381
Hércules CF
-
Tominho94 #301 Következő mérkőzés:
Ma 21 órától Racing Santander-Hércules
Nem reménytelen a helyzetünk.
A meccset 20:45-től élőben közvetíti a Sport 1. -
Tominho94 #300 Igaz, vehetjük ide még az Atlético-t is.
Megmondom őszintén örülnék ha valamelyik "kisebb" csapat villantana a kupában. -
IXEMGabeo #299 én azért nem írnám le a többi csapatot se...Bilbao, Sevilla, Espanyol ők általában nagyon jók szoktak lenni a kupában... -
Tominho94 #298 Statisztikák, nagyon utálom őket, fociban lényegtelenek..
Idén a Realnak és a Barcának van nagy sansza, ez egyértelmű. -
IXEMGabeo #297 A Reál Madrid 1994 óta nem nyerte meg a kupát:D:D -
Tominho94 #296 Így van, annyi előnye van a kupabúcsúnak, hogy nem kell 2 helyre koncentrálni, és tényleg a bajnokság a fontosabb, a kupa úgyis a Barcáé vagy a Realé lesz. -
IXEMGabeo #295 meg is van..3-2 lett a visszavágó, bennem még az első meccs volt, lényege a dolognak 1 góllal kaptunk ott ki, de most a bajnokságban a visszavágás megvolt, ami azért lényegesebb... -
IXEMGabeo #294 Hércules–Málaga 0-0 lett a 16 közé jutásért...tudtommal csak 1 meccs volt... -
Tominho94 #293 Igen, 1-0-ás zakó, és búcsú lett a vége.
Viszont a bajnokságban cammog a szekér, lassan de biztosan. :) -
IXEMGabeo #292 ez az:) ennek örülök
amúgy köszi h közlöd az infot, ha nem vagyok itt remekül pótlod az úgymond kötelességem:D
Malagát egyszer beharangoztam, de akkor, ha jól emlékszem 11-sekkel maradtunk alul a kupában... -
Tominho94 #291 4-1-re nyertünk hazai pályán a Malaga ellen, a félidőben még 1-0-ra égtünk.
Van tartása a srácoknak. :)
Gólszerzőink: Treze, Drenthe, Paz, Kiko.
Gyűlnek a pontok. :D -
Tominho94 #290 Ezt mondtam..
A Deport nem lehet leírni. -
IXEMGabeo #289 na bazz Deportivo-Hercules 1-0 lett
GSZ: NuiNui
noname valaki:D végülis idegenbe volt a meccs. Majd a következő... -
IXEMGabeo #288 események követése az NSO-n -
Tominho94 #287 Nehéz meccs lesz, a Depor képes meglepni akárkit. -
IXEMGabeo #286 Boldog Mikulást! Ma lesz a meccs, úgy láttam 11.-ek lehetünk, ha nyerünk idegenbe -
IXEMGabeo #285 2010/12/06-án 21:00-kor lesz
Deportivo-Hercules
helyszín: De Riazor
még az sincs kizárva, hogy a Sport1 vagy a Sport 2 közvetíti a meccset... -
Tominho94 #284 Így van, és néha jöhet egy-egy bravúr is, pl Barca, Villarreal. :D -
IXEMGabeo #283 az ilyen jellegű meccseket kell hozni és nem lesz gond:) -
Tominho94 #282 3-1-re nyertünk, a fiúk megtették a magukét! :)
Valdez 2-t vágott, Treze 1-et. -
IXEMGabeo #281 2010/11/28-án 17 órától
Hercules-Levante
Helyszín: Estadió José Rico
Győzelmet várok:) -
#280 jófej ez a Drenthe, korrekt dolog volt, h nekik adta mezét :) -
IXEMGabeo #279 az fasza...nem harangoztam be a meccset. Nem tartottam fontosnak ezúttal az Espanyol annyira szürke és kiismerhetetlen csapat:D
no, de addig jó, amíg nem állunk kieső helyen... -
Tominho94 #278 Sima 3-0-ás vereség az Espanyol otthonában, Calatayud-ot kiállították.
14.helyen állnak a fiúk perpill. -
IXEMGabeo #277 na ez aztán fanatizmus! -
geo91 #276 :D -
IXEMGabeo #275 vége: végre nyert a csapat 2-1 re grat srácok -
Tominho94 #274 2-1 maradt. Fontos volt ez a győzelem a Sociedad ellen. -
IXEMGabeo #273 mondtam, hogy nincs vége:) ezt a csapatot a klasszisok húzzák a hátán...máskülönben kiesnének..Trezeguet szerezte a csapat góljainak háromnegyedét eddig -
Tominho94 #272 60. percben már 2-1 ide, Treze és Drenthe megvillant. :) -
Tominho94 #271 Sajnos most elég nagy hullámvölgyben vannak a fiúk, remélem a 2. félidőbe sikerül valamit javítani. -
IXEMGabeo #270 egyelőre félidő van Griezman 19. percben lőtt góljával vezet a Sociedad...nagyon nem jó előjelek, de még hátravan 1 félidő... -
IXEMGabeo #269 ma lesz 17 órától
Hercules-Real Sociedad meccs
helyszín: Estádio José Rico Perez
jó lenne nyerni, mert 17. a csapat a tabellán... -
Tominho94 #268 Hát akkor a kupa kilőve, ebből annyit lehet profitálni, hogy mostmár tényleg "csak" a bajnokságra kell koncentrálni. -
IXEMGabeo #267 SPANYOL KIRÁLY-KUPA A LEGJOBB 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT, VISSZAVÁGÓK
Málaga–Hércules (3–2) - picsába a 90. percig továbbjutásra álltunk
Tj: a Málaga, 3–2-es összesítéssel
Sporting Gijón–Mallorca (2–2)
Tj: a Mallorca, 5–3-as összesítéssel
Valencia–Logronés (4–1)
Tj: a Valencia, 7–1-es összesítéssel
Getafe–Portugalete (0–0)
Tj: a Getafe, 1–1-es összesítéssel, idegenben lőtt több góllal -
IXEMGabeo #266 2010/11/11-én 22 órakor
Malaga-Hercules
Copa Del Rey visszavágó
Helyszín: La Rosaleda -
Tominho94 #265 +1 -
IXEMGabeo #264 ja én az efféle vereségektől még nem pártolok el a csapattól:D, nekem szimpatikus az egész banda, az, amit felépítettek az nagyon tetszik, nem tudjuk, hogy most miből van a bevételük, mitől lenne csalás, az, hogy leigazolnak 1-2 sztárt, én sztem önerőből, elnök segítsége által ez a csapat épülni próbál, az 1. lépés megvolt avval, hogy feljutottak, a következő pedig a bentmaradás lesz, egy tudatos csapatnak ez a hierarchiája, lépcsőfokonként, fokozatosan kell felfelé lépkedni, főleg az anyagi korlátoltság miatt....én talán ezek miatt nem csípem a nagy csapatokat, mivel nekik az anyagi támogatottság magas és, a népszerűségük töretlen marad akármi történik. De egy ilyen kiscsapat, mint a Hercules könnyedén a feledés homályába merülhet... -
Tominho94 #263 Reméljük hogy hamar kilábalunk belőle.
-
IXEMGabeo #262 nem jó eredmény, nagyon nem, kiesni úgy gondolom nem fog a csapat, mert a húzóemberek ezt kompenzálni tudják, de most valóban hullámvölgybe kerültek...van ilyen
az viszont jó hír, hogy Vadócz gólt lőtt