381
Hércules CF
-
IXEMGabeo #181 kíjaza a Níílmár?:D végül elhozták nagy nehezen Brazíliából? már régen Európában játszhatna, emlékszem Tevezzel együtt nyomták még a Palmeirasban... -
Tominho94 #180 A Villareal-ból most Nilmar van nagyon nagy formában, nem lesz egyszerű semlegesíteni. -
IXEMGabeo #179 hát ja, de röhej:D nem kéne félvállról venni a "kicsiket" se, sztem csak egy kis tűz kellene, nem csak a nagyok ellen kell csapatként funkcionálni...na de majd a Villareal elleni meccs lesz kemény, azt hozni kellene -
Tominho94 #178 Persze hogy lehet, ez benne van.
Úgy látszik eddig, hogy a csapat a nagyokat megfogja, a "kicsikkel" meg szenved. -
IXEMGabeo #177 nem jöhet össze minden...a tabellán így sem áll rosszul a csapat, mindenkinek lehet rossz meccse ez van. -
Tominho94 #176 3-0 lett a vége, és ráadásul Aguilart még ki is álították a 89. percben. -
Tominho94 #175 2-0-ra vezet a Getafe a félidőben, már az egy ponthoz is nagy bravúr kell. -
#174 1-0 a getafenak -
IXEMGabeo #173 14 perce megy a Getafe - Hercules meccs
Kezdőcsapat:
Calatayud
Cortés
Paz
Pamarot
Pena
Kiko
Aguilar
Gomes
Fritzler
Pulhac
Trezeguet
cserepad:
Velthuizen
Rodri
Rufete
Sendoa
Tote
Portillo
Valdez -
Tominho94 #172 Itt is lehet élőben követni. -
IXEMGabeo #171 a meccset egyik sport adó sem adja, PSV meccset adja a Sport 1, a DIGI-n elvileg a Chelsea-Arsenal lesz, szóval maximum streamen lehet követni a meccset...nyugi majd az eseményeket úgyis tudni fogjátok. -
Tominho94 #170 A Getafe tegnap kikapott a Young Boys-tól 2-0-ra az EL-ben, ha sikerül átmenteni a Sevilla elleni formát, jöhet az újabb siker. :) -
IXEMGabeo #169 Getafe - Hercules
Estadio Alfonso Perezben 2010/10/03 17:00 órakor lesz -
IXEMGabeo #168 Hercules-Sevilla:)
Köszi McFrost jövünk fel a tabellán, mint a talajvíz:P -
#167 Trez dupla és gratt! Nem semmi! -
IXEMGabeo #166 2-0 lett a meccs vége
evvel a Hercules 7 pontos 5-3 as gólkülönbséggel és [b]8.[/u] a tabellán, ami nem rossz kezdés... -
#165 Csak a kis csapatok ellen is ilyen jól menjen. :) -
IXEMGabeo #164 közbe Trez majdnem mesterhármast szerzett:D -
Tominho94 #163 Na ez a Romaric szabi most veszélyes volt, de szerencsére a kapufa velünk volt. -
Tominho94 #162 Úgy néz ki :D
Azért egy bundaügy, ha beigazolódik oda tud tenni rendesen..
Vagy egyből kizárás, vagy méretes pontlevonás ami egy kiscsapatnak elég húzós.
De ez a csapat az eddigiek alapján megérdemli azt hogy a Priméra Division-ba játszhasson. -
IXEMGabeo #161 ja és te még azt mondtad húznak vissza a másodosztályba a "bundaügyük miatt" lehetséges h tévedtél;) -
Tominho94 #160 úgy látszik meglesz skalpolva a sevilla is :)
Treze pedig bepörgött :D -
IXEMGabeo #159 beindult Trezegól:D immáron akcióból is gólt szerez 2-0:D ez az fiúk -
IXEMGabeo #158 a Hercules kapusa Calatayud baromi gyors, óriási mit küzd, irigylésre méltó egyelőre a teljesítménye... -
#157 szép :) -
IXEMGabeo #156 Trezeguet megszerzi a vezetést 11-esből ez volt szezonbeli 2. gólja szintén 11-esből:) -
IXEMGabeo #155 11-est kapott a csapat a 20. percben, Kikot buktatták hátulról -
IXEMGabeo #154 kezdőcsapat:
Calatayud
Cortés
Paz
Pamarot
Pena
Kiko
Fritzler
Gomes
Aguilar
Drenthe
Trezeguet
cserepad:
Velthuizen
Rodri
Rufete
Sendoa
Tote
Portillo
Valdez -
IXEMGabeo #153 kb 12 perc és kezdődik a Sevilla elleni meccs, az eseményt a Sport 1 közvetíti:) -
#152 és ez hivatalos dolog? mert nem biztos, h ide postáznak. kényesek a magyarokra a nyugati országok. azt látom h 65euro a mez. ebay-en nézted? lehet olcsóbban és biztosabban kijönnél azzal. -
#151 Honlapjuk nem elérhető, egyenlőre sztem csak facbookon működik. Ez lenne az: shop. Ajándéktárgyakról képek vannak fenn, van sok jó cuccuk :). Akivel beszéltem ő azt mondta h egy ismerőse dolgozik a shopban, tud küldeni bármilyen névvel és számmal, de nem biztos h van már idei mezük. Remélem még kiderül :) -
IXEMGabeo #150 nincs fészbukom:)
mit mondtak a mezzel kapcsolatban? eladó, nem eladó? vagy tudnak esetleg helyet, ahol tudsz venni? -
IXEMGabeo #149 jaja, csak tegnap és ma sem voltam otthon nem közöltem az eredményt...
0-0 lett, és így a csapat jelenleg 10. a tabellán 3-3-as gólkülönbséggel
[szín=blue]Hercules CF[/szín] - [szín=red]Sevilla[/szín] H;José Rico Perez stadion
2010/09/26-án 19:00-kor lesz -
#148 Írtam a facebookon a Hercules oldalára egy kommentet, már 2en válaszoltak h érdeklődöm-e mez után. Az egyik szerencsére tud angolul. :) -
#147 Zaragozával x-eltek. -
IXEMGabeo #146 attól függ sztem idén hol végez a csapat. Nyílván minél előrébb, annál nagyobb népszerűségnek fognak örvendeni és akkor talán lesz eladható termékük...amúgy a csapat színe és a mezük nagyon bejövös, ez a kék(halvány) és fehér szín...darázscsíkos UV sárga mez az az etalon, amiben a múltkor a Barca ellen játszottak -
#145 kár hogy csak tizenegyesből de legalább betalált Trez. :)
Találtam egy honlapot ahol sok mez van de sajnos Hércules-es nincsen :(
itt a link ha vki szeretne rendelni mást:link
-
IXEMGabeo #144 Képek a Valenciai derbiről...
-
IXEMGabeo #143 helyesbítek az UEFA.com írja a 31-et, amúgy valószínűleg 30-án lesz a meccs dél körül a hivatalos honlap szerint. -
IXEMGabeo #142 október 31-én a Perez stadionban fogadjuk a Real Madridot...