Merre tovább Firefox?

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hdo
Errõl van szó ... újabb addon amit _pluszba_ kellene felrakni.

Airbus A380:
Nem is Chrome, márpedig a Chrome felhasználóbarátságára reagáltam. Lehetett volna akár válasz Gerygrey üzenetére is, csak azért nem az volt, mert belevontam a Firefoxot is .. mive Firefox topic, nemdebár?

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

lck
<#eljen><#taps>
hdo
Az amit te gyorsaságnak veszel egy optikai csalódás. Chrome néha másodpercekig nem csinál semmit, aztán hirtelen a következõ másodpercben elõtted van a teljes weboldal.

Gyakorlatilag ez azzal magyarázható, tehát a Chrome annyival "gyorsabb" hogy nem rajzolja ki az orrod elé a félkészen betöltött oldalt, visszatartja addig amíg le van minden töltve, aztán csak utána rakja eléd.

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Airbus A380
Ez nem opera topik.... miért van az hogy minden böngészõs topikba megjelenik 1-2 operás és ódákat zeng az operáról?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Firefoxhoz fel kell rakni a session managert, és probléma megoldva.

LZ forever

hdo
Egy normális böngészõ úgy nyújt egyszerû kezelõfelületet az átlagfelhasználónak, hogy közben gondolva a "power userekre" tartalmaz fejlett testreszabási lehetõségeket. A chrome és a safari az utóbbiban teljesen lebõg, ezért nem is szoktam egy kalap alatt emlegetni se a rókával, se operával, totálisan felesleges is.

Van a Safari meg a Chrome, és van a Firefox meg az Opera.

Anyám, aki az összes URL-t e-mail címnek hívja, mindegyik elé odaírja a www.-ot - tényleges e-mail címek elé is, habár errõl már szokik le -, és néha elfelejti hogy ékezet nélkül kell írni a címet, az Operát preferálja, egyszerûen azért, mert addonok telepítése _nélkül_, tehát standard operában tud flash reklámot blokkolni, és - oké, segítettem neki - nézni a freemailjét a webes felület nélkül, opera mailben, ami azért is tetszik neki mert nem kell weboldalt frissíteni, az opera magától értesíti ha új levele érkezett. Az se egy utolsó szempont, hogy az opera nem bezáráskor, hanem újbóli indításnál kérdezi, hogy azokat a weblapokat akarja-e betölteni amiket legutóbb nézett. FF erre jelenleg rákérdez bezáráskor hogy mentse-e, mikoris kérdés nélkül minden alkalommal újranyitja az összes elõzõ session-t, a chrome meg meg se kérdez, neked kell beállítanod a menübe miután neki is szintén automatikus.

Szóval mondjatok amit akartok, opera felhasználóbarátság téren is messze köröz!

Hát nem tudom, nekem a Safari mindig gyorsabbnak tûnt, még ha ezt objektív tesztek nem is igazolják.

Én most a Firefox 4-et használom, szerintem elég jó lesz.

LZ forever

Airbus A380
Egyetértek 1 átlag felhasználót aki netezik stb azt nem izgatja hogy mik vannak a FF-hez, benyomja a böngészõt és használja , erre jó a Chrome keveset eszik és piszok gyor.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Gerygrey
A Chrome teljesen jó alapfunkciókra, átlagfelhasználónak való géptelepítéskor ma már biztos, hogy azt tenném fel.

Komolyabb felhasználásra a Firefox viszont az add-onok miatt egyelõre még verhetetlen. Még akkor is a rókát használom, ha a plugin container processz mostanában valamiért rejtélyes módon összeomolgat, meg ilyenek.
A Chrome-ot nehogy feltegyétek, nagyon gagyesz. Safari ftw

LZ forever

Garrett27
számomra is...

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

tán mert a tengerentúli filmekben/sorozatokban véletlenül valahogy nagyrészt a világoshajú/szemû a gonosz/gyilkos/perverz/genyó.
ami a krimiket is viccessé teszi, átlagban 70, de van olyan, ahol 90%-ban ez alapján el lehet találni, ki lesz a hunyó...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

hdo
Jónak tûnik, fõleg a cross-platform szinkronizáció meggyõzõ - netbookomon linux, desktopomon windows fut -. Azonban ha ebben a verzióban sem lesznek képesek a fejlécbe számûzni a lapfüleket, marad az opera - ami sajnos 10.35 óta egy mocsok instabil bughalmaz -.

fergusonpapa
az sg elöre gondolkozik.

www.icewebhu

rákattintottam a linkre ahol a béták vannak, és elvileg nincs magyar
de ott figyel a magyar is... :)
Vagy a cikk megírása óta elkészült??? :)

Rage47
sztem az Opera jelenleg mindet alázza.
Narxis
Mielõtt megérkezik a fikahadtest...szvsz teljesen jó a Firefox, számomra egyetlen böngészõ helyettesítheti, a Chrome.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Csakis a browserflame megelõzése érdekében! :P

Omega
Éppen kiszemelt magának egy áldozatot, az jár a fejében, hogy miket fog vele csinálni, ezért a perverz mosoly.<#idiota>

Úgy érezted, valamit ide kell írnod? :D
érdekes egy pofa van a képen mint valami elmebeteg késelõs pedofil állat.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

← ElőzőOldal 6 / 6