Terraria
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Indítottam egy Terraria szervert, örülnék néhány magyar játékosnak!
Hamachi név és jelszó: YourOwnWorld
Játékban IP: 5.183.14.68
Jelszó: YourOwnWorld
Ha valaki tud egy TeamSpeak szervert annak csak örülök! Gyertek nyugodtan!
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
A hamachi ip-jét írd be (azét akinél a szerver fut) ne a gépét nálam úgy megy.
Hamachis szerón próbálnák játszani, beírom az ip-t, rámegyek hogy "Join", és kidob exe hibával. Valaki ez ellen tudna segiteni?
Én megvettem eredetiben. Volna kedve valakinek Steamen hálóban játszani?
Igazából nem is értem, hogyan lehet. El tudná valaki magyarázni?
Steames felhasználónevem: Salki
Vegyetek fel barátnak, ha akartok neten játszani. Úgy izgalmasabb 😊
Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
És kipróbálván a játékot, nekem jobban tetszik mint a MineCraft! 😊 😄
13 éve itt. Szép idő.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Pedig a .netframework v4 is fent van...mi kellhet még neki?:/
13 éve itt. Szép idő.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Ragadd meg az eszközöket és nyomás! Temérdek dolgot csinálhatsz Terraria-ban: fegyvereket gyárthatsz és különféle ellenségekkel kelhetsz harcra számos életközösségben, áss a föld mélyére alkatrészekért, pénzért és egyéb hasznos cuccokért, gyûjts fát, követ, ércet és más javakat, hogy elõállíthasd mindazt, ami szükségeltetik számodra a világ leigázásához. Építs házat, erõdöt, vagy akár kastélyt, és az emberek beköltöznek, hogy ott éljenek, s talán még különbözõ árukat is eladnak neked, hogy támogassák utazásodat. Ámde légy résen, még ennél is nagyobb kihívások várnak rád... Kész vagy a feladatra?" ~gamechannel
Hivatalos oldal: terraria.org
Terraria Online:terrariaonline.com
Steam adatlap: Steam
Cikkek a játékról:
-gamechannel
-gamesforwindows
Képek:
Terraria videók a YouTube-on!
13 éve itt. Szép idő.