228
  • Hornymut
    Jééé, már órák óta kint van a cikk, és még sehol egy "ezt így értékeltétek bezzeg a Metro2033" kezdetű hozzászólás. Talán itt a világvége?

Speciel engem nem nagyon érdekelnek a stratégiák, de az első Sc-vel még én is játszottam anno, ezért is örülök, hogy a rajongók szerint jól sikerült :-).
    Én magam nem fogok vele játszani, de azért csak így tovább Blizzard, várjuk a Dio3-at :-)
  • Stranger666
    Ott a pont gyerekek. Ott.
  • Etinger
    ..észérveket is írtak páran, furcsamód azokat mindenki elereszti a füle mellett ;)
  • Etinger
    Nem értem ezzel mit akartál mondani, hogy ez most ellenérv volt vagy egy teljesen más dolog felhozása... Egyszerűen - bár szerintem jó kis játékról van szó - nem igényel igazi stratégiai húzásokat. Mert az, hogy épületeket húzok fel (ami nem bástya v. városfal!) ahol a siker azon múlik elfér el az ellen-e vajon, meg hogy mennyire tudok gyorsan egérgyilkos módon hadonászni, az 2010-ben ciki, az meg hogy erre van igény, az szomorú. Ezt leszámítva persze a graf, a hangulat, a zenék, a sztori, a hangok, mind-mind mesteri... csak azért ejnye...
  • csuszi
    majd legközelebb indokold:)
    tudom, nincs lan, 3 felé van szedve, és sc1 remake.

én inkább értelmes kritikát fogalmazok meg:
    sokat tölt a single, kár hogy nem lehet külön állítani a grafikát single-re és multira. egyelőre ennyi:)
    a multi, ami a játék esszenciája 100/100.
  • hodobaj
    Nagyszerű játék, én is tapasztaltam már több fórumon, hogy 14-16 éves gyerekek kritizálják, hogy ilyen rossz meg olyan rossz persze utána meg mondják "amúgy se szeretem az RTS-t" akkor minek mondanak véleményt. Az év játéka lesz, amit ígértek azt megkaptuk tökéletes multi és tökéletes kampány.
  • Wolfy86
    Ember, Korea önmagában nyereségessé teszi a SC2-t, tudniillik ott nemzeti sportnak számít. Tény, hogy Európa-szerte is megveszik néhányan, és Amerikában is, sőt valószínűleg mindenhol egész jó eladásokat fog produkálni, de a csúcs akkor is Dél-Korea marad. Szerinted ezt a Blizzard vezetősége nem tudja? Mégis kihez igazodjanak, ha nem a legnagyobb rajongókhoz? Mellékesen volt nyílt béta, ahol szabadon visszajelezhetett minden tesztelő, hogy min kellene egy kicsit csiszolni. Az általad emlegetett többi játékos ezt vajon miért nem tette meg?

Egyébként ilyen "gamer"-eknek érdemes is fejleszteni. 90%-ban letöltik valamelyik kalóz verziót, aztán fikáznak mindent. Az egyik túl egyhangú lövöldözés, a másik meg nagyon bonyolult, a harmadikban meg azon múlik minden milyen gyorsan kattintasz, a negyedik még tán jó is lenne, de azért a Metro2033 szebb volt...

És ti komolyan csodálkoztok, hogy egyre kevesebben fejlesztenek PC-re?
  • vg
    Jó szar egy játék ez.
  • yesname #20
    Ott a pont.
  • Inquisitor
    "a Blizzard a játék lényegi elemein nem változtatott, de erre igazából nem is volt szükség,..."
    És ezt rengetegen nem így gondolják. Azért tizenvalahány évvel az első C&C, meg az SC1 után egy stratégiai játékban a nyerési esélyem az eszemen és a stratégián múljon, nem arról, hogy két épület pixelei között átfér e az ellenség, ki klikkel gyorsabban, és ki tud adott idő alatt több egységet gyártani egy "rush"-hoz. Van olyan stratégiai játék, ahol simán visszaverhető 10x-es túlerő valódi stratégiával. Gyakorlatilag a koreai progamerek megszokásai voltak az alapok, nem a többi játékos elvárásai :(
  • Kandurex
    :) és miből veszed, h nem tudok?
  • Caine
    Nem igazán vagyok oda az RTS-ekért, de az első SC volt az egyetlen amit végigtoltam, mert a jó sztorit, érdekes játékmenetet és a klassz átvezető animokat viszont imádom.
    Ki fogom ezt is próbálni, ha már olcsóbban hozzáférhető lesz.
  • Narxis
    Év játéka!
  • Justil
    Addig meg igyekszem kiakasztani az egyet és a brood wart :)
  • Justil
    Nemtom, tuti rommá lesz flamelve a topic, de én azért lelkesen várom a CE-met, hétfőn jön :)
  • Rotyoka
    Szerintem kurva jó lett a single is és a multi is. Aki szerint könnyű a single az takarodjon Brutal on elkezdeni... Kíváncsi vagyok pl, "Night and Day" (asszem ez volt a címe) pályát hogy teljesítik.. (Amikor éjszaka jönnek a zombik és Helionokat lehet képezni)
  • kalapos01
    Csak szólok, hogy a túlértékeltség nem azt jelenti, hogy másnak tetszik, neked meg nem. Csak szólok.
  • NovaTerra
    Told brutálon, nem normalon meg hardon kell, ami kezdőknek van. Skynet te tényleg minden hírnél ott vagy és ontod a ... az sc-ről. Inkább próbáld ki!
  • narumon
    Neked nem tetszik azt tudjuk. Viszont ami nem tetszik neked az már hype teszt? Aki szerint béna az a játék ami meg neked tetszik akkor az is hype teszt? Ez kicsit kurva unalmas már. Részemről nagyon jó játék, ezt az bizonyítja a legjobban, hogy már kurvasokat beleraktunk multiba haverokkal, és még egy hónapos sincs. Bár minden játék ilyen lenne.
  • narumon
    Multiban ez már nem megy. A Singleben meg direkt van úgy csinálva, hogy minden pálya egy másik egységre van kihegyezve, hogy tudd, hogyan lehet használni őket.
  • fergusonpapa
    tudni kel vele játszani..
  • Kandurex
    eléggé túl van értékelve...gyenge játék
  • semmikozod
    Jesszus ez a cikk. :D
  • Skynet
    Látom itt is sikerült elvakult hype tesztet írni róla.:)
  • Kingfisher
    Kár, hogy a legtöbb pálya 1 féle egység tömeges legyártásával különösebb kihívás nélkül megoldható, taktikai elemek meg tartanak a nullához. Ettől függetlenül a történet és a multi jó :)
  • edios
    ha filmet akarnának csinálni belőle..

raynor.. just sayin'
  • gombabácsi
    műanyag barbibaba grafika... :D
    szuperhősök akik épp most ugrottak ki a plázából/konditeremből :D