Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem pedig a 3. rész lesz már!

És szerintem tuti Párizs lesz (Moszkva se rossz, de talán Párizs hangulatosabb) Francia forradalom meg pont ideális helyszín egy Templar-Assassine leszámolásra (kiderülhet, hogy a forradalom gyakorlatilag a 2 frakció nyílt csatája volt...)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Atkamon
Igen, ezt szintén tudtuk az elsõ rész óta...

Prince23
Egyébként az AC1-ben mikor feltörte az Applet Altair, a térképen szerepelt Törökország és Egyiptom bejelölve a fontos helyekkel? van egy sanda gyanúm, hogy a két ország közül valamelyik lesz benne. Jeruzsálemi királyság és külterülete kilõve.

És ha Ezio kapott egy mellékszállat, akkor Altair is kap, tehát megint oda jutottunk hogy ez nem az AC3 :S 😄

Shep
Na az az ami nagyon nem hiányozna ebbe a szériába (szerintem)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Ja, de lefordítva senki fia altair 😄

Grr1234
... 😄

Várjuk.

Atkamon
Lol, Altair Ibn La-Ahad-al annyit akartak közölni, hogy köztudottan ez Altair neve az elsõ rész óta... 😄

Prince23
Német, angol fordítás alapján.

Miután korai kinyilatkoztatásra került a legújabb Need for Speed az EA jóvoltából, az Ubisoft sem hagyta magát és még az elõre bejelentett leleplezés elõtt az Assassin's Creed hivatalos Facebook oldalán hamarabb közzétette a Revelations banner képét. A legfrissebb infók szerint a francia kiadó Altair visszatérését tervezi a AC:R képében.

A következõ Assassin's Creed részt tehát Revelations-nek hívják, és a hangsúly az elsõ rész fõhõsén, Altair-en lesz. Az Ubisoft a hatalmas leleplezést május közepén vagy legvégén szerette volna megtenni ünnepélyes keretek között, de úgy tûnik a kiadónál valaki gyorsabb volt és nem bírta kivárni azt a pár napot. Azóta a közösségi oldalon eltünt a bejegyzés a képpel együtt, de nem kell megijednetek, mert a NeaGAF fórum társai (ez egy olyan oldal, ahol a friss játék bejelentések hamarabb történnek meg. Elõször pletykaként kezelik, végül mindig hivatalos információ sül ki belõle) azon nyomban lementették a képet és friss információkkal szolgáltak több online szaksajtó részére.

Pár percre az incidens során egy rövid teaser videó is megjelent a Revealtionról, amit azonnal letiltott a Ubisoft több videómegosztó oldalról. A teaserben Altair volt a fõszereplõ, és az elõzetesben eredeti arab nyelven beszélték. Kiemeljük: "Az Altair Ibn La-Ahad", ami nagyjából annyit jelent: Altair, senki fia. Hogy ezzel mit akartak közölni még nem tudni. A teaser nagy hátránya sajnos.

A további részletekért egészen pontosan két hetet kell kibírnunk, amikor a Game informer információt fog leszállítani nekünk a Revelationsbõl. természetesen elõtte még várható pár infomorzsa jellegû hír is.

A német pcgames magazin a hírt tényként kezeli.

grebber
Teaser nézése közben aktiválódott az agyam ezidáig nem használt teljes kapacitása és elképzeltem <#banplz>
De nem lepõdnék meg ha igazam lenne!

Next PC upgrade: 2022

bakkerman
elõször azt hittem baj van a videókártyámmal,aztán ahogy megnéztem 10.-ére is,youtubon is,rájöttem hogy csak a "teaser" egy kalap szar,mert semmit nem mutat

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Atkamon
Ezt mibõl szûrted le?

grebber
Na végre modern korban fog játszódni! Remélem lesznek benne frankó lézer stukkerek meg hasonlók!

Next PC upgrade: 2022

Renjike
mire kéne sokat várni? 😄 amég ilyen színvonalú játékot adnak ki mint az eddigiek lábatcsókolhatunk . fõleg hogy a Brotherhood multija sem lett egy kukába való darab 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Kongy
Hát kijött a teaser : KATT, de én semmit sem tok kivenni belõle...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LoSA
Akkor még sokat kell várni... 😞

TDC Geronimo
na remélem igaz a fõhõs kiléte, mert akkor megnyugodtam, hogy normális korba fog játszódni megint 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Prince23
It looks as though Ubisoft has possibly leaked the name of the next Assassin’s Creed game on Facebook, when a flash screen titled Assassin’s Creed: Revelations briefly popped before being taken down.

While the “oops” has since been removed from Facebook, NeoGAF was quick as can be with the old print-screen button on the keyboard, and has posted the shots.

According to GAF, a Flash file containing the logo and Altaïr’s name in Arabic script popped up, and a post on the page states for folks to click the link to help reveal an “exclusive look at the upcoming Assassin’s Creed game.” According to GAF, the Flash files are still present on Ubisoft’s server.

Ubisoft said previously that the next Assassin’s Creed game was to be revealed in May, so it’s possible that someone just pushed the button a bit too soon on the old Facebook.

The next game in the series is expected to be released during the company’s FY2012.

Ubisoft announced its E3 press conference for June 6 yesterday, so after the initial reveal in May, expect the presser to be Assassin’s Creed-centirc.

Forrás: VG247

Prince23
Az Ubisoft pár órával ezelõtt "véletlenül" a Facebookon megnyomta a megosztást, és közzétette az Assassin's Creed:Revelations képét.

A vg247 és a NEOGAF infói szerint az új AC-ben ismét átélhetjük Altair legújabb kalandjait.