3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • janihunk
    Kíváncsi lesz hogy a GS-en bejelentik-e hogy Március 15. jön a játék PC-re. Amúgy marad ugyan az a motor a játék alatt igaz? Gépigény szemszögéből kérdezem.
  • MikX
    Egyszerűen csak a két konzol közül a ps felé húznak, valahol értem is, mert boxos felhozatal évről évre rosszabb... Pc meg eleve nem húzóplatform egy jó ideje, a nrvetséges eladási adatokkal.
  • TDC Geronimo
    Brotherhood beta is PSN exkluzív volt
  • Renjike
    :D igaz ! bocsi :D
  • Prince23
    Sony ezzel akarja elérni a PSN feltámasztását, a múltkori hackertámadások lévén. Biztos sokat fizetett ezért a Ubinak.
  • RAMyMamy
    single-ben is van, de ott a félkész, kilopott játékokra szokták ezt mondani (lásd: half-life 2)
  • Gary
    Nekem (na jó, nem teljesen, de) mindegy, hogy melyik platform bétázik. De nyomják rendesen, mintha muszáj lenne, hogy a végleges multiban ne legyenek a korábban panaszolt hibák!
    Ja, és én is csatlakoznék a multit IS várók közé.
    Nekem nagyon bejött, a hibái ellenére is! Szerencse, hogy nem vénásan kell tolni, mert a tűtől félek
  • Renjike
    "nem tudom elképzelni a bétát, még multiban se" WTF? milyen béta van még? :))) sztem nem kell elolvasnom :)
  • elitehun
    És mondtam én hogy nem?
    Sztem olvasd el újra
  • Renjike
    csak multiba lehet bétát csinálni ....
  • Prince23
    A dátum volt pontatlan, attól még ps3 exkluzív a cucc
  • Ulthane
    Ebben a formában ez így nem igaz.

Béta részletek
  • Piszkos  Fred
    Okés. Mindannyian a szingli miatt várjuk, de szerintem sokan (főleg a türelmetlenebbek, köztük én :D) kipróbálnák a multis újításokat is.
  • elitehun
    Nem akartam trollkodni, de komolyan. Valamiért ehhez a játékhoz semmilyen módon nem tudom elképzelni a bétát, még multiban se, bár lehet azért mert én főleg a szingli miatt várom
  • Piszkos  Fred
    Troll, hagyd rá.
  • CroftManor
    Sokaknak!
  • elitehun
    Fúj, kinek kell a béta ebből a játékból??
  • Piszkos  Fred
    ...
    még jó hogy van az is a háznál :D
  • Grr1234
    Őőő, nem. :D De az is jó lenne. :)
  • ratgab
    Kisegítelek! Arra gondoltál, hogy cserébe adják ki Pc-re is novemberben, mert különben irgumburgum Ubisoft.....
  • CroftManor
    Már a brotherhoodnál is így volt. Szerencsére havernak van ps3ja
  • Grr1234
    Inkább nem írom le azt, amire most gondoltam. :D
  • Prince23
    Van egy jó és egy rossz hírem

- Lesz multiplayer béta szept 11-én
    - de csak PS3-on :P
  • Gary
    A másik érv, hogy nem cheat, miszerint mind a két platformon előfordulnak ugyan ezek.
    Szerintem, eléggé a program mélyére kellene ásni, ahhoz, hogy olyan cheat-et írjanak, amitől pl. láthatatlan lesz a használója. A textúra törlés nem elég, attól még van poligon, amire rá kellene feszülnie. Úgy vélem ennek azért sokkal nagyobb visszhangja lenne. Hiába kerestem multiplayer cheat-et, nem találtam. A single player cheat-eket, ahol idő lassítás, idő megállítás, teleport van, próbáltam, de hatástalan.

A másik, amit talán meg lehetne oldani, hogy már eleve a programban lévő lehetőségeket lehetne ki-be kapcsolgatni. Ilyen például a Templar vision, anélkül, hogy a karaktered világítana, vagy a legegyszerűbb, hogy mindenki feje fölött ott lenne a jel. Az üldöződ fölött a piros, a célpont fölött a lakat. Kiiktatni hűlési időt. Idő limit nélküli és választható morph.

Még egy, a beépített csalások. Amik a tesztelők miatt kerülnek bele. Ha nem iktatják ki, vagy nem törlik, akkor azokat is lehet(ne) használni.

Kétségtelen, hogy a cheat megöli a játékot, a multiplayer cheat meg főleg a többiek játékát, de most csak a lehetőségről beszélek.
  • CroftManor
    ez tuti nem cheat vagy nem hiszem, mert ez boxon történt, nem pcn.
  • Gary
    Élni én sem élek/élnék vele, de kipróbálnám. Akkor kiderül(het)ne, hogy hiba vagy cheat.
    A youtube tele van AC:B glitch-ekkel.
  • ratgab
    Ez nem lag! Mikor mindenki más normálisan mozog, csak 1 hülye van a hipertérben, akkor az bizony cheat!

Nem tudok linket multi cheathez, mivel nem élek vele!
  • Gary
    Erre, mondom, hogy lag. Mert van olyan is, hogy úgy fut, mintha ragasztón tenné. Az animációja rendben, de alig halad előre. Én oda sétálok és - szinte már szégyenkezve - levadászom.
    Szerintem, ez a játékos engem lát úgy, mintha itt-ott villannék föl és egyszer csak meghal.
  • Renjike
    nincs de tuti cheat mert 3 szor olyan gyorsan futnak , nem lehet őket megölni , és nem látod őket :D
  • Gary
    Uupsz, /n = /b
  • Gary
    Ilyen nekem is előfordult már egyszer, hogy nem láttam az üldözőmet és mindegy volt, hogy rohanok, vagy blendelve állok, sétálok, hullottam mint az őszi légy. Az animációban meg csak enyém volt egyedül a színpad. Olyan érzés volt, mintha lemaradnék időben a dolgokról. Pláne, hogy mikor a játékidő leteltét jelző hang megszólalt, akkor nekem még volt hátra több, mint 1 percem.

Ilyen lehet az is, mikor majd' a fél pályán keresztül "visszarepülök" és látom magam meghalni.

Pár napja, már egy futó manhunt-ba rakott be. Látom, mi vagyunk a préda. Viszont az történt, hogy én a másik csapat skinjét kaptam. Beálltam a csapattárs mellé egy csoportba és hiába látta a fejem fölött, hogy vele vagyok, dobta a bombát és próbált volna leütni, de csak mászkált körülöttem. Viszont az ellenséget is megtévesztette és pár naked stun-ba belefutottak :Ð

[b]Renjike, ratgab[/n]: Nem tudom, hogy valóban cheat-e vagy lag? Bár, nem néztem utána. Nektek van linketek AC:B multi cheat-hez?

Tegnap találkoztam a BUNKÓ játékossal: Wanted, már 3-an voltak a nyakamon, ebből egy rohan utánam. Sikeres menekülés után megmutatta neki, hogy hol rejtőztem. Erre, folyton nekem szaladt és kilökött a belend-ből... Beteges, de élveztem, mikor őt adta célpontnak
  • ratgab
    Kedvencem, amikor úgy szaladnak, mint a nyúl (az már majdnem teleportálás)!

Csak tudnám, hogy a hülyének ebben mi a szórakoztató, hogy ergó szupermanként játszik!

De hálistennek nem sokszor volt ilyen! Én igen jó kis szoros meccseket játszottam annó Assassinate-ben. Oda a cheaterek nem szerettek járni, nem volt sikerélményük! Volt, hogy az utolsó pár másodperc volt a döntő pontok szempontjából (amikor utolsó másodpercben kapod el a riválisod és úgy nyered meg a játszmát az baromi jó érzés)!

Wantedban viszont elég gyakran összefutottam cheaterrel!
  • ratgab
    Ha sikerül úgy mozdulnod, hogy a golyó falat ér, akkor meg lehet úszni. Nekem már többször sikerült!
  • Renjike
    az cheat ..... van láthatatlan , gyorsaság , megölhetetlenség cheat is ... nekem mind a 3 al meggyült a bajom ...... ilyen meccsek miatt hagytam abba a BH multit .... :D
  • SinkoRoli
    Sub <3
  • CroftManor
    * egyszer olyan is volt manhuntban, hogy a vadász csapatban voltam... és letudtam ütni a célpontokat xD ahelyett hogy megöltem volna őket.
  • CroftManor
    Tegnap olyan volt, hogy csak a kill animációt láttam ahogy meghalok, de azt hogy ki ölt meg, azt nem. Láthatatlan volt a gyilkosom O.o és az a suttogó hang se volt, csak simán futottam a célpontom felé. Ráadásul ez egymás után háromszor! lol

Egyszer olyan is volt manhuntban, h
  • Gary
    Ilyen nekem is volt többször. Hallottam csapódni magam mögött az ajtót, a következő pillanatban a kill animációt látom. Persze az ajtó akkor nyitva van! Rajzanak a Houdinivel keresztezett Batmanek.

Néha katasztrofális a UBI szervere. Tegnap például úgy indította a wanted játszmát, hogy ketten voltunk a pályán. Jön a prédám és ő volt az üldözőm is. Az első saroknál sikerült elkapnom :Ð utána bontott.
    Hiába, a LAG csodákra képes
  • CroftManor
    Én is sokszor csodálkozok, hogy hogy a fenébe tudott lelőni, amikor mutatja a kamera hogy honnan is lőttek le, sokszor a falon át mutatja az illetőt. :S
    Meg olyan is előszokott fordulni, hogy berohanok egy csapóajtón, erre a tetőről "berepül" az illető és megöl xD (a már csukott ajtón)
  • Piszkos  Fred
    Lehet, hogy a résztvevők számától függ. Ahogy a mostani állást nézem, nemigen lesz ott eredeti :D