Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Mi?
Nem konkrétan a mentora lesz, mivel Ezio korában már nem annyira van életben... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Prince23
Loller!!!! Altair mentora lesz Ezionak uram atyám 😄 Beszarás

Prince23
Lol ez Ezio?

Renjike
nem tudhatod !!!!! lehet hogy õ

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
linkemben is bennevolt 😄 ha ilyen lesz 😄 gyönyörû lesz olvasd a google fordítós cuccomat 😄 xD ha értelmezed sok dolog kiderül 😄

nemár, ez piszkosul nem altair

every damn day

Prince23
FISRT SCREEN!!!!!

Hágia Sophi a háttérben, Altair piszkosul messze tõle éppen függeszkedik, egy toronyról

Renjike
Google vebfordító de legalább érteni lehet 😄 vagy is értelmezni 😄

UBISOFT Ÿ feltárja Assassin's Creed Ÿ kinyilatkoztatások

Utolsó fejezete a trilógia Ezio jelenik meg november 2011

Ubisoft ma kiderült, a fejlesztés az Assassin's Creed Ÿ Revelations, a negyedik rész, a kritikusok által is elismert és rendkívül népszerû videojáték Assassin's Creed Ÿ. A fejlett vezetése alatt Ubisoft Montreal, együttmûködve a szakértelem a Ubisoft Annecy Studios, Massive, Quebec, és Bukarest, Szingapúr, Assassin's Creed Revelations eddigi leghangulatosabb játékélményt a sorozatot, és jelzi a csúcspontja a kaland Ezio. Assassin's Creed Revelations novemberében közzétett 2011 Xbox 360 Ÿ, PlayStation Ÿ 3 és a Windows Ÿ PC.

Eredetileg 2007-ben emelt, hogy nõjön fel, hogy a három-játék az Assassin's Creed adtak el több mint 28 millió darab. A franchise ma az egyik legkelendõbb sorozata a jelenlegi konzol generáció. Elismert az egyik leggazdagabb és lenyûgözõ történet egy játék, az Assassin's Creed többször is túllépte a számítógépes és videojátékok más szórakoztató média, mint a képregények, regények, rövidfilmek és még vele is kapcsolódik a játék.

Az Assassin's Creed Revelations, a legendás mester Assassin Ezio nyomdokaiba az õ mentora, Altair menni egy utazás a felfedezések és kinyilatkoztatások. Azonban az út veszélyes. Õ vezet Ezio Konstantinápolyba, a szív az Oszmán Birodalom, ahol egyre nagyobb sereg templomosok, azzal fenyeget, hogy destabilizálja az egész régióban.

Amellett, hogy a díjnyertes Ezio történelme jön vissza a kiváló multiplayer része, amelyet finomított és kibõvítették. Még több játék mód, további térképeket és több karaktert a játékosok a Assassin készségek más ügyfelekkel a világ mérésére. Az utolsó fejezet a Assassin's Creed saga is tartalmaz forradalmi játékmenet, hogy lehet manipulálni a játékos mind a memória szerkezetét Desmond és az animus, hogy feltárja a titkait múltját, és többet szeretne megtudni a jövõjét.

"Ahhoz, hogy adja ki a végsõ fejezete Ezio történetében fontos mérföldkõ az Assassin's Creed, a rajongóknak és nekünk", mondja Alexandre Amancio, kreatív igazgató a Ubisoft. "Assassin's Creed Revelations tartalmaz sok új funkciót és néhány jelentõs meglepetéseket. Alig várjuk, hogy megmutassa, amit a látogatók kap, hogy az idei E3."

Renjike

Kitudja... Készítõk is kijelentették hogy a történet nem az Animusban lévõ karaktereket követi... azaz Altair illetve Ezio... És egy szóval se mondtam hogy komplett AC részt egy erdõbe tesznek. Idézek magamtól "Amerikában is megfogunk fordulni." Kérlek fogalmazd meg hol írtam hogy ez egy komplett játék lesz.

Peace

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Snexi
de konrét ac részt el tudnál ott képzelni?mert én nem...

43 39 19N 75 27 42W

Írd be maps-ba... Gondolom nem viccbõl írnak pont egy kordinátát egy ilyesmi rejtett barlangban 😊

Piszkos  Fred
Az ott a cári oroszország címere. A történethez nyilván kapcsolódni fog a The Fall cselekménye is.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Snexi
amerikbán miért fordulnánk meg?maximum a 19.században lehetne ott valami,de az sem illene az ac stilushoz

1 Biztos 😊 Amerikában is megfogunk fordulni.

Brotherhood Davinci DLC végén egy kordináta rajzolódik ki a barlangban, utánanézve New York államban egy hatalmas kráterhez vezet 😊

Prince23
Altaír teaser

meg egy csomo animus szám.-...

Konstantinápoly elég nagy volt tehát simán elképzelhetõ hogy csak az lesz benne.
Nézegettem ezt az Assassins Credd wikit aztán ott írják hogy a Subject 16 is valami Altair meg Ezio származék.
Prince23
Biztos 1-él több város lesz benne, de az is elképzelhetõ, h Istanbul baszott nagy várros volt, így nagy körzetekre lesz felosztva. Mint Róma. de attól lényegesen nagyobb, ez tény. Már mit a város, istanbul nagyobb tõle

MikX
Nemtudom egyébként, hogy volt-e már, de arra gondoltam, hogy volt egyszer Desmondnak egy álma, ott esetlegesen "láthattuk" a következõ szereplõt.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

jó lenne ,constantinus lenne a gonosz, aki elhiteti hogy felvette a kereszténységet;D

every damn day

Vagy több helyszín lesz köztük Isztambul is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szerintem még Konstaninápoly lesz benne a Latin császárság vagy még bizánc uralom alatt ha Altair lesz a fõszereplõ
Snexi
ha I. szulejmán benne lenne,akkor akár még magyar vonatkozást is kaphatnánk

Prince23

D😄

Prince23
Óhóóóóó, na mit mondtam én???!!! 😄😄

Köszönöm Ubi

Istanbul odabasz majd

Snexi
elvileg a Haga Sophia látszodik az új trailerben,szóval az oszmán birodalom elég esélyes

Snexi
egyébként ténylegesen dec 21. a játékban a "kataklizma" eljövetele,ez már biztos(voltak rá utalások már az elsõ részben is)

Snexi
ezen már én is gondolkodtam,valószínû lesz egy 2012 novemberi megjelenés konzolra,pc-sek meg hát...

egyébként a játék jelenkori szála, a brotherhood idején 2012 októbernél tart
és asszem kb. 70 napot emlegetnek a játékban, hogy annyi idejük van még hátra az assassinoknak
namármost ez felveti bennem, hogy ha lehetséges, hogy összekapcsolják a játék kataklizmáját 2012 december 21-el, akkor egy lezáró, harmadik epizódnak még ezen dátum elõtt meg kellene jelennie
Snexi
mondták,hogy májusba jelentik be az új ac-t

Annak nem csapnának ekkora hûhót.

hát mondjuk már 4 hónapja 2011 van és pár helyütt a Legacyban ott van,hogy coming soon 2011...
Prince23
Én attól félek, hogy a Revelations egy szaros kis facebook alkalmazás lesz 😞

Muttley
kár, h egyelõre még nincs hivatalos fóruma
amit olvasnak az UBI vezetõi is
és ahol lehetne voksolni, hogy mi legyen benne 😊

Just do it :)

Piszkos  Fred
Ja, fõleg mivel a játékbeli assassin rend behálózza az egész földet 😄

MerlinW
Ez azért nem teljesen korrekt😊 Illetve jó az 8-9. századnak is😊

Az asszaszinok - I. rész Az eredet
Az asszaszinok - II. rész: Az asszaszinok fénykora és bukása

[merlinw.org]

ezt akartam bebizonyítani, hogy - mivel alternatív történelemben játszódik az alább leírt okok miatt, ezért egyáltalán nem lenne ehhez képest elvetemült dolog, ha japánban is kapcsolataik lennének.
Prince23
3 teaser videó

szokásos. semmitmondó

Piszkos  Fred
Egyébként a valós hashashin rend és a játékbeli assassin rend marhára nem ugyanaz (mondhatni ez egy alternatív történelemben játszódik), így fölösleges arról vitatkozni hogy Ezio vagy a japánok ismerhették-e egyáltalán ezt a szót 😄

Prince23
de nem lesz, mert akkor a teaserben nem arab/héber nyelven "beszéltek" volna 😊

ha meg lesz is ninják benne, nyugodt lehetsz, a shogun 2-tõl sokkal jobban fogják bemutatni a részleteket 😄

Muttley
ninjákat, szamurájokat tessék nekünk adni ebben a részben 😊
legalább olyan színvonalon, mint a Shogun 2

Just do it :)

Prince23
De mint mesterség, szakma már õsidõk óta létezik. az egy dolog hogy assassins nem ismerték az adott korban. sztem

CroftManor
Én valahol azt olvastam, hogy boxra november környékén várható, pcre meg szokásosan jövõ március-áprilisra.

Nothing is True, Everything is Permitted

Ha tartják az eddigi minõséget és az eddigiekhez hasonlóan kellõ újdonsággal fûszerezik a játékmenetet, akkor én nem bánom.

Renjike
nem biztos hogy idén jön ! csak idén jelentik be ! 😛

Kly
Úgy látszik, az Ubisoft is szép lassan átveszi a "minden évben adjunk ki egy játékot a legsikeresebb franchise-unkból" üzletpolitikát.

Scientia potentia est.

Snexi
kár,hogy nem a 3. rész jön(mûr így sem egy trilógia mint eredetileg lett volna),de hát várható volt,amennyit ki lehet sajtolni ebbõl a címbõl azt meg is teszik...bár senki ne értse félre,szeretem amit csinálnak csak éppen nem szimpatikus

egyébként elvileg japánban is van piece of eden, és az assassin csapatok ezeket helyben kutatják, nem tudom olvastátok-e a brotherhoodban a beérkezõ üzeneteket rendszeresen, de Oszakában is van egy assassin bázis, szóval ott is kereshetnek valamit a múltban. mégsem lehet a hely annyira idegen.
nem tévedsz, viszont nem értem, ez miért mond ellent annak, amit írtam 😄
az "assassin" mint fogalom egy a 11-13. századi szíria-perzsia vidékein élõ kiterjedt szektától ered, akik fontos politikai célpontokat likvidáltak, akiket korruptnak ítéltek meg. feltehetõleg a hashishin szóból ered, ami hasist szívót jelent, lévén ezek a "bérgyilkosok" hasisszívással lazítottak, mielõtt a majdnem biztos halálba mentek, hogy egy-egy górét levadásszanak
ezen kívül az assassin szót sehol a világon nem ismerték és nem használták, nem tudom pontosan, de csak valamikor a 19-20. században kezdték el a szót ebben a formában használni, a bérgyilkosokra. egészen addig hashishin volt, és ezeket az arab lázadókat értették alatta.
szóval Ezio és a 15-16. századi olaszok nem tudhatták mi az, hogy "assassin".
MerlinW
A rövid fejlesztési idõ miatt kétlem, hogy készítenének egy vagy több, az elõzõektõl ilyen szinten eltérõ várost.. Szerintem maradunk délen, de meglátjuk.

[merlinw.org]