3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • Atkamon
    Én is az ő szálára leszek leginkább kíváncsi. Nem tudom olvastátok-e a múltkori linkemben a Desmondról szóló részt, ami leírta, hogy mi lesz vele a Revelations-ben. Brotherhood spoiler következik:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ugyebár a BH végén kómába esik, és ezért teszik az Animusba. Ugyanaz történik vele, mint ami Subject 16-el is, túl sokat volt az Animusban, és nem bírta. A Revelations-ben pedig az Animusban talál egy kiskaput, amivel újra tudja magának építeni a saját tudatalattiját, hogy fel tudjon ébredni. Tehát önmagának kell önmagát felébresztenie az Animus-al. És erről nagyon jó kis concept art volt, hogy ilyen Inception szerűen fel kell építenie a saját tudatalattiját.
  • BoneDragon
    Én is. Ezt kihagyni, bűn! :)
  • ratgab
    Rám számíthatnak, mert ezt is, mint a Brotherhoodot 0 day veszem, ha tudom!
  • BoneDragon
    Amúgy is miért baj az ha évente jön ilyen színvonalú játék? Legalább nem lesz elvonási tünetem. Más játék is jön évente a színvonal mégis a béka segge alatt van...
    Meg amúgy is valamiből meg kell élniük nekik is, főleg ha 2xx ember dolgozik rajta.
  • Gibor
    Egyenlőre nem úgy látom, attól függetlenül hogy megjelenik évente nem feltétlen erőltetett, de inkább évente mint 10+évente (lásd DN F)
  • RAMyMamy
    nagyon zsír a trailer meg a gameplay is, mass effect 3 mellett ezt várom a legjobban, sőt, talán egy picit jobban is... :) nagyon érdekel a történet, főleg a desmond szál, a 3 karakter közül nekem ő a legszimpibb
  • Reg5
    Most mit csináljak ha így is veszett jó játék? :)

#278: Sajnos erősen arrafelé tart az AC.
  • BoneDragon
    Akkor játsz mással ami nem rókabőr. :)
  • xido
    egyébként se rókabőr,hanem farkasbőr,lásd Romulus páncél
  • Reg5
    Ezért írtam, hogy minőségi rókabőr.
  • Gibor
    Akkor nevezik rókabőrnek ha már erőltetett, lásd Call of Duty, de idáig én teljesen változékony játékmenetet tapasztaltam az összes rész között, és élvezted a játékot, és sztoriban is nagyon jól folytatták mind idáig. (Najó nem teljesen tökéletesen, pár dolgot másképp tettem volna de az m1)
  • Grr1234
    Amíg olyan kurva jó rókabőr, mint a BH, addig nem zavar.
  • BoneDragon
    Az mióta rókabőr, ha tovább visznek egy történetet? Ezek szerint egy történetet sem szabad befejezni, mert az rókabőr?! Okkééé.
  • Reg5
    Értem amit írtál, de ha végigvitted a 2-t akkor tudod mire gondoltam.
    Nem rókabőr? Évente jönnek az AC-k, mi ez ha nem rókabőr?
  • BoneDragon
    Következő történet alatt a Revalations-t értem. Rókabőr? Ez nem az EA!
  • xido
    Vigasztaljon a tudat,hogy lehet még a párizsi legénnyel ismét rádobnak egy lapáttal...:)
  • Reg5
    Ezio története a AC2-ben lezárult. Ez meg a Brotherhood csak minőségi rókabőr :)
  • BoneDragon
    Nekem nagyon tetszett a zene már először is. Szerintem is passzol hozzá. Alig várom már Ezio következő történetét, csak sajnálom, hogy ezzel le is zárul. Jobban bejött mint Altair.
  • MaRee
    Hát ez a trailer valami b*szott jó lett, legalább annyira tetszik, mint a Brotherhood-é. Akinek nem tetszik a zene az olvassa el a szöveget mellé, először nekem se jött be, de nagyon össze passzol :)
  • Atkamon
    A demot külön csinálják E3-re. Emlékszem a 2-nél volt egy interview a creative producerrel, és azt mondta, hogy amikor azt csinálták, augusztusban még ott tartottak, hogy nem lehetett elmenteni a játékot, nem voltak menük, meg még nagyon sokminden hiányzott. E3 meg júniusban volt. Az E3 demó az csak egy nagyon kicsi része a játéknak. Az adott területeket, cutscene-eket, satöbbit megcsinálják jóra, a többi meg addig még totál alpha fázisban van.
  • Reg5
    A HUD-ot majd sztem a megjelenés előtti pár hétben teszik bele.
  • xido
    amúgy csak én voltam az a perverz állat,aki menet közben már azt figyelte,merre mehetek a lánchoz,ha nem akarok bombát dobni a két őrre?:)

valamint ez ugyanaz a technika,mint amivel füstbombát lehetett messze dobni az ACB-ben,de én arra se jöttem rá soha,hogyan kell..
  • xido
    és mi van azzal,hogy az E3 demoban nem volt se HUD se gombok,se pajzs,se semmi?:)
  • ratgab
    Biztos nem külön hívogatják be a színészeket... szerintem ez a rész már kész van.... gyanítom hogy a szövegeket is felmondták már(elvégre a forgatókönyvnek már készen kell lennie)!
  • xido
    arra kiváncsi lennék,milyen tempóban csinálják...mondjuk motor adott,"csak" modellek és textúrák...vagy szó szerint a demo-t megírja egy külön brigád,gyorsan behívják 10 mondatra a színészeket,hogy az E3-n lehessen mutatni?
  • ratgab
    Ne aggódj nem sok újat mutattak (sőt gyakorlatilag semmi újat!)
  • xido
    megint volt live?..franc,lemaradtam
  • ratgab
    Érdekes, hogy gametrailers-en azt írták, hogy a multiról most lesz szó, de erre egy árva szó nem hangzott el róla....
  • BoneDragon
    Most beszélnek róla E3-on.
  • ratgab
    Szerintem tanoncok!
  • xido
    amúgy mikor a tornyot robbantja és utána megy a hajóra,azok vajon a török emberei vagy a mi srácaink?..mert nagyon brotherhood tanonc ruhában vannak..
  • Grr1234
    Nekem tetszett.
  • DarkSector
    Örülnék a grafika ilyen lenne bármelyik pop-ban is. :)
  • CroftManor
    Jó lesz, meglesz az AC hangulat, bár kissé a nemrég kijött PoP - Forgotten Sands-re emlékeztet a játékmenet, meg a grafika.
  • mike01010101
    Erre mondják, hogy tökéletes.
  • MerlinW
    Szerintem meg nagyon passzolt a zene. Főleg, ha a szöveget is figyeljük.
  • xido
    na..remélem nem Scooter-t rakok be

• Rage47
    sz*r volt a zene sajnos
  • Atkamon
    A gameplay elég durva volt... :D Iszonyat szép lesz a grafika... A CG trailer viszont nálam nem ütött akkorát, mint az előző 3. Nem volt meg az a szokásos hangulata... De azért az sem volt rossz persze.
  • TDC Geronimo
    Annyira jó volt, hogy sírok