228
-
readswift #68 Fanboyok sorakozó!! 
Bántsák az 5/5öt!
-
Stranger666 #67 klisészar. az. tudod mit beszélsz. -
Drachon013 #66 Protoss Reaver powa :( sajnáltam a kis dögöt, de mivel váltottam terran-ra, itt van a Siege Tank és a Raven (Beep, Beep, Boom!), amik közel olyan viccesek. Egyébként Platina ligában már igen erősen szükséges a taktikázás ami igen jó a játékban. Csak egy példa: 2v2ben amíg szemből megy a chargelotokkal megerősített terran mech sereg (az ellenfél jó eséllyel erre a támadásra koncentrál), addig a bázisa szépen bedarálásra kerül a felblinkelt Stalkerek által aminek szintén a terran festi a területeket. Meg hát ugye a Proxy, minap tanultunk egyik pályára egy gyönyörű protoss warp proxyt attól az ellenféltől aki picit bedarált minket. Persze ha valaki n00b és a makrója egy Easy -10 AI szintjén van azt persze hogy bedarálja 6 ling. Nézzetek meg 1-2 replayt amiket a prok játszottak. (Madfrog vs TLO meccseket néztem minap, igen érdekesek, ajánlani tudom mindenkinek)
A játék egyébként nagyszerű, nem vagyok elfogult SCs, csak régebben játszottam 1-2 meccset haverokkal, azóta mindenféle stratégiát kipróbálam, C&C sorozat összes része (C'n'C 4 konkrétan hányadék), itt megemlítették a Supreme Commander-t hát azt is hagyjuk inkább. A Blizzard kitett magáért, és ami tökéletes volt 12 évig azon minek változtatni? Vannak változtatások persze, és igen kellemesek (Colossus felsétál a bázisodra és utánna blinkelnek a Stalkerek), de az alap maradt az a tökéletesség amivel haverok évekig elszórakoztak. -
readswift #65 sg-n a klisészarok mindig megkapják az 5/5-öt.
Elő a Kővekkel papírokkal ollókkal rts betyárok ! :D -
Stranger666 #64 pff te tényleg nem tudsz szöveget értelmezni. Hernyó és bombázó az egyben sem volt csak reaver és guardian(hülyébbek kedvéért), erre akartam célozni, de sajna nem jött össze:S
A másik meg az,hogy az ilyen legényeknek is csak a fórumon nagy a szája, ha itt lennél előttem meg habognál, hogy nem úgy értetted. A másik az, hogy te kötöttél belém nem ész érvekkel hanem baromsággokkal a témától teljesen elvonatkoztatva.
Nézz már tükörbe. Bármennyire is sajnálod írni és még olvasni is tudok, nem a primitívebb fajtából való vagyok, velem lehet vitatkozni, de akkor azt értelmesen kéne csinálni nem ilyen "nincssemmimondanivalómdebelekötök" címen. -
Line #63 Szerintem a 49- es hozzászólásomban többet írtam mint te itt összesen. Mellesleg hernyó és bombázó az első részben volt. Hülyébbeknek: "Starcraft" nem "Starcraft 2" Elkeseredetten látom, hogy nem csak írni de olvasni se tudsz. Innentől kezdve már csak az a nagy kérdés minek vered itt a nyáladat. :-) -
Stranger666 #62 Szerintem meg csak nem tudsz mit írni ezért írsz egy ilyen "hu de kész vagy öreg hol a gyógyszered szöveget". Kreatív vagy. -
MetalPeti #61 "PCI-E videokártya (Nvidia Geforce 6600GT / ATI Radeon 9800 PRO, vagy jobb)"
Mutasson már nekem valaki 9800Pro-t PCI-e foglalattal:):):)
Ez olyan mint az almát lekörtézni:) -
Line #60 Jól kész vagy az már egyszer biztos. :-) Nem baj, vigasztaljon a tudat, hogy nem vagy egyedül... -
Inquisitor #59 "Ember, Korea önmagában nyereségessé teszi a SC2-t, tudniillik ott nemzeti sportnak számít."
Konkrétan több mint 2x annyit SC1 + küldetés lemezek fogytak, mint az egész világon összesen! Meg ugye állandó bajnokságok vannak, TV közvetítéssel ...
De pont ezért nem világos, hogy az ottani bajnokságszervezőket tökönszúrva kiszedték a LAN-os lehetőséget, és kizárólagos saját szerveres multit engednek.
Én nem mondtam, hogy a játék nem jó vagy szar. Attól, hogy kritizálom, szerintem és mások szerint joggal, attól még lehet jó játék. Csak 10-11 év "fejlesztés" arról szólt, hogy csináltak egy 3D motort a játék alá, pár egységet, meg újrasúlyozták őket??? Basszus ennyiért mást egy küldetéslemeznél keresztre feszítik a szaksajtóban. -
Stranger666 #58 Mért, ki vagy te? Csak te akadtél fenn rajta. És helyesen: 3(nem kell a pont, mert úgy harmadik a jelentése) szánalmas egy mondatban" ami mellesleg 3 különálló mondat volt. puszi. -
Line #57 Hmmm... Ha tudni akarod pár hónapja pont nekem volt vérremenő veszekedésem amiatt az itteni tudományos fórumon, hogy nem rakok elég vesszőt. Szapult vagy 10 "okostojás". De a 3. szánalmas egy mondatban még nekem is sok. :-) -
Line #56 Miért az mennyivel jobb, hogy úgy bebsztam nem láttam kettőig azt utána tévedésből lehánytam a haveromat... stb .... Mindig azon röhögtem még amikor fiatalabbak voltunk összes haver ment szigetre. Sosem mentem és amikor visszajöttek kurvára nem tudtak miről mesélni azok se. Illetve tudtak... Totál unalmas dolgokról. Szigetről nem mesélni kell hanem jólérezni magadat. Attól független értem miről beszélsz csak a példa rossz.... -
Stranger666 #55 Újabb okostojás. Baszd meg ha irodali színvonalú költemény akartam volna írni szóismétlések nélkül, szinonímákat(vagy esetleg minoszímákat[Joey:D]) akkor úgy tettem volna. De mivel ez egy kibaszott fórum ahova felindulásból írok, nem szoktam az irományom strukturájával foglalkozni. Ha ez neked nem tetszik mennyél irodalmi fórumokra és ott osszad az eszed. De ha mindenképpen kötekedni akarsz akkor én is kötök. Olyan nincs, hogy tömegpusztító hernyó, és zerg bombázó. De buta vaaagy. -
morden #54 A gyűjtői változat árából meglett volna 1 hét szigetjegy:D érdekes lesz majd mesélni az unokáknak, hogy amikor én fiatal voltam 10 zealottal lenyomtam 20 marinét :D -
de az se rossz, amikor a gyerek elsírta magát meccs végén, hogy ez aztán milyen tápos egység(repaer), mert 12 zelával nekiesett 5-6 repaernek... ész hová mész:) aztán milyen gyenge lenne az a reaper ha nekiesnék 6-al 2 stalkernak 12-ed annyi gázért:)
javaslom minden kezdőnek, multi előtt veselkedjen neki a challange-nek, ott mindenre megtanít a játék, counterre, mikrora, makrora. és nem könnyű préda a ranked meccseken... -
ezzel a klikkeléssel jönnek a bénábbak, akik az sc1-nél ragadtak le.
közlöm, hogy diamondban vagyok 60-80-as apm-el.
és vert úgy el diamond, hogy közöm nem volt a nyeréshez szaros 40-es apm-je volt. wow, az aztán a koreai gyorskéz:) -
Line #51 Pontosan. Azt nyomatékosítod vele, hogy te is szánalmas vagy. :-) -
Játsszatok inkább Empire Earth-öt, igaz, nem mai darab, de abban van fasza stratégia. :D -
Line #49 Amúgy a játék klassz. Ami jobb lehetett volna.
Pálya elemek változatossága, remélem ez lesz jobb is. Esküszöm egyben voltak hangulatosabb dolgok, -összetört hirdetőtábla, megolvadt út, Kihalt városok stb... Ezek hiányoznak nekem nagyon mivel még raknának a hangulathoz. Bár lehet single be van azt én nem tudhatom. :-)
Viszont így első tesztelés után az első részben voltak jópofább egységek amiket szerintem nem feltétlenül kellett volna kivenni. Ilyen a tömegpusztító hernyó az egy magömlés volt amikor megállt még robbanás előtt a lövedéke egy pillanatra és utána Fröccss. :-) A zergek bombázói is jópofábbak voltak mind kinézetre mind a lövedékeik. Attól függetlenül ez egy igen kellemes kis játék lett.
Hát gold eleje fele és onnan felfele már nagyon nem a klikkelgetés gyorsaságán múlik, hogy nyersz e vagy nem. Persze az alap, de aki nem tud az tanulja meg a hot-keyeket mondjuk. Itt mindenkinek megvan a partnere nagyon jó a multi rendszer. -
majd mutassatok egy olyan stratégiai játékot, ahol minden kibaszott egységre igaz ez:
- teszem azt jössz 200-as supply linggel, 10000minerál értékben. 4-5 colo fogja 1500-ért és 24-es supplyval.
200-as supply colot veri 1 db bármilyen levegő egység vagy földön 12 tankstb. minden egységnek van olyan counterje (némeilyknek több is), ami veri negyed-tized annyi pénzért és épülési időért, minden fajnál.
- ahol a balansz olyan tökéletes, hogy tizedszázalékra ugyanannyi a nyerési esélyed mind3 fajjal.
- és annyi stratégiai lehetőség van, mint égen a csillag, hétről hétre, hónapról hónapra, évről évre jönnek az újabbak elő. részben a játék adta lehetőségek miatt, részben a borzalmasan sok játékos miatt. jelenleg cirka 1milla ember van a ranglistán. elég sok agytömeg úgy vélem, tudnak kreativítást felmutatni... -
jaj ne.
Kérem ne magyarítsák ezt a játékot... -
Stranger666 #46 szerintem meg nyomatékosító. bocs tudorka. -
Ha anyagilag sikeres, az pont azt jelenti hogy jó. Minden más csak szubjektív vélemény. -
alig olvastam párat.
egyesek szerint rövid, az én válaszom az, hogy ügyességünknek megfelelő nehézséget kellene választani. de egye fene, legyen igazuk - ez egy multi játék, 99%ban az a lényeg.
átvezető videók nem szépek. szerintem se. de leszarom, multi a lényeg.
egyebet nem olvastam, cska az említett troll hibákat, amikhez közük nincs.
gyk: lan minek? sc1 remake? jaja, 90%ban új egységekkel, új pályákkal, új strat. ötletekkel. 3 felé szedve: 29 pálya, sc1 30. graf csúnya? csekkold ultrán.
de ha ez mind igaz lenne, akkor is multi orientált játék:
tökéletes balansz, lehet csekkolni sc2ranks.com-ot, hihetetlen kiegyensúlyozott. és körbeverés nem mint a gagyi rts-ek 99%nál, hogy jön az über egység és legyak mindent. megőrizte ami kell az sc világából és hozott rengeteg új dolgot.
coh? cc? ruse? biztos jó játékok, valamiben többek az sc-nél, CSAK éppen nem esport játékok, lásd sc1 van wcg-én 12 éve, vagy az előbb említettek? és az sc2 is oda tart... ha fedezék kell, meg más irányítás, és fejlődése az egységeknek, akkor az
1. nem sc.
2. nem esport game, hanem fun game. -
Lassan tényleg unalmas lesz. Ha nem tetszik akkor játsz mással. Az SC játékosok nagyrészének az lett volna a gond, ha ebbe is mindenféle buzi fedezékrendszert tesznek meg még ki tudja milyen gyíkságot. Jó ez igy kéremszépen ahogy van, és szerencsére a blizzard nem arra a 15 nyivákolóra hallgat akiknek semmi sem elég jó és semmi sem elég új, hanem arra a többmillió játékosra akik pont ezt várták. -
Line #42 Szerintem egy kommentbe 3-szor írni, hogy szánalmas. Sajnálatra méltó. :-) -
"Inkább játszok Supreme Commanderrel."
Hát látod ez a különbség, egyike azon kevés stratégiai játéknak amit nem játszottam végig. Részemről borzasztó gyenge eresztés volt. -
Stranger666 #40 hahaha de szánalmas vagy:D:D Gyerekes játékmenet grafika irányítás ahhahahahah ez komolyan iszonyat szánalmas.
Figyelj, én nem játszottam a Supreme-vel, de szerintem szánalmas gyerekes az irányítás a grafika csúnya és nincs sztorija. látod? ez vagy te. -
Szeszmester #39 Készül a magyarítás :) -
Justil #38 Tedd azt, senki nem akadályoz meg benne. -
Pont a SupCom-ot felhozni, elég vicces, mindkét rész ékes példája a kiváló koncepció borzalmas elszúrásának. A FA még egy jó játék, csak épp multiban az egységek töredékét használják unalmas taktikákkal, az érdekes T3-T4 szinte elérhetetlen, 10 éves kis rinyáló, exploitoló hülyegyerekekkel van tele a ladder, míg a SupCom 2 konzoltardok szintjére butított okádék, ahol a játékok 90%-ában loyalist/brackman, rockhead stb seregek csapanak össze lewaypointolt mikróval, monoton upgradekkel. Néha van kis artillery war vagy egy-egy experimental, amik meg szánalmasan gyengék.
Lehet fikázni a SC2-t, nekem sem tetszik néhány aspektusa. De a legtöbb háborgó szerintem csak csalódott, mert egy CoH, DoW vagy pl. RUSE szerű játékot szeretne Blizzard-féle minőségben, és nem azt kapta. Mert ezek jó RTS-ek, csak épp a kidolgozásuk minősége sehol nincs a SC2-höz képest, ugyanúgy, ahogy más MMO sem közelíti meg a WoW-ot (netkód, content, support, kidolgozás szempontjából), hiába van komplexebb, ötletesebb rendszere. -
Attól, hogy egy országan anyagilag nyereséges egy játék attól még nem jelenti azt, hogy jó... -
Supreme Commander? LOL
Az egy full unalmas játék. Természetes altatónak használom. -
FoodLFG #34
-
FoodLFG #33 Gyerekes játékmenet, grafika, irányítás. Ez maximum egy közepes játék, illetve folytatás. 3/5
Inkább játszok Supreme Commanderrel. -
Stranger666 #32 Ne akadj fent ilyeneken. A troll az egy fogalom. Eddig minden kritikát ami olvastam 90-95%-ot ír. Ezen nincs mit vitatkozni. Ez egy jó játék. Ha neki szar, egészséggére, nekünk tetszik nem? Ennyi. -
Wolfy86 #31 Egyébként a siker nem azon múlik, elfér-e az ellen az épületeid közt, mivel ha nem fér el, akkor gondol egyet és lebontja őket - először csak azt, ami útban van, aztán sorra a többit, hacsak építkezés közben nem néztél utána, hogy ellenfeled vajon melyik fegyvernemre helyezi a hangsúlyt, hogy megfelelő védelmet építhess ki ellene. A jól kiegyensúlyozott RTS azt jelenti, hogy minden egységnek megvan a hathatós ellenszere, és a SC2 erre ékes példa.
És arra céloztam, hogy manapság komoly gondok vannak a játékosok értékrendjével. Mindenki kritizál, de nem ám úgy, hogy hogyan kellett volna jobbat csinálni, vagy mivel lehetne rajta javítani, nem szimplán szar és kész. A fejlesztőket nem igazán támogatják vásárlással - ebbe nagyon ne menjünk bele, mert ugye anyagi kérdés, és kinek milyen lehetőségei vannak -, de ezen felül szinte minden játéknál előkerül, egy olyan komment, mint jelen esetben vg hozzászólása.
Sajnos én azt látom, hogy 2010-ben arra van igény, hogy a játék legyen a lehető legszebb. Ha ez megvan, akkor a szinkron lehet élettelen, az AI lehet hülye, történet meg nem is feltétlenül szükséges. De ha valami grafikailag nem az élvonal fölötti színvonallal jelenik meg, akkor aztán csinálhatnak a készítők bármit, a netes társadalom kijelenti, hogy ez bezony szar. Szerintem ez szomorú.
Mellesleg szerintem el kellene azon gondolkodni, miért is olyan népszerű mostanság a reboot? Akkoriban jó volt a játék, most meg jó a graf? -
Pont mint a véleményed és az érveid. -
Stranger666 #29 Na jó elkúrtam ott is van pont, de
Ott a pont gyerekek. Ott.