Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piszkos  Fred
szerintem már így is túl sok szót fecséreltünk erre a trollra, jobb lesz a továbbiakban ignorálni

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Kongy
Na, PC-t sztem belõhetjük 2011 Q1-re, márciusban táncsak megjelenik...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Atkamon
Azt nem értem, hogy ha ilyen szinten nem értesz valamihez, akkor miért szólalsz meg? 😄

hát ez igy van...ki kételkedik ebben?
Atkamon
Húúú, de megmondta valaki a tutit, aztaaa 😄

-1
<#mf1>
csak a fos számitogépre késnek a játékok...sok idö mire a konzolrol át portolják a drága akados gépekre
Grr1234
Nem baj, ha késik, de aztán jó legyen! <#vigyor2>

Atkamon
A Brotherhoodnál már kezdetektõl nem titkolták, hogy késni fog. A 2-nél mondták sokáig, hogy együtt jelennek meg, aztán szeptember végén jelentették be, hogy mégsem.

Dehogynem. Megjelenés elõtt fél évvel még arról volt szó, aztán nyár végén, vagy szeptember elején kitalálták, hogy +fél év.

Ha egy 2012 márciusra belõjük szerintem nem tévedünk nagyot...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Piszkos  Fred
Valóban, a kétfejû sas bizánci jelkép. Csak a képregény emlékei még frissen élnek az elmémben, ezért asszociáltam az orosz birodalomra 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Atkamon
A Ubi sosem mondta Brotherhood-ra sem, hogy egyidõben fog kijönni PC-re... Mindig, amikor rákérdeztek, akkor kitértek a kérdés elõl. Szerintem erre a részre sem mondták, csak nyugtatásként írják ebben a cikkben is...

A Brotherhoodra is ezt mondták...

Cikk alapján megcáfol az Ubi, mivel azt írják, hogy egyidõben jön... Hajrá hajrá! Nehogy az legyen, mint a Brotherhoodnál: "Egy idõben lesz, persze...mégse"

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Semennyire! 2012 március-ig ne számítsunk rá szerintem!

Ahogy olvastam a linkelt cikkekben Ezio és Altair is Konstantinápolyban lesz csak más idõben.
Egyébként meg mérges leszek Eziora ha itt megakadályozza a templomos tervet és ezért lett mohácsi csata😛
Ha emlékeztek a Brotherhood elején mikor bejutnak Desmondék a szentélybe ott látja Desmond öregen Eziot.Lehet akkor ebbõl a részbõl megtudjuk hogy mit keresett még Monteriggioniban.Szerintem a Brotherhood vége alapján érthetõ hogy Desmond kicsit zaklatott és keverednek a memóriák.Vagy az is lehet hogy Altairt Animus nélkül mint az AC2-ben Eziot Animussal fogjuk látni.
Szerintem az Altair-is teaser alatt az bizánci címer akar lenni mivel a kétfejû sast onnan vették át az oroszok.
Atkamon
Nem hiszem, hogy betartják, valamiért nagyon tetszik nekik ez a csúsztatásos megjelenés.

Palinko
születésétõl.
Grr1234
Remélem nagyon. <#bohoc>

és vajon mennyire tarják be,hogy most a pc-seket nem váratják 4 hónapig?
Atkamon
Az elég klisés szerintem. Én sem rossz halálra gondoltam, hanem öreg korában, békésen, stb, akkor jó teljes lenne a kép, végignéztük Ezio életét tinédzserkorától a haláláig.

Hát inkább kapjon egy birodalmat meg egy jó csajt.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Atkamon
Szerintem is idõsík és karakter keveredés lesz. A játék legvégére meg tök szívesen megnézném, hogy hogyan hal meg Ezio, és akkor tök jól lezárnák az õ sztoriját.

Nem rossz ötlet! <#eljen>

Seth
Gondolom majd ide-oda ugrálunk az idõben, újabb fontos infókat kihozva mindegyikbõl.Vagy az Animus vagy Desmond kicsit besokall és keverednek a memóriák

PSN ID.: Beegabor

Nem lesz coop! Egyszer Altair-t irányítod, késõbb Ezio-t... szerintem!

Nem inkább egy BH folytatásnak.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Grr1234
Azt olvastam, hogy ez egy BH féle rész lesz Altairhoz, de közben készül az AC III, viszont a lenti képekbõl ez nem egy Altair kiegészítésnek tûnik...

Ezio elhagyja Rómát, és az Ottomán Birodalomba látogat, hogy felfedezze Konstantinápoly szépségeit - és kereszteseit. Rengeteg újítással találkozhatunk majd a játékban, például új fegyverekkel és eszközökkel, valamint megújult többjátékos móddal.

Most azon gondolkozom hogy most ez végül is megint gy kiegészítés féleség vagy folytatás mint a AC:B. Akkor a teljes értékû 3. részt ugyan csinálják-e a hátérben. Szerintem tuti.

Prince23
De azért ne feledjük el, hogy az Apple akár csodákra is képes. Ki tudja mit mûvelhetett Altair vele unalmában 😄

viszont ezt az irányítását hogy gondolják? Ezio Desmondé, Altair szintugy. Így tényleg az a valós állítás, hogy két szálon fog futni a sztori.

de azért egy coop jól jönne

Ha megnézzük a bal oldal képrészlet egy hegyes/havas vidéken játszódik (egy nagy várral a háttérben, ami bárhol lehet, de szerintem Tuti Kelet lesz)

Szerintem is sanszos a 2 párhuzamos szál! Két idõsíkban: Altair és egy másikban pedig Ezio! Képek alapján ez a feltevés is alátámasztásra kerül!

Bal oldali részen egyértelmûen Altair van, jobb oldalon szerintem Ezio és a helyszín Ezio szempontjából Isztambul, míg Altairnál feltételezem, hogy Acre vagy Jeruzsálem, de mindenképp Kelet (vagy mindkét karakter Isztambulban fog garázdálkodni csak más idõsíkban!)

Prince23
ennyi infó alapján KAVARGÁS támadt fel bennem. Mosmá azt se tudom hogy mi van 😞

Hát de az mekkora gáz lenne ha megint az AC1 pályán kéne vinni pár küldetést. És ráfognák hogy csináltak egy új játékot.

BoneDragon
És ennyi infóból máris jönnek a negatív hozzáállások. Ehhez tudás kell...

Hát nem tudom nekem nem az jön le. Esetleg hogy Ezio emlékeiben visszatér Altair akit irányíthatunk a múltban de nagyon remélem hogy legalább nem a régi pályát akarják így beletenni.

MikX
Tehát kis gubancként párhuzamosan megy majd a 2 szál?
Érdekesnek hangzik...
Multit meg ha megdobják egy Co-op al azis sokat dob.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

TDC Geronimo
Isten. Izgultam a fõhõs meg a helyszín miatt, de már nincs okom rá

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Grr1234
...vagy nem. 😊

Prince23
ÉS EZ AZ JELENTI, hogy lesz COOPERATIVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 személyes 😄

A Game Informer elkezdte promózni a következõ számát, ami egy dolgot jelent: hivatalos az Assassin's Creed: Revelations. Itt az elsõ kép is.

A címlaptémáról és az elsõ screenshotról kiderül az, amit a teaserek alapján is ki lehetett következtetni: Ezio mellett Altair is visszatér, a helyszín pedig Konstantinápoly lesz.

Grr1234
Ez biza' Ezio, Törökországban.

Prince23
A kurva élet, akkor most ki kicsoda😮OO

GI címlapos kép megint megkever

Grr1234
Mi a fene?