3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
#729 pedig eléggé jellemző -
RAMyMamy #728 akinek annyi pénze van, hogy csak a vga-ra költ 200k-t, attól szerintem kicsit fura dolog a warez -
#727 1 is késett -
#726 azért a warez is piac a maga módján,szerintem a vga gyártók nem kis összegeket szoktak átutalni a fejlesztőknek (persze nem mindig),nekik meg aztán tök mindegy hogy az eredeti crysis2-ért vesz valaki 200 ezres kártyát vagy a warezért -
ratgab #725 Ezzel etettek sokáig, hogy egyszerre jön, de mivel eddig erre még nem volt példa (ha jól emlékszem Brotherhoodnál és még az 2. résznél is eljátszották ugyanezt) ezért nehezen volt hihető! Én részemről márciusi megjelenésre tenném a pénzem, ha fogadni kéne! -
ratgab #724 Azért, hogy pc-s eladások nem léteznek enyhe túlzásnak érzem... Ha annyira szar lenne a helyzet, akkor tényleg nem fejlesztenének pc-re ez ilyen egyszerű. Nem a játékosok 2 szép szeméért fejlesztenek pc-re, vagy mert olyan rendesek, hanem a profitért, és az valószínűleg van. A játékipar nem jótékonysági intézmény és a gazdasági vezetők sem irgalmas szamaritánusok, ha valami nem hoz kellő profitot azt megszüntetik ( főleg, hogy konzolon magasabb példányszámban adnak el).
A warezra fogni meg olyan, mintha az ember a fizetéséből a nem létező részt hiányolni... Lehet vele foglalkozni, csak nem sok értelme van. Warezolok nem piac, csak tolvajok...
Bocs a kifakadásért ( te vagy most a szenvedő alany, de egyáltalán nem személyeskedésnek szánom!), de ettől a "Pc-s játékipar veszteséges" dumától tudok falra mászni!!!! -
Reg5 #723 Itt meg nem.
Amióta bejelentették a Reveleations és márciusra datálom a megjelenést, független attól, hogy melyik cég mit hord össze. -
#722 Ennél is irja a PC-t
http://www.youtube.com/watch?v=Bf6Q1-YWAz4&feature=player_embedded -
Reg5 #721 Ezt honnan veszed? Mellesleg a GT-n az újabb videókban a novemberi dátumhoz csak a konzolos verziókat társítják. -
#720 A késés és a csúsztatás két külön dolog...
És azzal sincs semmi baj, ha csúszik, inkább legyen jó, mint összecsapott szar...
Mass Effect is eredetileg idén jelent volna meg, de semmi bajom vele, hogy csak jövőre jön, inkább, csak legyen jobb, tartalmasabb. -
#719 Én nem azt mondom hogy nem fog késni csak azt ha csúsztatják akkor a konzolossal együtt fogják csúsztatni -
#718 Ebben igazad van, de én arra céloztam, hogy mondanak egy megjelenési dátumot és azt igen nagy százalékban nem tudják tartani. Engem nem érdekel mikor jön ki, csak legyen kevesebb bug benne, mint a konzolosba és már boldog vagyok! :) -
#717 "Ha megszegik amit mondtak és késni fog az elég nagy felháborodást fog kiváltani, nem kockáztatnák meg."
Szerinted mennyire érdekli őket? Főleg a pc eladások szinte nem is léteznek, szóval nemhinném, hogy akármekkora kockázatot vállalnának ezzel. :D
Főleg, tudtommal, brotherhood-nál is volt olyan, hogy egyszerre jelenik meg, mégsem gyújtotta fel senki az ubi-t. -
#716 +1 -
#715 Ott a pont! -
#714 +1 -
#713 A játékok 99%-a nem késik, hanem túl korán jelenik meg a rohanó, pénzéhes, kapitalista világ miatt... -
#712 Mit is kéne megkockáztatni? A játékok 99%-a késik, attól mert nem tudják tartani az ütemtervet vagy más az üzletpolitika semmit se fognak veszíteni. Jajj mi lesz? 2 napig flamelnek majd a fórumokon? Túlélik... -
RAMyMamy #711 szerintem ez egy évet te sem gondoltad komolyan :D -
#710 Inkább adják ki egy év múlva, mint bugosan... én sem sz@rom a pénzt:) -
#709 Nem értem hogy mért beszélünk még mindig a megjelenésről. Ha megszegik amit mondtak és késni fog az elég nagy felháborodást fog kiváltani, nem kockáztatnák meg. Beszéljünk inkább vmi értelmes dologról -
ratgab #708 Hát nem tudom melyik a jobb: bugos korai pc-s verzió, vagy kevésbé bugos márciusi... végülis tökmindegy úgysincs beleszólásunk... -
ratgab #707 Szerintem már túlbeszéltük ezt a dolgot... -
#706 Késéssel is bugos volt... -
RAMyMamy #705 inkább legyen bugos, minthogy fél évet késsen pc-re C: ha csak a főküldetéseken végig lehetne magunkat rágni, én már nagyon boldog lennék -
#704 Valósínűleg ugyanannyira lesz bugos, mint az előző 3 rész... Szóval nagyon... Bár mostmár jóval többen dolgoznak rajta, ideje lenne kijavítani őket. -
RAMyMamy #703 már megint kiforgatjátok a szavaimat... ki beszélt augusztusról? bő 3 hónap szerintem nem olyan hosszú idő, mondjuk nem vagyok játékfejlesztő, így nem tudom, hogy mit kezdhetnek még vele ennyi idő alatt, de nem ilyesmiről beszéltem.
ha ez is még olyan állapotban van és novemberben jön pc-re, kíváncsi leszek, mennyire lesz bugos :D -
#702 Hogy lenne már augusztusban a végleges verzió? A második rész is nov 15-én jelent meg, és mondta egy interview-ban Patrice, hogy augusztusban még menteni sem lehetett a játékban, meg millió nagyon fontos dolog hiányzott belőle. Pre-alpha állapotban volt kb. -
RAMyMamy #701 azt még kihagytam, hogy ne legyél te olyan biztos abban, hogy nem játszottam pixelgrafos játékokkal... -
RAMyMamy #700 ez nem példabeszéd volt, hanem abszolúte teljesen más dologról írtál kisregényt, mint amiről én írtam, szóval nagyon elcímezted a hsz-ed.
egy szóval nem fikáztam a grafikát, mindössze a 3 főszereplő arcáról tettem 1-2 megjegyzést, történetesen azt, hogy nem hasonlítanak az előző modellekre és desmond csúnya, ebben nem tudom, hogy neked hol rejlik a textúrájuk, esetleg 3d-s modelljük grafikai részletességének kritizálása. a véglegességről meg megint vitatkozhatnánk, mivel mindjárt kész a játék, nem hinném, hogy most fognak rajta változtatni, nem bízom benne, de természetese örülnék neki. (btw, desmond: ha jól láttam tegnap este félig kómásan, az egyik első trailerében még a bh-s modellje volt benne egy piciny alakítással, meg a ruhája textúrája volt más, de az arca poligonra pontosan ugyanolyan volt) -
ratgab #699 Példabeszéd volt! Hogy mennyire századrangú dolgon lovagolták több hsz-en keresztül, ami lehet, hogy nem is a végleges megoldást tükrözi! -
#698 Talán azért mert valóban novemberben jön? KATT -
#697 Idén kijelentették hogy nem fog késni PC-re, tehát elég fail lenne ha mégis csúsztatnák -
RAMyMamy #696 :DDDDDDDDDDD -
#695 mert eddig nincs hivatalos infó arról,hogy csúszna
mivel a játéksztori lezárása 2012 december 21.-én lesz,így nagyon hülyén nézne ki ha a következő rész is csúszna pc-n mondjuk 2013-ra -
xido #694 ACR cdgalaxis pc
oóó..póló is lesz hozzá:)
de miért hiszik,hogy nov.15? -
#693 amúgy Ezioval mibajotok? szerintem korrektül néz ki , megöregedett és kész amúgy teljesen jó. -
RAMyMamy #692 omg, te meg mi a tökömről beszélsz? elolvastad egyáltalán az előtted lévő hsz-em? -
ratgab #691 Nem a szépségre akartam kitérni, hanem arra, hogy századrangú dolog a grafika... (Ha úgy marad, mint a ACB-ben az már jó... vissza nem fog fejlődni a grafika az elég érdekes lenne) -
#690 Senkinek sem az arc részletességével volt a gondja. Részletesen "szép".