228
-
" Első héten minden nap rekordot döntött az eladással "
Nem. CSAK első 1-2 napon és only pc-n,konzolon a legtöbb jobb exkluzív cím hozza ezt sőt még jóval többet is.:)
"Te buta, NVIDIA alapból szar, de most nem ezért van gond, hanem mert menübe (nem tudom javítva már van-e) nem volt fps korlátozás és a gagyibb NVIDIA kártyák megszenesedtek picit"
Ahogyan jópár 4xxx és ez elötti szériás radeon is...:) -
Rotyoka #107 adler30:
Te buta, NVIDIA alapból szar, de most nem ezért van gond, hanem mert menübe (nem tudom javítva már van-e) nem volt fps korlátozás és a gagyibb NVIDIA kártyák megszenesedtek picit -
Rotyoka #106 Mennyi agyhalott Troll van itt SG-n...
1. Aki szidja az SC2-őt az menjen Mariozni, mert az való az agyi szintjéhez
2. Tudom hogy szar érzés hogy easy gép elvert, de ez van
3. Multival játszatok agyhalottak, mert ennek a játéknak singlehez csak a történet miatt van köze.
4. Első héten minden nap rekordot döntött az eladással -> SZAR játék!!!négynégy!! -
Stranger666 #105 Gratula újabb észlény.. -
Drachon013 #104 Neked nem nem jön be a játék, hanem lehúzod. A kettő kicsit más :)
Egyébként meg: ha nem tetszik, csinálj jobbat. -
Hú micsoda grafika,állítólag szétégeti az NVIDIA kártyákat.Halo hármat akarok pc-re,most.
-Nem ezt a szart. -
Egyik sem volt észnélküli,ezt bírom a fanboyokban annyira elvakul faszok hogy mondhat bárki bármit az észrérv nélküli....:) Részemről befejeztem,totál felesleges,visítozzatok tovább mindenkire akinek nem jön be a progi.:) -
Drachon013 #101 Hát akkor nagyon ügyi vagy. Eddig 2x sikerült beépíteni egységemet:
- Tudtam hogy a bezárt területre fog kijönni csak leszartam és kihoztam droppal
- Supply falat építettem, egyszerűen lenyitottam és kisétált
Az meg másik eset hogy fogod és szar helyre adod meg a Rally-t.
Ha a Kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
Egyébként figyeld meg hogy simán átmennek az egységek egymás között, vagy csak egyszerűen eltolják a többit, amik majd szépen visszasétálnak maguktól. Teszteld le pl a Marauder pályán. Marine-okkal zárj el egy szük részt és küld át a Maraudereket, megfogsz lepődni ;) -
Ry0K3N #100 Hát nem tudom mivel játszottál de nekem egyszer sem ragadtak be sehova pedig nem kevés órám van benne. A videók szar SZERINTED szarok, pontosíts légyszives. Én csak az ész nélküli beböfögős haterkedéseket látom mindenhol észérves negatív véleményt egyet sem. -
Nem kell beépíteni beépül magától is sokszor maga az építő.
Állnak félre egy nagy francot számtalanszor ment összeviassza az egységeim jórésze,akárcsak az 1ben,ritka ha félreállnak (előfordul).
Memóriáőd lehet annyi de attól még egy rakás embernél létező probléma a memó túlcsordulás.
Videókat pedig nyugodtan kiemelhetik a hype cikkek és review-ek ettől még szarok maradnak:)
Attól hogy nyomjátok a "kibaszott" és egyéb vidám szövegeiteket,és visítoztok mint a disznók attól mg nem fognak a negatív vélemények megváltozni.:D -
Stranger666 #98 "Átvezető videók gyenge minősége" NA ezzel állnátok már le, hát az összes kibaszott review kiemeli a szép, részletes átvezető videókat, hát ne nevetessétek már ki magatokat... Beárazás... MINDEN kibaszott Blizz game 60 dollár, de ezt is mondtam már vagy 6x.
Az egységek meg átmennek a tömegen simán, kivéve ha attak parancsal mozgatod, ilyenkor nem fog félre állni.. de mit magyarázok itt neked hisz még azt sem tudod,hogy ilyenkor neked kell mikróznod.. -
Ry0K3N #97 Ha beépíted persze hogy beszorul de ha máshol van a rally akkor oda dobja ki őket nem pedig a beépített lyukba. És az sem igaz hogy nem álnak félre márpedig igen, jön a tank vagy valami nagyobb sa kis katonák szépen arrébálnak, egyszer nem volt tumultus. Memória: 2 gigám van így sem tapasztaltam mellette még az opera böngésző is elfért 5-6 megnyitott lappal. Videó: az egyéni véleményed nekem semmi bajom velük. Ár: nem tetszik meg lehet venni később egyéni probléma. Az alábbinál meg azt sem tudja senki mi lessz de azért mondod a magadét hogy mi lessz a kiegekben. Blizz megmondta a multi olyan lessz mint BW esetében és ennyi. Akinek nem tetszik nem veszi meg majd. -
Nem ugyan olyan? Ugyan úgy beszorulnak épületek közé,ugyan úgy nem áll senki félre ha át akar köztük menni valaki--> elindul az irányított egység más útvonalon,,ami kifejezetten kellemes ha ilyenkor elsétál a francba támadás helyett,és kifejezetten jó amikor támadásnál a csapat fele mondván "arra nem tud menni" elindul egy irgalmatlan kerülővel másfelé...És ez mind mind az 1. rész idegölő hibája,halálpontosan ugyan így.
Bug? Memória túlcsorduló bug még mindig aktívan jelen van a beta óta,és szarnak bármit csinálni vele,egy rakás ember szenved tőle.
További gyengeség? Átvezető videók gyenge minősége, beárazás.
Amibe nem lehet belekötni valóban az a multi,ami tök jó, sőt ez teszi ki a játék fő részét,csak akkor hagyták volna a francba az amúgy dögunalmas singpleplayer kampányt és adták volna ki only multinak. Úgy lehet nem lenne kötelező majd 5-10ezerért megvenni a Dlc-ként érkező másik két oldalt (Kötelező? Bizony mivel extra multi tartalmat fog kapni,így ennek hányában igencsak nehéz lesz csak alapjátékkal multizni),egyszerübb lett volna az onlymulti cím,1-2 párezer forntos kis kieggel... -
Drachon013 #95 CE WoW MiniThor Powa, kár hogy új accot csináltam az SChez :( -
Ry0K3N #94 Az AI ponthogy nem ugyanolyan :D keress már másik érvet légyszi még amibe bele lehet még kötni. Az AI nagyon jól skálázható arról nem tehetek hogy medium ellen játszottál csak. 
Zoliz ezt mond annak a másfél milla embernek aki megvette és akit regisztrált a b.net, menny vissza inkább legózni. -
Justil #93 Jómagam most vettem át a collectors editiont, és köszi, de nem érzem lehúzva magam. ehelyett inkább ajánlom mindenki másnak is (ha nem is a CE) de a játék beszerzését! -
Drachon013 #92 Mért van olyan érzésem, hogy itt nem mindenki ment el a boltba a játékért? Ha kifizetsz érte X ezer forintot, akkor valszeg 20 percnél többet játszol vele. Ha meg nem fizettél érte, akkor milyen jogon fikázod? Az első 2 pálya meg mi is? Jah hogy tutorial. -
Ry0K3N #91 Mivan elgurult a gyógyszer? :D -
readswift #90 Hát blőű ..blizárdéknál, ők már 98-ba betőtőtték a kóbászt. Oszt megse próbálták tútőteni. Pedig ha kipukkadt volna, akkor az én mesémnek is hamarabb vége lett vóna. : DD -
Stranger666 #89 Gratulálok! Érvelj! Ez miért is volt kész 98-ban? Fu most, hogy mondad ne fizessenek érte biztos sokan nem veszik meg:D a MINDENHOL 90% feletti kritikáknak sokkal kisebb az értéke ezen szavak mellett. Lehet én is visszaviszem a CE-met!
(a második mondatodnak amúgy nincs értelme) -
KP27 #88 A sztori gagyi. A multiplayer kiváló. -
Zoliz #87 Az év csalódása. 7 évig fejlesztették azt ami 98-ban már kész volt, igaz tökéletes program. Pénzlehúzás az egész. Ne fizessetek érte! -
AI-val nem tudom mibajod, mutatná rá példát?
Buggal még nem találkoztam, csak béta során, az egyik egységem beszorult egy új mapon.
Igazából még most sem értem, hogy a lanon kívül mi baj magával a játékkal, mert csak dobálózol a szavakkal, de aki játszik vele az csak nevet, mert csak levegő van az érveid mögött :( -
Stranger666 #85 Gratulálok megint érveltél ám rendesen! Te aztán értesz ehhez , 2pálya után levonni a következtetéseket
Skynet nyomtad Insane AI ellen? Mondjad az AI hülyeségeit akkor, mik vannak?.
Fikázzad a gémet nyugodtam, meg bárki!! Fikázzátok! DE úgy, hogy tegyétek elé "szerintem". Erről szól az egész. -
readswift #84 Nálam a 95% -os kliséhangulat, meg a szinkron kombinácitáki kombonációja elég gyorsan beadta az érzést! 2 pálya után abba is hagytam annyira jó , tartalékolni kell ám mint valami jó whyiszkit, minden cseppje értékes , nemlehet habzsolni,szerintem az öreg részeges ügető indiánatya szellemkeze lehet a dologban, valahogy odasúghatott ezeknek a jópofa emberöknek a blizzardnál he! Pedig már nem is üget! Tisztára mint valami drog úgymüködik, pedig tuti nem árthat !! -
nálam az utolsó 10 év rts-e, igaz nekem nem is a fedezék számít, meg az árnyékok, és egységfejlődések, hanem a counter elv, a tökéletes balansz, a kihegyezett multi, a kihívás és a több millió ellenfél. :) -
"Neked nem tetszik azt tudjuk. Viszont ami nem tetszik neked az már hype teszt?"
Nem. Csak hogy példát írjak: mesterséges intelligencia 5 csillag. Az első rész óta semmit nem fejlődött és ugyan úgy vannak hülyeségei (gyakorlatilag egy az egyben ugyanazok, biztos nem volt idő kijavítani:D).
Vannak még hiányosságok dögivel,bugok is. Hype? Az,mert minden fölött szemhunyás van amiért más játék negatív pontokat kap. Erről ennyit.
Sokkal unalmasabb hogy mindenhol megjelennek a fanboy seggfejek akik egyből észérvekkel és baromságokkal jönnek,ezzel totál leszarva azt kinek mi a véleménye,csak az számít amit ők látnak,ha valakinek valami nem tetszik a játékban az egyből 14-16éves pöcs.
Jó játék,de hogy hibátlan meg 10/10...lol.
Év játéka? Persze:DDD
Maximum év rts-e, azt meg is érdemli. -
Ry0K3N #81 Érdekes eddíg a szinkronmunka még nem lett fikázva, úgy néz ki az all time beböfogők kezdenek kifogyni :D legközelebb kíváncsi vagyok mi kerül elő, én az exeikon kinézetre tippelek azt még úgysem fikázták :D -
Stranger666 #80 Igazad van a profi szinkronszínészek nagyon rossz munkát végeztek, fújjj. És abban is biztos vagyok, hogy te sokkkkkal jobb sztorit összehoznál, sajnálom, hogy nem vagy Blizzard SZAKember:(
Addig is kezd már el légyszíves sorolni a kliséket. KÖszi! -
readswift #79 Ez a kedvenc ówen jelenetem! Hát ez teljesen kész van, peticíiót kéne indítsunk az ügy érdekében. Zseniális! -
readswift #78 Én meg azt szeretném ha a sztawrrrcraft múviban ő alakítaná Jimmy Raynor fiát! Mer ugye a vén lókötőnek biztos van gyereke is, csak nem tudódott még ki, ez ilyen klisé fogás lenne, sztawwrcraftból elmaradhatatlanok a klisék márpedig. Szeretném ówent szinkronként is viszonthallani! Annyira jól sikerültek ezek a mondókák ebben a játékban , szenzációs! Hát hol van ettől a tanyasi hangulattól más játék! Sehun.
-Just sayin' -
Stranger666 #77 Te is okos vagy, sok érvet és indokot felsorakoztattál mielőtt leszaroztad. Így kell ezt. -
Stranger666 #76 Én vagyok s primitív de te hordasz kést! meg sprét.Pont mint egy férfi.Ha ilyen eszközökkel legyőzöl valakit, hát csak gratulálni tudok hozzá. Gondolom még barnább is vagy az átlagnál.
A másik meg látszik, hogy nem is érted miről "vitatkozunk", egy szóval nem mondtam, hogy nem lehet nekem ellent mondani, arról beszéltem, hogy élőben nem illetnél primitív meg "hu de készvagy" jelzőkkel. Te belekötöttél egy hülyeségbe és most nem tudsz győztesen kijönni belőle, MERT HÜLYESÉG.
Jólvan gondolj primitívnek úgyse számítasz,nem érdekelsz nem ismersz, nem adok a szánalmas véleményedre, te kis hülye gyerek. Am. boxolok nem gyúrok.
Lammaer gratulálok ezzel a hozzászólással is emelted az amúgy is magas színvonalat, örülünk, hogy tudsz ilyen kifejezéseket és használod is őket. -
Drachon013 #75 http://www.gametrailers.com/video/review-hd-starcraft-ii/702433
Nem, nem bántják. -
lammaer #74 Kár volt lecsúsznod a szintjére.... -
Line #73 Mondjuk a nothanx valóban szar, mig az SC2 nem. -
morden #72 Ez a tetszik vs nem tetszik vita hasonlatos a zenéhez , hiába magyarázza valaki a rajongóknak, hogy pl a nothanx együttes nem az igazi, a vérbeli rajongót csak jobban fogja szeretni kedvenc együttesét.
Jó multizást meg singlézést annak akik játszanak, én indulok Iron Maiden koncertre addig is :D -
Line #71 Fájdalmasan primitív vagy ember. :-) Ha nem haragszol nem vitatkozom veled tovább. Biztos te is ilyen gyúrosjános vagy ugye? Szólj ha eltaláltam. Aztán mire megmozdítod a jobbkezed kapsz egy akkora pofont seggreülsz de még lehet kicsit meg is pihensz.
Nem tudom miből feltételezed azt, hogy te bárkinél is keményebb vagy. Egyáltalán miből gondolod azt ha neagyisten keményebb vagy akkor nem mer senki neked élőbe ellentmondani. Vegyed már ki a kezedet a biliből. Megsúgom kés és gázspré állandóan van nálam lehetsz te maga donkey kong vazzeg ha telepumpálom a primitív fejedet paprikasprével utána azt csinálok veled amit akarok. :-) -
readswift #70 Semennyit nem kapott, az már 150% lett volna,és kilengett volna pátoszmutató (ígyis füstöl). Mindenesetre szar a játék zenéje. Vicces kis értékelést sikerült összeohzni már megint. -
readswift #69 Legalább hangokra ne adtatok volna 5/5 öt b+, azzal a szinkronnal.
-megy és megnézi mennyit kapott a mass effect2.