3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
Én is az ő szálára leszek leginkább kíváncsi. Nem tudom olvastátok-e a múltkori linkemben a Desmondról szóló részt, ami leírta, hogy mi lesz vele a Revelations-ben. Brotherhood spoiler következik:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugyebár a BH végén kómába esik, és ezért teszik az Animusba. Ugyanaz történik vele, mint ami Subject 16-el is, túl sokat volt az Animusban, és nem bírta. A Revelations-ben pedig az Animusban talál egy kiskaput, amivel újra tudja magának építeni a saját tudatalattiját, hogy fel tudjon ébredni. Tehát önmagának kell önmagát felébresztenie az Animus-al. És erről nagyon jó kis concept art volt, hogy ilyen Inception szerűen fel kell építenie a saját tudatalattiját. -
Én is. Ezt kihagyni, bűn! :) -
ratgab #286 Rám számíthatnak, mert ezt is, mint a Brotherhoodot 0 day veszem, ha tudom! -
Amúgy is miért baj az ha évente jön ilyen színvonalú játék? Legalább nem lesz elvonási tünetem. Más játék is jön évente a színvonal mégis a béka segge alatt van...
Meg amúgy is valamiből meg kell élniük nekik is, főleg ha 2xx ember dolgozik rajta. -
Gibor #284 Egyenlőre nem úgy látom, attól függetlenül hogy megjelenik évente nem feltétlen erőltetett, de inkább évente mint 10+évente (lásd DN F) -
RAMyMamy #283 nagyon zsír a trailer meg a gameplay is, mass effect 3 mellett ezt várom a legjobban, sőt, talán egy picit jobban is... :) nagyon érdekel a történet, főleg a desmond szál, a 3 karakter közül nekem ő a legszimpibb -
Reg5 #282 Most mit csináljak ha így is veszett jó játék? :)
#278: Sajnos erősen arrafelé tart az AC. -
Akkor játsz mással ami nem rókabőr. :) -
xido #280 egyébként se rókabőr,hanem farkasbőr,lásd Romulus páncél 
-
Reg5 #279 Ezért írtam, hogy minőségi rókabőr. -
Gibor #278 Akkor nevezik rókabőrnek ha már erőltetett, lásd Call of Duty, de idáig én teljesen változékony játékmenetet tapasztaltam az összes rész között, és élvezted a játékot, és sztoriban is nagyon jól folytatták mind idáig. (Najó nem teljesen tökéletesen, pár dolgot másképp tettem volna de az m1) -
Amíg olyan kurva jó rókabőr, mint a BH, addig nem zavar. -
Az mióta rókabőr, ha tovább visznek egy történetet? Ezek szerint egy történetet sem szabad befejezni, mert az rókabőr?! Okkééé. -
Reg5 #275 Értem amit írtál, de ha végigvitted a 2-t akkor tudod mire gondoltam.
Nem rókabőr? Évente jönnek az AC-k, mi ez ha nem rókabőr? -
Következő történet alatt a Revalations-t értem. Rókabőr? Ez nem az EA! -
xido #273 Vigasztaljon a tudat,hogy lehet még a párizsi legénnyel ismét rádobnak egy lapáttal...:) -
Reg5 #272 Ezio története a AC2-ben lezárult. Ez meg a Brotherhood csak minőségi rókabőr :) -
Nekem nagyon tetszett a zene már először is. Szerintem is passzol hozzá. Alig várom már Ezio következő történetét, csak sajnálom, hogy ezzel le is zárul. Jobban bejött mint Altair. -
MaRee #270 Hát ez a trailer valami b*szott jó lett, legalább annyira tetszik, mint a Brotherhood-é. Akinek nem tetszik a zene az olvassa el a szöveget mellé, először nekem se jött be, de nagyon össze passzol :) -
A demot külön csinálják E3-re. Emlékszem a 2-nél volt egy interview a creative producerrel, és azt mondta, hogy amikor azt csinálták, augusztusban még ott tartottak, hogy nem lehetett elmenteni a játékot, nem voltak menük, meg még nagyon sokminden hiányzott. E3 meg júniusban volt. Az E3 demó az csak egy nagyon kicsi része a játéknak. Az adott területeket, cutscene-eket, satöbbit megcsinálják jóra, a többi meg addig még totál alpha fázisban van. -
Reg5 #268 A HUD-ot majd sztem a megjelenés előtti pár hétben teszik bele. -
xido #267 amúgy csak én voltam az a perverz állat,aki menet közben már azt figyelte,merre mehetek a lánchoz,ha nem akarok bombát dobni a két őrre?:)
valamint ez ugyanaz a technika,mint amivel füstbombát lehetett messze dobni az ACB-ben,de én arra se jöttem rá soha,hogyan kell.. -
xido #266 és mi van azzal,hogy az E3 demoban nem volt se HUD se gombok,se pajzs,se semmi?:) -
ratgab #265 Biztos nem külön hívogatják be a színészeket... szerintem ez a rész már kész van.... gyanítom hogy a szövegeket is felmondták már(elvégre a forgatókönyvnek már készen kell lennie)! -
xido #264 arra kiváncsi lennék,milyen tempóban csinálják...mondjuk motor adott,"csak" modellek és textúrák...vagy szó szerint a demo-t megírja egy külön brigád,gyorsan behívják 10 mondatra a színészeket,hogy az E3-n lehessen mutatni? -
ratgab #263 Ne aggódj nem sok újat mutattak (sőt gyakorlatilag semmi újat!) -
xido #262 megint volt live?..franc,lemaradtam -
ratgab #261 Érdekes, hogy gametrailers-en azt írták, hogy a multiról most lesz szó, de erre egy árva szó nem hangzott el róla.... -
Most beszélnek róla E3-on. -
ratgab #259 Szerintem tanoncok! -
xido #258 amúgy mikor a tornyot robbantja és utána megy a hajóra,azok vajon a török emberei vagy a mi srácaink?..mert nagyon brotherhood tanonc ruhában vannak.. -
Nekem tetszett. -
Örülnék a grafika ilyen lenne bármelyik pop-ban is. :) -
Jó lesz, meglesz az AC hangulat, bár kissé a nemrég kijött PoP - Forgotten Sands-re emlékeztet a játékmenet, meg a grafika. -
mike01010101 #254 Erre mondják, hogy tökéletes. -
Szerintem meg nagyon passzolt a zene. Főleg, ha a szöveget is figyeljük. -
xido #252 na..remélem nem Scooter-t rakok be 
-
sz*r volt a zene sajnos -
A gameplay elég durva volt... :D Iszonyat szép lesz a grafika... A CG trailer viszont nálam nem ütött akkorát, mint az előző 3. Nem volt meg az a szokásos hangulata... De azért az sem volt rossz persze. -
Annyira jó volt, hogy sírok