Terraria
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most, unalomûzés gyanánt(szervizben van a rendes videokártyám), felraktam megint a Terrariát, de nem találok ilyen addont...
Valaki tud rá valami megoldást? 😄
Köszi!
13 éve itt. Szép idő.
Majd Walaky biztos megcsinálja
Egyelõre hamachis:S .. Hamachi hálók: CsC4 -tõl -> CsC15 -ig. Jelszó mindegyikhez a háló neve. Pl ha be akarsz lépni igy irod: Felh: CsC4, Pw:CsC4 -> remélem jönni fogtok a szerverre. Ip cím: 25.186.255.241
Port: 7777
Szerver jelszó nincs. Weboldal:
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Pl a nagy zöld kard kva jó, elég erõs és hosszú, aztán a páncélszet is jó, na meg van egy chakram, az is kva jó, és ott van a dzsungeles csáklya, ami még hosszabb, még jobban lehet vele a falakon kapaszkodni. Ugyan nekem már a pokoli alapanyagból készült cuccaim vannak, de pl a csáklyát most is azt használom.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ha megnyomom az escet feljön jobb oldalt az equip meg social. Ha a socialba rakom a mellvértet, sisakot stb. akkor alul nem irja ki azok a defense értékét. Pl. ha van egy arany sisakom és ezüst is, akkor ha az aranyat rakom a socialba az ezüstöt az equipbe, akkor az ezüstét számolja, de a karakteren azt mutatja amit a socialba raksz. Most akkor hogy van ez?
Demonitot hol találok? Eddig egy darabot sikerült kibányásznom, de nem találok sehol. Jelenleg ott tartok, hogy arany cuccaim vannak, kard, csákány, páncél. 4 Npc él nálam, a segítõ, a nõvér, merchant, meg a dinamitos. Az a baj, hogy nem tudom, hogy mit kéne csinálnom, már lejutottam a pokolhoz, de ott az arany csákánnyal nem sokat érek. Egyébként 200 életem van és még nem öltem meg fõellenséget, de az arany karddal nem is nagyon fogok. Ötletek, hogyan tovább?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
13 éve itt. Szép idő.
13 éve itt. Szép idő.
A vezérlõterembõl (az ablakos rész) irányítható a világítás, egy karral indíthatóak a robbantások, valamint zárolható a teljes ház. (Ilyenkor minden terem külön bezár, az összes lámpa elalszik, és helyettük vörös fények kapcsolódnak be.)
A 3 oszlopon egyszerre 26 töltet robbanóanyag helyezhetõ el, és a kiépítésnek hála nem károsodnak sem a lámpák, sem az ablakok.
A vezérlõbõl az ablak mellõl nézve sem lehet megsérülni 😄
Igény esetén az egész terem átmosható vizzel szivattyúk segítségével, bár az egy kicsit sok idõ...xD
Ámen.
13 éve itt. Szép idő.
Ha szeretnétek Terraria végigjátszást látni, akkor itt van az elsõ része 😊
A "Terraria Mesterek" persze szarkasztikus cím.
13 éve itt. Szép idő.
Plíz csekk 2:40-nél. Kell hogy legyen. Szerintem active/inactive stone block-okkal kellhet variálni
A folytonos piros vonal a "Wire". Amit látsz a képen az 90%-ban a "vesztegzár" mechanikája. 😄

13 éve itt. Szép idő.
Az a baj hogy nálam a tüskék csak engem, és a "jó NPC"-ket sebzi.
És sajnos nincs a játékban csapóajtó objekt, így maximum egy sima gödröt áshatnál, amibe beleesnek 😊 😄
13 éve itt. Szép idő.
13 éve itt. Szép idő.
Nekem tetszik..😄
Holnap, vagy ma késõbb adok képet hogy milyen a kapcsolása 😄
13 éve itt. Szép idő.
13 éve itt. Szép idő.
13 éve itt. Szép idő.
Itt elvileg van magyar, meg elvileg magyarok közül legnagyobb. Bõvebben nem tudok nyilatkozni róla, az oldalt kell lesni max. Én egyedül vittem végig kb 100 órába (de inkább több) medium pályán Adamantit cuccokig, mire meggyõztem feleségem, most vele iparkodunk, elkerülhetetlen rákatt 😊 Nem értem miért nem pörög jobban amúgy topic itt. Igenjó szervereket lehetne csinálni, meg multiba nagykomoly
Itt ezen az oldalon mindent megtalálsz. Selyembõl és fából készül és fûrészmalom kell hozzá. Az egyes elemekre kattintva kiírja hogyan jutsz el ezekig.