ?
  • Croano
    Köszi :D
  • CamelX
    http://terraria.wikia.com/wiki/Loom

Ez kell hozzá, parancsolj (szintén fűrészmalmot igényel)
  • Croano
    Hiába van 91cobwebem nemtok craftolni silket :(
  • CamelX
    http://terraria.wikia.com/wiki/Bed

Itt ezen az oldalon mindent megtalálsz. Selyemből és fából készül és fűrészmalom kell hozzá. Az egyes elemekre kattintva kiírja hogyan jutsz el ezekig.
  • Croano
    És ágyat hhogyan készítsek ? Vagyis miből bocs a hágyatért és.minden màsért de telorol irok es nagyon nehéz a megfelelőgombot eltalálni...
  • CamelX
    Még annyi hogy egy NPC háznak minimális követelmény: teljesen körberakott házfal, belső falszerkezet, asztal (lehet munkaasztal is), szék, világítás (fáklya megteszi)
  • CamelX
    Ha a "hágy" az házat jelent, akkor akár fából is csinálhatsz keretet meg ajtót sima munkaasztalon kezdetben, a burkolathoz meg jó minden ami "wall" megnevezéssel végződik, ez szintén lehet kő és fa is akár.

Jobb csákányhoz meg szimplán bányássz jobb fémeket (vas-ezüst-arany,stb.). Kemencére és vas üllőre (anvil) szükséged lehet ezekhez
  • Croano
    Én most kezdtem el a játékot és fogalmam sincs hágyat hogyan csináljak és jobb csákányt segítségetek kérem éllesszük fel ezt a topicot :D
  • CamelX
    Már azóta hardmode-ban vagyok :) eddig volt a játék piskóta :P
  • Laza
    Mindenképpen csináld meg a csáklyát (pl a dzsungelest) ... zuhanás közben azzal meg tudsz kapaszkodni a falban, nagyon hasznos zuhanások esetére.
  • CamelX
    Azóta újat kezdtem, és az önállóan kifundált játékmechanika megtanulásával hamar utolértem magam. Amit írtál, hogy csak a pénz fele veszik el, az csak Softcore-ra igaz, Mediumcore-on és hardon minden cucc szétszóródik az elhalálozás helyszínén, ami egy magas szintű ellenektől hemzsegő mély szakadékban necces szitu. Azóta értékelem a ládák hasznát :)
  • Laza
    Mostanában ugyan nem játszottam vele, de mi az hogy elveszett minden cuccod?
    Eleve ládákban kellene tárolni a házikódnál vagy akárhol a cuccokat. Abból meg ami nálad van csak a pénzed felét dobod el, semmi mást. Legalábbis régen így volt :)
  • CamelX
    Hi! Elvesztettem minden tárgyam egy lila gazokkal teli lélekevő genyáktól hemzsegő helyen single-ben. Egy repkedő gennyláda lökött be a szakadékba, úgyhogy most semmi cuccom és vissza se tudtam szerezni. Kb. 15 órám volt benn, első játék, 4 NPC-vel. Szerintetek érdemes új világot kezdeni ilyenkor?
  • CyberKecsi
    Sziasztok készítettem egy videót a játékról:

• Laza
    Steamen holnap estig 2,5 euro!!!!
  • papi08
    Hmm...lehet elő kell keresnem a steam accom..:D