381
Hércules CF
  • Pookie
    Hi, egy Hércules-es Trezeguet mezt szeretnék venni, tudna nekem vki segíteni h honnan lehetne rendelni 1et?
  • IXEMGabeo
  • IXEMGabeo
    megvan:) majd intézkednek
  • Tyler1
    igen labdarúgás téma->moderátor figyelmébe, és ott belinkeled a képet meg a topikot és megkéred h rakják be :)

vagy ha esetleg benéz Monoton ismét akk majd ő berakja.
  • IXEMGabeo
    megtaláltam...mostmár sokkal pofásabb lesz a csapat így. Megérte ez még akkor is, ha kisebb csapat és nem biztos, h bent tudnak maradni. Ne így legyen!
  • IXEMGabeo
    rendben a galériába fent van, a modi topik? moderátor figyelmébe? na mind1 megkeresem mindenesetre kössz az infót
  • Tyler1
    a saját galériádra, mert ez a képfeltöltő oldal csak 1-2 hónapig őrzi meg a képeket. onnan linkeled be a modi topikba és kész.
  • IXEMGabeo
    egyébként melyik galériára gondoltál? ezt csak a modik tudják feltölteni, házigazda nincsen, én csak indítottam egy topikot...
  • Tyler1
    én a 3-nál maradtam még, nincsmit :)
  • IXEMGabeo
    ügyes vagy:) te is a PS5-öt használod?

tanulgatom a programot, mindenesetre nagyon köszönöm
  • Tyler1
    összedobtam én egy bannert, ha jó akk topikgazda töltse galériába és onnan legyen berakva.

• IXEMGabeo
    vagy a labda szedte le neki fejelés közben, vagy pedig a Jose Rico stadion fűnyírósa szedte le neki...
  • Monoton
    POrtillo? :D Azta, hol a haja? :D
  • IXEMGabeo
    dolgozom az ügyön, remélem a játékos felső kezéig maradhat a fű, a játékost (Portillot) fejjebb kell picit vinni a stadion részre az senkit nem fog zavarni...
  • Monoton
    Ez nagyon nagy magassagra, feleekkora lenne az ideális. Jatekos feje felett elvagva jo lenne.
  • IXEMGabeo
    ha nem jó, akkor még csiszolni kell rajta...elméletileg csak összébb kell húzni függőlegesen
  • Tyler1
    nem nagyon banner méret.
  • IXEMGabeo

Be tudnád pakolni a fejlécre? nem tudom kit kérjek meg, gondolom a modiknak kell szólni, de végül is így sikerült a csapat bannere (nem én csináltam), de így terveztem valahogy
  • IXEMGabeo
    Monoton látod, már ezért megérte létrehozni a Herculesnek egy topikot így legalább a Real Madrid fanok is egykori játékosaikat kifigyelhetik:D

mostmár azért Trez, Drenthe, Rufete, Portillo és Pamarot európailag ismert játékosok vannak ebben a csapatban...
  • Monoton
    Kíváncsi leszek Drenthere, követni fogom a meccseket.
  • IXEMGabeo
    ha jól olvastam Dani Güiza, 2008 spanyol gólkirálya elhagyta a Fenert, jó lett volna őt is megszerezni, jó csatár ő
  • IXEMGabeo
    Koman Vladimirt el tudtam volna képzelni itt, vagy pedig milyen lett volna már, ha Van der Vaart ide igazolt volna:D

amúgy pedig akárhiszed, akár nem majdnem kész a bannere//fejléce a csapatnak márcsak be kellene ide tenni, modikat majd megkérem
  • Tyler1
    na akk mégis kölcsön adta a Madrid. egy hátvéd a Realtól, egy csatár a Juvétól, már csak közére kellett volna vmi sztár.
  • IXEMGabeo
    Tyler csak neked:)
  • IXEMGabeo
    biztos jó helyre írtál? nem emlékszem, hogy ideigazolna...
  • Tyler1
    Drenthevel most akk mi lett?
  • IXEMGabeo
    hétvégén a Barca ellen játszik a csapat, nem irigylem őket rögtön az 1. nagy csapatot megkapták az elején így tényleg nehéz lesz nyerni nekik és ezáltal a topik népszerűségnek örvendjen:D
  • IXEMGabeo
    Hercules - A. Bilbao meccs gólja

• IXEMGabeo
  • geo91
    trezeGÓL majd meghozza az áttörést :D
  • IXEMGabeo
    attól függetlenül, h nem bírom, ez talán kamatozhat, hogy egy ilyen "minőségi" befejező csatárt igazolnak...
  • Tyler1
    na majd Trezeguet-vel :D
  • IXEMGabeo
    Hércules–Athletic Bilbao 0–1 (F. Llorente 46.)

nem egy jó idénykezdet az újonctól, de ettől még további szép győzelmeket arathat a csapat, márcsak 37 meccs van számukra a bajnokságban:D
  • IXEMGabeo
    Trezeguet ide fújhatja a szél...azért ez erős, bár én rühellem a franciát xD
  • IXEMGabeo
    46. percben LLorente megszerezte a vezetést a Bilbaonak, Gupegi passzából...van esély a fordításra, de vereséggel kezdeni sose jó
  • IXEMGabeo
    18 órától a Bilbao ellen kezd a Hercules...
  • IXEMGabeo
    jól tudtam 16800 körüli befogadóképessége van az Alfonsó Pereznek
  • IXEMGabeo
    ahhoz képest, hogy kisváros nem rossz sztem, állítom h a Getafe stadionjánál is nagyobb...
  • takibalint
    szep kis stadion, szivessen latnek hasonlokat Magyarorszagon
  • IXEMGabeo
    miért olyan sok foci topikot nyitott?:) nem probléma az sztem, ennek csapatnak még nincs és a nevük nagyon tetszetős...abban reménykedem, hogy a Xereznél, a Tenerifénél azért többre viszik...