381
Hércules CF
-
Monoton #101 Lol mi maradt ki :D -
Tominho94 #100 Nem nézem a meccset, csak livescore-n pillantottam meg, ott nem jelezték még a cserét. -
Monoton #99 Xavit a 2. félidő elején becserélték. -
Tominho94 #98 Sőt a Barca szinte a legerősebb összeállításában játszik, azt hiszem Xavi kivételével. -
IXEMGabeo #97 thx...akad, de legalább látható -
Monoton #96 veetle stream -
IXEMGabeo #95 akkor érik a Hercules bajnoki címe gyerekek:D
sajnos bekrepált a stream amin néztem egy ideig, de addig is sarkaztak meg minden:D -
#94 jaja én is azt nézem hogy nem tolják rosszul... -
Monoton #93 Amugy az egy dolog hogy vezetnek, de meg ok is nyomnak jobban. Nem semmi. -
#92 Télleg Drenthe így már érthető az eredmény...:D -
IXEMGabeo #91 volt egy szép megindulása, már már olyan Davidsos robotolás felrúgták asszem sárgát is kapott a Barcás...Trezeguetnek is volt helyzete, ez lehet a csúcsmeccs idén a csapatnak:D, ha nyernek, ha nem ez már így is szép teljesítmény tőlük:) -
Monoton #90 Drenthe hogy játszott? -
#89 Jók vagytok...:) -
#88 keeci A:SD:ASDS:ASAD:ADS: -
#87 minden elismerésem az eddigi eredményért,most komolyan,ilyen elszántan küzdeni csapatot a Nou Camp-ban max a BL-ben látok! -
IXEMGabeo #86 whwehehehehe:D ugye megmondtam, hogy a jövő csapata jutott fel xD -
Tominho94 #85 2-0 perpill 68.perc :) -
IXEMGabeo #84 FC Barcelona kezdőcsapata: Valdés; Adriano, Piqué, Abidal, Maxwell, Mascherano, Keita, Iniesta; Bojan, Messi és Villa.
Így a Barcelona kapitány ezen az estén Victor Valdés lesz.
Hercules Alicanté kezdőcsapata: Calatayud; Cortés, Abraham Paz, Pamarot, Peña; Fritzler, Valdez, Abel Aguilar, Tiago Gómez, Drenthe; és Trezegue.
A Vendégek kapitánya Peña. -
IXEMGabeo #83 lemaradtam az elejéről ki lőtte a gólt?
be lehet kapcsolódni egész jó a minőség -
#82 1-0 a Barca ellen, -
#81 az oldalamon vannak streamek a meccshez -
IXEMGabeo #80 találtam valamit, majd ma délután nézz bele -
IXEMGabeo #79 bár én nem szerettem Trezt elismerem, marha jól megértették egymást Delpi papával...és hogy kb 10 évig alkottak egy csatárpárt ez baromi ritka, bármely csapatnál, talán az Olasz válogatottnál a Maldini, Cannavaro belsővédő páros volt ilyen hosszú ideig egymás mellett...biztos van számos példa, de egyelőre ezeket hoztam fel
#78: biztos akadnak streamek, nem értek hozzá, mert én inkább a tv-n nézem meg, legfejjebb Tyler segíteni tud ebben:) -
#78 Neten lehet majd vhol nézni a meccset?
Ha vki tud oldalt ahol közvetítik, akkor majd dobna egy linket? -
#77 Juvéban is nagy segítség volt mellette Del Piero.
Rengeteg gólpaszt kapott tőle. Ha olyan csatár kettőst alkotnak majd mint Del Pieroval akkor nem lesz gond. :D -
IXEMGabeo #76 Portillo a nagy csatára még a csapatnak, de gondolom ha van esze az edzőnek akkor mindkettőt pályára küldi és az végeredménybe nem is rossz támadósor lenne a La Ligában... -
#75 Nem tudom kik a vetélytársaik, de csak berakják.
Én legalábbis játszatnám. Mondjuk jó lenne tudni h milyen erőnlétben van és 100%-e. -
IXEMGabeo #74 ha kihirdetik a kezdőt majd úgy is beteszem ide és megtudjuk, hogy egyáltalán fog e játszani a Barca ellen... -
#73 Várom a szombatot, remélem Trez betalál.
És nem 1x :D -
#72 Piero nekem is örök favoritom marad, még meg is van a mezem amit 8-9 évesen kaptam, sokáig abban üztem a focit, úgyhogy a becenevem is az volt a pályán :DD -
IXEMGabeo #71 az biztos, hogy Delpi papa nekem is a nagy kedvencem:) hihetetlen sportember és imádja a focit, nem véletlen van még a pályán 36 évesen is lassan... -
#70 inkább juve-Del Piero, de a másik nagy kedvenc Trez volt -
IXEMGabeo #69 ezekszerint Juve-Trez fan voltál:) én igencsak haragudtam rá mikor 2000-ben belőtte az aranygólt az olaszok ellen...kisgyerek voltam, de majdnem összetörtem a tv-t xD -
#68 Jobban esne ha még mindig fekete-fehér mezen, egy számomra szebb címert csókolgatna.
De jelenleg számára ez a legjobb hely.
-
IXEMGabeo #67
nagyobb méretben... -
IXEMGabeo #66
Pookie egyelőre evvel a vigasszal tudok szolgálni neked:) -
#65 megnéztem pár oldalt, én sehol nem találtam. sztem csak a spanyol webshopok foglalkoznak ilyen kis csapatok mezeivel, de azért kérdezősködj még pl. itt sg-n a La Liga fanoktól. -
#64 Gondoltam, hogy itthon nem igazán lehet kapni. A honlapjukon meg nem igazán igazodok ki, mert nincs angol verzió. Vmi jó külföldi webshop címe kéne, ahol talán lehet kapni. -
IXEMGabeo #63 megvan az 1. Hercules-Trezeguet fan:D, ha meccs van szívesen látunk az elemzésnél is
egyébként nem most szombaton lesz, amit említettem hiszen EB selejtező meccsek vannak...
FC Barcelona - Hércules CF 09. 11.-én 18 órakor lesz -
#62 itthon sztem sehonnan, max a klub weblapjáról.