Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
"nem tudhatták olaszországban, hogy mi az. egy 11-13. századi perzsa szekta volt"

Javíts ki, ha tévedek, de Ezio története a 15-16. században játszódik.

[merlinw.org]

Atkamon
A jelenkori szál tutibiztos, hogy benne lesz, mert az a fõ szál. Ez az egész Desmond története, nem Altair-é, vagy Ezio-é, vagy másé.

vagy köze se lesz hozzá,csak Altair mellékszál idõtöltésnek
A képregény ami Oroszországban játszódik az már a XIX. század második fele és nem Desmond a fõszereplõ benne hanem valaki más akinek valami gyógyszer miatt vannak látomásai nem az Animus miatt.
Desmond lehet az ájult állapotban éri el megint Altair emlékeit.
Prince23
Mivel Riga meg Marienburg (vagy mi) meglehetõsen közel van Oroszhoz. elképzelhetõ

Atkamon
Oroszországban is játszódik a képregény például, azt mondták is a készítõk, hogy lehet, hogy az lesz a következõ helyszín.

peter griffin néger ükapja😄

every damn day

Prince23
De európai szál vajmi kevés köthetné hozzájuk. max a portugálok, németalföldiek szóltak bele anno a szamurájok "dolgába".

és az AC sztori leginkább francia, angol, német-római, itáliai vonatkozású. A rendek is ezeken a terülteken voltak a legaktívabbak, na meg fent, északon Riga környékén is voltak ilyesmik. Az ac meg - gondolom én - ragaszkodik a rendhez 😄

neked is tudnának mutatni olyan 500 évvel ezelõtti õsödet, aki nem annyira hasonlít rád, sõt, talán másik rasszba tartozik...
"A" szamurájoknak? Japánban rengeteg egymással háborúzó daimjo volt, miért ne lehetne köztük templomos érdekeltségû? 2012-ben például mitõl sokkal reálisabb templomosok háttérhatalma, mint a középkori/újkori japánban, vagy akár a francia polgárháborúban? 😄 fõleg, hogy a templomosokat itt nem a keresztény hit fogja össze, hanem egy világuralmi törekvés, ami japán haduraknál eléggé megvolt. kialakították ezt úgy, hogy bármelyik történelmi korra és helyszínre ráhúzható legyen az ellentét.
Palinko
plusz nem hasonlítana a szereplõ desmondra, pedig az eddigiek hasonlítottak.
Prince23
Na ez ami teljesen kizárt. A szamurájoknak semmi közük a Templomos rendhez.
Akkor már semmi értelme nem lenne a történelmi alapoknak. teljesen szétzilálnák amit felépítettek ubiék történész csapatukkal. Valótlanná tennék az eddig részek történéseit.

nem is kell mindenkinek ismernie,csak a beavatottaknak😊
ha már az elnevezésnél járunk, akkor az assassin szót Ezio korában nem is ismerték, fõleg nem tudhatták olaszországban, hogy mi az. egy 11-13. századi perzsa szekta volt, szóval ennyi erõvel, egy kis fantáziával bárhová átvihetik.
De az Assassin-ok nem Ninják 😄 Senem szamurájok.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

kifejezetten fasza lenne egy ilyen váltás, szerintem kellene a sorozatnak.
végsõ soron a ninják is nagyon hasonló értékrenddel bírtak, a templomosok meg nagy hatalmú tartományurak, szamurájok lennének. elég következetes dolog lenne Japánba vinni a sztorit.
Prince23
Csak úgy írta, mintha mi épp azt a témát pedzegettük volna, pl kína japán stb témát 😄 arra fel írtam.
én speciel a közel-keletre gondoltam, illetve azt hoztam fel, hátha beletennék ubiék.

Atkamon
Mivel távol-keletet írt, ezért valszeg arra gondolt, nemde?...

Grr1234
? 😊

nem annyira,mert akkor már Ninja creed lenne😊
Prince23
Távol-Kelet vagy Közel-Kelet? nem mindegy 😊

Grr1234
Távol-Kelet szerintem nem lenne valami jó, egyszerûen nem illik az Assassin's Creed-hez.

Ezio meg jó volt, stb. stb., de ideje elszakadni tõle.

Hát igen a keresztes hadjárat alatt a sok kámzsás pap meg zarándok között még oké hogy megy az elvegyülés de a kámzsa már a reneszánsz Itáliában is "feltûnõ" volt.
Ez a kámzsa dolog amúgy is jópofa volt számomra...gyakorlatilag a katonákon kívül nem láttam fegyvert senkinél,a nemeseknél sem..nemhogy ilyen csiricsáré palástos páncélos ruhákat..csodálom,hogy tömegbe olvadással el lehetett vegyülni..majdnem olyan érzés,mint a Superman/Clar Kent-nél egyetlen szemüveg és séró belövés 😊
Renjike
nem muszály a divatot követni 😉 nem fogják õket érte megkövezni 😄 max felismerni 😄 hogy Ászászíni !!! Gethím 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Egész jól átvitték az Assassin divatot a XVIII.századi öltözködésbe ha a 3.rész posztere tényleg a 3.részé.Szerintem elég feltûnõ lett volna még akkor is kámzsába nyomni mikor a háromszög kalap volt a divat.
ez annyira nem volt spoiler,mert a 3.rész egyik teaser poszterén rajta leledzik
Eddig nem írtam le pontosan mire gondoltam, mert spoiler lenne és nem akartam lelõni azt egyes embereknek hátha nem játszották még végig.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén mikor a Colosseum alatt mászkálsz a többiekkel és egy helyen hirtelen megjelennek ábrák, akkor a szemüveges faszi kijelenti, hogy amit látott két jelet az a történelem során csak egyetlen egy helyen jelenik meg egy idõben. Utána nézve ennek a két jelnek a neten azt találtam, hogy ez a két jel a francia forradalom idején jelent meg. Ebbõl én arra következtetek, hogy egy rész biztos a forradalmi Párizsban fog játszódni.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Hát ha már napjainkban fedezett fel valamit,azért kár lenne a múltba menni ismét..pláne most..
Egyre inkább érzem,hogy ez talán a Bloodlines átírt verziója lesz nekünk..Prince of persiában meg Splinter cellben is voltak ilyen alternatív átiratok mikor kijött egy újabb rész..
Én abban biztos vagyok, hogy az ACB végén a szemüveges csóka kijelentése egy bizonyos résznél meghatároz majd egy következõ részt, lehet hogy nem ezt hanem egy másikat, de mindenképpen van esély rá, hogy az egy jel volt a késõbbi részre.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Na meg ha kinyilatkozások,akkor muszáj lesz az Alma körül forgolódni😊
Gondolom Anymus nélkül nem leszünk a fia..más szereplõt csak úgy meg majdhogynem AC ellenes vétek lenne,onnantól már akár Saboteur 2 is lehetne😊
Piszkos  Fred
Ja, remélem nem nagy spoiler hogy az AC1 eseményei után Altair lett a rend nagymestere. Szívesen látnék egy olyan epizódot, amiben mondjuk a rend egy feltörekvõ üdvöskéjét alakíthatnánk. Vagy Altair fiát.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Nem hit kérdése volt,a hidden blade volt úgy megalkotva,hogy útban volt😊)
Prince23
Na meg annyira hitt a Rendben, hogy levágatta az egyik úját. 😄 Ezio is majdnem lecsapatta Leoval, de nem volt szükséges XD

alapjáraton nem,csak nagy lett a kontraszt közöttük
illetve csórinak nem is lehetett olyan csajozós élete,hiszen gondolom gyerek kora óta a Rendnek élt,egyfajta cölibátusban...de majd most...csak késõn ért be....a társai se tudni,hogy viszonyultak a lázadásához,lehet õ is Brotherhood mester lesz
Piszkos  Fred
Ugyanezt megtehetnék Altairral is, eléggé színtelen karakter volt szegény

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

szépen elkezded a 2 és 2.5-et és el is felejted ki az az Altair,annyira sokrétûen meg lett írva Ezio😊
Bence94
altairnak igen örülnék 3. részként vagy "1.5"-ként.épp most fejeztem be nemrég.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Prince23
Én speciel egy török illetve egyiptomi helyszínt várok a ACR-tõl. Örülnék neki. Egyébként is a mai Isztambul egy nagyon meghatározó város volt Európa és Ázsia történetének. Így valószínûnek tartom ezt a várost 😄

Bár csak igazam lenne 😄 május 13-án minden kiderül 😄

Hogy lesz Altair-ral csinálva olyan mutliplatformos rész,amibe nem akvar bele a psp-s Bloodlines történetének nem ismerete,amire azt írták,az 1 és a 2 közötti rést kívánta befoltozni?
Renjike
nem muszály kitölthetik még az ûrt a 2 játék között úgy hogy nincs benne a folytatása a jelen kori dolgoknak hogy még inkább fokozzák a feszültséget 😊 . és szerintem nem 3. rész lesz mert akkor ott lenne a 3 jelzõ szerintem 😞 mivel Assassin's Creed , Assassin's Creed 2 ? Brotherhood ... akkor a Revelations csak nem egy 3 lesz 😄 a 3 az legyen csak számozott 😊 és nincs megírva hogy ez lesz a 3. rész . senki sem tudhat semi de ami biztos Altairnak köze lesz a részhez.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Prince23
Jaja, Altair az. benéztem.

Grr1234
"viszont Seth állításával is egyet értek. de a Brotherhood képében Ezio kapott egy mellékszált. akkor Altair miért ne kaphatna..."

Prince23
Ja meg most a köv epizódban jobban rágyúrnak a keresztes lovagokra és így jön képbe Altair meg a keresztes hadjárat Kis-Ázsiába (török "birodalom") vagy Ázsiába. mer a AC:B vége nagyon kemény lett. ezt muszáj valahogy megmagyarázniuk

Prince23
Ha Párizs lenne a helyszín, akkor nem arab nyelvvel tudatták volna a teaserben azt a valamit. Arab nyelv meg egyenlõ Altairral. ez tuti ázsia régió lesz. Moszkvát meg kizárom, hiszen az 19. századtól volt a fénykorában, elõtte fejedelemségekbõl állt a területük. meg a revealtions nem játszódhat a 19-20. századi oroszországban.

Meg ugye:

Európa: Ezio
Ázsia (közel-Kelet) : Alatair

Jöhetne egy újabb földrész, és ez amerika lenne, de azt meg átteszik AC3-ba. 😄 de akár Párizs is lehetne az AC3 fõhelyszíne. csak akkor emgint Európa ugye...:SD

viszont Seth állításával is egyet értek. de a Brotherhood képében Ezio kapott egy mellékszált. akkor ezio miért ne kaphatna...

Még két hét és mindenre fény derül! várom nagyon.

Atkamon
Egyetértek mindkét állítással.

Seth
Attól,hogy említve van nem biztos hogy õ lesz a fõszereplõ. Meg nem is tenne jót szerintem, tovább kéne lépni végre a sztoriban és elfelejteni Altairt és Eziot is

PSN ID.: Beegabor

tommygear
mivel altair lesz benne ez nem valószínû
Nem a 3. rész lesz... De viszont konkrét helyszínt úgyse tudunk 😊 Túlságosain is sok lehetõség van.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -