Star Craft 2: Wings of Liberty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
Egyébként a hõn szeretett CoD:MW2ben SINCS Lan. Errõl ennyit.
cateran: A nehézség: Mikor linkeled a Bnet profilod hogy Brutalon megvan minden pálya, akkor azt mondom "OK, az én q*a anyámat".
és mik a korlátozások jelenleg
ha lesz LAN akkor talán megveszem majd, de akkor sem ennyiért
egyébként nem engem kell megkövezni, nem egy játékból van dupla példányunk az öcsémmel, pont a LAN miatt
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
"minek erõlködjek hardon, ha van easy is" -> ehhez nincs mit hozzászólni, elmond mindent rólad
Izometrikus ál-3D -> mellesleg a cikk is említi, de ide is leírom, elforgathatod a kamerát, hogy benézhess bizonyos tereptárgyak mögé, csak free cam nincs, tehát amíg lenyomva tartod az insert, vagy a delete gombot, addig látod más nézõpontból a csatateret, tehát a játék maga full 3D, csak Te vagy túl kevés, hogy észrevedd.
multihoz hozzá sem szagolsz -> ergo nem vetted meg, ki sem próbáltad, tehát megint csak magadat járatod le
Mintha fantasyt látnál? A StarCraft mûfaját tekintve Sci-Fi fantasy, amit egy az egyben Warhammer40K-ból másoltak Terran - Emberi faj, akiknek központja a Terra *meglepõ*, Zerg = Génorzók->rovarszerû lények egységes központi tudattal, akik minden élõt igyekeznek integrálni, Protoss = Eldar, akik az elfek high-tech megfelelõi. Nem is értem hol itt a fantasy párhuzam. GYK: rohadtul nem kellene fennakadni azon, ami az univerzum természetes velejárója.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Grafika: mind a jateke,mind az atvezeto videoke 1 nagy nulla...a cgi nem full hd (talan meg csak nem is hd..),a cutscenekben a karakterek meg ugy-ahogy ki vannak dolgozva (bar Raynor ujjai megernenek 1 miset...vastagabbak mind a felkarja..😛)de a hatter csak valami maszat..
A jatek maga nem 3d (nem tudom ki talalta ezt ki) pontosabban en nem talaltam semmi olyasmit, hogy rotate camera...egyszeruen izometrikus 3d,mint a warcraft 3 volt...
Jatekmenet: (szigoruan kampany,a multihoz hozza se szagolok)
A kuldetesek nehol otletesek es izgalmasak,de valoban klise tenger az egesz (mondjuk nem mintha sok ujat lehetne a temaban kitalalni..de sajnos ahogy csinaltam a kuldeteseket,olyan erzesem volt mintha a Firefly sorozat reszeit jatszanam,amihez a nagyon hangulatos western style zene is hozzasegitett)
Alacsony nehezsegen (casual)a jatek 0 elvezetet tartalmaz es szerintem ezek a nehezsegi szintek a jatek fo problemaja..en szemely szerint 2 szintet raktam volna be: normal es hard (alapveto problema volt ez mar regesreg: minek erolkodjek hardon,ha van easy is? Foleg, ha csak a story erdekel?)
Ami epic fail a szememben: Zerg fejlesztes,tier 1: automata agyu a bunkerek tetejere...jajj,maguktol sosem jottek volna ra? Ennek siman alapveto upgradenek kellett volna lennie,teszem azt tech lab kovetelmennyel...planetary fortress,perdition turret hasonlo marhasag..)
Nem lenne rossz jatek, HA nem mint SC 2 jelenik meg es nem 2010-ben...
A tortenet maga..hmm-hmm...ameddig jatszottam kellemes kis marhasag,de se nem epic,se nem dark az 1. reszhez kepest (ez szigoruan szvsz,de en mindig is a darkos feeling miatt csiptem a regebbi blizz jatekokat,foleg sc1,wc3..itt meg amikor Zerathul bebofogi hogy -szokas szerint- a mi kezunkben van az univerzum sorsa...jajj,ne mar...arrol nem is szolva,amikor harcol Kerrigannel...na majdnem azt hittem vmi fantasy-t latok...)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ma sokkal több játékot vesznek meg Mo-n is mint régebben, egyszerüen mert olcsóbb lett
2010-ben miért lenne ciki
jó stratágiai játékot meg nem csak duálmagos 3 gigahertzes procira lehet irni hanem akár egy 386-osra is
inkább az van, hogy 2010-ben nehéz újat mutatni olyannak, aki már 20 éve tol pc-s játékokat
azontúl, hogy hû de szépen néz ki
a történetet hagyjuk, kicsit sem érdekel
Emlékszem még soros kábelen is játszottunk vele
Ehhez képest ez meg még a LAN sem támogatja, másolásvédelmi okoból
lehet, hogy meg sem nlézem
13k-ért meg megvenni egy korlátozott programot? köszi de nem
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Ahogyan jópár 4xxx és ez elötti szériás radeon is...😊" ezt meg megint hol olvastad?
Nem. CSAK elsõ 1-2 napon és only pc-n,konzolon a legtöbb jobb exkluzív cím hozza ezt sõt még jóval többet is.😊
"Te buta, NVIDIA alapból szar, de most nem ezért van gond, hanem mert menübe (nem tudom javítva már van-e) nem volt fps korlátozás és a gagyibb NVIDIA kártyák megszenesedtek picit"
Ahogyan jópár 4xxx és ez elötti szériás radeon is...😊
Te buta, NVIDIA alapból szar, de most nem ezért van gond, hanem mert menübe (nem tudom javítva már van-e) nem volt fps korlátozás és a gagyibb NVIDIA kártyák megszenesedtek picit
1. Aki szidja az SC2-õt az menjen Mariozni, mert az való az agyi szintjéhez
2. Tudom hogy szar érzés hogy easy gép elvert, de ez van
3. Multival játszatok agyhalottak, mert ennek a játéknak singlehez csak a történet miatt van köze.
4. Elsõ héten minden nap rekordot döntött az eladással -> SZAR játék!!!négynégy!!
Egyébként meg: ha nem tetszik, csinálj jobbat.
-Nem ezt a szart.
?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!
- Tudtam hogy a bezárt területre fog kijönni csak leszartam és kihoztam droppal
- Supply falat építettem, egyszerûen lenyitottam és kisétált
Az meg másik eset hogy fogod és szar helyre adod meg a Rally-t.
Ha a Kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
Egyébként figyeld meg hogy simán átmennek az egységek egymás között, vagy csak egyszerûen eltolják a többit, amik majd szépen visszasétálnak maguktól. Teszteld le pl a Marauder pályán. Marine-okkal zárj el egy szük részt és küld át a Maraudereket, megfogsz lepõdni 😉
Állnak félre egy nagy francot számtalanszor ment összeviassza az egységeim jórésze,akárcsak az 1ben,ritka ha félreállnak (elõfordul).
Memóriáõd lehet annyi de attól még egy rakás embernél létezõ probléma a memó túlcsordulás.
Videókat pedig nyugodtan kiemelhetik a hype cikkek és review-ek ettõl még szarok maradnak😊
Attól hogy nyomjátok a "kibaszott" és egyéb vidám szövegeiteket,és visítoztok mint a disznók attól mg nem fognak a negatív vélemények megváltozni.😄
Az egységek meg átmennek a tömegen simán, kivéve ha attak parancsal mozgatod, ilyenkor nem fog félre állni.. de mit magyarázok itt neked hisz még azt sem tudod,hogy ilyenkor neked kell mikróznod..
Bug? Memória túlcsorduló bug még mindig aktívan jelen van a beta óta,és szarnak bármit csinálni vele,egy rakás ember szenved tõle.
További gyengeség? Átvezetõ videók gyenge minõsége, beárazás.
Amibe nem lehet belekötni valóban az a multi,ami tök jó, sõt ez teszi ki a játék fõ részét,csak akkor hagyták volna a francba az amúgy dögunalmas singpleplayer kampányt és adták volna ki only multinak. Úgy lehet nem lenne kötelezõ majd 5-10ezerért megvenni a Dlc-ként érkezõ másik két oldalt (Kötelezõ? Bizony mivel extra multi tartalmat fog kapni,így ennek hányában igencsak nehéz lesz csak alapjátékkal multizni),egyszerübb lett volna az onlymulti cím,1-2 párezer forntos kis kieggel...
Zoliz ezt mond annak a másfél milla embernek aki megvette és akit regisztrált a b.net, menny vissza inkább legózni.
(a második mondatodnak amúgy nincs értelme)
Buggal még nem találkoztam, csak béta során, az egyik egységem beszorult egy új mapon.
Igazából még most sem értem, hogy a lanon kívül mi baj magával a játékkal, mert csak dobálózol a szavakkal, de aki játszik vele az csak nevet, mert csak levegõ van az érveid mögött 😞
Skynet nyomtad Insane AI ellen? Mondjad az AI hülyeségeit akkor, mik vannak?.
Fikázzad a gémet nyugodtam, meg bárki!! Fikázzátok! DE úgy, hogy tegyétek elé "szerintem". Errõl szól az egész.
MJ rulz Pink Team The Only One
Nem. Csak hogy példát írjak: mesterséges intelligencia 5 csillag. Az elsõ rész óta semmit nem fejlõdött és ugyan úgy vannak hülyeségei (gyakorlatilag egy az egyben ugyanazok, biztos nem volt idõ kijavítani😄).
Vannak még hiányosságok dögivel,bugok is. Hype? Az,mert minden fölött szemhunyás van amiért más játék negatív pontokat kap. Errõl ennyit.
Sokkal unalmasabb hogy mindenhol megjelennek a fanboy seggfejek akik egybõl észérvekkel és baromságokkal jönnek,ezzel totál leszarva azt kinek mi a véleménye,csak az számít amit õk látnak,ha valakinek valami nem tetszik a játékban az egybõl 14-16éves pöcs.
Jó játék,de hogy hibátlan meg 10/10...lol.
Év játéka? Persze😄DD
Maximum év rts-e, azt meg is érdemli.
Addig is kezd már el légyszíves sorolni a kliséket. KÖszi!