318
Terraria, avagy a 2D-s Minecraft!
  • Party Hard
    tehát a nehézségi szint től függ a drop?
    akkor ezért nem találok egy csomó mindent?
  • Party Hard
    de rajta vagyok
  • Party Hard
    jaja csak gyenge az angolom
  • CamelX
    Csak Hard Mode-ban gyűjthető. Minden lénytípustól más lelkek, de ritkán adja be, általában a veszélyesebb zónákban, az adott biome sűrűjében.

De ha már ismered a Terraria Wiki-t, jobban belemerülhetnél és ezekre mind rájönnél fél perc alatt :)
  • Party Hard
    őrályuk gondoltam
  • papi08
    Lelkeket?! Minek az?! //rég játszottam már//
  • Party Hard
    ja a mentés megvan köszi google.

Bocsi a sok hülye kérdésért de lelkeket hogyan tudok gyűjteni?
  • Party Hard
    Én és a törpe...
    Aludni az ágyban? gondolom jobb klikk.
    Nekem sajnos nincs ilyen lehetőség vagy legalább is nem jöttem rá.
    Ti mivel csináljátok?
    Azt nem lehet valahogy megoldani, hogy bizonyos házba bizonyos karakter kerüljön?

Mentések helye esetleg???
  • papi08
    Eddig csak Te tudtál róla.. már mindenki tudja.. Amúgy azt hiszem csak egyszerűen abban az ágyban kell lefeküdni, ahol spawnolni akarsz.. :D
  • Party Hard
    A sok ágy közül hogyan lehet kiválasztani a respoun pontot?

Csak mert minden reggel egy törpe bányász ágyában ébredek és kicsit hogy is fogalmazzak...

félreérthető...
  • Party Hard
    Hol találom a mentéseimet? (karakter +pályák)
    Újra szeretném telepíteni
  • Party Hard
    tudom a varez kérdés feltevésére még nincs szükség ;P
    De linkelhettek privátba szerwert ha társaságra vágytok vagy pvp re vagy nem tudom hogy megy...

Ja az npc-k kezdenek megjelenni
  • papi08
    Ez nem warez, az NPC-k csak jönnek, ha összeállítasz egy nekik megfelelő házat. Ezeknek rend szerint tartalmazni kell egy asztal, ágyat, széket, fényforrást. Azt hiszem csak ezek kellene hozzá.
  • Party Hard
    AZ NPC-k mikor jelennek meg? mi kell hozzá?
  • papi08
    Szerintem igen...de csak ésszel :D
  • Party Hard
    warez témakör engedélyezve?
  • PJack
    asszem hogy ez még működőképes. ha nem akkor bocsi :D
  • papi08
    Egyrészt okosan beszélj, másrészt olvasd el párszor a hozzászólást, és értelmezd az "unaloműzés" szót. Előrendelésben vettem Steamen anno a Terrariát, szóval én is lejátszottam vele elég időt, nyugodj meg.
  • Walaky77
    ölembe*
  • Walaky77
    Hát geci kajak rohhadtnagy élmény beaddolni magadnak hardmode cuccokat és lezúzni minden szörnyet.. Nekem valahogy úgy az igazi, ha meg kell harcolnom azért is hogy leüssem azt a köcsög Eye of Chutulut arany cuccokkal, meg hogy órákat szenvedek a dzsungelben a szettért... Ha rögtön hallowed armorral indulnék, valahogy nem látnám értelmét a játéknak, és több száz óra szenvedés menne kárba, hogy amiért annyit dolgoztam korábban, csak úgy az ülembe hulljon...
  • papi08
    Régen volt egy addon, amivel in-game lehetett bármilyen cuccot adni magamnak..

Most, unaloműzés gyanánt(szervizben van a rendes videokártyám), felraktam megint a Terrariát, de nem találok ilyen addont...

Valaki tud rá valami megoldást? :D

Köszi!
  • Walaky77
    Hali! Valaki még szokott itt Terráriázni? Keresnék pár embert, lehetőleg normálisat, akivel multizhatnánk, hamachin, mert törtes vagyok. Én 17 éves vagyok, normális, szellemileg is fejlett, haladó terráriás. Akit érdekel, pls válaszoljon, vagy itt, vagy privátban. Köszi a figyelmet!:D
  • istimozes12
    Császtok. Szeretném ha jönnétek a Terraria 1.1.2 szerveremre.
    Egyelőre hamachis:S .. Hamachi hálók: CsC4 -től -> CsC15 -ig. Jelszó mindegyikhez a háló neve. Pl ha be akarsz lépni igy irod: Felh: CsC4, Pw:CsC4 -> remélem jönni fogtok a szerverre. Ip cím: 25.186.255.241
    Port: 7777
    Szerver jelszó nincs. Weboldal:
  • thecipiko22
    Sziasztok. Cipiko vagyok és youtubra szoktam videókat feltenni, köztük Terrariat is. Akit érdekel vessen rá egy pillantást :http://www.youtube.com/user/TheCipiko22
  • CamelX
    Social-ba azokat rakd max, amik csak a kinézet miatt fontosak, pl. egy multi játékba hogy legyen megkülönböztetésed, a sisak mellé socialba raksz 1 napszemcsit, vagy hasonló. Démonitot meg a corruptionbe tudsz majd bányászni, de először érdemes kiírtanod a giga gilisztát az orbok feltörésével, hogy meg tudd csinálni a Nightmare csákányt a pikkelyeiből. Ehhez robbanóanyagok kellenek mind a csákány megléte előtt.
  • Laza
    Javaslom menj a dzsungelbe és kezd el ott gyűjteni az alapanyagokat a dzsungeles armorhoz, fegyverhez. Sorrendben úgyis az a következő lépcsőfok, és nagyon hasznos és jó cuccokat lehet ott csinálni.

Pl a nagy zöld kard kva jó, elég erős és hosszú, aztán a páncélszet is jó, na meg van egy chakram, az is kva jó, és ott van a dzsungeles csáklya, ami még hosszabb, még jobban lehet vele a falakon kapaszkodni. Ugyan nekem már a pokoli alapanyagból készült cuccaim vannak, de pl a csáklyát most is azt használom.
  • shevy
    elfelejtettem még megkérdezni:

ha megnyomom az escet feljön jobb oldalt az equip meg social. Ha a socialba rakom a mellvértet, sisakot stb. akkor alul nem irja ki azok a defense értékét. Pl. ha van egy arany sisakom és ezüst is, akkor ha az aranyat rakom a socialba az ezüstöt az equipbe, akkor az ezüstét számolja, de a karakteren azt mutatja amit a socialba raksz. Most akkor hogy van ez?
  • shevy
    Hali, valaki még játszik ezzel a játékkal? Én csak most kezdtem, de nagyon tetszik. Ha valakinek lenne kedve közös játékhoz az szóljon.

Demonitot hol találok? Eddig egy darabot sikerült kibányásznom, de nem találok sehol. Jelenleg ott tartok, hogy arany cuccaim vannak, kard, csákány, páncél. 4 Npc él nálam, a segítő, a nővér, merchant, meg a dinamitos. Az a baj, hogy nem tudom, hogy mit kéne csinálnom, már lejutottam a pokolhoz, de ott az arany csákánnyal nem sokat érek. Egyébként 200 életem van és még nem öltem meg főellenséget, de az arany karddal nem is nagyon fogok. Ötletek, hogyan tovább?
  • Laza
    Steamen most 2.5 eur, vegyétek :)
  • CamelX
    Úgyám. Lehetőleg kora este, mert ha felkel a nap és addig nem pusztult szörnyű halált, akkor eltűnik.
  • Croano
    Én találtam ilyen eye od chulhu cuccost azzal idézni lehet mi ?
  • CamelX
    Minden főgenyához lehet kraftolni csalit, bár a keményebbekhez csak hardmode-ban, a megfelelő soul-okkal.
  • papi08
    Srácok! Ha megölöm az egyik dungeon-os szörnyet, akkor az többet már nem lehet, igaz? :D
  • papi08
    "A hiba az Ön készülékében van!" :D
  • Croano
    Nekem nem mutatja a képet :(
  • papi08
    Jaa az kimaradt hogy a terembe önműködő ajtó vezet, valamint belépéskor automatikusan felkapcsolódnak a lámpák :D
  • papi08
    Közben elkészült föld alatti robbantó-bázisom.

A vezérlőteremből (az ablakos rész) irányítható a világítás, egy karral indíthatóak a robbantások, valamint zárolható a teljes ház. (Ilyenkor minden terem külön bezár, az összes lámpa elalszik, és helyettük vörös fények kapcsolódnak be.)

A 3 oszlopon egyszerre 26 töltet robbanóanyag helyezhető el, és a kiépítésnek hála nem károsodnak sem a lámpák, sem az ablakok.
    A vezérlőből az ablak mellől nézve sem lehet megsérülni :D

Igény esetén az egész terem átmosható vizzel szivattyúk segítségével, bár az egy kicsit sok idő...xD

Ámen.
  • CamelX
    Ez nagyon pro cuccos. Remélem még lesz pár rész, akkor majd kicsit többet rakjatok a cigibe a mégjobb hatás kedvéért :DDD (no offense)
  • EpicDD
    Sziasztok!

Ha szeretnétek Terraria végigjátszást látni, akkor itt van az első része :)

A "Terraria Mesterek" persze szarkasztikus cím.
  • papi08
    Igen, az az aktív/inaktív stone block. Egyszerűen Wire-val be van kötve, és egy kapcsolóval/"taposó elemmel"(nem tudom mi a neve) lehet aktiválni. Nekem így van lezárva a bányám..:D