228
-
xD
Az, egyszerű mint egy vonal baszki, eddig csak a single playert sikerült _normálisan_ (razor sem tudta) törni, erre automatikusan mindenki warezpistike aki nem multizik! xD -
readswift #147 A vérfanboyt az motiválja hogy senki ne szóljon bele hogy ő naphosszakat starcraftozik hogyha akar, se anyu se apu, se a fórum : )))
Aztán rögtön farkast (fikázót, böfögőt stb. ) kiált hogyha beszólnak, nyájszellem. : )))
"hogy ez egy multi játék, 99%ban az a lényeg. ja kérem, ha a warez a próba tárgya:)"
:DDD olyan egyszerű mint a tök. "divatfikázók" : )))) -
PvP-t leszarom magas ívből minden játékban - kivéve WoW - ... ezért sem komázom, hogy AI ellen sem lehet a kampányos egységeket használni ... például.
Amúgy jellemző, hogy vérfanboy mindenkit divatfikázónak hív aki támadja a drága álomtermékét. -
epekedve várom, hogy a divatfikázók agyáig vajon mikor jut el (ha van egyáltalán nekik), hogy ez egy multi játék, 99%ban az a lényeg. ja kérem, ha a warez a próba tárgya:) -
+1 ... a küldetések talán nem annyira elavultak, de azért még nekem is eszembe jutott egy-két érdekesebb küldi, amihez még csak hasonlót sem mutatott a campaign ... de ezt nem feltétlenül negatívumként fogom fel, mert ugye még várat magára 2 kieg, amelyek azért nem lennének annyira élvezhetőek ha ugyanazokat a küldetéstípusokat tartalmaznák, tehát reménykedve várok. -
Drachon013 #143 ...és szebb is mint a C'n'C4es doboz graf. -
Stranger666 #142 elavult grafika? már megint... gondolom te se láttad ultrán.
elavult játékmenet? és a cnc4 az új játékmenet? LOL -
Stranger666 #141 látom sokszor visszaolvastad az előzményeket, így rendkívül értékes hozzászólást posztolhattál. -
Ry0K3N #140 Gondolom mindezt te is 2 pályából szűrted le :D -
Drachon013 #139 ÉS ha nagyanyádnak fütyije lenne, ő lenne a nagyapád. -
nessboth #138 Ha ez nem a Starcraft lenne, akkor egy játékmagazintól ilyen kritikát kapna
pozitív:
- Érezni az alkotók lelkesedését a játékon.
- Zseniális történet
- uborkaszezon idején jól jön
negatív:
- elavult grafika
- elavult játékmenet
- unalmas, primitív küldetések
- Hat éve még érdekes lett volna...
65%
Mivel Starcraft:
pozitív:
- Fantasztius grafika
- Fantasztikus játékmenet
- Fantasztikus történet
negatív:
- könyörgöm ez a Starcraft, egyszerűen HIBÁTLAN! -
Esetleg elkerülte a figyelmedet, hogy más meg simán megy? a Metro 2033 csak _egy_ példa volt, amit azért hoztam fel, mert már említve volt itt.
A legújabb ATI driver nemhogy javít a helyzeten, csak mégjobban elbazilikázza a Starcraft II-t, töredezettségmentesítésre meg 7200 RPM RAID10 mellett amúgyse lenne szükség, ennek ellenére 3 naponta automatikusan lefut a tuneup utilities 1 click maintenance amiben a töredezettségmentesítés töredezettségi állapottól függetlenül be van állítva, és ilyen rendszeresség mellett bármit is töredezve talál, max 10 perc alatt végez vele. -
kanduhr #136 És nekem csak 800 MHh-esek a ramjaim, és 2.4-en fut a proci 3 GHz helyett... -
kanduhr #135 A hiba a te gépeddel van. E8400 3 GHz, 3 giga ram, 9800GT 512MB és gyönyörűen, reccenéstelen fut fullon. RAkj fel új DX drivert, új ati drivert, töredezettség mentesíts, tököm tudja még mit. -
Grafika? Jó?
Konfig: Phenom II x4 955 BE, 4x 1333 MHz 1 GB DDR3, 2x 1GB Radeon HD4850 Vapor-X és WD 7200 RPM 32MB RAID10.
... játék meg beszaggat mint a barom, ultrán. A Metro 2033 (ha már előzőleg említve volt) még egy légynek is élvezhető, 130-140 FPS körül mozog maxon, 8xAA beállítással ... ami sc2-ben nincs.
Ha nem szaggatna be olykor, nem is érdekelne igazán milyen a grafika, A Heaven's Devils játék közben meg EPIC! xD -
Drachon013 #133 Ez a fórumozás alapszabálya.
Hány WoW-fórumozó szükséges egy villanykörte kicseréléséhez? Eyonix szerint…
* 1, aki kicseréli a villanykörtét, nyit egy topicot a fórumon, és ezt közli a néppel.
* 6, aki “first!” postokkal világgá kürtüli, hogy ő vette észre először a topicot
* 5, aki azon siránkozik, hogy az előbbi hat megelőzte őt a first postokkal
* 14, aki elmeséli, hogy ők is cseréltek már villanykörtét, és hogyan lehet másképp villanykörtét cserélni mint az OP tette
* 7, aki figyelmezteti a többieket a villanykörte-cserélés veszélyeire
* 7, aki helyesírási és stilisztikai hibákra mutat rá az addigi hozzászólásokban
* 5, aki anyázik az előző hétre
* 3, aki helyesírási és stilisztikai hibákat talál az előző ötben
* 6, aki elkezd azon vitázni, hogy a “villanykörte” szót egybe vagy külön kell-e írni
* 2, aki a világítástechnikai iparban dolgozik, és tájékoztatja a népet, hogy a pontos megfogalmazás: “világítótest”
* 15, aki azt állítja magáról, hogy valamikor szintén a világítástechnikai iparban dolgozott, és a “villanykörte” kifejezéssel nincs semmi gond.
* 19, aki azon nyávog, hogy ez a fórum nem villanykörtékről szól, és tegyék át az egész topicot a villanykörte-fórumba
* 11, aki amellett kardoskodik, hogy villanykörtét mindenki használ, tehát igenis van helye ebben a fórumban a topicnak
* 36, aki elkezd azon vitázni, hogyan lehet a leghatékonyabban villanykörtét cserélni, hol lehet legolcsóbban villanykörtét kapni, melyik villanykörte-márka jó, és melyik gagyi
* 7, aki weboldal-címeket postol különféle villanykörtékkel
* 4, aki közli, hogy az URL-ek hibásak voltak, és bepostolja a működő címeket
* 3, aki újabb linkeket postol, amiket az előző oldalakon talált
* 4, aki kijelenti, hogy a paladinoknak több dps-t kéne adni
* 5, aki megsértődik, és közli, hogy soha többet nem postol ebbe a fórumba
* 13, aki figyelmezteti a többieket, hogy keressenek rá a Google-lel a “villanykörte” kifejezésre, mielőtt hülyeségeket kérdeznek
* 1, aki fél év múlva reagál az OP-re, és ezzel újra életet lehet a rég elsüllyedt topicba -
Ry0K3N #132 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=975226035 belenéztem kicsit a régi redalert 2 topicjába és meg sem kellett volna lepődnöm hogy 10 éve 2000 óta szinte ugyanaz a lemez megy minden kiadott játéknál :D ugyanazok a fikázási okok szinte -
Ry0K3N #131 Nem fog 13k ba kerülni, blizz is elpofázta kieg áron fogják adni. -
Justil #130 egyetértek, csomóan sírnak a lan miatt, szerintem meg épp ez a vicc, mégicsak 2010 van. szélessáv, meg minden. -
"Egyébként a hőn szeretett CoD:MW2ben"
Hőn szeretett..Min? Pc-n gyakorlatilag megbukott,mostanra alig játszanak vele..:)
A lant egyébként megértem,nem azért hagyták ki a játékból mert elavult,pusztán ha lenne lan,szemvillantás alatt fel lett volna már törve a játék multirésze. Ennyi. Ezért hagyják ki egy rakás pc játékból, Ha a multi fel lenne törve a 2 millát sem érné el ebben az évben az SC2 eladása. -
Azért, mert régebben egy játék elég volt egy lan partyhoz, amit mindenki felrakott magának. -
Drachon013 #127 A játék áráról meg: 60 dodó, nos itthon vegyünk egy átlagkeresetett 400 dollárnak, és akkor ez egy elég tűrhető fizu kis hazánkban. Külföldön ismerőseim 1200-1500 dodót kaparnak össze.
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. -
Drachon013 #126 2010ben élünk. Mi a reteknek LAN? Régen rohadt nagy fun volt mikor még az internetet csak hírből ismertük, de most hogy mindenkinek van otthon net, minek elcipelni a gépket ha sokkal kényelmesebb belőni a Skype-ot és felmenni Bnetre egymás ellen veretni. Akik megvették azok játszhatnak egymás ellen és nem csak a Bnet laddert nyomhatják orrba-szájba. Hol itt a gond?
Egyébként a hőn szeretett CoD:MW2ben SINCS Lan. Erről ennyit.
cateran: A nehézség: Mikor linkeled a Bnet profilod hogy Brutalon megvan minden pálya, akkor azt mondom "OK, az én q*a anyámat". -
meg úgy halottam drabraira van szedve, ego többszőr 13k fog majd kerülni
és mik a korlátozások jelenleg
ha lesz LAN akkor talán megveszem majd, de akkor sem ennyiért
egyébként nem engem kell megkövezni, nem egy játékból van dupla példányunk az öcsémmel, pont a LAN miatt
-
Wolfy86 #124 HSZed alapján látszik, hogy angolul nem igazán tudsz, ami alapvetően még nem lenne ok arra, hogy elítéljelek, de hogy saját hiányosságod miatt nem élvezhető számodra a kampány és ezért a készítőket szólod le, az gyalázat (zerg fejlesztésekkel kapcsolatban, ugyanis a zerg tartályra kattintva olvashatod a kutató feljegyzéseit arról, mit tapasztalt, és ez alapján milyen használható ötletei támadtak, csak ugye ez sok idegen nyelvű szöveg, ami sokat tesz a hangulathoz, persze csak annak aki érti is).
"minek erőlködjek hardon, ha van easy is" -> ehhez nincs mit hozzászólni, elmond mindent rólad
Izometrikus ál-3D -> mellesleg a cikk is említi, de ide is leírom, elforgathatod a kamerát, hogy benézhess bizonyos tereptárgyak mögé, csak free cam nincs, tehát amíg lenyomva tartod az insert, vagy a delete gombot, addig látod más nézőpontból a csatateret, tehát a játék maga full 3D, csak Te vagy túl kevés, hogy észrevedd.
multihoz hozzá sem szagolsz -> ergo nem vetted meg, ki sem próbáltad, tehát megint csak magadat járatod le
Mintha fantasyt látnál? A StarCraft műfaját tekintve Sci-Fi fantasy, amit egy az egyben Warhammer40K-ból másoltak Terran - Emberi faj, akiknek központja a Terra *meglepő*, Zerg = Génorzók->rovarszerű lények egységes központi tudattal, akik minden élőt igyekeznek integrálni, Protoss = Eldar, akik az elfek high-tech megfelelői. Nem is értem hol itt a fantasy párhuzam. GYK: rohadtul nem kellene fennakadni azon, ami az univerzum természetes velejárója. -
Ry0K3N #123 "A jatek maga nem 3d (nem tudom ki talalta ezt ki) pontosabban en nem talaltam semmi olyasmit, hogy rotate camera...egyszeruen izometrikus 3d,mint a warcraft 3 volt..." x"D sírok :D kotoráász kicsit a page up és insert felé meg fogsz lepődni, ugyanígy volt WC3 ban is, azzal is sokat játszhattál. A nehézségi szint az tényleg szar ahoyg van, cauzálon egy 6 éves ki végigviszi minden gond nélkül. Normal kellett volna easynek és a hard normalnak. -
Ry0K3N #122 Pont hogy dél koreában nem fogy :D volt róla hír is. -
Rotyoka #121 Előre be volt jelentve hogy ALAPBÓL nem lesz benne lan. Ellenben Blizzard fórumon már több hete közölte, hogy NEM kizárt, hogy később belekerül a játékba. Első évbe biztos nem, de amint megveszi elég ember és már nem számít a kalóz verzió akkor beleteszik. Ők sem hülyék -
cateran #120 Hat lassuk csak pro es kontra szerintem:
Grafika: mind a jateke,mind az atvezeto videoke 1 nagy nulla...a cgi nem full hd (talan meg csak nem is hd..),a cutscenekben a karakterek meg ugy-ahogy ki vannak dolgozva (bar Raynor ujjai megernenek 1 miset...vastagabbak mind a felkarja..:P)de a hatter csak valami maszat..
A jatek maga nem 3d (nem tudom ki talalta ezt ki) pontosabban en nem talaltam semmi olyasmit, hogy rotate camera...egyszeruen izometrikus 3d,mint a warcraft 3 volt...
Jatekmenet: (szigoruan kampany,a multihoz hozza se szagolok)
A kuldetesek nehol otletesek es izgalmasak,de valoban klise tenger az egesz (mondjuk nem mintha sok ujat lehetne a temaban kitalalni..de sajnos ahogy csinaltam a kuldeteseket,olyan erzesem volt mintha a Firefly sorozat reszeit jatszanam,amihez a nagyon hangulatos western style zene is hozzasegitett)
Alacsony nehezsegen (casual)a jatek 0 elvezetet tartalmaz es szerintem ezek a nehezsegi szintek a jatek fo problemaja..en szemely szerint 2 szintet raktam volna be: normal es hard (alapveto problema volt ez mar regesreg: minek erolkodjek hardon,ha van easy is? Foleg, ha csak a story erdekel?)
Ami epic fail a szememben: Zerg fejlesztes,tier 1: automata agyu a bunkerek tetejere...jajj,maguktol sosem jottek volna ra? Ennek siman alapveto upgradenek kellett volna lennie,teszem azt tech lab kovetelmennyel...planetary fortress,perdition turret hasonlo marhasag..)
Nem lenne rossz jatek, HA nem mint SC 2 jelenik meg es nem 2010-ben...
A tortenet maga..hmm-hmm...ameddig jatszottam kellemes kis marhasag,de se nem epic,se nem dark az 1. reszhez kepest (ez szigoruan szvsz,de en mindig is a darkos feeling miatt csiptem a regebbi blizz jatekokat,foleg sc1,wc3..itt meg amikor Zerathul bebofogi hogy -szokas szerint- a mi kezunkben van az univerzum sorsa...jajj,ne mar...arrol nem is szolva,amikor harcol Kerrigannel...na majdnem azt hittem vmi fantasy-t latok...) -
Nem. Egyetlen elvetemült ország kiteremeli azt, hogy kb. már megérje, azt a többi helyen meg lehet, hogy senki nem veszi... -
ha nem játszottal vele, akkor meg miért ugatsz? -
15 évvel eezelőtt is mindenki mindent fikázott
ma sokkal több játékot vesznek meg Mo-n is mint régebben, egyszerüen mert olcsóbb lett -
ugynamár
2010-ben miért lenne ciki
jó stratágiai játékot meg nem csak duálmagos 3 gigahertzes procira lehet irni hanem akár egy 386-osra is
inkább az van, hogy 2010-ben nehéz újat mutatni olyannak, aki már 20 éve tol pc-s játékokat
azontúl, hogy hű de szépen néz ki -
igazából érdekelne hogy miben más a klasszikushoz képest, vagy tényleg csak egy átöltöztetett SC, de erről semmit nem említ a cikk
a történetet hagyjuk, kicsit sem érdekel -
ja igen: az SC-ben sem érdekelt a történet -
Az SC a multiban volt nagy, nem ok nélkül volt ekkora kultusza.
Emlékszem még soros kábelen is játszottunk vele
Ehhez képest ez meg még a LAN sem támogatja, másolásvédelmi okoból
lehet, hogy meg sem nlézem
13k-ért meg megvenni egy korlátozott programot? köszi de nem -
Justil #112 Akkor dugd a dákód a konzolba, és fejezd be a trollkodást :) -
Akkor menjél hálózni konzolon, mire vársz még? Ne aggódj nem fogunk hiányolni a ladderről :) -
Én imádom a régi Starcraft-ot. Ez viszont valahogy nem ütött akkorát mint anno a Starcraft. Tetszeni tetszik a 2, de nekem nem hozott annyi újítást mint az 1. -
Ry0K3N #109 xD figyi adok egy hangosbeszélőt állj ki egy hegyre és bömböld tovább hogy mennyire szar az SC2 :D de gondolom te is 2 pályát játszottál vele?
"Ahogyan jópár 4xxx és ez elötti szériás radeon is...:)" ezt meg megint hol olvastad?