3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
xido #248 és ugyanaz a színész...libabőrös lettem a hangjától:) -
Gameplay ütött megint:) -
Jézusom micsoda grafikát tettek Ezio alá.
Micsoda új mozdulatok, akciók... Áhh! Azt hiszem ezt várom a legjobban!
-
xido #245 olyan lesz mint a fókusz,hogy a legvégén,amit legjobban várunk,vagy csak tévedésből hitte azt mindenki,hogy ACR is lesz?:) -
én Gamespot-on nézem mindig -
xido #243 youtube e3 live -
xido #242 2 perc:) -
egész életében ezt csinálta, még szép :) -
xido #240 azért jópofa volt az ACB 0 day pc-re..3 részt teheted egybe..most melyik hármat?:)))
azóta valaki látott normál tokos verziót egyébként? -
ratgab #239 Hát ha megtehetem majd, akkor ebből gyűjtői kiadás lesz 0 day! -
xido #238 hümm..ott a Maysaf-i "leap of faith" platót látva kicsit libabőrös lettem:) -
Esküszöm pár jelenetnél, mintha filmet néznék. Kicsit pörög Ezio ahhoz képest, hogy 50 éves...khm -
Reg5 #236 Mi ez, Warrior Within? -
Tudom, ott is menni fog. -
lilathrone #234 :o nagyon öreg Ezio! -
xido #233 uplay.com-on is megy a számláló,már csak 2 óra 52 perc:) -
ratgab #232 Gametrailers-en élőben megy az E3! -
Ja, akkor gondolom csak kiszivárgott a videó, és gyorsan le is szedték. De ja, 23:30kor lehet nézni élőben a Usbisoft konferenciát youtube-on. -
Mert még nem mutatták be. Majd este 23:30-kor. -
Hm na ez lol eltávolították,de miért hiszen E3-on mutatják
-
syberia2 #228 küldd el légyszi mert most látom hogy én egy két hetes vidit láttam:D -
Nekem sem megy,de a youtube sem dísznek van! -
Ööh, csak én nem tudom megnézni? -
syberia2 #225 csini -
3 perces trailer -
Nagyon durván sok újítás lesz ebben a részben... A fegyverektől a kameraállásokig mindenben találni fogunk valami újat...
A Game Informer ingyen elérhetővé tette a Revelations-ös lapszámát, aki jól tud angiolul, annak mindenképpen ajánlom!
LINK -
Aaah, asszem ismét egy igencsak jó trailert fogunk kapni az E3-n :) -
-
xido #220 Nana..Pókember képes sima falon mászni,ezeknek perem kell meg kiugrások..
Superman ha sima talajra ugrik magasból,tovább megy,ezek csak szénaboglyába képesek:) -
Már Altair is ilyen volt az első részben... -
Szegény Ezio-ból Pókember-Superman kombót csinálnak. :D -
Látom rossz a link ott. Na sebaj.
Akkor ezt olvassátok el! -
ratgab #216 #207-es hsz-t olvasom, hogy pontos legyek! -
ratgab #215 Most olvasom a cikket és le vagyok padlózva... Ha ez tényleg kijön Novemberben Pc-re, akkor 0 day vétel lesz számomra (ha lesz rá keret természetesen!) -
tldr :P -
Újabb infó -
ÉS ebből a bizonyos cikkből a harcrendszerről leszűrhető valami, marad ez a streak kill pl? vagy teljes változások lesznek és öreg Ezio már nem lesz ilyen fürge? -
Fbn Lx #211 most beleolvasva a cikkbe világossá vált, hogy hogyan is fog működni a kampó, fasza, eltűntek az aggályaim -
Fbn Lx #210 nekem nagyon nem tetszik ez a kampós dolog
már eddig is jóformán szupermenek voltunk, az, hogy még ezáltal kb. röpködni is fogunk, az már tényleg túlzás.
bár nagyon kíváncsi leszek, hogy oldják meg. lehet azt jól is csinálni, de el is lehet baszni vele a játékot. -
Szerintem ez nem olyan lesz, mint a Just Cause-ban, csak egy sima kampó lesz a csuklónkon...