Star Craft 2: Wings of Liberty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
Azért, mert régebben egy játék elég volt egy lan partyhoz, amit mindenki felrakott magának.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

A játék áráról meg: 60 dodó, nos itthon vegyünk egy átlagkeresetett 400 dollárnak, és akkor ez egy elég tûrhetõ fizu kis hazánkban. Külföldön ismerõseim 1200-1500 dodót kaparnak össze.

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
2010ben élünk. Mi a reteknek LAN? Régen rohadt nagy fun volt mikor még az internetet csak hírbõl ismertük, de most hogy mindenkinek van otthon net, minek elcipelni a gépket ha sokkal kényelmesebb belõni a Skype-ot és felmenni Bnetre egymás ellen veretni. Akik megvették azok játszhatnak egymás ellen és nem csak a Bnet laddert nyomhatják orrba-szájba. Hol itt a gond?

Egyébként a hõn szeretett CoD:MW2ben SINCS Lan. Errõl ennyit.

cateran: A nehézség: Mikor linkeled a Bnet profilod hogy Brutalon megvan minden pálya, akkor azt mondom "OK, az én q*a anyámat".
Mike at home
meg úgy halottam drabraira van szedve, ego többszõr 13k fog majd kerülni
és mik a korlátozások jelenleg

ha lesz LAN akkor talán megveszem majd, de akkor sem ennyiért
egyébként nem engem kell megkövezni, nem egy játékból van dupla példányunk az öcsémmel, pont a LAN miatt

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

HSZed alapján látszik, hogy angolul nem igazán tudsz, ami alapvetõen még nem lenne ok arra, hogy elítéljelek, de hogy saját hiányosságod miatt nem élvezhetõ számodra a kampány és ezért a készítõket szólod le, az gyalázat (zerg fejlesztésekkel kapcsolatban, ugyanis a zerg tartályra kattintva olvashatod a kutató feljegyzéseit arról, mit tapasztalt, és ez alapján milyen használható ötletei támadtak, csak ugye ez sok idegen nyelvû szöveg, ami sokat tesz a hangulathoz, persze csak annak aki érti is).

"minek erõlködjek hardon, ha van easy is" -> ehhez nincs mit hozzászólni, elmond mindent rólad

Izometrikus ál-3D -> mellesleg a cikk is említi, de ide is leírom, elforgathatod a kamerát, hogy benézhess bizonyos tereptárgyak mögé, csak free cam nincs, tehát amíg lenyomva tartod az insert, vagy a delete gombot, addig látod más nézõpontból a csatateret, tehát a játék maga full 3D, csak Te vagy túl kevés, hogy észrevedd.

multihoz hozzá sem szagolsz -> ergo nem vetted meg, ki sem próbáltad, tehát megint csak magadat járatod le

Mintha fantasyt látnál? A StarCraft mûfaját tekintve Sci-Fi fantasy, amit egy az egyben Warhammer40K-ból másoltak Terran - Emberi faj, akiknek központja a Terra *meglepõ*, Zerg = Génorzók->rovarszerû lények egységes központi tudattal, akik minden élõt igyekeznek integrálni, Protoss = Eldar, akik az elfek high-tech megfelelõi. Nem is értem hol itt a fantasy párhuzam. GYK: rohadtul nem kellene fennakadni azon, ami az univerzum természetes velejárója.

"A jatek maga nem 3d (nem tudom ki talalta ezt ki) pontosabban en nem talaltam semmi olyasmit, hogy rotate camera...egyszeruen izometrikus 3d,mint a warcraft 3 volt..." x"D sírok 😄 kotoráász kicsit a page up és insert felé meg fogsz lepõdni, ugyanígy volt WC3 ban is, azzal is sokat játszhattál. A nehézségi szint az tényleg szar ahoyg van, cauzálon egy 6 éves ki végigviszi minden gond nélkül. Normal kellett volna easynek és a hard normalnak.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Pont hogy dél koreában nem fogy 😄 volt róla hír is.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Elõre be volt jelentve hogy ALAPBÓL nem lesz benne lan. Ellenben Blizzard fórumon már több hete közölte, hogy NEM kizárt, hogy késõbb belekerül a játékba. Elsõ évbe biztos nem, de amint megveszi elég ember és már nem számít a kalóz verzió akkor beleteszik. Õk sem hülyék

Hat lassuk csak pro es kontra szerintem:

Grafika: mind a jateke,mind az atvezeto videoke 1 nagy nulla...a cgi nem full hd (talan meg csak nem is hd..),a cutscenekben a karakterek meg ugy-ahogy ki vannak dolgozva (bar Raynor ujjai megernenek 1 miset...vastagabbak mind a felkarja..😛)de a hatter csak valami maszat..
A jatek maga nem 3d (nem tudom ki talalta ezt ki) pontosabban en nem talaltam semmi olyasmit, hogy rotate camera...egyszeruen izometrikus 3d,mint a warcraft 3 volt...
Jatekmenet: (szigoruan kampany,a multihoz hozza se szagolok)
A kuldetesek nehol otletesek es izgalmasak,de valoban klise tenger az egesz (mondjuk nem mintha sok ujat lehetne a temaban kitalalni..de sajnos ahogy csinaltam a kuldeteseket,olyan erzesem volt mintha a Firefly sorozat reszeit jatszanam,amihez a nagyon hangulatos western style zene is hozzasegitett)
Alacsony nehezsegen (casual)a jatek 0 elvezetet tartalmaz es szerintem ezek a nehezsegi szintek a jatek fo problemaja..en szemely szerint 2 szintet raktam volna be: normal es hard (alapveto problema volt ez mar regesreg: minek erolkodjek hardon,ha van easy is? Foleg, ha csak a story erdekel?)
Ami epic fail a szememben: Zerg fejlesztes,tier 1: automata agyu a bunkerek tetejere...jajj,maguktol sosem jottek volna ra? Ennek siman alapveto upgradenek kellett volna lennie,teszem azt tech lab kovetelmennyel...planetary fortress,perdition turret hasonlo marhasag..)
Nem lenne rossz jatek, HA nem mint SC 2 jelenik meg es nem 2010-ben...
A tortenet maga..hmm-hmm...ameddig jatszottam kellemes kis marhasag,de se nem epic,se nem dark az 1. reszhez kepest (ez szigoruan szvsz,de en mindig is a darkos feeling miatt csiptem a regebbi blizz jatekokat,foleg sc1,wc3..itt meg amikor Zerathul bebofogi hogy -szokas szerint- a mi kezunkben van az univerzum sorsa...jajj,ne mar...arrol nem is szolva,amikor harcol Kerrigannel...na majdnem azt hittem vmi fantasy-t latok...)
Molnibalage
Nem. Egyetlen elvetemült ország kiteremeli azt, hogy kb. már megérje, azt a többi helyen meg lehet, hogy senki nem veszi...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mike at home
ha nem játszottal vele, akkor meg miért ugatsz?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
15 évvel eezelõtt is mindenki mindent fikázott
ma sokkal több játékot vesznek meg Mo-n is mint régebben, egyszerüen mert olcsóbb lett

Mike at home
ugynamár
2010-ben miért lenne ciki
jó stratágiai játékot meg nem csak duálmagos 3 gigahertzes procira lehet irni hanem akár egy 386-osra is
inkább az van, hogy 2010-ben nehéz újat mutatni olyannak, aki már 20 éve tol pc-s játékokat
azontúl, hogy hû de szépen néz ki

Mike at home
igazából érdekelne hogy miben más a klasszikushoz képest, vagy tényleg csak egy átöltöztetett SC, de errõl semmit nem említ a cikk
a történetet hagyjuk, kicsit sem érdekel

Mike at home
ja igen: az SC-ben sem érdekelt a történet

Mike at home
Az SC a multiban volt nagy, nem ok nélkül volt ekkora kultusza.
Emlékszem még soros kábelen is játszottunk vele
Ehhez képest ez meg még a LAN sem támogatja, másolásvédelmi okoból
lehet, hogy meg sem nlézem
13k-ért meg megvenni egy korlátozott programot? köszi de nem

Akkor dugd a dákód a konzolba, és fejezd be a trollkodást 😊

Hegi90
Akkor menjél hálózni konzolon, mire vársz még? Ne aggódj nem fogunk hiányolni a ladderrõl 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Scooter
Én imádom a régi Starcraft-ot. Ez viszont valahogy nem ütött akkorát mint anno a Starcraft. Tetszeni tetszik a 2, de nekem nem hozott annyi újítást mint az 1.
xD figyi adok egy hangosbeszélõt állj ki egy hegyre és bömböld tovább hogy mennyire szar az SC2 😄 de gondolom te is 2 pályát játszottál vele?
"Ahogyan jópár 4xxx és ez elötti szériás radeon is...😊" ezt meg megint hol olvastad?

Skynet
" Elsõ héten minden nap rekordot döntött az eladással "

Nem. CSAK elsõ 1-2 napon és only pc-n,konzolon a legtöbb jobb exkluzív cím hozza ezt sõt még jóval többet is.😊

"Te buta, NVIDIA alapból szar, de most nem ezért van gond, hanem mert menübe (nem tudom javítva már van-e) nem volt fps korlátozás és a gagyibb NVIDIA kártyák megszenesedtek picit"

Ahogyan jópár 4xxx és ez elötti szériás radeon is...😊
adler30:

Te buta, NVIDIA alapból szar, de most nem ezért van gond, hanem mert menübe (nem tudom javítva már van-e) nem volt fps korlátozás és a gagyibb NVIDIA kártyák megszenesedtek picit

Mennyi agyhalott Troll van itt SG-n...

1. Aki szidja az SC2-õt az menjen Mariozni, mert az való az agyi szintjéhez
2. Tudom hogy szar érzés hogy easy gép elvert, de ez van
3. Multival játszatok agyhalottak, mert ennek a játéknak singlehez csak a történet miatt van köze.
4. Elsõ héten minden nap rekordot döntött az eladással -> SZAR játék!!!négynégy!!

Gratula újabb észlény..
Neked nem nem jön be a játék, hanem lehúzod. A kettõ kicsit más 😊
Egyébként meg: ha nem tetszik, csinálj jobbat.
adler30
Hú micsoda grafika,állítólag szétégeti az NVIDIA kártyákat.Halo hármat akarok pc-re,most.
-Nem ezt a szart.

?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!

Skynet
Egyik sem volt észnélküli,ezt bírom a fanboyokban annyira elvakul faszok hogy mondhat bárki bármit az észrérv nélküli....😊 Részemrõl befejeztem,totál felesleges,visítozzatok tovább mindenkire akinek nem jön be a progi.😊
Hát akkor nagyon ügyi vagy. Eddig 2x sikerült beépíteni egységemet:
- Tudtam hogy a bezárt területre fog kijönni csak leszartam és kihoztam droppal
- Supply falat építettem, egyszerûen lenyitottam és kisétált
Az meg másik eset hogy fogod és szar helyre adod meg a Rally-t.

Ha a Kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.

Egyébként figyeld meg hogy simán átmennek az egységek egymás között, vagy csak egyszerûen eltolják a többit, amik majd szépen visszasétálnak maguktól. Teszteld le pl a Marauder pályán. Marine-okkal zárj el egy szük részt és küld át a Maraudereket, megfogsz lepõdni 😉
Hát nem tudom mivel játszottál de nekem egyszer sem ragadtak be sehova pedig nem kevés órám van benne. A videók szar SZERINTED szarok, pontosíts légyszives. Én csak az ész nélküli beböfögõs haterkedéseket látom mindenhol észérves negatív véleményt egyet sem.

Skynet
Nem kell beépíteni beépül magától is sokszor maga az építõ.
Állnak félre egy nagy francot számtalanszor ment összeviassza az egységeim jórésze,akárcsak az 1ben,ritka ha félreállnak (elõfordul).
Memóriáõd lehet annyi de attól még egy rakás embernél létezõ probléma a memó túlcsordulás.
Videókat pedig nyugodtan kiemelhetik a hype cikkek és review-ek ettõl még szarok maradnak😊
Attól hogy nyomjátok a "kibaszott" és egyéb vidám szövegeiteket,és visítoztok mint a disznók attól mg nem fognak a negatív vélemények megváltozni.😄
"Átvezetõ videók gyenge minõsége" NA ezzel állnátok már le, hát az összes kibaszott review kiemeli a szép, részletes átvezetõ videókat, hát ne nevetessétek már ki magatokat... Beárazás... MINDEN kibaszott Blizz game 60 dollár, de ezt is mondtam már vagy 6x.
Az egységek meg átmennek a tömegen simán, kivéve ha attak parancsal mozgatod, ilyenkor nem fog félre állni.. de mit magyarázok itt neked hisz még azt sem tudod,hogy ilyenkor neked kell mikróznod..
Ha beépíted persze hogy beszorul de ha máshol van a rally akkor oda dobja ki õket nem pedig a beépített lyukba. És az sem igaz hogy nem álnak félre márpedig igen, jön a tank vagy valami nagyobb sa kis katonák szépen arrébálnak, egyszer nem volt tumultus. Memória: 2 gigám van így sem tapasztaltam mellette még az opera böngészõ is elfért 5-6 megnyitott lappal. Videó: az egyéni véleményed nekem semmi bajom velük. Ár: nem tetszik meg lehet venni késõbb egyéni probléma. Az alábbinál meg azt sem tudja senki mi lessz de azért mondod a magadét hogy mi lessz a kiegekben. Blizz megmondta a multi olyan lessz mint BW esetében és ennyi. Akinek nem tetszik nem veszi meg majd.

Skynet
Nem ugyan olyan? Ugyan úgy beszorulnak épületek közé,ugyan úgy nem áll senki félre ha át akar köztük menni valaki--> elindul az irányított egység más útvonalon,,ami kifejezetten kellemes ha ilyenkor elsétál a francba támadás helyett,és kifejezetten jó amikor támadásnál a csapat fele mondván "arra nem tud menni" elindul egy irgalmatlan kerülõvel másfelé...És ez mind mind az 1. rész idegölõ hibája,halálpontosan ugyan így.
Bug? Memória túlcsorduló bug még mindig aktívan jelen van a beta óta,és szarnak bármit csinálni vele,egy rakás ember szenved tõle.
További gyengeség? Átvezetõ videók gyenge minõsége, beárazás.
Amibe nem lehet belekötni valóban az a multi,ami tök jó, sõt ez teszi ki a játék fõ részét,csak akkor hagyták volna a francba az amúgy dögunalmas singpleplayer kampányt és adták volna ki only multinak. Úgy lehet nem lenne kötelezõ majd 5-10ezerért megvenni a Dlc-ként érkezõ másik két oldalt (Kötelezõ? Bizony mivel extra multi tartalmat fog kapni,így ennek hányában igencsak nehéz lesz csak alapjátékkal multizni),egyszerübb lett volna az onlymulti cím,1-2 párezer forntos kis kieggel...
CE WoW MiniThor Powa, kár hogy új accot csináltam az SChez 😞
Az AI ponthogy nem ugyanolyan 😄 keress már másik érvet légyszi még amibe bele lehet még kötni. Az AI nagyon jól skálázható arról nem tehetek hogy medium ellen játszottál csak. <#idiota>
Zoliz ezt mond annak a másfél milla embernek aki megvette és akit regisztrált a b.net, menny vissza inkább legózni.

Jómagam most vettem át a collectors editiont, és köszi, de nem érzem lehúzva magam. ehelyett inkább ajánlom mindenki másnak is (ha nem is a CE) de a játék beszerzését!

Mért van olyan érzésem, hogy itt nem mindenki ment el a boltba a játékért? Ha kifizetsz érte X ezer forintot, akkor valszeg 20 percnél többet játszol vele. Ha meg nem fizettél érte, akkor milyen jogon fikázod? Az elsõ 2 pálya meg mi is? Jah hogy tutorial.
Mivan elgurult a gyógyszer? 😄

Hát blõû ..blizárdéknál, õk már 98-ba betõtõtték a kóbászt. Oszt megse próbálták tútõteni. Pedig ha kipukkadt volna, akkor az én mesémnek is hamarabb vége lett vóna. : DD

Gratulálok! Érvelj! Ez miért is volt kész 98-ban? Fu most, hogy mondad ne fizessenek érte biztos sokan nem veszik meg😄 a MINDENHOL 90% feletti kritikáknak sokkal kisebb az értéke ezen szavak mellett. Lehet én is visszaviszem a CE-met!
(a második mondatodnak amúgy nincs értelme)
A sztori gagyi. A multiplayer kiváló.

Az év csalódása. 7 évig fejlesztették azt ami 98-ban már kész volt, igaz tökéletes program. Pénzlehúzás az egész. Ne fizessetek érte!
Hegi90
AI-val nem tudom mibajod, mutatná rá példát?
Buggal még nem találkoztam, csak béta során, az egyik egységem beszorult egy új mapon.

Igazából még most sem értem, hogy a lanon kívül mi baj magával a játékkal, mert csak dobálózol a szavakkal, de aki játszik vele az csak nevet, mert csak levegõ van az érveid mögött 😞

Gratulálok megint érveltél ám rendesen! Te aztán értesz ehhez , 2pálya után levonni a következtetéseket
Skynet nyomtad Insane AI ellen? Mondjad az AI hülyeségeit akkor, mik vannak?.
Fikázzad a gémet nyugodtam, meg bárki!! Fikázzátok! DE úgy, hogy tegyétek elé "szerintem". Errõl szól az egész.
Nálam a 95% -os kliséhangulat, meg a szinkron kombinácitáki kombonációja elég gyorsan beadta az érzést! 2 pálya után abba is hagytam annyira jó , tartalékolni kell ám mint valami jó whyiszkit, minden cseppje értékes , nemlehet habzsolni,szerintem az öreg részeges ügetõ indiánatya szellemkeze lehet a dologban, valahogy odasúghatott ezeknek a jópofa emberöknek a blizzardnál he! Pedig már nem is üget! Tisztára mint valami drog úgymüködik, pedig tuti nem árthat !!

csuszi
nálam az utolsó 10 év rts-e, igaz nekem nem is a fedezék számít, meg az árnyékok, és egységfejlõdések, hanem a counter elv, a tökéletes balansz, a kihegyezett multi, a kihívás és a több millió ellenfél. 😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Skynet
"Neked nem tetszik azt tudjuk. Viszont ami nem tetszik neked az már hype teszt?"

Nem. Csak hogy példát írjak: mesterséges intelligencia 5 csillag. Az elsõ rész óta semmit nem fejlõdött és ugyan úgy vannak hülyeségei (gyakorlatilag egy az egyben ugyanazok, biztos nem volt idõ kijavítani😄).
Vannak még hiányosságok dögivel,bugok is. Hype? Az,mert minden fölött szemhunyás van amiért más játék negatív pontokat kap. Errõl ennyit.
Sokkal unalmasabb hogy mindenhol megjelennek a fanboy seggfejek akik egybõl észérvekkel és baromságokkal jönnek,ezzel totál leszarva azt kinek mi a véleménye,csak az számít amit õk látnak,ha valakinek valami nem tetszik a játékban az egybõl 14-16éves pöcs.

Jó játék,de hogy hibátlan meg 10/10...lol.
Év játéka? Persze😄DD
Maximum év rts-e, azt meg is érdemli.
Érdekes eddíg a szinkronmunka még nem lett fikázva, úgy néz ki az all time beböfogõk kezdenek kifogyni 😄 legközelebb kíváncsi vagyok mi kerül elõ, én az exeikon kinézetre tippelek azt még úgysem fikázták 😄

Igazad van a profi szinkronszínészek nagyon rossz munkát végeztek, fújjj. És abban is biztos vagyok, hogy te sokkkkkal jobb sztorit összehoznál, sajnálom, hogy nem vagy Blizzard SZAKember😞
Addig is kezd már el légyszíves sorolni a kliséket. KÖszi!
Ez a kedvenc ówen jelenetem! Hát ez teljesen kész van, peticíiót kéne indítsunk az ügy érdekében. Zseniális!