Terraria

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

papi08
Régen volt egy addon, amivel in-game lehetett bármilyen cuccot adni magamnak..

Most, unalomûzés gyanánt(szervizben van a rendes videokártyám), felraktam megint a Terrariát, de nem találok ilyen addont...

Valaki tud rá valami megoldást? 😄

Köszi!

13 éve itt. Szép idő.

Walaky77
Hali! Valaki még szokott itt Terráriázni? Keresnék pár embert, lehetõleg normálisat, akivel multizhatnánk, hamachin, mert törtes vagyok. Én 17 éves vagyok, normális, szellemileg is fejlett, haladó terráriás. Akit érdekel, pls válaszoljon, vagy itt, vagy privátban. Köszi a figyelmet!😄

Majd Walaky biztos megcsinálja

Császtok. Szeretném ha jönnétek a Terraria 1.1.2 szerveremre.
Egyelõre hamachis:S .. Hamachi hálók: CsC4 -tõl -> CsC15 -ig. Jelszó mindegyikhez a háló neve. Pl ha be akarsz lépni igy irod: Felh: CsC4, Pw:CsC4 -> remélem jönni fogtok a szerverre. Ip cím: 25.186.255.241
Port: 7777
Szerver jelszó nincs. Weboldal:
Sziasztok. Cipiko vagyok és youtubra szoktam videókat feltenni, köztük Terrariat is. Akit érdekel vessen rá egy pillantást :http://www.youtube.com/user/TheCipiko22
Social-ba azokat rakd max, amik csak a kinézet miatt fontosak, pl. egy multi játékba hogy legyen megkülönböztetésed, a sisak mellé socialba raksz 1 napszemcsit, vagy hasonló. Démonitot meg a corruptionbe tudsz majd bányászni, de elõször érdemes kiírtanod a giga gilisztát az orbok feltörésével, hogy meg tudd csinálni a Nightmare csákányt a pikkelyeibõl. Ehhez robbanóanyagok kellenek mind a csákány megléte elõtt.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Laza
Javaslom menj a dzsungelbe és kezd el ott gyûjteni az alapanyagokat a dzsungeles armorhoz, fegyverhez. Sorrendben úgyis az a következõ lépcsõfok, és nagyon hasznos és jó cuccokat lehet ott csinálni.

Pl a nagy zöld kard kva jó, elég erõs és hosszú, aztán a páncélszet is jó, na meg van egy chakram, az is kva jó, és ott van a dzsungeles csáklya, ami még hosszabb, még jobban lehet vele a falakon kapaszkodni. Ugyan nekem már a pokoli alapanyagból készült cuccaim vannak, de pl a csáklyát most is azt használom.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

shevy
elfelejtettem még megkérdezni:

ha megnyomom az escet feljön jobb oldalt az equip meg social. Ha a socialba rakom a mellvértet, sisakot stb. akkor alul nem irja ki azok a defense értékét. Pl. ha van egy arany sisakom és ezüst is, akkor ha az aranyat rakom a socialba az ezüstöt az equipbe, akkor az ezüstét számolja, de a karakteren azt mutatja amit a socialba raksz. Most akkor hogy van ez?

shevy
Hali, valaki még játszik ezzel a játékkal? Én csak most kezdtem, de nagyon tetszik. Ha valakinek lenne kedve közös játékhoz az szóljon.

Demonitot hol találok? Eddig egy darabot sikerült kibányásznom, de nem találok sehol. Jelenleg ott tartok, hogy arany cuccaim vannak, kard, csákány, páncél. 4 Npc él nálam, a segítõ, a nõvér, merchant, meg a dinamitos. Az a baj, hogy nem tudom, hogy mit kéne csinálnom, már lejutottam a pokolhoz, de ott az arany csákánnyal nem sokat érek. Egyébként 200 életem van és még nem öltem meg fõellenséget, de az arany karddal nem is nagyon fogok. Ötletek, hogyan tovább?

Laza
Steamen most 2.5 eur, vegyétek 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Úgyám. Lehetõleg kora este, mert ha felkel a nap és addig nem pusztult szörnyû halált, akkor eltûnik.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Croano
Én találtam ilyen eye od chulhu cuccost azzal idézni lehet mi ?

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

Minden fõgenyához lehet kraftolni csalit, bár a keményebbekhez csak hardmode-ban, a megfelelõ soul-okkal.

papi08
Srácok! Ha megölöm az egyik dungeon-os szörnyet, akkor az többet már nem lehet, igaz? 😄

13 éve itt. Szép idő.

papi08
"A hiba az Ön készülékében van!" 😄

13 éve itt. Szép idő.

Croano
Nekem nem mutatja a képet 😞

papi08
Jaa az kimaradt hogy a terembe önmûködõ ajtó vezet, valamint belépéskor automatikusan felkapcsolódnak a lámpák 😄

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Közben elkészült föld alatti robbantó-bázisom.

A vezérlõterembõl (az ablakos rész) irányítható a világítás, egy karral indíthatóak a robbantások, valamint zárolható a teljes ház. (Ilyenkor minden terem külön bezár, az összes lámpa elalszik, és helyettük vörös fények kapcsolódnak be.)

A 3 oszlopon egyszerre 26 töltet robbanóanyag helyezhetõ el, és a kiépítésnek hála nem károsodnak sem a lámpák, sem az ablakok.
A vezérlõbõl az ablak mellõl nézve sem lehet megsérülni 😄

Igény esetén az egész terem átmosható vizzel szivattyúk segítségével, bár az egy kicsit sok idõ...xD

Ámen.

13 éve itt. Szép idő.

Ez nagyon pro cuccos. Remélem még lesz pár rész, akkor majd kicsit többet rakjatok a cigibe a mégjobb hatás kedvéért 😄DD (no offense)

Sziasztok!

Ha szeretnétek Terraria végigjátszást látni, akkor itt van az elsõ része 😊

A "Terraria Mesterek" persze szarkasztikus cím.
papi08
Igen, az az aktív/inaktív stone block. Egyszerûen Wire-val be van kötve, és egy kapcsolóval/"taposó elemmel"(nem tudom mi a neve) lehet aktiválni. Nekem így van lezárva a bányám..😄

13 éve itt. Szép idő.

Plíz csekk 2:40-nél. Kell hogy legyen. Szerintem active/inactive stone block-okkal kellhet variálni

papi08
Itt a kép:
A folytonos piros vonal a "Wire". Amit látsz a képen az 90%-ban a "vesztegzár" mechanikája. 😄

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Köszi a választ!

Az a baj hogy nálam a tüskék csak engem, és a "jó NPC"-ket sebzi.
És sajnos nincs a játékban csapóajtó objekt, így maximum egy sima gödröt áshatnál, amibe beleesnek 😊 😄

13 éve itt. Szép idő.

Kobalttól felfele ritkaföldfémek 😊 én még arra nem jöttem rá hogyan kell csapóajtót csinálni. tüskék fölé érdekes lenne

papi08
Amúgy van a játékban olyan blokk ami ellenáll a robbantásnak? (gránát, dinamit, robbanószer)

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Most unalmamban csináltam egy vesztegzárat, amit egy külön terembõl lehet bekapcsolni. Azonnal lezárja az épületet, barlangrendszert, és felgyújtja a vörös lámpákat(nem fáklyákat) az épület minden szobájában. 😄

Nekem tetszik..😄

Holnap, vagy ma késõbb adok képet hogy milyen a kapcsolása 😄

13 éve itt. Szép idő.

Croano
Mutassd már én eddig találtam ilyen dart rapot számomra a csapda eddig ennyit jelentett xd

papi08
Srácok..mikor anno az elsõk közt megvettem az 1.0-át tized ennyire volt fejlett..most már lassan másfél órája Wire-vel szórakozok, és csapdákat állítok...eszmééletlen 😄

13 éve itt. Szép idő.

Croano
KLassz 😄<#eljen>

papi08
Egy kép:
berendeztem a szobrok szobáját 😄

13 éve itt. Szép idő.

Croano
Nekem is csak 4 napos a karakterem xD ugyhogy nemtudom de játszhatnánk csak nemtudom hogykell szervert csinálni ... ha valaki tud csinálni nekünk az szóljon ! 😄

papi08
Én a világomat, és a karakteremet is ma kezdtem el...sajnos a régi cuccaim elvesztek..:S

13 éve itt. Szép idő.

Croano
Papi tudsz csinálni szervert ? nekem most is jó 😄

papi08
Srácok, én benne vagyok, ma-holnap akár hajnalig is 😄

13 éve itt. Szép idő.

Croano
Tényleg milenne ha így hárman néha együtt játszanánk?

papi08
Srácok, én is csatlakozom a "multiparti"-hoz 😄

13 éve itt. Szép idő.

Ezért linkeltem az oldalt, ami (elvileg) publikus szerver

Croano
Ja csak nincs alkalmam hogy multiba mehessek ... mert senkit sem ismerek aki multizna velem sõt senkit sem ismerek igazán aki terrariázik pedig szerintem nagyszerû játék

http://terraria.hu/faq/

Itt elvileg van magyar, meg elvileg magyarok közül legnagyobb. Bõvebben nem tudok nyilatkozni róla, az oldalt kell lesni max. Én egyedül vittem végig kb 100 órába (de inkább több) medium pályán Adamantit cuccokig, mire meggyõztem feleségem, most vele iparkodunk, elkerülhetetlen rákatt 😊 Nem értem miért nem pörög jobban amúgy topic itt. Igenjó szervereket lehetne csinálni, meg multiba nagykomoly

Croano
Van valami jó szerver ?

Hát céltudatosnak céltudatos felépítésû 😄 npc-k meg örüljenek hogy nem zombi menüként kóborolnak 😊

Croano
Köszi 😄
Szerintem egész ,kis takaros lett 😄

Kalapács 😊

Croano
A falakat hogyan szedhetem le ?pl a dirt wallt ?

Croano
Köszi 😄

http://terraria.wikia.com/wiki/Loom

Ez kell hozzá, parancsolj (szintén fûrészmalmot igényel)

Croano
Hiába van 91cobwebem nemtok craftolni silket 😞

http://terraria.wikia.com/wiki/Bed

Itt ezen az oldalon mindent megtalálsz. Selyembõl és fából készül és fûrészmalom kell hozzá. Az egyes elemekre kattintva kiírja hogyan jutsz el ezekig.

Croano
És ágyat hhogyan készítsek ? Vagyis mibõl bocs a hágyatért és.minden màsért de telorol irok es nagyon nehéz a megfelelõgombot eltalálni...

Még annyi hogy egy NPC háznak minimális követelmény: teljesen körberakott házfal, belsõ falszerkezet, asztal (lehet munkaasztal is), szék, világítás (fáklya megteszi)