Star Craft 2: Wings of Liberty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
koromat csak azért irtam, hogy kihagyjuk a "mit ugatsz kis varezpisti?" részt
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
lan...😞😞😞😞 nagy világ omlott össze benned? vagy nem az a baj (kétlem hogy a munkahelyeden ne lenne elég a net egy kis sc2-höz), hogy meg kell venni több példányt a munkahelyi sc2-höz?
MJ rulz Pink Team The Only One
az egyszerûség kedvéért miért is szar az sc2?
és még mindig multi a játék lelke, tetszik nem tetszik ez van.
mára mondjuk a grafika elég ósdi
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Szerintem ez tök egyszerû. NEKED nem tetszik kész. Lehet minket faszoknak hívni meg aminek szeretnél, akkor most a te szinteden reagálva erre én meg azt mondom, hogy mekkora faszhülye vagy hogy PS3-ra pénzt adtál ki, egy értelmes game nincs azon a szaron ráadásul kibaszottul túlárazta a Sony (a legnagyobb lehúzó cég a világon). Ez pontosan ugyanannyira észérv mint a tieid, ráadásul SZERINTEM még igaz is.
Nebassz. Akkor nálam másik játék van, nálam szépen az egyik ember arréb húz amig átmegy ott a másik egység... (khm játszottál te vele egyáltalán?)
"További gyengeség? Átvezetõ videók gyenge minõsége, beárazás."
Azért ilyen ingame videokat a fikázók még mindig nem tudtak mutatni. Nem hinném, hogy sok játékban ilyen minõség van. (khm láttad te egyáltalán?)
"akkor hagyták volna a francba az amúgy dögunalmas singpleplayer kampányt és adták volna ki only multinak."
Én pl akkor lettem volna mérges. A single minden másodpercét élveztem, minden volt csak nem dögunalmas.
Látod SKYNET!!! Pont errõl beszélek. Nézz körül mielõtt a fanboyokról beszélsz!
Erre kiváncsi vagyok mi a bajod vele. A Nehézségi szint emelésével nõ az AI intelligenciája ez egyértelmû és ezzel nincs is gond.
"Vannak még hiányosságok dögivel,bugok is."
Szerencsére én még egybe sem futottam bele, ami nem jelenti azt, hogy nincs, de azért olyan nagyon nagy bug nem lehet.
"Sokkal unalmasabb hogy mindenhol megjelennek a fanboy seggfejek akik egybõl észérvekkel és baromságokkal jönnek,"
Megjelennek a fanboy seggfejek??? Ne haragudj de ez egy SC2 hír, és a fikaboyok jelentek meg itt nagyon gyorsan, nem a fanboyok.
"ezzel totál leszarva azt kinek mi a véleménye,csak az számít amit õk látnak,ha valakinek valami nem tetszik a játékban az egybõl 14-16éves pöcs."
Én nem láttam sehol hogy valaki ezt mondta volna, a másik oldalról viszont folyamatosan látom, hogy "aki szerint ez szép az vak" meg "aki ezért ennyi pénzt kiad az hülye" és társai stílusú hozzászólásokat.
"Jó játék,de hogy hibátlan meg 10/10...lol."
Nem hiszem, hogy hibátlan mert hibátlan program nincs. Viszont ha mondjuk ez nem 10/10 akkor semmelyik más játék sem az.
"Év játéka? Persze😄DD
Maximum év rts-e, azt meg is érdemli."
Hát ebbõl látszik, hogy te tök más vízeken evezel, de bocsásd meg; ettõl mi nem leszünk hülyébbek. Nálam pl az év RTS-e az = év játéka.
Gondolom neked nehéz elfogadni, hogy nem mindenki lövöldözni akar a gépe elõtt, vagy "autókkal száguldozni". El kéne fogadnod, hogy másnál azok pl szóba sem jöhetnek mint játék.
(a 3 már nem annyira tetszett(
A Warcarft-tal, Starcraft-tal is mindig lanon játszottam, a Diablo2-vel direct ip-n, szal ilyen vagyok 😊
2) felesleges forgalom? ember, manapság egy átlag háztartásban (fõleg ha fiatalok is élnek benne) a sc2 által generált "felesleges" forgalom több száz/ezer -szerese zajlik napi szinten.
de minek generáljak feleslegesen forgalmat?
ergo nem érdekel az SC2
annyival nem ad többet hogy lecseréljem az sc-t
már ha olyan kényszert érzünk, hogy ezzel játszunk
vagy csak programozó rabszolgaként
bunkózás és lekezlés nélkül nem tudsz semmit sem írni?
munkahelyi hálózatról nem is beszélve, ami sokszor szûrt és minden forgalom egy központon keresztül megy
Az, egyszerû mint egy vonal baszki, eddig csak a single playert sikerült _normálisan_ (razor sem tudta) törni, erre automatikusan mindenki warezpistike aki nem multizik! xD
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Aztán rögtön farkast (fikázót, böfögõt stb. ) kiált hogyha beszólnak, nyájszellem. : )))
"hogy ez egy multi játék, 99%ban az a lényeg. ja kérem, ha a warez a próba tárgya😊"
😄DD olyan egyszerû mint a tök. "divatfikázók" : ))))
Amúgy jellemzõ, hogy vérfanboy mindenkit divatfikázónak hív aki támadja a drága álomtermékét.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
elavult játékmenet? és a cnc4 az új játékmenet? LOL
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
pozitív:
- Érezni az alkotók lelkesedését a játékon.
- Zseniális történet
- uborkaszezon idején jól jön
negatív:
- elavult grafika
- elavult játékmenet
- unalmas, primitív küldetések
- Hat éve még érdekes lett volna...
65%
Mivel Starcraft:
pozitív:
- Fantasztius grafika
- Fantasztikus játékmenet
- Fantasztikus történet
negatív:
- könyörgöm ez a Starcraft, egyszerûen HIBÁTLAN!
A legújabb ATI driver nemhogy javít a helyzeten, csak mégjobban elbazilikázza a Starcraft II-t, töredezettségmentesítésre meg 7200 RPM RAID10 mellett amúgyse lenne szükség, ennek ellenére 3 naponta automatikusan lefut a tuneup utilities 1 click maintenance amiben a töredezettségmentesítés töredezettségi állapottól függetlenül be van állítva, és ilyen rendszeresség mellett bármit is töredezve talál, max 10 perc alatt végez vele.
Konfig: Phenom II x4 955 BE, 4x 1333 MHz 1 GB DDR3, 2x 1GB Radeon HD4850 Vapor-X és WD 7200 RPM 32MB RAID10.
... játék meg beszaggat mint a barom, ultrán. A Metro 2033 (ha már elõzõleg említve volt) még egy légynek is élvezhetõ, 130-140 FPS körül mozog maxon, 8xAA beállítással ... ami sc2-ben nincs.
Ha nem szaggatna be olykor, nem is érdekelne igazán milyen a grafika, A Heaven's Devils játék közben meg EPIC! xD
Hány WoW-fórumozó szükséges egy villanykörte kicseréléséhez? Eyonix szerint…
* 1, aki kicseréli a villanykörtét, nyit egy topicot a fórumon, és ezt közli a néppel.
* 6, aki “first!” postokkal világgá kürtüli, hogy õ vette észre elõször a topicot
* 5, aki azon siránkozik, hogy az elõbbi hat megelõzte õt a first postokkal
* 14, aki elmeséli, hogy õk is cseréltek már villanykörtét, és hogyan lehet másképp villanykörtét cserélni mint az OP tette
* 7, aki figyelmezteti a többieket a villanykörte-cserélés veszélyeire
* 7, aki helyesírási és stilisztikai hibákra mutat rá az addigi hozzászólásokban
* 5, aki anyázik az elõzõ hétre
* 3, aki helyesírási és stilisztikai hibákat talál az elõzõ ötben
* 6, aki elkezd azon vitázni, hogy a “villanykörte” szót egybe vagy külön kell-e írni
* 2, aki a világítástechnikai iparban dolgozik, és tájékoztatja a népet, hogy a pontos megfogalmazás: “világítótest”
* 15, aki azt állítja magáról, hogy valamikor szintén a világítástechnikai iparban dolgozott, és a “villanykörte” kifejezéssel nincs semmi gond.
* 19, aki azon nyávog, hogy ez a fórum nem villanykörtékrõl szól, és tegyék át az egész topicot a villanykörte-fórumba
* 11, aki amellett kardoskodik, hogy villanykörtét mindenki használ, tehát igenis van helye ebben a fórumban a topicnak
* 36, aki elkezd azon vitázni, hogyan lehet a leghatékonyabban villanykörtét cserélni, hol lehet legolcsóbban villanykörtét kapni, melyik villanykörte-márka jó, és melyik gagyi
* 7, aki weboldal-címeket postol különféle villanykörtékkel
* 4, aki közli, hogy az URL-ek hibásak voltak, és bepostolja a mûködõ címeket
* 3, aki újabb linkeket postol, amiket az elõzõ oldalakon talált
* 4, aki kijelenti, hogy a paladinoknak több dps-t kéne adni
* 5, aki megsértõdik, és közli, hogy soha többet nem postol ebbe a fórumba
* 13, aki figyelmezteti a többieket, hogy keressenek rá a Google-lel a “villanykörte” kifejezésre, mielõtt hülyeségeket kérdeznek
* 1, aki fél év múlva reagál az OP-re, és ezzel újra életet lehet a rég elsüllyedt topicba
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Hõn szeretett..Min? Pc-n gyakorlatilag megbukott,mostanra alig játszanak vele..😊
A lant egyébként megértem,nem azért hagyták ki a játékból mert elavult,pusztán ha lenne lan,szemvillantás alatt fel lett volna már törve a játék multirésze. Ennyi. Ezért hagyják ki egy rakás pc játékból, Ha a multi fel lenne törve a 2 millát sem érné el ebben az évben az SC2 eladása.