Star Craft 2: Wings of Liberty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bevallom én az SC1 et jó indulattal se tudnám azt mondani, hogy szerettem! 😊 De a második része... Szerintem nagyon jó!
Tetszik benne a temérdek fejlesztési lehetõség és a sok egység. Valahogy le tud kötni ez a játék, pedig mostanában ez nem sikerült egy játéknak sem! 😊
Számomra a grafika nem fontos (nekem a dió 2 is tökéletes, mert jó a játék élmény) de itt az is tényleg jó.
Szerintem nagyon nagy játék. És ami nem utolsó, a második rész szerintem nagyobbat fog durranni mint az elsõ rész, és ez sem kis teljesítmény!
Azért DIO 3 jobban fog érdekelni! 😊
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
- koreában nem fogyott jól. jelenleg eu és usa a 2 húzó terület. cirka 90%.
- rengeteg fogyott magyarországon (is) nem egy éjjeli nyitóbulibõl kellene konzekvenciát levonni. talán meg kellene kérdezni 1-2 boltot. ahogy én pl megtettem, amikor vettem. több száz, csak debrecenben, csak az 576-nál, 1 akkora listáról húzott ki a srác, amiben kereste a neveket több percig.
már megint a tényszerû böfögés tényleges tudás nélkül. reménytelen...
MJ rulz Pink Team The Only One
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
http://starcraft2.hu/2010/07/27/promie-motz-jelentkezik-a-cdgalaxistol/
http://starcraft2.hu/2010/07/28/a-varakozas-pillanatai-az-alleeban/
ment >> nyert
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
1. Kell a lantermet bérelni
2. Kellenek asztalok / székek
3. Kell a Switch ugyan úgy
+ 4. Kell net is hogy lehessen játszani."
Hát a világ azon részében ahol szóba jöhet az SC megvásárlása ott van net. Blizzardnál ezzel kalkuláltak, úgy érzem jogosan. Azért elég nehéz pont netmentes helyre szervezni a lan partyt.
Mivel az eladások legnagyobb részét õk tették ki, ezért várható volt. Náluk van 2-3 tv ami csak SC meccseket közvetít, az SC májerek ott olyan sztárok mint nálunk a gyõzike meg az elviszpreszli. Ez van, ott a pénz, tehát oda mennek nyalni.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
1. Kell a lantermet bérelni
2. Kellenek asztalok / székek
3. Kell a Switch ugyan úgy
+ 4. Kell net is hogy lehessen játszani.
Mert azt remélem tudod, hogy az online hájg az nem jelent semmit.
Miért? Szerintem se nem nehezebb se nem költségesebb.
Arra próbáltam csak rávilágítani, hogy minden erõsen szubjektiv. Szerinte fos az SC és nem ér pénzt. Szerintem a Ps3 nem, de ebbe ne menjünk bele ez nem az a forum. A különbség csak annyi, hogy én odaírtam, hogy szerintem õ meg ezt nem tette meg.
akkor 2-vel jössz😉
szép napot mentem sc-ézni😉
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
és ne legyek lusta
"nem oszt nem szoroz, manapság a lan csak arra kell, hogy ne kelljen 8 eredeti a 8 havernak."
" vagy nem az a baj (kétlem hogy a munkahelyeden ne lenne elég a net egy kis sc2-höz), hogy meg kell venni több példányt a munkahelyi sc2-höz?"
felhívnám a figyelmed a TÖBB szóra
szívesen😊
írtad hogy lan kell. nem értem mire fel. az hogy én azt írtam, hogy kell a 8 eredeti stb. az arra utal, hogy nem elég HOGY TE VESZED MEG EGYEDÜL. nem tudom miért is hitted azt, hogy téged warezozlak le...
innentõl a hsz. többi része elvész a homályban😉
1 coke ide😉
a vitát azzal indítja, hogy lekisszarozza a másik felet
na jó, egy sör neked
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
"nagy világ omlott össze benned? vagy nem az a baj (kétlem hogy a munkahelyeden ne lenne elég a net egy kis sc2-höz), hogy meg kell venni több példányt a munkahelyi sc2-höz?" #177
Drachon013 írta nekem:
"ÉS aztis írtad hogy több cuccból van dupla eredetid a Lan miatt. Csak egyesek nem olvasnak, mert az nehéz 😞 "
erre a válaszod:
"nem oszt nem szoroz, manapság a lan csak arra kell, hogy ne kelljen 8 eredeti a 8 havernak."
erre irom, hogy több eredetim van mint neked, erre mi a válasz?
"mondjuk cirka 40-re nem gáz hogy az eredeti game-re, dvd-re és a konfigodra vered?"
ez bizony van rajta sapka, nincs rajta sapka tipikus esete
ez eddig 1 sör 😊
és nem írtam warezt sehol neked címezve...ismét idézd. thx again😊
és akorukkal is jöttél, mondom nézd vissza miket irtál
a sapkát is érteni kéne
nekme nincs bajom a játékkal, nem irtam, hogy szar, olvass vissza
még mindig fenn áll. mi a bajod a játékkal? minek lan?
pont én kötekednék? aaahhaaahhaa😄
most rúgjak beléd?
minek lan?
mi a baj a játékkal? hadd vesézzem már ki a válaszod, de nem úgy mint Te, hogy mellébeszélek és az örömöm fejezem ki azzal kapcsolatban hogy eddig egy tápigban sem futottunk össze. a sértegetést pedig pláne meghagyom másoknak, én maradok az iróniánál és a lekezelésnél (persze csak miután 21034-szor hallgattam végig a sületlen barmok vagdalkozását tények nélkül). nem, nem vagyok fanboy, részemrõl egy normális kritika így néz ki:
túl sokat tölt single-ben.
nem tetszenek az átvezetõ videók (bár de gustibus non est disputandum)
kár hogy nem lehet külön állítani a grafikát single-re és multira.
ennyi, igaz ezek tényeken alapulnak, nem úgy mint a remake és a kampány rövid baromságok. nekem ugyan még brutalon mindig nincs kész így 40 óra után, de biztos béna vagyok így diamond ligásan...
- korommal
- szoftvereim számával
stb
akkor kicsit olvass vissza miket irtál csak ebben a témában
aztán vagy rájössz ügyesen, vagy nem
jaja 😊
kezdted volna inkább így, ez a stílus nekem jobban bejön
ennyit tudsz
én nem vitatkozom veled
minek
csak megvan rólad a véleményem
azt, hogy te mit gondolsz, öszintén? leszarom
na Isten áldjon
vitakultúra magasröptû?
inkább maradok egyszerû és nem szofisztikált, de nálam a fokmérõ se nem vitában (sehogy nem jön ide), se nem az életben a korod, és az eredeti szoftvereid száma.
single alapján megítélni egy multiorientált játékot balgaság. lant kérni számon 2010-ben balgaság. sc1 remake alá crane? 90%ban új egységek, új rendszer, balgaság. lehet a multit nyüstölni, ami egyszerûen tökéletes. de legyen gyereknap, legyen az ég sötét és borús, ez egy szar game, mert csúnya és remake. meg persze nincs benne lan😊
meg ha igazam is lenne, nekem csak kb 12 eredeti játékom van (ennyivel játszom, játszottam), így eleve vesztes helyzetbõl indulok veled szemben bármilyen vitában😞 de jobb a vga-m, akkor így már egál?
Nincs meg a SC2, csak a játékmenetrõl láttam videókat. Abból úgy fest, hogy végsõ soron ugyan az, mint az SC1, csak picit szebb.
Persze akinek tetszik, annak jó játékot kívánok! 😊
amúgy nemtom te hogy vagy vele, de nekem elég rangosnak tûnik egy 100ezer dolláros(fõdíj) verseny, szeptemberben lesz. aztán jön egy negyedmilliós (összdíjazás). etc. esl-en beindultak a kupák, létrák. az esl rekordszámú regisztrálást könyvelt el. szerintem ez elegendõ. 😉
jesszum pepi...