381
Hércules CF
-
Tominho94 #261 Sima 3-0-ás vereség, úgy látom hullámvölgybe került a csapat.. :S
Amúgy az Osasuna 3. gólját Vadócz szerezte a 90. percben. -
IXEMGabeo #260 2010/11/07-én 17 órától
Osasuna-Hércules meccs lesz
Helyszín: [b]Estadió Reyno de Navarra[b]
itt a nagy lehetőség a felzárkózásra, a nehezén túl van a csapat... -
IXEMGabeo #259 Képek a meccsről
Azért szépet küzdöttek a fiúk
Kár a végéért... -
IXEMGabeo #258 kis gyökér rohadjon le:D erre nem mondok semmit -
Tominho94 #257 1-3 a vége, sajnos nem jött össze a bravúr. -
Tominho94 #256 86.perc: 1-3 C.Ronaldo
Szétestünk teljesen -
Tominho94 #255 82.perc: 1-2 C.Ronaldo
Lehet hogy eldőlt.. :( -
Tominho94 #254 Én sose csipáztam a Realt. -
IXEMGabeo #253 jó csak én nagyon utálom a Reált pedig régen az voltam Reálos, szóval mindig fáj, ha nyernek:D és hamár a Barcát elkaptuk a Reált is illene;) így édes a siker -
Tominho94 #252 Még semmi sincs veszve, az X nekünk jó ez egyértelmű, de találhatunk még mi is egyet hidd el.. -
IXEMGabeo #251 na sajnos ezek mindig találnak gólt...ezért nem bírom főleg a Realt...Barca bezzeg, ha jól játszik kihagy vagy 100 helyzetet a Madridnak minden bemegy -
Tominho94 #250 52.perc: 1-1 Di María :S -
Tominho94 #249 Igen, nem kis fegyvertény lenne. :D
Geo: Azt hiszem nemcsak Te vagy elképedve. :) -
geo91 #248 így tovább nem semmi -
IXEMGabeo #247 ha elkapjuk a Realt, akkor egyetlen csapatként mondhatjuk el magunkról az őszi szezonban, hogy a 2 óriást megvertük -
Tominho94 #246 Félidőben 1-0-ea vezetünk. :) -
Tominho94 #245 Ok (Y);) -
IXEMGabeo #244 ha van valami jelezd máá mert X faktort is nézek közbe:D -
Tominho94 #243 Igen, de arra most számítani kell hogy nagyon jönni fog a Real, stabilan kell védekezni, és 1-1 jó kontra kell :) -
IXEMGabeo #242 én ezt nem hiszem el:D de veszélyes csatárkettős az ott nálunk elől -
Tominho94 #241 3.perc: 1-0 ide Trezeeeee :D -
IXEMGabeo #240 kezdőcsapat:
Calatayud
Cortés
Rodri
Pamarot
Pena
Thomert
Gomes
Fritzler
Aguilar
Trezeguet
Valdez
cserepad
Velthuizen
Kiko
Sarr
Rufete
Sendoa
Tote
Portillo
Real Madrid kezdőcsapata:
Casillas
S. Ramos
Pepe
R. Carvalho
Marcelo
Di María
Khedira
Özil
Alonso
C. Ronaldo
Higuaín
cserepad
Dudek
Albiol
Arbeloa
Canales
M. Diarra
Pedro León
Benzema
-
#239 Hajra hercules:)))))))))) -
IXEMGabeo #238 dehogy is elverjük őket:D -
Tominho94 #237 Nagy bravúrral, masszív védelemmel lehet esély a pontszerzésre. -
IXEMGabeo #236 Majd elfelejtettem 20 órakot fogja közvetíteni a Sport 2 a Hercules-Real meccset... -
#235 Ha jól emlékszem akkor anno volt egy meccs, ahol a Mallorca legyőzte a Real Madridot otthon, főleg Eto'o jó játékának köszönhetően.
Akkoriban Eto'o is kölcsönbe volt adva a Mallorcának.
Azóta szerintem vigyáznak az ilyen "kölcsön emberünk - ellenünk játszik" dolgokra :D -
IXEMGabeo #234 igazából akkor sem érné meg neki pályára lépni, logikusan pont azért nem, mert úgyis visszatér előbb utóbb Madridba:D most ezért, hogy csak ellenük játszon 2x, 1 szezonban,és most evvel a meccsel ezért 2 milliót elpocsékolni elég érdekes döntés lenne. Igazából az ő dolguk, biztos csak én nem érzem át milyen fontos, hogy a jelenleg csapata sikeres legyen a Madrid ellen főleg ő általa. -
#233 Drenthe a Real Madrid játékosa. Herculesben csak kölcsön van, ilyen esetekben az anya klub diktálja a feltételeket. Azt is kiköthették volna, hogy abszolút nem léphet pályára.
A kölcsön-szerződést meg aláírták úgyhogy nincs miről beszélni. -
IXEMGabeo #232 pff ilyet:D:D
231#: azért, mert ez durva, hogy 2 millió eurót kell azért fizetnie, hogy a saját(egykori) csapata ellen játszhasson...ilyet még nem is hallottam, biztos volt ilyen, de ez durva azért. Real meg alapból egy pénzéhes csapat, még a többieknél is durvábban... -
#231 Mégis mit kéne hozzá szólni? -
#230 most olvastam :D
"Vannak olyan alapvető szabályok, mint az, hogy távolsági buszon ne egyél
kétnapos rántott karfiolt nylonzacskóból. Ilyen az is, hogy ne becsüld le a Hercules Alicantét." -
IXEMGabeo #229 SPANYOL KIRÁLY-KUPA A 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT, 1. MÉRKŐZÉSEK
Mallorca–Sporting Gijón: (3–1)
[közepes]Hércules–Málaga:[/közepes] (0–0)
Real Valladolid–Espanyol: (0–2)
Córdoba–Racing Santander: (2–0)
Xerez–Levante: (2–3)
Portugalete–Getafe: (1–1)
Ejido–Villarreal: (1–1)
[b]KORÁBBAN[b/]
Real Unión–Sevilla: (0–4)
Logronés–Valencia: (0–3)
Las Palmas-A. Madrid (0-5) -
IXEMGabeo #228 Ez igen...
Nem is tudtam, hogy létezik efféle szerződés...:O
Monoton és Reálosok vajon mit szólnak ehhez -
Tominho94 #227 Ha csak ennyi lenne... :D
A Realt talán csak a Barca tudja majd megfogni. -
IXEMGabeo #226 kisujjunkból megállítjuk CR-t, Özilt, Higanyt,
Pepét simán átjátszuk, Sergio Ramost majd lerúgjuk, ha szemétkedik és tulajdonképpen Trezeguet és Valdez duplázni fognak így fogunk 4-0ra nyerni...arra gondolj, hogy a Barcát is megvertük!
Szerintem "reális", ha nyerünk:D -
Tominho94 #225 Kupában meg lehet a továbbjutás, de a Real ellen nagyon fel kell kötni a gatyát még a tisztes vereségért is, mert az utóbbi időben kirobbanó formában vannak. -
IXEMGabeo #224 2010/10/27-én játszik a csapat kupa meccset ellenféle a Malaga CF
és bizony
Hercules CF - Real Madrid meccs
2010/10/30-án 20:00-kor lesz
helyszín: Estadio José Rico -
IXEMGabeo #223 ja, ezt is meg kell becsülni...kövi meccset nem sokára közzé teszem nincs mit tenni, mint ezen túllépni így megy ez:D -
Tominho94 #222 Kár a végén bekapott gólért, de idegenben szereztünk így is egy pontot, és megint egy apró lépés a bennmaradás felé.