271
  • szabi113
    speed dial nevű kiegészítővel azt raksz be amit te akarsz.
  • buklee
    Sokáig foxot hsználtam még valamikor az egy egészes verzióknál telepítettem. Aztán láttam, hogy szobatáram chromeozik feltettem nagyon tetszett gyors volt, utána meg láttam fateromnál aki ős operás az új operát és kedvet kaptam hozzá. feltelepítettem és fényévekkel jobb a többi böngészőnél. Főleg a gyorshívó jön be rajta nagyon, ami a chromeban is volt csak azthiszem ott nem én állítottam be a lapokat, hanem a leglátogatottabbakat rakta be.
  • Airbus A380
    Nem nagyon érdekel. Nem használom az opera kemény mag tábor mondogatja hogy ebből él a cég mert a mobil böngi fizetős.
  • Airbus A380
    Vagy nem tudta hogyan lehet kisebbre tenni.
  • Reg5
    "Operával meg az a bajom hogy túl nagy területet foglal el a képernyőből a GUI."

What the hell are speaking about? Komolyan kérdezem...
  • Airbus A380
    Továbbá az opera nincs minden harmadik oldalon reklámozva mint pl a FF meg a Chrome.
  • szabi113
    Akkor kérlek mutass nekem így 2010-ben egy fizetős opera mobile-t.....

Basszus járjuk utána a dolgoknak, ne fejből nyomjuk a baromságokat.
    2008-ig tényleg pénzt kértek érte, de nemhiszem hogy sokat eladtak volna.
  • Mardel
    Operával meg az a bajom hogy túl nagy területet foglal el a képernyőből a GUI. Biztosan meg tudnám oldani hogy kis ikonok, vékony könyvjelzősáv legyen benne, de minek szöszöljek ha ezt tudja alapból a konkurencia?

Tehát neki nem az a baja, hogy nem lehet beállítani, hanem hogy alapból nem olyan.
    A kép meg összehasonlítás, hogy akkor melyik alapból nem oylan?
  • Megtörhetetlen
    szerintem a legelső és legjobb értem ezt gyorsaságra és kimondhatjuk hogy ma már kiegészítőkre az a chrome, ezután a firefox, az opera sem rossz vagyis jobb az explorernél már alapból az idegesítő ahogy reklámoztatja magát sok oldalon, hogy csak akkor engedélyeznek bizonyos funkciókat, hogyha abban a böngészőben böngészel... milyen dolog már ez... szánalom...
  • Airbus A380
    Jobb gomb az ikonokon /testre szabás/ kis ikonok használata kocka bejelöl és máris nem ekkora az ikonok mérete.
  • Airbus A380
    Azért nem ... főleg a 4-é .
  • Airbus A380
    Az operának a fizetős opera mobil az üzlet abból látnak nem kevés lóvét az asztali pc-s böngésző népszerűsége láthatóan nem izgatja. Minőségben bizony az opera az élmezőnyben van.
  • Mardel
    (ehhe fuck :D)
  • Mardel

[IMG]http://noob.hu/2010/08/12/fail.png[/IMG
  • hdo
    Drága egyetlen Magiszterem, mondd meg nekem, hogy itt mi foglal túl sok helyet? Direkt még be is bootoltam neked XP-re, hogy még a windows tálca is ismerős legyen neked, de mutathatok ubuntu 10.04-et is.
  • szabi113
    Az FF gyorsasága már csak legenda :P

Öljetek meg érte de én a Chrome-ot csípem. A fontos kiegészítők ehhez is megvannak.
  • Mat666
    "Mert az opera tojik a reklámozásra"
    Ja mert ők nem ebből élnek mi ez egy nagyon gyenge magyarázat a minőséggel van a probléma nem véletlenül van az hogy ha szar egy program akkor a kutyának se kell és ez az isten király opera estében is így van.
    Nézd meg FF a chromot az el múlt években folyamatosan növelték a részesedésüket az IE megveszített a sajátjából az opera meg egy helyben toporzékol ennyi minden fikázás okoskodás ellenére ez tény ennyi.

"Egyébként valószínűleg azért 2%-nál több az részesedése."
    Ja több 2.45% marha nagy ász.
  • Airbus A380
    Mert az opera tojik a reklámozásra, a google meg tv-től elkezdve a metró megálóig nyomatja a Chrome-t. Továbbá a GOOGLE -t mindenki ismeri. Yutubeon is ott van pl az ajánló ha érzélkeli hogy nem Chrome-al mész fel. Egyébként valószínűleg azért 2%-nál több az opera részesedése is. Oroszországba állítólag piacvezető és közelkeleten is jól megy a szekér.
  • Airbus A380
    Ez már nem érv a Chrome nem kémkedik. Kikapcsolod a statisztika küldést és kész. Nem küldi el a dolgaidat. Nem kell mindeféle blogokon olvasottaknmak hinni
  • Mat666
    Hát én még ilyennel nem találkoztam.
  • Mat666
    Rendben van akkor áruljátok már el ha akkora isten király böngésző az opera akkor világ szinten mért nincs sehol a még nem egész 2 éve kijött chrome is leveri mint a szar azt mióta van opera 10-15 éve na ennyit erről.
    Persze tudom a választ mert mindenki hülye kontár hozzá nem értő majom aki nem operát használ.
  • sanyicks
    Én azt nem tudom felfogni, hogy a 6 éve "firefox a leggyorsabb, aki nem ezt használja hülye" dolog hova tűnt? Most már hogy nem a leggyorsabb már nem is számít annyira a sebesség mi? :D
  • Rotyoka
    Azért ez nem egészen így van... Ha sok flash van az oldalon lehet 4-8 mp különbség is a firefox és az opera közt..
  • slickboy
    Ezt akartam írni, hogy ez a plugin konténer nem túl jó, rendszeresen magával viszi a böngészőt. Nem omlik össze, csak nem lehet lecsukni az ablakot, amolyan félig-meddig fagy csak ki tőle a Fox. Előtte sokkal kevesebb bajom volt a rókával.
  • Magiszter
    Én régen FF-al kezdtem, majd áttértem Operára, aztán jött a Safari pár napig (nem tetszett), majd Chrome, most megint FF-ot használok (4-es béta perpill) és tökre megvagyok elégedve vele. 3-5 kiegészítőt szoktam beletenni, nekem ennyire van szükségem és kész. gyors, szép, megbízható. A Chrome-ot is szeretem, csak a FF sokkal kényelmesebb a 6 millió választható addin-jével. Operával meg az a bajom hogy túl nagy területet foglal el a képernyőből a GUI. Biztosan meg tudnám oldani hogy kis ikonok, vékony könyvjelzősáv legyen benne, de minek szöszöljek ha ezt tudja alapból a konkurencia?
  • hdo
    Előző session-t folytatsz 25+ ablakfüllel, akkor az a 3 tized másodperc hirtelen képes felszökni háromra is, te meg azt nem bírod felfogni!
  • Mat666
    Ezt akartam volna ki hozni belőle már ha tudott volna válaszolni rá valaki ez az egész "gyorsabb" duma inkább reklám mint valós teljesítmény bár ezt a sok pc guru nem tudja felfogni.
  • Petka
    Nekem pont elég gyors az FF. Lehet, hogy van gyorsabb, de minek? Pont leszarom, hogy 1 tized másodperccel hamarabb tölti be a weboldalt az opera. Most komolyan ezen kell vitatkozni?
  • Mat666
    Ok értem és mennyivel másodpercben kifejezve?
  • hdo
    Bárcsak mindenki így érvelne ... lenne egy topikban max 20 hozzászólás.
  • Rage47
    de az Opera bizonyítottan gyorsabb, mint a FF, tapasztalhatod, lassítja az egész gépet pár kieg. után :|
  • Mat666
    Na akkor most úgy érvelek ahogy te mondjon bárki bármit , de szerintem a legjobb FF gyors mindent tud és nem kémkedik utánad mint a Chrome.
  • hdo
    Az!
  • Armagedown
    mondjon bárki bármit , de szerintem a legjobb az Opera , gyors , mindent tud és nem kémkedik utánad mint a Chrome
  • narumon
    "Miért, hogy akarsz megnyitni egy dokumentumot letöltés nélkül?"

Hát úgy mint az FF-ben, hogy letöltni magának valahova akárhova, de ha a megnyitást választom akkor rögtön megnyitja, majd ha bezárom akkor törli. Ez rohadt kényelmetlen, hogy alul kis kockába letölti, majd arra ráklikk, majd ha bezárom akkor a kis kocka még mindig ott van, pár óra használat utána az egész alsó sáv tele van, stb stb. Ez szerintem nagyon hülye és idegesítő megoldás.
  • hdo
    Nagyon igaz, egy-egy aspektus alatt lehet vizsgálni a böngészőket, és kikiáltani egy győztest, de ha a böngésző egészét nézzük, akkor egyik se jobb mindenben a másiknál ... szóval nem az a kérdés, hogy melyik az egyetlen legjobb, hanem hogy az egyén számára melyik nyújt túlnyomóan több előnyt, melyik felé billen a mérleg. De ez majdnem mindenre igaz, ezért van netbookomon linux, de desktopon windows.
  • Airbus A380
    Nekem 3 kieg-el is pont ugyanolyan gyors a Chrome. A kieg-ektől való lassulás sokkal inkább jellemzi a rókakomát.
  • Julius Caesar
    Hajrá FF, de hajrá többiek is. Minél több a böngésző, annál jobb. Lényeg ne állóvíz legyen.
  • lck
    Nem fagy nálam régóta sem FF, sem Opera.
  • hdo
    Anyámat meg ez marhára nem érdekli, mert neki az bonyolult.