381
Hércules CF
  • Monoton
    Lol mi maradt ki :D
  • Tominho94
    Nem nézem a meccset, csak livescore-n pillantottam meg, ott nem jelezték még a cserét.
  • Monoton
    Xavit a 2. félidő elején becserélték.
  • Tominho94
    Sőt a Barca szinte a legerősebb összeállításában játszik, azt hiszem Xavi kivételével.
  • IXEMGabeo
    thx...akad, de legalább látható
  • Monoton
    veetle stream
  • IXEMGabeo
    akkor érik a Hercules bajnoki címe gyerekek:D
    sajnos bekrepált a stream amin néztem egy ideig, de addig is sarkaztak meg minden:D
  • REALista
    jaja én is azt nézem hogy nem tolják rosszul...
  • Monoton
    Amugy az egy dolog hogy vezetnek, de meg ok is nyomnak jobban. Nem semmi.
  • REALista
    Télleg Drenthe így már érthető az eredmény...:D
  • IXEMGabeo
    volt egy szép megindulása, már már olyan Davidsos robotolás felrúgták asszem sárgát is kapott a Barcás...Trezeguetnek is volt helyzete, ez lehet a csúcsmeccs idén a csapatnak:D, ha nyernek, ha nem ez már így is szép teljesítmény tőlük:)
  • Monoton
    Drenthe hogy játszott?
  • REALista
    Jók vagytok...:)
  • limperatore
    keeci A:SD:ASDS:ASAD:ADS:
  • bakkerman
    minden elismerésem az eddigi eredményért,most komolyan,ilyen elszántan küzdeni csapatot a Nou Camp-ban max a BL-ben látok!
  • IXEMGabeo
    whwehehehehe:D ugye megmondtam, hogy a jövő csapata jutott fel xD
  • Tominho94
    2-0 perpill 68.perc :)
  • IXEMGabeo
    FC Barcelona kezdőcsapata: Valdés; Adriano, Piqué, Abidal, Maxwell, Mascherano, Keita, Iniesta; Bojan, Messi és Villa.

Így a Barcelona kapitány ezen az estén Victor Valdés lesz.

Hercules Alicanté kezdőcsapata: Calatayud; Cortés, Abraham Paz, Pamarot, Peña; Fritzler, Valdez, Abel Aguilar, Tiago Gómez, Drenthe; és Trezegue.

A Vendégek kapitánya Peña.
  • IXEMGabeo
    lemaradtam az elejéről ki lőtte a gólt?

be lehet kapcsolódni egész jó a minőség
  • McFrost
    1-0 a Barca ellen,
  • banok
    az oldalamon vannak streamek a meccshez
  • IXEMGabeo
    találtam valamit, majd ma délután nézz bele
  • IXEMGabeo
    bár én nem szerettem Trezt elismerem, marha jól megértették egymást Delpi papával...és hogy kb 10 évig alkottak egy csatárpárt ez baromi ritka, bármely csapatnál, talán az Olasz válogatottnál a Maldini, Cannavaro belsővédő páros volt ilyen hosszú ideig egymás mellett...biztos van számos példa, de egyelőre ezeket hoztam fel

#78: biztos akadnak streamek, nem értek hozzá, mert én inkább a tv-n nézem meg, legfejjebb Tyler segíteni tud ebben:)
  • Pookie
    Neten lehet majd vhol nézni a meccset?
    Ha vki tud oldalt ahol közvetítik, akkor majd dobna egy linket?
  • Pookie
    Juvéban is nagy segítség volt mellette Del Piero.
    Rengeteg gólpaszt kapott tőle. Ha olyan csatár kettőst alkotnak majd mint Del Pieroval akkor nem lesz gond. :D
  • IXEMGabeo
    Portillo a nagy csatára még a csapatnak, de gondolom ha van esze az edzőnek akkor mindkettőt pályára küldi és az végeredménybe nem is rossz támadósor lenne a La Ligában...
  • Pookie
    Nem tudom kik a vetélytársaik, de csak berakják.
    Én legalábbis játszatnám. Mondjuk jó lenne tudni h milyen erőnlétben van és 100%-e.
  • IXEMGabeo
    ha kihirdetik a kezdőt majd úgy is beteszem ide és megtudjuk, hogy egyáltalán fog e játszani a Barca ellen...
  • Pookie
    Várom a szombatot, remélem Trez betalál.
    És nem 1x :D
  • Tyler1
    Piero nekem is örök favoritom marad, még meg is van a mezem amit 8-9 évesen kaptam, sokáig abban üztem a focit, úgyhogy a becenevem is az volt a pályán :DD
  • IXEMGabeo
    az biztos, hogy Delpi papa nekem is a nagy kedvencem:) hihetetlen sportember és imádja a focit, nem véletlen van még a pályán 36 évesen is lassan...
  • Pookie
    inkább juve-Del Piero, de a másik nagy kedvenc Trez volt
  • IXEMGabeo
    ezekszerint Juve-Trez fan voltál:) én igencsak haragudtam rá mikor 2000-ben belőtte az aranygólt az olaszok ellen...kisgyerek voltam, de majdnem összetörtem a tv-t xD
  • Pookie
    Jobban esne ha még mindig fekete-fehér mezen, egy számomra szebb címert csókolgatna.
    De jelenleg számára ez a legjobb hely.
  • IXEMGabeo

nagyobb méretben...
  • IXEMGabeo

Pookie egyelőre evvel a vigasszal tudok szolgálni neked:)
  • Tyler1
    megnéztem pár oldalt, én sehol nem találtam. sztem csak a spanyol webshopok foglalkoznak ilyen kis csapatok mezeivel, de azért kérdezősködj még pl. itt sg-n a La Liga fanoktól.
  • Pookie
    Gondoltam, hogy itthon nem igazán lehet kapni. A honlapjukon meg nem igazán igazodok ki, mert nincs angol verzió. Vmi jó külföldi webshop címe kéne, ahol talán lehet kapni.
  • IXEMGabeo
    megvan az 1. Hercules-Trezeguet fan:D, ha meccs van szívesen látunk az elemzésnél is

egyébként nem most szombaton lesz, amit említettem hiszen EB selejtező meccsek vannak...

FC Barcelona - Hércules CF 09. 11.-én 18 órakor lesz
  • Tyler1
    itthon sztem sehonnan, max a klub weblapjáról.