318
Terraria, avagy a 2D-s Minecraft!
-
#118 STEAMEN a Terraria még 21 órán keresztül 50% árengedménnyel kapható!
5 euró !! -
Szerdzso Cortez #117 Üdv Mindenkinek!
Nemrég ismerkedtem meg a játékkal. Korábban nem láttam és nem is játszottam a MineCrafttal. De én így nem is tudom és nem is akarom összehasonlítani a két játékot. Ez nekem a minden és kész. Na de én ezt letöltöttem. Úgy gondolom nem fizetek érte egy viszonylag nem nagy összeget hogy hátha 1 hét alatt megunom és akkor többet se játszok vele. Inkább valami hamachi party-t gondolnék. Mivel még nem ismerem a játékot szívesen multiznék olyannal aki vágja a játékot. Eddig csak ilyen ügyifogyi dolgokat csináltam. Komolyabban nem mentem bele a játékba. Viszont szeretnék belemerülni jobban. Elvagyok vele mert áskálódok, öldöklöm éjszaka a zombikat, nappal a labdacsokat de ennyi. Szeretnék komolyabban is játszani vele valami profibb társaságában. Próbáltam hamachin felcsatlakozni a YourOwnWorld szerverre. A server meglett, de játékon belül nem tudtam kapcsolódni a pályához. Valaki segítsen !!! Előre is köszönöm -
#116 És a legtöbbje nagyszerű újítás! :D -
#115 1.0.6 changelog
jó sok újság van :) -
#114 Egyébként nekem az a bajom ezzel a játékkal, hogy ha feltoltam a karim max felszerelésre, meg kinyírtam a 3-4 bosst, akkor kvázi vége a játéknak .... itt nem olyan élvezet építkezni, mint a MinceCraftban, nem olyan látványos ... ráadásul a multi része sem túl jó. -
#113 Na, végre :) -
#112 itt az 1.0.6-os update! -
ApPa123 #111 Ez már tleg lool.... nem win32 alkalmazás nem indítja el :D -
#110 Hát akkor onnan töltsd le valamelyiket.
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=162643&clcid=0x40 -
ApPa123 #109 A telepítő futtatása előtt telepítenie kell a 32 bites Windows képkezelő összetevőt. A Windows képkezelő összetevő telepítéséhez keresse fel a <A HREF="http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=162643&clcid=0x40e">Microsoft letöltő központját</A>, majd futtassa újból ezt a telepítőt.
dotNetFx40_Full_setup ezt telepítem ezt írja ki:S
xnafx40_redist ehez meg azt amit leljeb raktam képet. -
#108 http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=17851 -
ApPa123 #107 Azt akarom telepíteni... és ezt írja ki. -
#106 .net FRameworkot telepítsd -
ApPa123 #105 Leszedtem 1et ezt írja ki.
-
ApPa123 #104 Esetleg tudnál adni 1 linket?? ami neked is működött?? -
#103 Akkor töltsd le újra, valszeg nem jól szedted a le a XNA telepítőjét.
Jobb klikk > Javítással is próbálkozhatsz. -
ApPa123 #102 Hello nagyon szívesen kipróbálnám a játékot de nem indul el :S Leszedtem, és azt írja h "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000135). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra." mondták h fel kell telepíteni ezt : xnafx40_redist de ezt nem telepíti fel :Sannyit ír h a telepítő csomagot nem lehet megnyitni :S -
#101 Felmentem egy szerverre és telepakolta az inventorimat cuccokkal ... MiniSharkGun, Nights Edge, Golden Crown, stb .... léptem is a fenébe majd egy üres mapon kidobáltam azokat a cuccokat.
Van normális multi szeró? -
#100 Azt is tudom, de az elég sovi :)
Én már arra várok, hogy egyszer tényleg valaki egy értelmes ingame receptkönyvet csinál. Vagy megcsinálhatták volna úgy is, hogy recepteket kellejen gyűjteni.
A MinceCraft mondjuk ennél is rosszabb, ott aztán semmi segítség nincs ingame ... a craftolható tárgyak listája is kisebb. -
Hikoro #99 Van ugye, a helper npc az elején, na annál van egy menüpont, hogy Craft, és ott ahol vannak a Craft itemek, van egy üres rublika.. oda behúzol valami tárgyat, megmutatja miket lehet kraftolni belőle és mi kell hozzá.. ;) -
#98 Lehet találni Flipper nevű tárgyat (békatalp), azzal.
Nekem ha jól emlékszem a dzsungeles részben adott valahol. -
#97 Hogy a rákba kell úszni?
-
#96 Kiegészítem:
Nem tudom miért nem képesek ezt ingame prezentálni ... amikor pont a játék fő motorja a kraftolás! -
#95 Nagy dilemma eldönteni, hogy több eszed van-e annál, mint amennyit belőlem kinéztél ;)
Értelmezd azt a hozzászólást amire reagáltál ....
Segítek:
Szerinted honnan nézem ki a recepteket? Kitalálom őket?
Egyértelmű, hogy a neten megtaláltam ... de ez egy szaros játék, aminek 'net támogatás' nélkül is mennie kell. Ráadásul ahhoz képest, hogy mekkora az inventory, sok a tárgy, így nem lehet a tárgyak alapján böngészgetni a kraftolható cuccokat ... minden ládában van. Nem tudom miért nem képesek ezt ingame prezentálni. -
#94 Látom a Google csodás lehetőségeit még nem fedezted fel:)
recept könyv -
#93 Sohasem értettem ezeket a játékokat, hogy miért nincs ingame recept könyv, vagy valami, amivel legalább halvány fogalma lenne az embernek, hogy miket és miből lehet csinálni .... -
#92 Na jóó, de én a házam építem. :D -
#91 ÉNIS -
#90 Azért mert nem írunk, nem is játszunk vele, vagy mi?:O :P :D
/amúgy én most Minecraft-ban építkezek:D/ -
#89 Nagy a csend ... senki nem tolja? Vagy már nem tolja? :) -
#88 Pf, szenvedtem már nagyon ar arany broadsworddel, nem is tudtam átmenni vele keményebb területekre. Aztán megnéztem egy craftin guide-t, és kiszenvedtem a dzsungelből összerakható 2h kardot ... na az már döfi :) -
#87 Arany kalapácsom van, és azzal már kisebb mélységekben sem engedi a háttér kiütését, ha nincs egy ponton összekötve már kiütött résszel.
Gondolom a kavicsos hátteret meg végkép nem engedné. -
#86 persze, ugyanugy meg kell csinálni mintha a föld fölött lenne, legalábbis sztem müködnie kell, a föld hátteret ki kell ütni és másikat rakni(fa,kö), stb. -
#85 Van bármi mód arra, hogy a föld alatt alakítsunk ki spawn pontot? -
#84 Na ja, ott is utálom ... de ott nincsen ennyi féle fegyver/páncél, stb, rare itemek meg ilyesmik ... -
#83 Azert eleg hamar el lehet erni a veget a jateknak, aztan varhat az ember a kovetkezo updatere. Egesz jo jatek amugy, de kb 4-5 nap utan unalmassa valik :) -
#82 mintha minecraft-ban nem lehetne megcsinálni... :D -
#81 Elég gáz, hogy vannak ilyen Terraria Inventory Editor progik ... ezzel csinálhatsz karit, odaadhatsz neki mindenféle stuffot, stb.
Játékélmény romboló, hogy tuti vannak akik ezzel nyomják fel magukat. -
#80 A patkot valami szigeten talaltam:) A gombatelepen meg a nagy kek gombakat ertem, amik a foldalatt nonek. A teleporton meg a Magic Mirrort, visszarak a kezdohelyedre manaert asszem :) -
#79 Na, az a patkó nekem is jól jönne :)
Gombatelep? Ahol nőnek a kis 50HP-s gombák?
Teleport alatt azt érted, hogy 'Save and Exit', majd újra betölt? :)
Most a láncos csáklyával ügyeskedem, úgy mászok a plafonon, meg azzal kifelé is gyorsabb :)