271
  • lck
    Tudom hogy vannak ilyen oldalak - de a "rakás" csak egy túlzó kijelentés. Személy szerint az elmúlt években 1-2-t ha találtam.
  • lck
    Megnyitás után törölhetné. Esetleg.
  • kanduhr
    Csak kár, hogy egy rakás oldalt szarul hoz be (és még fagy is).
  • balee66
    Miért, hogy akarsz megnyitni egy dokumentumot letöltés nélkül?
  • Ferrer
    Hát ez lenne az open source lényege... te választod meg, mit akarsz az alapra rárakni.
  • lck
    Tegyél fel rá 3 kiegészítőt, aztán már nem is lesz olyan "piszok gyors". Nekem FF-on most 18 van, teljesen az igényeim szerint van kialakítva, és az elindulás sebességét leszámítva mindenben jobb és gyorsabb Ch.-nál.
    Másrészt akinek alap Chrome megfelel - nincs igénye egyebekre - az pont annak való. Ja, és nekem a Win 3.1 5 másodperc alatt töltődik be a mostani gépemen - piszok gyors !!!
  • hdo
    Magyarul nem indokoltad meg. Márpedig alátámasztás nélkül nincs jelentősége, hogy ki mit ír, ennyi erővel írhatom azt is, hogy a 99-es netscape navigator veri mind a négyet!
  • narumon
    Chrome-al nekem az a bajom, hogyha pdfet vagy bármit meg akarok nyitni akkor mindig letölti. Ezt igazán javithatnák már még ha nem is bug hanem feature, de rohadt idegesitő
  • Airbus A380
    Nálam FF gyorsabb chrome-nál adblockal megspékelve, én csak azt írtam a Chrome felhasználó barát és nem írtam mesét mellé... :)
  • Airbus A380
    Ez mire jó ?
  • hdo
    Erről van szó ... újabb addon amit _pluszba_ kellene felrakni.

Airbus A380:
    Nem is Chrome, márpedig a Chrome felhasználóbarátságára reagáltam. Lehetett volna akár válasz Gerygrey üzenetére is, csak azért nem az volt, mert belevontam a Firefoxot is .. mive Firefox topic, nemdebár?
  • lck
  • hdo
    Az amit te gyorsaságnak veszel egy optikai csalódás. Chrome néha másodpercekig nem csinál semmit, aztán hirtelen a következő másodpercben előtted van a teljes weboldal.

Gyakorlatilag ez azzal magyarázható, tehát a Chrome annyival "gyorsabb" hogy nem rajzolja ki az orrod elé a félkészen betöltött oldalt, visszatartja addig amíg le van minden töltve, aztán csak utána rakja eléd.
  • Airbus A380
    Ez nem opera topik.... miért van az hogy minden böngészős topikba megjelenik 1-2 operás és ódákat zeng az operáról?
  • Ferrer
    Firefoxhoz fel kell rakni a session managert, és probléma megoldva.
  • hdo
    Egy normális böngésző úgy nyújt egyszerű kezelőfelületet az átlagfelhasználónak, hogy közben gondolva a "power userekre" tartalmaz fejlett testreszabási lehetőségeket. A chrome és a safari az utóbbiban teljesen lebőg, ezért nem is szoktam egy kalap alatt emlegetni se a rókával, se operával, totálisan felesleges is.

Van a Safari meg a Chrome, és van a Firefox meg az Opera.

Anyám, aki az összes URL-t e-mail címnek hívja, mindegyik elé odaírja a www.-ot - tényleges e-mail címek elé is, habár erről már szokik le -, és néha elfelejti hogy ékezet nélkül kell írni a címet, az Operát preferálja, egyszerűen azért, mert addonok telepítése _nélkül_, tehát standard operában tud flash reklámot blokkolni, és - oké, segítettem neki - nézni a freemailjét a webes felület nélkül, opera mailben, ami azért is tetszik neki mert nem kell weboldalt frissíteni, az opera magától értesíti ha új levele érkezett. Az se egy utolsó szempont, hogy az opera nem bezáráskor, hanem újbóli indításnál kérdezi, hogy azokat a weblapokat akarja-e betölteni amiket legutóbb nézett. FF erre jelenleg rákérdez bezáráskor hogy mentse-e, mikoris kérdés nélkül minden alkalommal újranyitja az összes előző session-t, a chrome meg meg se kérdez, neked kell beállítanod a menübe miután neki is szintén automatikus.

Szóval mondjatok amit akartok, opera felhasználóbarátság téren is messze köröz!
  • Ferrer
    Hát nem tudom, nekem a Safari mindig gyorsabbnak tűnt, még ha ezt objektív tesztek nem is igazolják.

Én most a Firefox 4-et használom, szerintem elég jó lesz.
  • Airbus A380
    Egyetértek 1 átlag felhasználót aki netezik stb azt nem izgatja hogy mik vannak a FF-hez, benyomja a böngészőt és használja , erre jó a Chrome keveset eszik és piszok gyor.

• Gerygrey
    A Chrome teljesen jó alapfunkciókra, átlagfelhasználónak való géptelepítéskor ma már biztos, hogy azt tenném fel.

Komolyabb felhasználásra a Firefox viszont az add-onok miatt egyelőre még verhetetlen. Még akkor is a rókát használom, ha a plugin container processz mostanában valamiért rejtélyes módon összeomolgat, meg ilyenek.
  • Ferrer
    A Chrome-ot nehogy feltegyétek, nagyon gagyesz. Safari ftw
  • Garrett27
    számomra is...
  • galocza
    tán mert a tengerentúli filmekben/sorozatokban véletlenül valahogy nagyrészt a világoshajú/szemű a gonosz/gyilkos/perverz/genyó.
    ami a krimiket is viccessé teszi, átlagban 70, de van olyan, ahol 90%-ban ez alapján el lehet találni, ki lesz a hunyó...
  • hdo
    Jónak tűnik, főleg a cross-platform szinkronizáció meggyőző - netbookomon linux, desktopomon windows fut -. Azonban ha ebben a verzióban sem lesznek képesek a fejlécbe száműzni a lapfüleket, marad az opera - ami sajnos 10.35 óta egy mocsok instabil bughalmaz -.
  • fergusonpapa
    az sg elöre gondolkozik.
  • lcee
    rákattintottam a linkre ahol a béták vannak, és elvileg nincs magyar
    de ott figyel a magyar is... :)
    Vagy a cikk megírása óta elkészült??? :)
  • Rage47
    sztem az Opera jelenleg mindet alázza.
  • Narxis
    Mielőtt megérkezik a fikahadtest...szvsz teljesen jó a Firefox, számomra egyetlen böngésző helyettesítheti, a Chrome.
  • balee66
    Csakis a browserflame megelőzése érdekében! :P
  • Omega
    Éppen kiszemelt magának egy áldozatot, az jár a fejében, hogy miket fog vele csinálni, ezért a perverz mosoly.
  • slickboy
    Úgy érezted, valamit ide kell írnod? :D
  • kissssss
    érdekes egy pofa van a képen mint valami elmebeteg késelős pedofil állat.