Hibrid boot- és cloud-funkciók, továbbá új taszkmenedzser a Windows 8-ban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
akkor ez tuti nem fake, erre ráismerek. bruhahaha.
fontos újítás még, hogy a sok összeakadt programot könnyebb megölni bruhahahühühü.
windowst mindenkinek, aki megérdemli.
Mindenki használja azt, ami neki megfelelõ, és ne fikázza a másikat, legfõképpen ne alaptalanul. Mindkét rendszer nagyon jó a maga módján.
Amúgy én örülnék neki ha erõsödne a linux desktop részesedése és növekedne a szoftveres és driveres támogatottsága, már ez a pár százalékos "konkurencia" is hogy meglendítette redmondot. Konkurenciára szükség van, mert anélkül a fejlesztõk ellustulnak. Harc kell, mert abból mi felhasználók abból mindenképpen jól járunk.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
most én ha felteszek 1 wint 1honap után belasul MINDIG akármilyen konfigon,érdeges h ott volt anno az xp ,mikor bejöt huhdejo,a gépem éphogy birta de ment.eltelt 2-3év és már alap felszerltség volt a gépen,uj configok melet,de UGYANUGY lassu volt elején mindig jó 1 honap után roty.és jön a mégdurvább eltelik mégtöbb év sokkal erösebb gépek és akkor is ugyanez a helyzet.
nem vagyok warezhuszár h mindent lehuzzak,föleg netezésre használtam akkor is a gépet ami kimeritette 3-4 oldal nézegetéssel az egészet,nem telepitettem agybaföbe.és mégis ezvolt.és a legnagyobb h 1honap lasulás utána még 3-4 és gép roty.legtovább nekm 1 évig huzta akkor is azért mert félévig bese kapcosltam a gépet..
Szóvalelég érdekes ez.JElenleg meg féléve ubuntuzok és semmi.ugyanolyan mitn mikor felraktam.nem véletlen hazsnálják szerverekhez is.megbizható.
www.icewebhu
Sajnos jelen állapot szerint hivatalos, kereskedelmi szoftvert - amibõl én is szeretnék hasznot látni - nem fejlesztetnék linux-ra, mert a tesztelés és support valszeg a haszon többszörösét vinné el.
Ehhez képest egy zárt win api-val már nem kell aggódnom a különbözõ teszteletlen hardver-kombinációktól.
Ebbõl már látszik, hogy a jó megoldás talán egy javához vagy .NET-hez hasonló köztes, igazán platformfüggetlen futtatókörnyezet lehetne.
Ezt megfigyelhettük az android esetében is - az androidos programozónak aztán nem kell aggódni hogy milyen vasat tesznek az appja alá, a pc alkalmazásfejlesztõnek bizony még kell.
Az nem úgy volt...
A Windowsnak az a nagy elõnye hogy a buta is tudja használni. És erõteljes butulás van folyamatban éppen.
Ha van autód, kötelezõ a jogsi, ha van fegyvered, kötelezõ a vizsga. Nem tudom miért gondolják azt egyesek, hogy a számítógép egyszerû mint egy faág...
különben is a linux ingyenes, és imádod: azt használod a telefonodon, azon fut az egész internet, az van a routeredben, és az fut az autódban, az vezérli a robotokat a gyárakban. észre se veszed, hogy van, mert sose kell állítgatni, tweakelni, fut, és futni fog. felteheted az asztali gépedre, és azon is ugyanilyen. nehogy kipróbáld, ha úgyis át kell szokni a <= win7 -rõl, egyértelmû, hogy win8-at szokd meg, ne az ingyenes linuxot, csak kb 20e forint
Softverek meg egyre több van rá,sok ingyenes ugye.
Abban meg félig van igazad h elvárják h ingyenes legyen.Most egy átléag felhazsnáló mit vár el a windowson?? lássuk csak böngészö+msn
Ez megvan UBuntun is.emelett ha ezis elteredjne jobban,ugyanugy lennének rá fizetös programok is,az ok inkább az h nem fejlesztenek rá az h nicns elég célközönségg.Ez ugyanugy igaz lenne játékokra is.
Ismerösi körben is sokan átértek rá,ful amatör net user-ek akik csak ténleg 2-3 alabp dolgot hazsnálnak,mutattam idegenkedtek vele utána rájöttek milyen egyszerü.Ténleg egy uj alkalmazás lehuzása egyszerü,beálitani a dolgokat egy ovodás is tudja annyira egyszerüen megvan csinálva az alap config(ugye van haaldoi rész midenhol)
Emelet nagyon is szépen személyre lehet szabni az asztalunk.
Nekm nincs gondom vele,söt nagyon is tetszik,és sok kis átlag netezö rájönne h sokkaljobban járna,és gyorsabb lenne rendszere,meg amire hazsnálja wint az itt is jo,vagy jobb.akkor változna a részesedésük csak amig az ubuntu nem nyomja a képünkbe a reklámot adig nem is fog elterjedni,és lehet akár10x is jobb mint a win,marad minden a régiben.ez a véleményem.
www.icewebhu
http://www.techmixer.com/free-network-ip-profile-managers-list/
Az nem úgy volt...
Tudod XP-ig a taskbaron (óra mellett, jobb alsó sarok) hálózatonként (beállítható) volt (hogy legyen) 1-1 ikon (most csak 1), így a képernyõre nézve egybõl látszott melyik online, melyik nem, melyik forgalmaz, melyik nem.
Nekem az pölö igen hiányzik, mert nem 1 hálózatos user vagyok sem otthon, sem melóhelyen.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Lehet vidikártya gond vagy túlmelegedés is a probléma forrása ( Speedfan progival tudod ezt nézni )
Egy alapos disk check is segíthet.
Az nem úgy volt...
Persze valami nem kompatibilis program is okozhatja a problémádat.
Talán azért is vannak ezek a "kiszivárogtatások" hogy a legelejétõl teszteljék a célközönség reakcióit.
Eközben desktop fronton lassan, de biztosan menetel az ubuntu és a wine...
Amit jó látni, hogy mindkét front összességében azért szépen fejlõdik.
Az nem úgy volt...
Úgy unom ezt, jó lenne, ha hagynának 5-10évet 1 op rendszer között.
Ez a részlet nagyon zavaros. Minek ki-be kapcsolni ezt a funkciót? Hogyan valósul meg a "szinte azonnali" betöltõdés? Ez egy valódi boot, vagy inkább csak egy átnevezett hibernálás?
Mármint mire gondolsz? Vezérlõpultból alapból a "Hálózati és megosztási központ" érhetõ el, de ott az Adapterbeállítások -ra kattintva elérhetõ (vagy a startmenübe beírva) a "hálózati kapcsolatok", ami XP -nél is volt, ikononként a hálózati adapterek, ahol látszik, hogy melyikkel mi van, meg állíthatók, stb..
De hogy informatívabb, az hót ziher.
Én már azért is dühöngtem, hogy már a Vistába sem hálózatonként van 1-1 ikon (hogy elsõ ránézésre lássam melyik hálózat ment el, szakadt le ..).
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.