3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • ratgab
    Látszik, hogy még a 286-os időkben nem nagyon ismerted a játékokat! Én még játszottam a Civilization 1-el, ahol (nem hazudok) egy kockába rajzolt ábra szimbolizálta a katonákat, tankokat, repülőket, helikoptereket.

Csata úgy zajlott, hogy az ellenséges és saját kockák egymásnak koccantak és amelyikre nagyobb számot dobott a gép az nyert és eltűnt. Harci animáció meg ilyesmi? Ugyanmár... semmi ilyen nem volt!

A lényeg, hogy azon időkhöz képest Desmond arca olyan szinten van, mint Mona Lisa egy gyerekrajzhoz képest! Nem a grafika teszi a játékot amúgy sem. És ez egy trailerből van, ami torzulhatott, amin még bőven dolgozhattak, meg ha így marad se nagyon érdekel én akkor is fogok vele játszani!

Lezárhatjuk már végre az ügyet?

Akkor most már On: Érdekes lesz egy bombázósdi! Ahogy elnéztem dobják is és telepítik is, mint egy aknát. Habár nem vagyok benne biztos, hogy a sorozatnak szüksége van egy ilyen jellegű újításra...
  • RAMyMamy

semmi gondom nincs azzal.
  • MerlinW
    Érdekli a kutyát a grafika:) Már az ACB-ben is tökéletes volt. Ha ugyanazt kapjuk én elégedett leszek.
  • RAMyMamy
    ha egy évvel előtte teszik ki ezt a videót, akkor azt mondom, hogy oké, még lehet benne változás, ennyi idő alatt már nem hiszem, habár ettől függetlenül nagyon remélem, hogy alakítanak a fején, mert borzalmasan néz ki. és még mindig tartom magam ahhoz, hogy az egész triumvirátus arcberendezése megváltozott. nekem nem tetszenek.
    maga a játékmenet baromi izgalmas és élvezetes lesz, ezt már most elmondhatom az eddigi videók alapján, egyik AC-ben sem csalódtam még, az első részt néha fikázzák, de nekem anno nagyon bejött az is. btw, kíváncsi lennék a többi szereplőre is... (lucy és desmond fejét is elcseszték a 2.-ban, a bh-ra szerencsére javították)
  • syberia2
    hát srácok az bizonyítja hogy nem ez a fej lesz benne a játékban hogy az egész feje cirka 10 poligonból áll- ha ezzel állnak elő akkor nem hangsúlyozták volna hogy javul a grafika az BHhoz képest... ez a végszavam, homér el:)
  • Grr1234
    Ne vedd már komolyan... Azt hiszed tényleg Desmond feje a legnagyobb problémám?
  • Renjike
    az csak 1 trailer . gyorsan történik minden épp h csak felvillan el is torzulhat és szerintem meg is történt .
  • Snexi
    két és fél inkább
  • MerlinW
    Pontosan. 4 hónappal a megjelenés előtt:)
  • RAMyMamy
    kit érdekel, hogy csak felvillan? a lényeg, hogy BENNE VAN a videóban, innestől kezdve lehet róla beszélni, ha nem tetszik, ne olvasd, ennyi
  • Kongy
    csak felvillan, a tényleges játékban eddig sem egészen így nézett ki, nem tom ezek után honnan veszed h így fog kinézni. le kéne már zárni a témát, mert kezdem rohadtul unni.
  • RAMyMamy
    hülyeséget írsz, az a kép a HIVATALOS ubisoft trailerből van screenshotolva, tehát ÍGY fog kinézni a játékban, biztos nem viccből rakták bele
  • Renjike
    az egy 2 perces villanó videó honnan a faszomból tudod h egy normálisan amikor te jáccol akkor hogy néz ki ez az egy kép van a desmondról eddig . ne rinyáljatok már mert a tököm televan nyissatok Desmond undorító feje topikot .
  • Grr1234
    Ezek komoly problémák. Nézd már meg Desmond fejét... :D
  • MerlinW
    Azért irigylem a problémáitokat:)
  • RAMyMamy
    nem hinném
  • HarryProf
    Sebhely azért hiányozhat az arcáról, mert most a Black room-ban van, vagyis valamilyen szinten a saját elméjében, amiben lehetséges, hogy az ilyen "külső" dolgokat el tudja tüntetni, vagy egyszerűen a tudatalattija képezte le így magát.
  • RAMyMamy
    és a sebhely is hiányzik a szájáról...

#668: hallottam már ezt párszor, szvsz hülyeség. lehet, hogy csak én vagyok ilyen "perverz", de amelyik játékban körbe lehet forgatni a kamerát "nyugodt" helyzetben, ott én szeretem csodálni a karakteremet elölről is, így akár az arcát is.

amúgy az ezios képen kicsit olyan nőies, túl szép szeme van szerintem
  • Piszkos  Fred
    Nekem a legfurább az, hogy ha letakarjátok az ujjatokkal a haját, akkor megállapíthatjátok hogy valahogy az arcberendezése sem stimmel. Nem az árnyékok miatt, de egyáltalán nem hasonlít arra a tipikus "assassin" arcra, mint ami Altairnak, Ezionak meg anno neki volt. Meg mintha a haja is más lenne. Mondjuk tényleg lehet, hogy csak a kép sikerült így, reménykedjünk :D
  • HarryProf
    Hát elég szerencsétlen az árnyékolás Desmond arcán, ráadásul szemből is van, szóval nem csoda, hogy furcsán néz ki, de szerintem amúgy szerintem nem változott a Brotherhoodhoz képest.
  • ratgab
    Szerintem is ez a valószínűbb.
  • xido
    ne felejtsük el,hogy inkább cutscene során látjuk őket,alapból hátuk mögött a kamera..szóval na bumm,változtak:)
  • CroftManor
    Mondjuk azért az durva, hogy az arcukba dobja a bombát. xD Nekem se tetszik annyira az hogy változtattak Altair és Ezio külsején. :S
  • CroftManor
  • Kongy
    Sztem amúgy nem változott meg, csak rosszul sikerült az a kép róla.
  • broman191
    Az még rendben, indokolt, hogy Ezio és Altair külseje változott, mert másabb életszakaszokban fogjuk végigkövetni a kalandjaikat, mint az előző részekben, no de Desmond-nak K.O., kóma. Akkor mitől változott meg? Esetleg az Animus képes plasztikázásra is? "Please insert gipsy sample to proceed...waiting"
  • Kongy
    Kolompár Desmond Tarzan
  • Grr1234
    lakatos gézuka
  • RAMyMamy
    baromi nagy redesign, hogy "invertálták" a színeket a póló és a pulóver textúráján
    a fejszerkezetét nem tudom, hogy minek kellett elcseszni ennyire, a brotherhoodban nézett ki a legjobban, szvsz nemhogy egyet előre léptek volna ezzel, hanem még egyet hátra... :S
  • janihunk
    Csoro hogy néz már ki lol.
  • Piszkos  Fred
  • RAMyMamy
    ő nem olyan, csak Desmond
  • Renjike
    Lakatos Altair
  • RAMyMamy
    pont az előbb olvastam :D
  • broman191
    :D

off

http://barikad.hu/lakatos_nintendo_oláh_pokemon_és_többiek-20100915

/off
  • RAMyMamy
    hát ezen beszartam XD
  • broman191
    Oláh Pokémon
  • RAMyMamy
    szerintem is, kb. mint a kolompár család egyik tagja...
  • broman191
    Desmondszerintem mindkettőnél csúnyább lett ahogy bevillant a remix trailer-ben.
  • RAMyMamy