3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
#769 Nem rólad beszéltem amugy, meg tesem.
Amit írtál nem magadról irtad vagy legalábbis nem ez olvasható a hsz-ban én sem rád vonqatkozóan irtam.
Nem azt írtam hogy mindenki vált hanem... :) -
#768 a játéknak 3 gyűjtői kiadása van ha valaki nem tudná . :) Ubi oldalon meglehet őket lesni -
ratgab #767 Tökéletesen értem (tök ugyanerről beszéltem)! Hagyjuk... Egyébként is elbeszélünk egymás mellett! Peace -
mike01010101 #766 Imádom a játékokat, én is több mint 20 éve játszom, de ha nem lesz pc-n játék akkor nem fogok játszani és nem veszek konzolt. Megvehetnem az összes konzolt és havi 5-6 játékot bármikor (nem nagyzolásból írom, tény)
de mégsem vagyok képes rászánni magam. Imádom a 24-et (a sorozatot), van otthon ps2 (a gyerek nyomja), megvan a játék is de képtelen vagyok játszani vele. Ha újra születnék szeretnék konzol rajongókét újraszületni, mindenkinek jobb lenne:)
-
#765 Pedig nem lesz. 25 éve vagyok számítógépek közelében, hidd el, sosem lesz konzolom. Ha PC-n nem lesz játék, nem fogok játszani, ennyi. 30 felett már egyébként is mások már a prioritások:) -
#764 Szerintem nem érted.
Nincsen sok, a játékokban a vga-soknak lenne nagy érdekük a játékfeljelsztés max de mint irtam ők is csak utolag nyulnak bele a folyamatba, nem ők mennek el a fejlesztőkhöz levédetni meg kéregetni.
a többi alkatrész leszarja a játékpiacot. -
ratgab #763 Hallottad már azt, hogy sok kicsi sokra megy? Szerintem Hardvergyártóknak (gyártás, csomagolás, tech. fejlesztések, marketing és még sorolhatnám) egy picivel több tőkéje lehet, mint a szoftvergyártóknak. -
#762 Szerintem különbség van a Collectors és az Animus Edition között... Leginkább az enciklopédia... -
RAMyMamy #761 meg helyett mert* -
RAMyMamy #760 én szintén
#751: én az AC első részét gamepaddel játszottam végig és semmi gondom nem volt, mikor a 2-nél váltani kellett, meg elromlott szegénykém, nagyon fura és nehéz volt, kellett egy kis idő, mire megszoktam a bill+egeret. egy fps-nél nem tudnám elképzelni a gamepadet, de az AC szerintem tipikusan egy olyan játék, amihez illik és könnyebb vele kezelni -
#759 Itthon egyelőre csak ez előrendelhető -
syberia2 #758 itthon is kapható? -
#757 körbenéztem de nem látom előrendelési listákon ezt a változatot.
Ez mikortól lesz majd? -
#756 De maga MINT PC-s tárgy nem létezik, nincs egy közös képviselője.
A PC egy halmaz, cégek álltal legyártott elektronikai alkatrészekből összeépített termék.
Érts úgy hogy a Microsoft-nál sem megy oda az AMD hogy xyz x360-ra jöjjön csak mert az ő videókarijuk, videócsipjük van a konzolban, hanem a Microsoft, mint az X360 egyetlen tulajdonosa készítője áll ki ezért.
Sony, Nintendo megintcsak ésatöbbi.
Majd elvileg akarnak fix PC-ket amik a konzolokhoz hasonloan lesznek legyártva fix alkatrészekből, nah ott már lehet ilyen. -
#755 Szar ügy ha azt hiszed hogy több lové van a zsebükben mint a másik 2 nagy cégnek. :)
Amire te gondolsz az alamizsna.
Az csak attól a ponttól igaz mikor a FEJLESZTŐK és a KIADÓK eldöntik hogy igen meglépik PC portot is. Ha nem akkor mehet oda bármelyik cég is. -
#754 Itt is jelen van a PC verzió, ami arra enged következtetni, hogy TALÁN kijön az is novemberben... de ezt szerintem majd a megjelenés napján tudjuk csak meg biztosan. :D
Nekem végülis annyi az egész h PS3-ra veszem-e meg vagy PC-re, az attól függ, hogy melyik jön előbb :D:D:D Ha egyidőben jön akkor inkább a PC-st választanám -
ratgab #753 Van, hogy elkapja az embert a gépszíj és van olyan, ami azonnal kell (kéne)! -
ratgab #752 Hardvergyártók kemény pénzekkel támogatják a játékfejlesztőket, hogy az ő hardverükre optimalizálják az adott játékot (ergó eladásokat produkálhatnak vele később a hardverükre vonatkozóan), másrészt, hogy megjelenjen a logójuk (reklám=eladás), itt megjegyezném, hogy a nagyobb fejlesztőknél lehet így (kis ismeretleneknél persze még nem ilyen jelentős a dolog).
Akárhogy is nézzük a játékok reklámfelületek is (lásd Battlefield Heroes) és mint ilyenek igencsak borsos áruk van (kis hazánkban egy nagyméretű óriásplakáthelyért 5 számjegyű összeget kérnek el havonta és az nem jut el akár milliókhoz, mint akár egy sikeres pc játék). És hatékonyságban is sokkal jobb, mint egy plakát, mert minden egyes indításnál bevillannak, ha nem figyelsz! -
ratgab #751 1. senki nem beszélt itt lead platformról.
2. nem fogok itt játékokat kiemelgetni, mert semmi értelme: én üzletről beszéltem nem hozok példákat, a Pc-s piac megléte engem igazol.
Stratégia visszaszorulóban van szerintem mostanában, viszont az indie és mmo játékok virágoznak. Pc-s játékfejlesztés szerintem tuti megmarad majd egy oldalágként a konzolok mellet, legalábbis én így látom. Konzolok eladásokban elverik ez is tény.
Te konzol játszol én Pc-n ezzel semmi baj nincs: én nem tudom elképzelni, hogy kontrollerrel célozzak (1x próbáltam elég is volt) se fps-ben, se tps-ben, de még Hack & Slashben sem, és az Assassin's Creed is nekem szimpatikusabb pc-n (de lehet ezek a dolgok csak megszokásból vannak így és a kontrollert is meg lehet szokni).
Amikor sántának érzem az irányítást pc-n (egér bill) az a sport és verekedős játékoknál van egyedül, de ez nem olyan, amit egy pc-s kontrollerrel ne lehetnek kivédeni. Még 1 pc-vel szembeni kritika, amit sűrűn láttam az a folyamatosan emelkedő gépigény: amit én az utóbbi időben tapasztalok, hogy 5 évig egy géppel simán mindent tudsz normálisan futtatni, lelassult a gépigény emelkedés hálistennek (aztán valószínűleg új konzolokkal biztos újra meg fog iramodni).
Bocsa az offért Prince23... kikívánkozott! -
Reg5 #750 Ezzel én is így vagyok, azonban játékot csak leárazva veszek. -
ratgab #749 Csak tudod megszoktam az eredeti kényelmét (azért teszt jelleggel megmaradt a warez, mivel nem vagyok sajnos még milliomos, hogy mindent megvegyek, így csak a már kipróbált és garantáltan jó játékok kerülnek be a gyűjteménybe...), annyival egyszerűbb elindítani, multizni stb... A steam meg mégjobban leegyszerűsíti a dolgokat!
Egyszóval rá lehet szokni az eredetire is (mindig nagy a kihívás, hogy valamit megvegyek origiba: most pl. Új Deus Ex, csak hát valamit enni is kell néha...) -
#748 Animus Edition trailer
-
#747 2 dolgot had javítsak:
""A pc mögött nem áll egy cég"
Intel, AMD, Nvidia, ASUS, Gigabyte, Creative, soroljam még?:)"
PC mögött áll cég, csak ezek kurvára leszarják magát a PC-t mint platformot.
A Sony egyedül tulajdonosa a Sony gépeknek, a Microsoft a Microsoft gépeknek. Érdekeltségük van.
PC-n mi van? van egy gép ami lehet 6 gyártó alkatrészeiből van összerakva kutyát nem fogja érdekelni mint platformot.
Egyszerűen itt a játékfejlesztő döntése a mérvadó, ha úgy mérlegeli hogy az neki megéri és nem sok idő akkor megcsinálja, ha nem akkor nem.
"Mondom én, akinek sosem volt konzolja, nem is hiszem, hogy lesz, "
Pedig lesz.
A konzoltulajoknak sem volt előtte konzoljuk, nem a konzollal születtek, hanem megvették, ha volt valami melette ha nem.
Szóval ez logikailag nem stimmel amit írsz. :) -
#746 Az a szívás, hogy igen, tényleg kevesebben warezolnak xboxon, mint PC-n, mert míg pc-n minden 2. ember addig xboxon minden 5. Nehezebbnek mondható mert flashelni kell, stb, bonyolultabbnak tűnik /az is/ DE! Ettől függeltenül a legtöbb Xbox játék már a megjelenés előtt 1 héttel kint van torrentoldalakon... azért ez sztem felelőtlenség a fejlesztők részéről... -
#745 "A pc mögött nem áll egy cég"
Intel, AMD, Nvidia, ASUS, Gigabyte, Creative, soroljam még?:)
Nem, a konzol prioritás azért van mert kisebb a warez aránya, illetve, USA a célközönség. Az ottani háztartásokban pedig sokkal magasabb a konzolok aránya, mint a PC-é. A PC-hez érteni kell valamennyire, a konzolt csak be kell kapcsolni. Kényelmesebb, kevesebb helyet foglal, olcsóbb, környezetbarátabb, ergonomikusabb, egyszerűbb rá fejleszteni.
Mondom én, akinek sosem volt konzolja, nem is hiszem, hogy lesz, azonban teljes mértékben megértem és egyetértek a dologgal. A PC célja sosem az volt, hogy játékplatform legyen. Egy ideig nem volt alternatíva, aztán lett. A konzol játékplatform, a PC pedig munkaeszköz.
Egyébként, ha azt vesszük, minden játék vezető platformja a PC, hiszen azon készítik mindet:) -
#744 Annak, hogy nem a pc-t részesítik előnyben a játékfejlesztőt, borzasztó egyszerű oka van. A pc mögött nem áll egy cég, mind a ps-nél vagy az xbox-nál, így egyszerűen nincs senki, aki fizessen a fejlesztőknek, hogy az adott játék az ő platformjukra (is) készüljön. -
#743 Pedíg... Mondj már nekem apásból kb 20 címet, amit pc-re fejlesztenek. Lehet az multiplatform is, csak pc a lead platform... Stratégián meg wow-on kivül szinte semmi nincs(ok de az überbroáf krájziszkettő). Persze, h a profit miatt, mert az a kevés is valami, pc-re portolni meg nemnagy kunszt, nem kerül sokba.
Nem azt mondom, hogy jol van ez igy, attol függetlenül, hogy nem játszom régóta pc-n, egyszerüen hányingeremlett tőle, konzolon meg még mindig megvan az a piciny réteg, ami régebben is lekötött, szorakoztatott, bár ott is kihalóban van (itt pl ps3 ex cimeket értek) multiplatformot meg szintén konzolon nyomom, mert sok nincs ami érdekel (AC, RDR, Deus ex, portal2) -
#742 régen én is a kedvencei közé tartoztam,írt is rólam néhány sort
http://logout.hu/bejegyzes/tirexi/gamestar_forum_ahogy_meg_sohasem_lattad/hsz_1-200.html
mondjuk aki nincsen ezen a fórumon annak nem érdekes ez az egész (Twiszted vagyok én,nagyon vicces hogy amiket rólam írt mennyire nincs köze a valósághoz) -
#741 Nem kifejezés -
#740 jéézusom,ismeritek azt a faszt?:D -
#739 Csak egy szó: Tirexi -
Reg5 #738 Csak türelmetlen voltál. -
ratgab #737 Kalózöbölben olvastam Deus Ex kapcsán, hogy a csávó megvette a játékot, mert már nem bírt várni a törésre.... No comment! (lenne miből, csak olcsóbb lopni... mondjuk ezt már nem is lehet másra fogni) -
ratgab #736 Egy kis szösszenet ide: Első játékom volt, amit megvettem (sokáig eszembe se jutott, hogy eredetit vegyek... nem is lett volna rá pénzem).
És tudjátok miért vettem meg az Assassin's Creed 1-et? Mert nem volt tökéletese a törés. Szóval ha úgy nézzük engem a DRM vett rá, hogy eredetit vegyek! 0 day vettem! -
ratgab #735 Én szoftverekre gondoltam elsősorban, de egyébként ebben igazad van!
De játékszoftver szempontjából viszont szerintem nem piac! -
#734 OFF: Crysis 2 sem lett eget rengető, tény, hogy elég szép lett grafikailag, de amúgy csak egy átlagos shooter... /sikerült a nanoruhát is kiherélni, ami az 1-ben még jobb volt/ -
#733 -
RAMyMamy #732 ezt én is olvastam, csak "más akcentussal" beszél
#730: mondjuk a példában a crysis 2 volt, ami nem tudom, milyen lett, mert még nem próbáltam, de az első rész sem volt egy egetrengető játék... -
#731 amúgy altair hangjára visszatérve,nem fog változni mert elvileg már a videóban is az eredeti szinész hangja van -
#730 Mért lenne fura? Attól mert sok pénze van nem fog megvenni egy játékot ha nem tetszik neki annyira vagy csak ki akarja próbálni.