Merre tovább Firefox?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

speed dial nevû kiegészítõvel azt raksz be amit te akarsz.
buklee
Sokáig foxot hsználtam még valamikor az egy egészes verzióknál telepítettem. Aztán láttam, hogy szobatáram chromeozik feltettem nagyon tetszett gyors volt, utána meg láttam fateromnál aki õs operás az új operát és kedvet kaptam hozzá. feltelepítettem és fényévekkel jobb a többi böngészõnél. Fõleg a gyorshívó jön be rajta nagyon, ami a chromeban is volt csak azthiszem ott nem én állítottam be a lapokat, hanem a leglátogatottabbakat rakta be.

Minden étkezés elõtt és után között van az evés.

Airbus A380
Nem nagyon érdekel. Nem használom az opera kemény mag tábor mondogatja hogy ebbõl él a cég mert a mobil böngi fizetõs.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Vagy nem tudta hogyan lehet kisebbre tenni.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

"Operával meg az a bajom hogy túl nagy területet foglal el a képernyõbõl a GUI."

What the hell are speaking about? Komolyan kérdezem...

Airbus A380
Továbbá az opera nincs minden harmadik oldalon reklámozva mint pl a FF meg a Chrome.

Akkor kérlek mutass nekem így 2010-ben egy fizetõs opera mobile-t.....

Basszus járjuk utána a dolgoknak, ne fejbõl nyomjuk a baromságokat.
2008-ig tényleg pénzt kértek érte, de nemhiszem hogy sokat eladtak volna.
Mardel
Operával meg az a bajom hogy túl nagy területet foglal el a képernyõbõl a GUI. Biztosan meg tudnám oldani hogy kis ikonok, vékony könyvjelzõsáv legyen benne, de minek szöszöljek ha ezt tudja alapból a konkurencia?

Tehát neki nem az a baja, hogy nem lehet beállítani, hanem hogy alapból nem olyan.
A kép meg összehasonlítás, hogy akkor melyik alapból nem oylan?

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Megtörhetetlen
szerintem a legelsõ és legjobb értem ezt gyorsaságra és kimondhatjuk hogy ma már kiegészítõkre az a chrome, ezután a firefox, az opera sem rossz vagyis jobb az explorernél már alapból az idegesítõ ahogy reklámoztatja magát sok oldalon, hogy csak akkor engedélyeznek bizonyos funkciókat, hogyha abban a böngészõben böngészel... milyen dolog már ez... szánalom...

fry day fry day sálálálláláá

Airbus A380
Jobb gomb az ikonokon /testre szabás/ kis ikonok használata kocka bejelöl és máris nem ekkora az ikonok mérete.

Airbus A380
Azért nem ... fõleg a 4-é .

Airbus A380
Az operának a fizetõs opera mobil az üzlet abból látnak nem kevés lóvét az asztali pc-s böngészõ népszerûsége láthatóan nem izgatja. Minõségben bizony az opera az élmezõnyben van.

Mardel
(ehhe fuck 😄)

Mardel
<#fejvakaras><#kerdes>
http://noob.hu/2010/08/12/fail.png[/IMG

hdo
Drága egyetlen Magiszterem, mondd meg nekem, hogy itt mi foglal túl sok helyet? Direkt még be is bootoltam neked XP-re, hogy még a windows tálca is ismerõs legyen neked, de mutathatok ubuntu 10.04-et is.

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Az FF gyorsasága már csak legenda 😛

Öljetek meg érte de én a Chrome-ot csípem. A fontos kiegészítõk ehhez is megvannak.
"Mert az opera tojik a reklámozásra"
Ja mert õk nem ebbõl élnek mi ez egy nagyon gyenge magyarázat a minõséggel van a probléma nem véletlenül van az hogy ha szar egy program akkor a kutyának se kell és ez az isten király opera estében is így van.
Nézd meg FF a chromot az el múlt években folyamatosan növelték a részesedésüket az IE megveszített a sajátjából az opera meg egy helyben toporzékol ennyi minden fikázás okoskodás ellenére ez tény ennyi.

"Egyébként valószínûleg azért 2%-nál több az részesedése."
Ja több 2.45% marha nagy ász.
Airbus A380
Mert az opera tojik a reklámozásra, a google meg tv-tõl elkezdve a metró megálóig nyomatja a Chrome-t. Továbbá a GOOGLE -t mindenki ismeri. Yutubeon is ott van pl az ajánló ha érzélkeli hogy nem Chrome-al mész fel. Egyébként valószínûleg azért 2%-nál több az opera részesedése is. Oroszországba állítólag piacvezetõ és közelkeleten is jól megy a szekér.

Airbus A380
Ez már nem érv a Chrome nem kémkedik. Kikapcsolod a statisztika küldést és kész. Nem küldi el a dolgaidat. Nem kell mindeféle blogokon olvasottaknmak hinni

Hát én még ilyennel nem találkoztam.
Rendben van akkor áruljátok már el ha akkora isten király böngészõ az opera akkor világ szinten mért nincs sehol a még nem egész 2 éve kijött chrome is leveri mint a szar azt mióta van opera 10-15 éve na ennyit errõl.
Persze tudom a választ mert mindenki hülye kontár hozzá nem értõ majom aki nem operát használ.
Én azt nem tudom felfogni, hogy a 6 éve "firefox a leggyorsabb, aki nem ezt használja hülye" dolog hova tûnt? Most már hogy nem a leggyorsabb már nem is számít annyira a sebesség mi? 😄

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Azért ez nem egészen így van... Ha sok flash van az oldalon lehet 4-8 mp különbség is a firefox és az opera közt..

Ezt akartam írni, hogy ez a plugin konténer nem túl jó, rendszeresen magával viszi a böngészõt. Nem omlik össze, csak nem lehet lecsukni az ablakot, amolyan félig-meddig fagy csak ki tõle a Fox. Elõtte sokkal kevesebb bajom volt a rókával.
Magiszter
Én régen FF-al kezdtem, majd áttértem Operára, aztán jött a Safari pár napig (nem tetszett), majd Chrome, most megint FF-ot használok (4-es béta perpill) és tökre megvagyok elégedve vele. 3-5 kiegészítõt szoktam beletenni, nekem ennyire van szükségem és kész. gyors, szép, megbízható. A Chrome-ot is szeretem, csak a FF sokkal kényelmesebb a 6 millió választható addin-jével. Operával meg az a bajom hogy túl nagy területet foglal el a képernyõbõl a GUI. Biztosan meg tudnám oldani hogy kis ikonok, vékony könyvjelzõsáv legyen benne, de minek szöszöljek ha ezt tudja alapból a konkurencia?

hdo
Elõzõ session-t folytatsz 25+ ablakfüllel, akkor az a 3 tized másodperc hirtelen képes felszökni háromra is, te meg azt nem bírod felfogni!

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Ezt akartam volna ki hozni belõle már ha tudott volna válaszolni rá valaki ez az egész "gyorsabb" duma inkább reklám mint valós teljesítmény bár ezt a sok pc guru nem tudja felfogni.
Petka
Nekem pont elég gyors az FF. Lehet, hogy van gyorsabb, de minek? Pont leszarom, hogy 1 tized másodperccel hamarabb tölti be a weboldalt az opera. Most komolyan ezen kell vitatkozni?

Ok értem és mennyivel másodpercben kifejezve?
hdo
Bárcsak mindenki így érvelne ... lenne egy topikban max 20 hozzászólás. <#nyes>

Rage47
de az Opera bizonyítottan gyorsabb, mint a FF, tapasztalhatod, lassítja az egész gépet pár kieg. után :|
Na akkor most úgy érvelek ahogy te mondjon bárki bármit , de szerintem a legjobb FF gyors mindent tud és nem kémkedik utánad mint a Chrome.
hdo
Az!

Armagedown
mondjon bárki bármit , de szerintem a legjobb az Opera , gyors , mindent tud és nem kémkedik utánad mint a Chrome

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

narumon
"Miért, hogy akarsz megnyitni egy dokumentumot letöltés nélkül?"

Hát úgy mint az FF-ben, hogy letöltni magának valahova akárhova, de ha a megnyitást választom akkor rögtön megnyitja, majd ha bezárom akkor törli. Ez rohadt kényelmetlen, hogy alul kis kockába letölti, majd arra ráklikk, majd ha bezárom akkor a kis kocka még mindig ott van, pár óra használat utána az egész alsó sáv tele van, stb stb. Ez szerintem nagyon hülye és idegesítõ megoldás.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

hdo
Nagyon igaz, egy-egy aspektus alatt lehet vizsgálni a böngészõket, és kikiáltani egy gyõztest, de ha a böngészõ egészét nézzük, akkor egyik se jobb mindenben a másiknál ... szóval nem az a kérdés, hogy melyik az egyetlen legjobb, hanem hogy az egyén számára melyik nyújt túlnyomóan több elõnyt, melyik felé billen a mérleg. De ez majdnem mindenre igaz, ezért van netbookomon linux, de desktopon windows.

Airbus A380
Nekem 3 kieg-el is pont ugyanolyan gyors a Chrome. A kieg-ektõl való lassulás sokkal inkább jellemzi a rókakomát.

Julius Caesar
Hajrá FF, de hajrá többiek is. Minél több a böngészõ, annál jobb. Lényeg ne állóvíz legyen.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

lck
Nem fagy nálam régóta sem FF, sem Opera.
hdo
Anyámat meg ez marhára nem érdekli, mert neki az bonyolult.

lck
Tudom hogy vannak ilyen oldalak - de a "rakás" csak egy túlzó kijelentés. Személy szerint az elmúlt években 1-2-t ha találtam.
lck
Megnyitás után törölhetné. Esetleg.
Csak kár, hogy egy rakás oldalt szarul hoz be (és még fagy is).
Miért, hogy akarsz megnyitni egy dokumentumot letöltés nélkül?

Hát ez lenne az open source lényege... te választod meg, mit akarsz az alapra rárakni.

LZ forever

lck
Tegyél fel rá 3 kiegészítõt, aztán már nem is lesz olyan "piszok gyors". Nekem FF-on most 18 van, teljesen az igényeim szerint van kialakítva, és az elindulás sebességét leszámítva mindenben jobb és gyorsabb Ch.-nál.
Másrészt akinek alap Chrome megfelel - nincs igénye egyebekre - az pont annak való. Ja, és nekem a Win 3.1 5 másodperc alatt töltõdik be a mostani gépemen - piszok gyors !!!
hdo
Magyarul nem indokoltad meg. Márpedig alátámasztás nélkül nincs jelentõsége, hogy ki mit ír, ennyi erõvel írhatom azt is, hogy a 99-es netscape navigator veri mind a négyet!

narumon
Chrome-al nekem az a bajom, hogyha pdfet vagy bármit meg akarok nyitni akkor mindig letölti. Ezt igazán javithatnák már még ha nem is bug hanem feature, de rohadt idegesitõ

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Airbus A380
Nálam FF gyorsabb chrome-nál adblockal megspékelve, én csak azt írtam a Chrome felhasználó barát és nem írtam mesét mellé... 😊

Airbus A380
Ez mire jó ?