381
Hércules CF
-
IXEMGabeo #221 Almeria-Hercules (1-1)
GSZ: Ulloa ill. Valdez
Sztem nem volt túl mozgalmas meccs, de 5 perccel a vége előtt kár volt kiengedni egy biztosnak tűnő győzelmet! -
IXEMGabeo #220 na bazz Ulloa a 85. percben egyenlített:( sok megy a csapat a döntetlenekkel pfff... -
IXEMGabeo #219 38. percben Valdez megszerezte a vezetést:) -
IXEMGabeo #218 kezdőcsapat: az Almeria elleni
Calatayud
Cortés
Paz
Csere
Pamarot
Pena
Sárgalap
Gomes
Valdez
Aguilar
Rufete
Thomert
Portillo
cserepad:
Alba
Juanra
Kiko
Rodri
Csere
Fritzler
Sendoa
Cristian
34. perc környéke és 0-0 egyelőre -
IXEMGabeo #217 tíz japán tehetség érkezik Alicantéba próbajátékra
A spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Hércules együttműködési szerződést kötött a japán Ramzes csapatával. Ennek keretében hamarosan nem kevesebb mint tíz fiatal – 16 és 19 év közötti – japán játékos érkezik próbajátékra az alicantei klubhoz.
Az első közülük decemberben tölthet el két hetet David Trezeguet-ékkel, a többieket februárban és márciusban teszteli a spanyol csapat.
Forrás: nemzetisport -
IXEMGabeo #216 nem túl sok spanyol meccset láttam, de talán a hétvégi Barca-Valencia és ez a meccs, ami baromira izgalmas volt, talán a 2 legjobb spanyol meccs idén...
Villareal pedig qva jó volt mármár Barcaféle szinten tolják a focit, amit baromira tetszetős, nem is értem hogy álltak kiesőhelyen:O
viszont mi sem voltunk rosszak, főleg Drenthének voltak köszönhetőek az a sok akció amiket tudtunk vezetni még mikor visszább vett a Villareal, épp azt néztem, hogy a Cortes, Páz féle játékosok elszórták a labdákat...egy erős szűró (pl Essien, Sissoko, Gattuso, Emana, De Rossi) kellene, aki sok labdát szerez és, ha lenne még 1 zseniális irányítónk már már Koman szintű akár, akkor ez a csapat simán ott lenne a kupa helyeken, így is úgy is legalább egy EL helyre hátha odaérünk Valdezékkal én nem a kieséssel akarok foglalkozni, hanem minél előbbre törni, bár szezon elején azt mondtam a bentmaradás a fő cél, inkább dagadjon a becsvágy, mint a remény haljon meg:)
következő meccs:
UD Almeria - Hercules CF
2010/10/24-én 17 órától
Mediterrán Játékok Stadionjában lesz
-
Tominho94 #215 Remélem Trezének az eltiltás nem lesz több 2 meccsnél..
Addig Portillo el van Valdezzel. -
Tominho94 #214 Jó ez az eredmény, és fontos hogy Treze és Valdez is tartja a formáját.
Gyűlnek a pontok, érik a bennmaradás. -
geo91 #213 nem nyertem, a svédek elvitték... ha mind iksz lett volna 200-ból 8 ezret nyertem volna...
-
IXEMGabeo #212 Jellemző képek a meccsről:
mégtöbb ilyen küzdelmet -
IXEMGabeo #211 Geo bejött a tipped nyertél zsét...
Hercules-Villareal (2-2)
GSZ: Valdez, Trezeguet ill. Capdevila, Borja
szenvedélyes lüktető meccs volt, nagy grat a csapatnak:)
nálam a meccs legjobbja Drenthe -
IXEMGabeo #210 bíró totál elvezeti ezt a meccset, 1 perc alatt 2 kiállítás a Villarealnál...ilyet se láttam még, mondjuk ez jogos volt -
IXEMGabeo #209 nyugodtan kiállíthatta volna a bíró még a gólja előtt ezt a Borját a fene egye meg:D hatalmas meccs... -
IXEMGabeo #208 2. félidő megy már, bejött a rutinos Rufete csereként... -
IXEMGabeo #207 ha jól hallottam Muniz Fernandez pff, nagyon belenyúlt a meccsbe...egyébként Drenthére büszke lehetsz, mindkét gólban benne volt vastagon ekkorákat igazolni pont a sztárok viszik a hátán ezt a Herculest, nem véletlen igazolták le pont ezt a 3 embert, ha ők nem lennének a Villareal lazán vezetne és a Herc még gólt se lőtt volna... -
Monoton #206 Drenthe elég jól játszik most. -
Monoton #205 Ki ez a bíró? -
IXEMGabeo #204 pff...ilyet a bíró eléggé belenyúlt, bár nem tudjuk mit mondhatott a marha Trezeguet:D ez butaság volt azért... -
IXEMGabeo #203 lol nem érti Farkas Norbi miért lő gólokat a Hercules azonnal...azért mert szándékosan ilyen klasszis csatárokat igazoltak akik azonnal lecsapnak a lehetőségre:D így Trezeguet már 4 gólos és 2-1 yee:D -
IXEMGabeo #202 már volt 2 kapufája a Villarealnak mázlink van, de nagyon...egyébként jó a meccs -
IXEMGabeo #201 1-1 xD -
IXEMGabeo #200 1-0 Valdeeeeeeeeeeeez ez a faszi akárhányszor játszik gólt lőőő -
IXEMGabeo #199 Nilmar, Cazorla, Senne hármastól félek, és szerencse hogy Gigi Rossi nem játszik... -
IXEMGabeo #198 kezdőcsapat:
Calatayud
Cortés
Paz
Pamarot
Pena
Tote
Gomes
Valdez
Fritzler
Drenthe
Trezeguet
[i]cserepad:[/i
]
Velthuizen
Pulhac
Rodri
Rufete
Sendoa
Cristian
Portillo
mondhatni a szokásos felállás...
Tomi és Geo úgy legyen, bár otthon illene nyerni sztem, nem olyan jó ez a Villareal:) -
geo91 #197 én meg főleg, ugyanis ikszre tettem tippmixen :D -
Tominho94 #196 Nehéz meccs lesz, 1 ponttal már elégedett lennék. :) -
IXEMGabeo #195 ma este 21 órától a Sport 1-en Hercules-Villareal emlékeztetőűl -
IXEMGabeo #194 Mitológiai párharcok
érdekes cikk, javaslom elolvasásra:) -
Tominho94 #193 Torres jó ideje sérült, Reina nem játszik, Albelda elég rég nem fér be, Javi Mártinezt nem ismerem. :D -
IXEMGabeo #192 elvileg Albelda is ott van néha napján, na meg a fiatal Javi Martinez se Barcás, se Reálos:D Reina a cserekapus Liverpoolos, Torres is a Poolban van még...na mind1 -
Tominho94 #191 A spanyol válogatottba szinte csak Barca és Real játékos van, néhány kivétellel: Capdevila, Llorente, David Silva, hirtelen csak ők jutottak eszembe. -
IXEMGabeo #190 1 hét múlva vége lesz, csak előrevetítettem a fordulót:P
jaja mi a Finnekkel toljuk, Spanyolok a Skótokkal játszanak holnap, a keretben nincs egyelőre Hercules játékos, de ami késik nem múlik:D -
Tominho94 #189 Még nincs vége, jön egy forduló kedden is. :) -
IXEMGabeo #188 vége van az EB selejtezőknek így hamarosan bajnokik jönnek
2010/10/18-án 21 órakor
Hercules CF-Villareal CF meccs lesz és azt hiszem (még nem biztos, de közvetíteni fogja a SPORT 1 élőben ez hétfői napra esik)
helyszín: [i]Estadio José Rico[i] -
IXEMGabeo #187 áá azért kell ember a középpályára is Valdez-Trez kettős bőven elég lenne Portillo meg majd beszáll mindig. Egyelőre úgy tűnik nekem, hogy Vigo mester egycsatáros játékot játszik:S már nem azért, mert Valdez lenne a világ legjobb csatára de minimum 1 védőt lefogna Trezeguet meg 2-őt ő tőle nagyon fosnak mert klasszikus befejező a posztja...tehát 3 védekező menne el az ellenféltől és mondjuk, ha ez egy kiscsapat lenne máris megnyílna a lehetőség a középpályásoknak a felzárkózásra Pazra, Aguilarra gondolok elsősorban... -
Tominho94 #186 Az sem lenne egy rossz húzás ha a formájuk alapján rotálná a 3 csatárt az edző, mert Portillo is ha jó formában van, életveszélyes. -
IXEMGabeo #185 tudom, de kb 2006-ban is már középcsapatok tömkelege kereste fel...végül Tevezt hozta el a West Ham, mint tudjuk illegálisan:D
amúgy pedig örülök, hogy a Hercules, hamár topikot kapott hajlandó volt a vezetőség bőséggel megerősíteni a keretet:D mondjuk nekem nem világos, hogy a 2 gólt szerző Valdez miért csak csereként kapott lehetőséget kb az elmúlt 3 meccsen? Trezeguet-vel marha jó csatár párost alkotnának kezdőként...és még ott van Portillo ő lenne egy jó tartalék, ha az egyik lesérülne -
Tominho94 #184 Hát annyi fix hogy nem az első. :D -
IXEMGabeo #183 elméletileg a 2. szezonja lesz 2009 óta van a csapatnál...csak tavaly nem figyeltem a Villarealt... -
Tominho94 #182 Ha jól tudom már jó pár szezont lehúzott a Villarealba.