3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
uscGhost #448 Brotherhood max grafikán megy akkor csak elfut a gépemen :D -
Biztos változik, mert jobb lesz a grafika. -
uscGhost #446 Valaki nemtudja változik-e a gépigénye vagy marad a régi? -
Nekem a 2 trailere a kedvencem. -
Összes eddigi trailer kb. instant orgazmus volt nálam, de ez az abszolút favorit :D Komolyan, legjobb trailer amit valaha láttam -
Egyszerűen imádom ezeket a CGI videókat :D
A hideg futkos a hátam tőlük :D -
Tudom. Már az AC 2höz is köze volt a magyaroknak. -
A Ubisoft stúdiói fejlesztik a játékot, nem kissebb cégek. Már a Brotherhood trailerét is a Digic csinálta. -
Kb 6 fejlesztő cég dolgozik rajta, beleértve a CGI videókért is felelős magyar csapatoktól, kezdve a románokig. -
Nagyon jól néz ki
:)
Egyébként azt tudtátok, hogy már az AC 2 idején is, magyar fejlesztők csinálták pl a fegyvereket?
Sőt ha jól tudom az E3-as AC Revelations trailert is magyarok csinálták.
Akit érdekel a téma, az megnézheti a magyar stúdió honlapját
Az Ubisoft csak a kiadója az ACnek, de nem ő fejleszti a játékot, legalábbis a nagy része ki van adva kisebb cégeknek. -
xido #438 na ilyen grafikával jöhetne egy CN sorozat:))) -
Ez már volt? :D
-
Pedig érdekes volt, de nyugi biztos időben megkapjuk :D -
Én is :S -
Mázlimra lemaradtam róla :D -
Nem, de minek neked? Vagy még nem láttad? -
Megvan valakinek ez a videó? Ugyanis az ubinak sikerült nyomtalanul eltüntetni minden videómegosztó oldalról :D -
erre én is kiváncsi vagyok rá :) -
Itthon kapható lesz majd az Animus edition?
Érdekel az az enciklopédia amit adnak hozzá :P -
xido #429 hát logikusan bemutatott asszony és utód nélkül nem kellene,hiszen akkor nincs átadva biztosan az örökletes gén Desmond-nak:) -
hát sokan azt mondták hogy a végén Ezio meghalhatna . de így nem fog. -
syberia2 #427 miért? -
RAMyMamy #426 gondolom, ez már utána játszódik, mert itt már nagyon öreg ezio -
xido #425 rövidfilm a revelations játék mellé.. -
RAMyMamy #424 ez mi lesz? -
amúgy aki gondolkodik annak kurvanagy spoiler :D -
nekem nagyon bejön :) animáció egész jól van megcsinálva , legalább van stílusa :) -
xido #421 és itt is az Ő hangja..nyami:) -
Ez egy elég érdekes bemutató:
-
RAMyMamy #419 nem, nem felmenőt értettem előd alatt. lehet, hogy valami nagyon távoli rokoni szál van köztük, de a számozás nem ezt jelenti, hanem hogy milyen sorrendben próbálkoztak velük -
Attól, hogy sorrendben számozzák őket, még miért kéne, hogy egymás leszármazottjai legyenek? Meg szerintem Lucy mondta volna Desmondnak, ha ez így lenne, ő dolgozott 16-el is... -
Gary #417 [OFF]
Érdemes megnézni a filmet (Jakob's ladder - Jákob lajtorjája), többször is fogyasztható, még akkor is, ha tudod mi az egész sztori.
[ON] -
RAMyMamy #416 lol, nem ismerem ezt a filmet, de elég szépen le lett koppintva:D meg talán a szinkron is ugyanaz? -
amúgy meg :
http://www.youtube.com/watch?v=SXXbIOc9h4g -
RAMyMamy #414 nekem egyértelműnek tűnik, mivel desmond subject 17, nem hiszem, hogy lenne 16.a meg hasonlók:D pláne, hogy a brotherhoodban ő van benne -
ja jó,így másodjára leesett -
Öhm, sehol sincs megerősítve, hogy Subject 16 Desmond elődje lenne. -
RAMyMamy #411 olvasd már el mégegyszer, amit írtam :( -
subject 16-ot ugyanott tartották fogva ahol desmondot,nem pedig 78ban egy lyukban -
RAMyMamy #409 azt nem figyeltem, de lehet, hogy csak rossz a rendszeridő :D