3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • Atkamon
    Miért? Altair olyan, mint az első részben, csak szebb textúrákkal. Ezion meg teljesen jól látszódik a kor.
  • BoneDragon
    Miért? Nincs benne divatos lenyalt haj? Vagy mi baj van velük?:)
  • RAMyMamy
    nekem egyik sem tetszik
  • Piszkos  Fred
  • Atkamon
    Nekem semmi bajom Ezio arcával.
  • Kongy
    Na, lehet gyönyörködni emberek, egy kis Altair és Ezio

• Kongy
    Elvileg jön, gyakorlatilag nyílt titok, hogy 2012 tavaszán fog kijönni.
  • ratgab
    Hát ez baromi hangulatos! 0 day meg kell vennem!!!

Az utóbbi években az Assassin's Creed sorozat annyira kinőtte magát a szememben, hogy kiérdemelte nálam a kedvenc játéksorozatom címet! Látatlanban megelőlegezem neki a bizalmat! Nagyon jó lesz, már alig várom!
  • ratgab
    A szakáll nem csak az öregedés kihangsúlyozására került oda szerintem!

Gondolj csak bele az Assassin-ok nagymesteréről beszélünk már ekkorra! Egész Európában ismerik a fizimiskáját a csávónak! Hogy tudtak szerinted a reneszánsz időkben elvegyül, eltűnni a tömegben, természetesen ha másképp néztek ki!

DE mivel a kámzsa már ismert assassin viselet, ezért ez önmagában már valószínűleg nem elég, de ha megnöveszti a haját + egy dús szakállat, akkor már rögtön nem olyan könnyű kiszúrni a sok török szakállas közül!
  • ratgab
    Most akkor kijön pc-re novemberben a játék vagy sem?
  • Kongy
    vótmá
  • Grr1234
  • CroftManor
    De jó hogy tegnap postolák és már nem is tudom megnézni
  • xido
    imdb szerint tuti
  • Snexi
    nagyon remélem,hogy a szinkron tényleg az eredeti hang lesz a késöbbiekben
  • HarryProf
    Itt elolvasható egy korábbi cikk fordítása, amiben jópár újítást kiveséznek: Link
    Ezek alapján szerintem még a Brotherhood-ot is felülmúlják, amire minden esély megvan egy ilyen szép felfelé ívelő széria esetében:)
  • Kongy
    Ott a pont!
  • RAMyMamy
    mass effect 3-as videóknál is így volt
  • Atkamon
    Miért? Csinálták már más játékokkal is igy. Portal 2-nél is pl Wheatley hangját csak az egyik fejlesztő adta a demo-hoz, és valami szinész adta a véglegest. Volt is petició, hogy maradjon az, aki a demoban volt.
  • MerlinW
    Ezt azért kötve hiszem:)
  • Atkamon
    Nem rossz ez a videó :) Altair hangja engem is zavar, mert ez tényleg nem az, aki az 1ben volt, de lehet ez még nem a végleges szinkronhangja, csak a demo kedvéért felvették valaki mással.
  • MerlinW
    Nem tudom te mivel játszottál, de Brotherhood minden téren újított. Új fegyverek, eszközök, új mozdulatok, lehetőségek, karakterek, befektetés, városépítés, új történet, multiplayer, fényesített graf., stb. Nem tudom mi másra számítottál. AC:R pedig még mindig nem az AC3, tehát még mindig a sztorin van a hangsúly, nem az újításokon.

Nem hiszem hogy több újítás lenne benne. Viszont, ha legalább annyi újítás lesz, mint a Brotherhood-ban, akkor mindenki teljesen elégedett lesz. Mondjuk bőven elég újítás az hogy folytatják a történetet, tágítják a világot. Ha semmi sem változna a játékban, azzal is teljesen együtt tudnék élni. Hiszen a sztori a lényeg, a játékmenet pedig eddig is szinte tökéletes volt.
  • broman191
    Eddig leginkább csak a gránátok sokféleségét promózták. :)
  • Grr1234
  • Ryder62
    Remélem ebben több újítás lesz nem úgy mint a brotherhoodban.
  • RAMyMamy
    szvsz az altairos rész nem az első rész utáni történéseket mutatja be, hanem előzmény
  • syberia2
    nyilván pár évvel korábbi jelenet.
  • xido
    mondjuk az öreget én se érteném ám...hiszen az almával kinyírtuk,nem?..akkor mit keresne ott megint?
  • RAMyMamy
    teljesen más az arca, mint az ac1-ben volt

#617: nézzél videót az első részről és hasonlítsd össze, nekem nem úgy tűnik, mintha ugyanaz lenne

#619: egyetértek
  • broman191
    Ha nem erőltették volna rá ezt a jeti mennyiségű vén bölcs arcszőrzetet, akkor nem lenne vele semmi gond. A őszes szakáll nélkül (vagy diszkrétebben kivitelezve) is feltűnt volna hogy megöregedett a főhős, ennyire felesleges volt kiemelni, annak tudatában főleg, hogy ugyanúgy ugrál-pörög-forog mint amikor fiatal volt, így ez nem kifejezetten harmónikus a cselekménnyel. :)
  • MerlinW
    Altair pedig nem sokat változott. Öreg ember pedig nem ronda ember:) Miért kellene mindig pléjgörlökkel játszani?:)
  • xido
    imdb szerint is ugyanaz a hangja Altair-nak,mint volt,nem követnek el ilyen hibát,csak eddig nem hallottuk kiereszteni a hangját,csak rejtélyesen mormogni:)))
  • Kongy
    Mondjuk végülis mind1, mert többnyire a hátukat fogjuk nézni. :D:D:D
  • RAMyMamy
    nekem is ez a bajom vele, de desmond és altair is nagyon ronda lesz
  • Kongy
    Videó alapján Ezio elég ronda lesz, Altair-nak meg más a hangja. ettől eltekintve nagyon kíváncsi leszek a folytatásra, elég izgalmasnak tűnik a játék. :) Ez a gránátozás nagyon tetszik. :)
  • broman191
    Az egy dolog hogy megússza, tetszett hogy egy ideig fogja az oldalát, néha nyög. Aztán hirtelen elkezd rohanni, ugrásból nyakonszúrás, futkározás - ezen néztem nagyot homlokot ráncolva, hogy ezt így ne már...nagyon "injured state off" cheat jellegűnek hatott. :D -.-''
  • broman191
    Azért remélem nem laposítják el, könnyítik meg túlzottan a játékot ezzel a sok dobálós vacakkal, mert ha sietős a feladat nagyon, akkor mondhatni szükséges és jól jön, csak ez így kissé ellenkezik a játék szellemiségével, ha ennyi lesz a nagy újítás hogy futok előre, futnak felém hárman, egy gránát megy az arcukba és hárman három felé fekszenek, futás továbbra is. Előrendelőknek dupla uzi DLC is mehet, hogy ennél is jobban tudjanak haladni...
  • janihunk
    Puhára érkezett.
  • Reg5
    Ezió egész könnyen megúszta a szikláról leesést.
  • Kongy
    Jól hallom h csak PS3-on lesz béta? :D:D:D:D wááháhháhh