228
-
van sapka nincs sapka
ennyit tudsz
én nem vitatkozom veled
minek
csak megvan rólad a véleményem
azt, hogy te mit gondolsz, öszintén? leszarom
na Isten áldjon -
ez volt az elsöprő reagálás by mike the hammer.
vitakultúra magasröptű?
inkább maradok egyszerű és nem szofisztikált, de nálam a fokmérő se nem vitában (sehogy nem jön ide), se nem az életben a korod, és az eredeti szoftvereid száma.
single alapján megítélni egy multiorientált játékot balgaság. lant kérni számon 2010-ben balgaság. sc1 remake alá crane? 90%ban új egységek, új rendszer, balgaság. lehet a multit nyüstölni, ami egyszerűen tökéletes. de legyen gyereknap, legyen az ég sötét és borús, ez egy szar game, mert csúnya és remake. meg persze nincs benne lan:)
meg ha igazam is lenne, nekem csak kb 12 eredeti játékom van (ennyivel játszom, játszottam), így eleve vesztes helyzetből indulok veled szemben bármilyen vitában:( de jobb a vga-m, akkor így már egál? -
Crane #186 Én a StarCraft-ot már a StarCraft: Brood War felénél meguntam. Tiszta szappanopera volt már. Folyton kavarták a storyban a szálakat. A játék maga meg mindig ugyan az volt: Termelj, építs, pusztíts.
Nincs meg a SC2, csak a játékmenetről láttam videókat. Abból úgy fest, hogy végső soron ugyan az, mint az SC1, csak picit szebb.
Persze akinek tetszik, annak jó játékot kívánok! :) -
te tényleg nem vagy túl szofisztikált -
és ez kell mike-nak és a többi lan-on sírónak? hogy mehessen a rangos verseny a munkahelyen?:)
amúgy nemtom te hogy vagy vele, de nekem elég rangosnak tűnik egy 100ezer dolláros(fődíj) verseny, szeptemberben lesz. aztán jön egy negyedmilliós (összdíjazás). etc. esl-en beindultak a kupák, létrák. az esl rekordszámú regisztrálást könyvelt el. szerintem ez elegendő. ;) -
Rotyoka #183 LAN egyáltalán nem arra kell hogy ne kelljen 8 erdeti 8 havernak. A lan arra kell hogy lehessen normális OFFLINE (rangos) versenyeket csinálni. Oké meg lehet ezt csinálni neten keresztül is úgy hogy mégis 1 lanterembe van x ember, csak sokkal nehezebb és költségesebb -
azta kurva. lehetek a barátod? nem semmi...mondjuk ez hogy jön ide? meg ha illenék is ide, ez a vagány mérce?:D mondjuk cirka 40-re nem gáz hogy az eredeti game-re, dvd-re és a konfigodra vered?
jesszum pepi... -
nem oszt nem szoroz, manapság a lan csak arra kell, hogy ne kelljen 8 eredeti a 8 havernak. -
Drachon013 #180 ÉS aztis írtad hogy több cuccból van dupla eredetid a Lan miatt. Csak egyesek nem olvasnak, mert az nehéz :( -
warezpisti -
szerintem több eredeti játékom, dvd-m van nekem mint neked, apa
koromat csak azért irtam, hogy kihagyjuk a "mit ugatsz kis varezpisti?" részt -
ne filózz hanem örülj egyem az érzékeny lelkivilágodat. (korodat leszarom, opsz sry)
lan...:(:(:(:( nagy világ omlott össze benned? vagy nem az a baj (kétlem hogy a munkahelyeden ne lenne elég a net egy kis sc2-höz), hogy meg kell venni több példányt a munkahelyi sc2-höz? -
ja egyszerű vagyok mint a tök, de legalább nekem nem az a humor hogy tájszólást imitálok amerikáner módra 3szor. :(
az egyszerűség kedvéért miért is szar az sc2?
és még mindig multi a játék lelke, tetszik nem tetszik ez van. -
Drachon013 #175 Ne értsd félre, itt van elöttem a SC2 CE, de... a PS3 igencsak nem lehúzó, mikor én vettem egy normálisabb BluRay mlejátszó többe került. Egy normális játék nincs rá? Tavalyi év játéka mi is volt a VGAn? Jahogy Uncharted 2. Meg azért idén is volt egy God of War 3, meg egy Heavy Rain, simán indulnak ezek is az év játéka címért. -
akkor nézd meg
mára mondjuk a grafika elég ósdi -
Justil #173 nekem nagy kedvencem a Pop3, a második résszel nem játszottam :P -
Az én gépemen (itt alul) tökéletesen megy minden a legnagyobbon röccenés nélkül. -
Ne kamuzz már kérlek. Tényleg az egy dolog ha fasz vagy, de legalább ne kamuzz. Ha valakinek szar a gépének a hűtése az egy dolog. Ha egy programtól megsül egy videokártya az meg nevetséges, de nem sokat használhatta mert akkor bármitől megsült volna. -
"Egyik sem volt észnélküli,ezt bírom a fanboyokban annyira elvakul faszok hogy mondhat bárki bármit az észrérv nélküli....:) Részemről befejeztem,totál felesleges,visítozzatok tovább mindenkire akinek nem jön be a progi.:)"
Szerintem ez tök egyszerű. NEKED nem tetszik kész. Lehet minket faszoknak hívni meg aminek szeretnél, akkor most a te szinteden reagálva erre én meg azt mondom, hogy mekkora faszhülye vagy hogy PS3-ra pénzt adtál ki, egy értelmes game nincs azon a szaron ráadásul kibaszottul túlárazta a Sony (a legnagyobb lehúzó cég a világon). Ez pontosan ugyanannyira észérv mint a tieid, ráadásul SZERINTEM még igaz is. -
"úgy nem áll senki félre ha át akar köztük menni valaki-->"
Nebassz. Akkor nálam másik játék van, nálam szépen az egyik ember arréb húz amig átmegy ott a másik egység... (khm játszottál te vele egyáltalán?)
"További gyengeség? Átvezető videók gyenge minősége, beárazás."
Azért ilyen ingame videokat a fikázók még mindig nem tudtak mutatni. Nem hinném, hogy sok játékban ilyen minőség van. (khm láttad te egyáltalán?)
"akkor hagyták volna a francba az amúgy dögunalmas singpleplayer kampányt és adták volna ki only multinak."
Én pl akkor lettem volna mérges. A single minden másodpercét élveztem, minden volt csak nem dögunalmas. -
"Pénzlehúzás az egész. Ne fizessetek érte!"
Látod SKYNET!!! Pont erről beszélek. Nézz körül mielőtt a fanboyokról beszélsz! -
"Nem. Csak hogy példát írjak: mesterséges intelligencia 5 csillag. Az első rész óta semmit nem fejlődött és ugyan úgy vannak hülyeségei (gyakorlatilag egy az egyben ugyanazok, biztos nem volt idő kijavítani:D)."
Erre kiváncsi vagyok mi a bajod vele. A Nehézségi szint emelésével nő az AI intelligenciája ez egyértelmű és ezzel nincs is gond.
"Vannak még hiányosságok dögivel,bugok is."
Szerencsére én még egybe sem futottam bele, ami nem jelenti azt, hogy nincs, de azért olyan nagyon nagy bug nem lehet.
"Sokkal unalmasabb hogy mindenhol megjelennek a fanboy seggfejek akik egyből észérvekkel és baromságokkal jönnek,"
Megjelennek a fanboy seggfejek??? Ne haragudj de ez egy SC2 hír, és a fikaboyok jelentek meg itt nagyon gyorsan, nem a fanboyok.
"ezzel totál leszarva azt kinek mi a véleménye,csak az számít amit ők látnak,ha valakinek valami nem tetszik a játékban az egyből 14-16éves pöcs."
Én nem láttam sehol hogy valaki ezt mondta volna, a másik oldalról viszont folyamatosan látom, hogy "aki szerint ez szép az vak" meg "aki ezért ennyi pénzt kiad az hülye" és társai stílusú hozzászólásokat.
"Jó játék,de hogy hibátlan meg 10/10...lol."
Nem hiszem, hogy hibátlan mert hibátlan program nincs. Viszont ha mondjuk ez nem 10/10 akkor semmelyik más játék sem az.
"Év játéka? Persze:DDD
Maximum év rts-e, azt meg is érdemli."
Hát ebből látszik, hogy te tök más vízeken evezel, de bocsásd meg; ettől mi nem leszünk hülyébbek. Nálam pl az év RTS-e az = év játéka.
Gondolom neked nehéz elfogadni, hogy nem mindenki lövöldözni akar a gépe előtt, vagy "autókkal száguldozni". El kéne fogadnod, hogy másnál azok pl szóba sem jöhetnek mint játék. -
persze mindent meg lehet oldani, csak jóban kell lenni bizonyos emberekkel :) -
Drachon013 #165 Fizess 2 sört a rendszergazdának, törd fel a routert stb. nem egy nagy ördöngösség kis IT tudással megoldani, hogy kijusson a netre, amit te ki akarsz juttatni És kb egy 5 perces HD Youtube vidi betöltése több adatforgalmat generál, mint egy 30 perces SC 4v4 meccs. -
az a baj, hogy alapvetően konzervatív vagyok, és nekem mondjuk a Polpulous 2 is klassz játék volt
(a 3 már nem annyira tetszett(
A Warcarft-tal, Starcraft-tal is mindig lanon játszottam, a Diablo2-vel direct ip-n, szal ilyen vagyok :) -
Justil #163 nem, és téged nem is soroltalak/sorollak az eszetlen fikázó barmok közé, veled legalább lehet beszélgetni... -
mondtam én a játékra hogy rossz? -
Justil #161 a lényeg, hogy attól, h téged nem győzött meg, avagy nem érdekel, még nem szükségszerűen rossz a játék, sőt :) -
Justil #160 1) ha nem érdekel, egészségedre, nem kötelező megvenni, sem játszani vele
2) felesleges forgalom? ember, manapság egy átlag háztartásban (főleg ha fiatalok is élnek benne) a sc2 által generált "felesleges" forgalom több száz/ezer -szerese zajlik napi szinten. -
nvagy 3
de minek generáljak feleslegesen forgalmat?
ergo nem érdekel az SC2
annyival nem ad többet hogy lecseréljem az sc-t
már ha olyan kényszert érzünk, hogy ezzel játszunk -
Justil #158 az a vicc, hogy van 1 csomó fikázó (akinek nem inge..) aki elvárná, hogy crysis szintű grafika legyen, ilyen izometrikus ál-3D nézet mellett is. röhej. -
nem sokat dolgoztatok IT területen eddig, azt hiszem
vagy csak programozó rabszolgaként -
Justil #156 Bazz, egy olyan háztartásban, ahol megoldható két olyan pc, ami elbírja a sc2-t, ott net is csak van már. -
vmiki88 #155 szerintem a grafikával nincsen nagy gond, hiszen egy rts-ről van szó, lehet látni benne az embereket az a lényeg (nem játszottam soha Starcrafttal, mielőtt a torkomnak ugranál) -
munkaidő után természetesen -
Justil #153 munkahelyen starcraft? szerintem meg EZ a vicc. munkahelyen melózni szokás, nem starcraftozni, ember! -
sathinel #152 laza munkád lehet ha király gépet adnak munkáéhoz amin játszani is tudsz, és még időd is van lenyomni pár meccset a munkatársaddal. -
ja és mielőtt nekem ugrasz, idősebb vagyok mint te -
én meg azon filózom, hogy micsoda szerecse, hogy egy ilyen irritáló nagypofájú s*ggfejjel mint te, nem hozott össze a sors azalatt a 10 év alatt amit az sg-n eltöltöttem
bunkózás és lekezlés nélkül nem tudsz semmit sem írni? -
aha, szal azért nyomjam netem mert akivel játszani akarok, itt ül az asztal túloldalán? szerintem meg ez a vicc
munkahelyi hálózatról nem is beszélve, ami sokszor szűrt és minden forgalom egy központon keresztül megy